FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

«1141516171822»
Ariel30.09.2010 20:57
observ ca aici pe thread lumea e mai deschisa la creieri decat in comentariile de la articol.

se pare ca usor-usor intelege lumea cu "e bun si locul 2"-ismul becaliot a macinat identitatea clubului nostru.

stati sa vedeti chinurile tradatorului l.acatus cu sportul, si evident o sa dea vina pe oboseala, pe starea psihica pe teroristii din AISS.

asta nu e Steaua. Steaua suntem noi.

Care "noi"? Un mizerabil care pune cuvantul "tradator" alaturi de "Lacatus" nu cred ca poate pronunta cuvantul "noi"

Adrian30.09.2010 21:00

Bai, nene, in primul rand, din comentatorii TV de azi, foarte putini sunt jurnalisti. Cred ca sunt jurnalisti doar cei de scoala veche. Aia de la Pro TV sunt printre cei mai slabi din tara. Daca tu consideri ca ce zic ei e lege, e problema ta. Totusi, ti-as zice ca ai mai multa incredere in ochii tai si sa imi spui ce ai vazut tu, nu ce ti-au zis aia.

Asa ca, astept explicatiile TALE, ca sa inteleg de ce a jucat Banel bine.

Repet, EXPLICATIILET TALE, nu ce zice in gazeta sau ce spune un protevist platit sa laude tigani.

TrupSiSuflet-Steaua30.09.2010 21:00
Prieten las-o mai moale, scorul e echitabil. E cam aiurea modul in care am fost egalati dar daca o luam dupa ocazii si dupa fotbalul jucat 3-3 e ok. Sa zicem mersi ca nu am luat bataie.

Steaua a jucat fotbal in prima repriza, Napoli in a doua. Arbitrul a influentat meciul dar nu decisiv. Chiar si dupa eliminarea lui kape am avut ceva tresariri. Insa din min 55 ne-am bagat CU CURUL IN POARTA, ca altfel nu am cum sa spun. Asta era o decizie proasta si daca aveam 3-0, dar in acel moment era 3-1 si adversarii aveau un om in plus. Cea mai buna aparare e atacul. Daca nu faceam ceva concret, macar aveam mingea si mai trecea timpul. Tot ce a facut Steaua din min 55 pana in min 97 a fost sa bubuie mingea si sa se retraga in transee. Nu stiu daca am avut 10 incursiuni in jumatatea adversa cu mai mult de 2-3 oameni. De faze nici nu poate fi vorba.

Deci, cum sa fie scorul inechitabil si de ce sa imi para rau de egal cand Steaua a jucat fotbal DOAR O REPRIZA? I-am zis unui prieten ca vom fi egalati pana la final si asta era in min 70. De ce? pentru ca vazusem ca nu jucam nimic timp de 20 de minute. Culmea este ca nu am jucat fotbal nici pana in min 97. Macaronarii astia au avut 4 FAZE IMENSE in ultimul sfert de ora, cand era 3-2. Daca erau mai pragmatici puteau sa ne dea macar doua boabe. La fel de bine puteam noi sa conducem cu 5-1. Deci 3-3 este echitabil.

Daca Steaua juca fotbal si era furata poate mai ma suparam. Insa cand vad ca echipa mea favorita sta in transee toate repriza secunda imi bag p**a in el de rezultat. Asta nu e fotbal.

De acord cu tine dar na chiar in ultima secunda de joc.

Rar vezi asa ceva.

Si toti care injura pe aici au fost socati recunosc ca si eu am fost.

Jocu asta a semanat cu cel de la Liverpool prima repriza am jucat ce am jucat.

Da a 2-ua a sters pe jos cu noi Liverpool.

Nu stiu cum se poate explica asta..dar se pare ca Steaua este buna doar in prima repriza iar in a 2-ua este ciuca batailor..

Daca era invers era perfect.

De acord cu mine?

Poate ca si aici si la Liverpool echipa sa crezut prea devreme castigatoare sau egalizatoare si au uitat sa mai joace fotbal..

Avem fata de echipa mare...dar doar in repriza intai..

La pauza se rupe ceva...dilema este....ce se intampla in pauza..

*Alecs*30.09.2010 21:00
Bai omule,de la a fi cel mai bun de pe teren cum zic niste jurnalisti care au comentat zeci de meciuri de Ch League si pana la a fi cel mai slab de pe teren cum ziceti voi e o diferenta f mare,incompatibila.

