Asa bataie de joc nu am mai pomenit, dupa ce ne-a ars spaniolul ala cu penaltiul la Liverpool acum ne-a ars si aceasta jigodie de arbitru polonez, este inadmisibil felul in care si-au batut joc de noi in acest meci, deci eliminarea lui Kapetanos a fost una usor acordata, i-a iertat pe Yebda si inca vreo 2 jucatori de la ei cartonase galbene, a acordat cu usurinta lovitura libera din care au marcat ulterior macaronarii, l-a iertat pe Lavezzi de al doilea cartonas galben dupa un hent clar in repriza secunda si a prelungit in mod pervers meciul cu inca 3 minute peste cele 4 deja acordate, pana ne-au egalat fraierii aia, poate daca nu reuseau sa marcheze atunci se juca mai juca inca pana reuseau sa inscrie
Europa inca o data ne-a dat o palma(poate chiar un pumn) si ne-a demonstrat ca nu ne vrea, nu cred ca mi se pare doar mie, si nu vreau sa par paranoic, dar parca totul a inceput cu tragerea la sorti cand ne-au bagat cu Napoli in grupa ca se le creeze lor un traseu mai accesibil si sa ne stopeze pe noi.
Ne-au taxat cu Liverpool si acum ne-a taxat din nou cu Napoli, este bataie de joc, este o rusine ce ne-au facut, nu am jucat impecabil, am avut poate bulan ca am condus cu 3-0, am gresit ca ne-am bagat in aparare in repriza secunda, dar nu meritam sa fim furati de doua puncte astfel, nu meritam sa isi bata joc asa de munca jucatoriilor si de nervii nostri ... ma mira si ma intriga fatpul ca sunt unii printre voi care sustineti sus si tare ca nu meritam sa castigam, dar vin si va intreb merita Napoli sa scoata un egal astazi ? lasand la o parte aceasta ura fata de cioban, care este poate singurul care merita aceasta soarta, merita Napoli sa scoata un egal in aceste conditii ? s-a vazut clar ca sunt o echipa modesta de care ne-am temut prea mult, daca nu o sa mai beneficieze de un arbitraj ca in seara astam nu-i vad sa treaca mai sus cu o faza de grupe
Jucatorii, in mare parte merita felicitati pentru cum au jucat, nu cred ca pot fi acuzati de acest rezultat final, a fost jaf la drumul mare zic eu si ce e trist este ca ne mai putem astepta la astfel de scenarii si in meciuriile care au ramas, cartiile par facute pentru ca Liverpool si Napoli sa mearga mai departe desi ei nu joaca mai nimic acum
Este revoltator felul in care ne-a fost furata aceasta bucurie, rusine la acesti nemernici care si-au batut joc de noi si rusine si celor care sustin ca nu meritam sa castigam in aceasta seara, sper ca roata sa se intoarca si sa se faca dreptate in fazele urmatoare ale competitiei
Pacat de aceasta echipa care se afla intr-o perioada foarte slaba, sub conducerea unui cioban si a rudelor sale, pacat de noi suporterii care suferim si ne varsam amarul din cauza acestor jigodii si a gunoaielor de arbitrii care ne fura in Europa