Parca ziceai ca ai fost la meci. Sa ne faci si noua o poza la bilet.

MoWeed30.09.2010 21:02

Oooooo, da

Mironica, formatorul de opinie.

@banelinho

Mironica e un imbecil! Mai degraba as tine cont de parerea unui urangutan, decat a individului asta

adistnsc30.09.2010 21:08

Acum am venit de la stadion...am urlat cat m-au tinut bojocii, sunt stors ca o lamaie, imi bag picioarele in chelia lui de polonez.

Nu inteleg de ce nu l-a scimbat Laca pe Banel ca in ultimele 20 da minute deabia se mai misca, se vedea ca nu mai are suflu.

Radut, cu toate ce il simpatizez si nu se simte bine pe stanga, nu inteleg ce avea ca nici nu alerga...probabil ca a obosit de atata incalzire.

Kapetanos a fost asta seara Tetanos pentru Steaua, iar a comis-o, e recidivist, si doar UEFA anuntase arbitri sa nu mai tolereze loviturile cu cotul, nu are minte, era o faza fara importanta.

Motanu"....nu prea se regaseste in ultimul timp...nu stiu ce e cu el, dar destul de slab.

Tatarusanu, dupa parerea mea, a ingropat echipa, la loviuri libere, centrari si cornere, e fara reactie, sper sa fie iar bagat in priza Zapatta dupa ce l-a izgonit Piturca.

ECHIPA S-A DARUIT EXEMPLAR, TINAND CONT CA AM JUCAT IN 10 70 DE MINUTE, BRAVO LOR, JOS PALARIA !!!!

....pacat de marea furaciune a arbitrilor, mare mizeriede oameni...

vlad30.09.2010 21:08
Parca ziceai ca ai fost la meci. Sa ne faci si noua o poza la bilet.

S-a dus de la ora 21. Ca asa scria pe bilet. A avut timp sa vada prima repriza la TV.

DOMNULQ30.09.2010 21:09
Bai, nene, in primul rand, din comentatorii TV de azi, foarte putini sunt jurnalisti. Cred ca sunt jurnalisti doar cei de scoala veche. Aia de la Pro TV sunt printre cei mai slabi din tara. Daca tu consideri ca ce zic ei e lege, e problema ta. Totusi, ti-as zice ca ai mai multa incredere in ochii tai si sa imi spui ce ai vazut tu, nu ce ti-au zis aia.

Asa ca, astept explicatiile TALE, ca sa inteleg de ce a jucat Banel bine.

Repet, EXPLICATIILET TALE, nu ce zice in gazeta sau ce spune un protevist platit sa laude tigani.

Ba Costi Mocanu si dinamovistul ala de Felix Draghici chiar se pricep la fotbal.Mocan a pus pe picioare tot ce inseamna canal de sport modern in Romania in cepand cu primul canal de sport din Romania anume canal 31 si terminand cu Pro TV Sport.ro,plus stirile de sport de tip pro.

Am uitat tu n-ai cablu si curent.

predatorpulse730.09.2010 21:11
De acord cu tine dar na chiar in ultima secunda de joc.

Rar vezi asa ceva.

Si toti care injura pe aici au fost socati recunosc ca si eu am fost.

Jocu asta a semanat cu cel de la Liverpool prima repriza am jucat ce am jucat.

Da a 2-ua a sters pe jos cu noi Liverpool.

Nu stiu cum se poate explica asta..dar se pare ca Steaua este buna doar in prima repriza iar in a 2-ua este ciuca batailor..

Daca era invers era perfect.

De acord cu mine?

Poate ca si aici si la Liverpool echipa sa crezut prea devreme castigatoare sau egalizatoare si au uitat sa mai joace fotbal..

Avem fata de echipa mare...dar doar in repriza intai..

La pauza se rupe ceva...dilema este....ce se intampla in pauza..

Esti suparat pentru ca am luat gol in ultimul minut. Erai la fel de suparat daca luam gol in min 94?

Sau daca o bagau astia in ate in ultimul sfert de ora?

Crede-ma, 3-3 e scor echitabil pentru ce s-a intamplat pe teren pe durata intregului meci. La fel de bine putea fi 3-4 sau 5-1 pentru noi.

Tu si alti useri ar trebui sa stiti un lucru si sa va intre bine in cap: noi vom fi MEREU furati,tocati sau cum vreti sa-i ziceti(uitati-va la penalty-ul de la Liverpool). De aia trebuie sa fim destepti. Ce facea polonezu daca le bagam mortu in casa macaronarilor la barele alea? Marea greseala a astuia a fost ca a dat 2 minute in plus, cotul lui kape a cam fost(m-am mai uitat o data). Ok, i-a cam impins pe astia putin dar repet, aveam 3-0 in min 40 al meciului. Am avut 15 minute sa ne regrupam si aveam 3-1 cand a inceput a doua repriza. Macaronarii s-au descoperit in a doua repriza dar nu am avut cu cine sa atacam pe contra-atac pentru avem ciurucuri, cu putine exceptii.

Nu vezi ca majoritatea jucatorilor nostri au fost atat de prosti incat nu stiu sa faca nici anti-joc? Noi am inceput sa tragem de timp abia in prelungiri. Nu am tinut de minge in perioada 55-90', am bubuit-o ca prostii si astia ne-au calarit. Nu am incercat sa punem presiune pe ei. Am stat ca niste mamaligi in propriul careu si astia ne-au calarit. Napoli a tinut doar vreo trei oameni la centru. in rest era cu vreo 5 oameni in fata si 2 in zona mediana. Practic au jucat in ultimii 30 de metri ai nostri majoritatea reprizei a doua.

Lacatus a gresit tactica la pauza. S-a bagat in transee si a platit.

Trebuie sa va treziti. Steaua nu are lot valoros(cu cateva exceptii), antrenor valors nici atat si e condusa de un nebun cu acte in regula.

Multi va comportati de parca ar trebui sa calarim Europa cu lotul asta. Aceiasi jucatori au fost PENIBILI cu Steaua II(Urziceni), astra si Otelul si foarte probabil si-o vor lua de la sportul in cupa.

*Alecs*30.09.2010 21:13
S-a dus de la ora 21. Ca asa scria pe bilet. A avut timp sa vada prima repriza la TV.

Buna asta.

Oooooo, da

Mironica, formatorul de opinie.

@banelinho

Mironica e un imbecil! Mai degraba as tine cont de parerea unui urangutan, decat a individului asta

N-a fost Mironica. Costi Mocanu si Felix Draghici au comentat.

MoWeed30.09.2010 21:14

Dracu' sa-i ia, ca toti de la Pro TV sunt o apa si-un pamant

Bogdan30.09.2010 21:14
Ps - voi , cei care va dati "mari" stelisti...ati stat acasa si ati incurajat-o din fata TV-ului cu berea-n mana ??pentru mine sunteti stelisti doar pentru ca veniti la BINE langa echipa , la "rau" fugiti si dati cu pietre , boilor !

Ma I N D E N T I F I C cu Steaua , da , ma indentific cu tot ce inseamna Steaua , merg pe stadion si ii incurajez , pastrez amintiri si lucruri frumoase alaturi de echipa de suflet , voi ?? voi , stati in spatele tastaturii si va dati "mari-stelisti"...ai lui peshte-prajit !!

Si cu ce te identifici de la aceasta echipa? Zi`mi si mie 4 valori cu care te identifici!

Problema voastra nu e ca nu v-ati pricepe la fotbal,dar vorbiti cu o ura care mai bine s-ar indrepta spre alte parti,de exemplu rivalii nostri.Stii cu ce mi se pare ca semanati? Cu niste pasari de prada care abia asteapta sa se arunce pe toti cei care sunt de alta parere...Pacat,pt ca voi nu o sa mai puteti tine niciodata cu Steaua in conditiile astea,v-a explicat si Ilie Dumitrescu de ce...

Terminatule ti-a spalat TV-ul capul. Ti-au spalat ziaristii ratiunea. Treziti-va ma generatie de manelari spalati psihic de televiziuni.

Ba Costi Mocanu si dinamovistul ala de Felix Draghici chiar se pricep la fotbal.Mocan a pus pe picioare tot ce inseamna canal de sport modern in Romania in cepand cu primul canal de sport din Romania anume canal 31 si terminand cu Pro TV Sport.ro,plus stirile de sport de tip pro.

Am uitat tu n-ai cablu si curent.

Cei mai tari ziaristi. Exact. Daca ziaristul Felix Draghici zice ca Banel e cel mai bun dupa ce si-a dat autogol eu trebuie sa-l cred? Judecati ma cu mintea voastra nu cu ce va spune TV-ul.

Trustul pro are tot interesul sa zica asta. Au europa league.. daca Steaua nu faca o figura frumoasa ei sunt pe pierdere.

yanymakes30.09.2010 21:15

In 2004, Marcin Borski a fost promovat in prima Liga in timp ce era angajatul clubului Zaglebie Lubin, retrogradat apoi pentru blaturi.

In 2005, Borski a incasat-o la finalul unui meci de la fanii lui GKS Katowice. Acestia l-au batut cu bestialitate deoarece a tras cu oaspetii de la Odra Wodzislaw. Borski a pus capat meciului si s-a inchis la vestiare de frica. In acea partida, el aratase patru cartonase rosii si noua galbene!

In anul 2006 au aparut mai multe stenograme compromitatoare despre arbitrul care a furat victoria Stelei cu Napoli, in scandalul de coruptie care a zguduit fotbalul polonez. Borski a fost declarat nevinovat in primavara anului trecut.

Daca asta mai este un albitru corect atunci eu ma arunc de pe bloc . ( Nustiu cum cei de la UEFA nu sau sesizat ! are atatea antencedente )

Stryker30.09.2010 21:25

Asa bataie de joc nu am mai pomenit, dupa ce ne-a ars spaniolul ala cu penaltiul la Liverpool acum ne-a ars si aceasta jigodie de arbitru polonez, este inadmisibil felul in care si-au batut joc de noi in acest meci, deci eliminarea lui Kapetanos a fost una usor acordata, i-a iertat pe Yebda si inca vreo 2 jucatori de la ei cartonase galbene, a acordat cu usurinta lovitura libera din care au marcat ulterior macaronarii, l-a iertat pe Lavezzi de al doilea cartonas galben dupa un hent clar in repriza secunda si a prelungit in mod pervers meciul cu inca 3 minute peste cele 4 deja acordate, pana ne-au egalat fraierii aia, poate daca nu reuseau sa marcheze atunci se juca mai juca inca pana reuseau sa inscrie

Europa inca o data ne-a dat o palma(poate chiar un pumn) si ne-a demonstrat ca nu ne vrea, nu cred ca mi se pare doar mie, si nu vreau sa par paranoic, dar parca totul a inceput cu tragerea la sorti cand ne-au bagat cu Napoli in grupa ca se le creeze lor un traseu mai accesibil si sa ne stopeze pe noi.

Ne-au taxat cu Liverpool si acum ne-a taxat din nou cu Napoli, este bataie de joc, este o rusine ce ne-au facut, nu am jucat impecabil, am avut poate bulan ca am condus cu 3-0, am gresit ca ne-am bagat in aparare in repriza secunda, dar nu meritam sa fim furati de doua puncte astfel, nu meritam sa isi bata joc asa de munca jucatoriilor si de nervii nostri ... ma mira si ma intriga fatpul ca sunt unii printre voi care sustineti sus si tare ca nu meritam sa castigam, dar vin si va intreb merita Napoli sa scoata un egal astazi ? lasand la o parte aceasta ura fata de cioban, care este poate singurul care merita aceasta soarta, merita Napoli sa scoata un egal in aceste conditii ? s-a vazut clar ca sunt o echipa modesta de care ne-am temut prea mult, daca nu o sa mai beneficieze de un arbitraj ca in seara astam nu-i vad sa treaca mai sus cu o faza de grupe

Jucatorii, in mare parte merita felicitati pentru cum au jucat, nu cred ca pot fi acuzati de acest rezultat final, a fost jaf la drumul mare zic eu si ce e trist este ca ne mai putem astepta la astfel de scenarii si in meciuriile care au ramas, cartiile par facute pentru ca Liverpool si Napoli sa mearga mai departe desi ei nu joaca mai nimic acum

Este revoltator felul in care ne-a fost furata aceasta bucurie, rusine la acesti nemernici care si-au batut joc de noi si rusine si celor care sustin ca nu meritam sa castigam in aceasta seara, sper ca roata sa se intoarca si sa se faca dreptate in fazele urmatoare ale competitiei

Pacat de aceasta echipa care se afla intr-o perioada foarte slaba, sub conducerea unui cioban si a rudelor sale, pacat de noi suporterii care suferim si ne varsam amarul din cauza acestor jigodii si a gunoaielor de arbitrii care ne fura in Europa

blindica30.09.2010 21:28

Pai jidanul asta face jocurile multora,drept dovada c-a fost scos nevinovat.Cine stie pe unde a mai facut ravagii.

E drept,nu s-a tinut bine de minge cand trebuia sa avem mai multa posesie,dar,sa fie clar,ce-a facut arbitrul asta e marlanie de prost gust.

Asteapta sute de mii de saraci sa invinga in sfarsit o echipa vai de ea,cum este Steaua,in deriva,haos intern,si un nemernic precum acest Borski,face asemenea gesturi,furand poate singura bucurie a acelor oameni.E o mizerie.Suntem prea mici,la toate capitolele.

Kapetanos a dat-o ca pe Targu-Ocna.

S A R P E30.09.2010 21:29

UEFA NU ne vrea si punct.

daca nu dadeau gol in minutul 98, prelungea meciul inca 4 minute si tot egala sau poate le facea cado un penalty.

mi-a placut Steaua de azi si sper sa joace la fel sau mai bine si in campionatul intern.

TrupSiSuflet-Steaua30.09.2010 21:30
Esti suparat pentru ca am luat gol in ultimul minut. Erai la fel de suparat daca luam gol in min 94?

Sau daca o bagau astia in ate in ultimul sfert de ora?

Crede-ma, 3-3 e scor echitabil pentru ce s-a intamplat pe teren pe durata intregului meci. La fel de bine putea fi 3-4 sau 5-1 pentru noi.

Tu si alti useri ar trebui sa stiti un lucru si sa va intre bine in cap: noi vom fi MEREU furati,tocati sau cum vreti sa-i ziceti(uitati-va la penalty-ul de la Liverpool). De aia trebuie sa fim destepti. Ce facea polonezu daca le bagam mortu in casa macaronarilor la barele alea? Marea greseala a astuia a fost ca a dat 2 minute in plus, cotul lui kape a cam fost(m-am mai uitat o data). Ok, i-a cam impins pe astia putin dar repet, aveam 3-0 in min 40 al meciului. Am avut 15 minute sa ne regrupam si aveam 3-1 cand a inceput a doua repriza. Macaronarii s-au descoperit in a doua repriza dar nu am avut cu cine sa atacam pe contra-atac pentru avem ciurucuri, cu putine exceptii.

Nu vezi ca majoritatea jucatorilor nostri au fost atat de prosti incat nu stiu sa faca nici anti-joc? Noi am inceput sa tragem de timp abia in prelungiri. Nu am tinut de minge in perioada 55-90', am bubuit-o ca prostii si astia ne-au calarit. Nu am incercat sa punem presiune pe ei. Am stat ca niste mamaligi in propriul careu si astia ne-au calarit. Napoli a tinut doar vreo trei oameni la centru. in rest era cu vreo 5 oameni in fata si 2 in zona mediana. Practic au jucat in ultimii 30 de metri ai nostri majoritatea reprizei a doua.

Lacatus a gresit tactica la pauza. S-a bagat in transee si a platit.

Trebuie sa va treziti. Steaua nu are lot valoros(cu cateva exceptii), antrenor valors nici atat si e condusa de un nebun cu acte in regula.

Multi va comportati de parca ar trebui sa calarim Europa cu lotul asta. Aceiasi jucatori au fost PENIBILI cu Steaua II(Urziceni), astra si Otelul si foarte probabil si-o vor lua de la sportul in cupa.

Nu,nu nu in ultimul minut ci in ultima secunda.

Sunt sigur suta la suta ca daca era treaba invers Steaua pusa in locul lui napoli arbitru fluiera

inainte ca noi sa ne mai apropriem de poarta lor.

Pai trebuie sa recunosti si tu ca in seara asta am fost furati.

Ori mai putin ori mai mult arbitru nu a judecat bine.

De aceea ne dam noi pe aici peste cap.

Poate a gresit neintentionat.

Dar totusi,a gresit.

Ok avem un lot prost dar de ce zic uni antrenori,jucatori,fosti mari jucatori,comentatori etc ca avem cel mai bun lot din Romania.

Suntem romani si nu ne putem ridica de la nivelul la care am fost mereu,ma rog poate nu chiar mereu.

Steaua a reusit in 86 ce multi credeau inposibil cupa campionilor europeni echivalentul champions leagului de astazi..

Acum acest lucru e un vis frumos.

Romania e o tara de 2 bani ce sta sa cada si lucrurile acestea se vad in toate domeniile.

Bine.

Mai convins ca 3-3 e un rezultat echitabil dar tot mai buna era o victorie.

*Alecs*30.09.2010 21:41

Fact: dupa 2 etape de Europa League avem cea mai proasta aparare la egalitate cu Levski Sofia. Dar macar bulgarii au obtinut o victorie si au 3 puncte.

ice_ball30.09.2010 21:51

Asta zic macaronarii pe forumu' lor:

Mario Lacatus, allenatore dello Steaua Bucarest, ha rilasciato un'intervista a "Napoli Magazine.": "E' stata una partita strana. Mi dispiace per tutti i tifosi, che ci hanno sostenuto alla grande dal primo minuto. Non si possono fare miracoli in due giorni. Eravamo in vantaggio di 3 gol ed abbiamo perso una partita gia' vinta. L'espulsione di Kapetanos e' stata decisiva Siamo troppo amareggiati per trovare un solo colpevole.

L'arbitro Non c'entra l'arbitro, a fine partita l'ho ringraziato. E' inutile protestare, dato che ci sono ancora delle gare da giocare con Utrecht e Liverpool. Voglio esserci e non voglio rischiare squalifiche. A un certo punto eravamo stanchissimi. Non era facile resistere in 10 contro 11".

Napoli Magazine

Ariel30.09.2010 21:54
Fact: dupa 2 etape de Europa League avem cea mai proasta aparare la egalitate cu Levski Sofia. Dar macar bulgarii au obtinut o victorie si au 3 puncte.

Pui pariu cu mine ca la sfarsit avem mai multe puncte decat bulgarii tai?

predatorpulse730.09.2010 21:59
Asa bataie de joc nu am mai pomenit, dupa ce ne-a ars spaniolul ala cu penaltiul la Liverpool acum ne-a ars si aceasta jigodie de arbitru polonez, este inadmisibil felul in care si-au batut joc de noi in acest meci, deci eliminarea lui Kapetanos a fost una usor acordata, i-a iertat pe Yebda si inca vreo 2 jucatori de la ei cartonase galbene, a acordat cu usurinta lovitura libera din care au marcat ulterior macaronarii, l-a iertat pe Lavezzi de al doilea cartonas galben dupa un hent clar in repriza secunda si a prelungit in mod pervers meciul cu inca 3 minute peste cele 4 deja acordate, pana ne-au egalat fraierii aia, poate daca nu reuseau sa marcheze atunci se juca mai juca inca pana reuseau sa inscrie

Europa inca o data ne-a dat o palma(poate chiar un pumn) si ne-a demonstrat ca nu ne vrea, nu cred ca mi se pare doar mie, si nu vreau sa par paranoic, dar parca totul a inceput cu tragerea la sorti cand ne-au bagat cu Napoli in grupa ca se le creeze lor un traseu mai accesibil si sa ne stopeze pe noi.

Ne-au taxat cu Liverpool si acum ne-a taxat din nou cu Napoli, este bataie de joc, este o rusine ce ne-au facut, nu am jucat impecabil, am avut poate bulan ca am condus cu 3-0, am gresit ca ne-am bagat in aparare in repriza secunda, dar nu meritam sa fim furati de doua puncte astfel, nu meritam sa isi bata joc asa de munca jucatoriilor si de nervii nostri ... ma mira si ma intriga fatpul ca sunt unii printre voi care sustineti sus si tare ca nu meritam sa castigam, dar vin si va intreb merita Napoli sa scoata un egal astazi ? lasand la o parte aceasta ura fata de cioban, care este poate singurul care merita aceasta soarta, merita Napoli sa scoata un egal in aceste conditii ? s-a vazut clar ca sunt o echipa modesta de care ne-am temut prea mult, daca nu o sa mai beneficieze de un arbitraj ca in seara astam nu-i vad sa treaca mai sus cu o faza de grupe

Jucatorii, in mare parte merita felicitati pentru cum au jucat, nu cred ca pot fi acuzati de acest rezultat final, a fost jaf la drumul mare zic eu si ce e trist este ca ne mai putem astepta la astfel de scenarii si in meciuriile care au ramas, cartiile par facute pentru ca Liverpool si Napoli sa mearga mai departe desi ei nu joaca mai nimic acum

Este revoltator felul in care ne-a fost furata aceasta bucurie, rusine la acesti nemernici care si-au batut joc de noi si rusine si celor care sustin ca nu meritam sa castigam in aceasta seara, sper ca roata sa se intoarca si sa se faca dreptate in fazele urmatoare ale competitiei

Pacat de aceasta echipa care se afla intr-o perioada foarte slaba, sub conducerea unui cioban si a rudelor sale, pacat de noi suporterii care suferim si ne varsam amarul din cauza acestor jigodii si a gunoaielor de arbitrii care ne fura in Europa

O sa-ti dau o replica scurta: ei si?

De ce deodata se comporta toti ca si cum Europa ne-a dorit pana acum?

Ba treziti-va!!!

Echipele romanesti au fost, sunt si vor fi furate pentru totdeauna pentru ca suntem MICI. Mici de tot. Nu cred in conspiratii. Ce plm putea sa faca polonezu asta cand noi aveam 3-0? Ce putea sa faca daca bagam alea doua boabe la inceputul reprizei a doua?

Nu ne-a scos asta mingea din poarta de zece ori. A tras cu astia dar nu excesiv de mult. Cotul la kapetanos a cam fost si desi a prelungit prea mult partida vina pentru infrangere e 90% a noastra. O echipa mare ii facea terci pe italieni in repriza a 2-a. Eram in 10 dar astia s-au descoperit la greu. Au lasat doar trei oameni in spate la centru si au fost din min 50 si ceva cu vreo 4-5 oameni in fata mai mereu. De asta au pus stapanire pe zona din fata careului nostru. Ne-au impins incet incet in spate si noi(echipa + antrenor) nu am putut face absolut NIMIC. Am fost dominati CLAR aproape 40 de minute si puteam sa luam 4 boabe usor in ultimul sfert de ora.

Stiti care e diferenta intre echipele romanesti de acum si alea din 2006? Nu dragii mei, nu arbitrajele. Echipele alea aveau antrenori decenti si mult,mult mai important, aveau ECHIPA. Nu valori extraordinare(lol unii au ajuns sa-l regrete pe Lovin) dar aveau cat de cat relatii de joc si aveau spirit de echipa. Echipele noastre s-au dus dracu in ultimii ani, toti fiind in debandada din cauza lacomiei de CL. Romania s-a impus atunci pentru a crezut. Dupa logica voastra, Europa ne-a vrut cand i-am eliminat pe galata cu gol din ofsaid, nu? Nu, Romania nu este atractiva pentru Europa fotbalistica insa nimeni nu face un efort concentrat pentru a ne scoate. Facem noi singuri asta prin impotenta si amatorismul nostru fotbalistic.

De asta abia astept momentul in care vom fi depasiti de belgia. Romania NU MERITA loc direct in CL. Daca vor CL, sa scoata o echipa mare si dup-aia sa viseze la bani.

Acum toti ne ascundem dupa arbitru si nu vedem greselile MASIVE pe care le-am facut in repriza a 2-a. Steaua a avut o pozitie favorabila pana in min 73 si nu a profitat de ea. Cum am luat gol in in 73 a inceput debandada.

Hai sa nu mai visam ca chiorii(la ce ar fi folosit victoria astazi?) si sa vedem REALITATEA GRI,GRI de tot. O victorie ar fi fost frumoasa insa tot imbatare cu apa rece s-ar fi numit.

Daca chiar ati crezut ca Steaua a jucat MULT MAI BINE in seara asta, ce mai va agitati? Pai Napoli sunt praf, nu? Ii spargem la ei acasa. Utrecht? Cine sunt si fraierii astia? Livepool? Sa zica mersi ca i-a ajutat arbitrul nene.

Stim cu totii in adancul nostru ca Steaua a avut bulan in primul sfert de ora(autogol + gol la intamplare al lui tanase, greseala de portar) si ca pe masura ce a trecut timpul am vazut cum echipa se stinge incet incet desi napoli nu a fost vreo mega echipa. Eu unul cred ca ar trebui sa revenim cu picioarele pe pamant. Steaua nu a putut sa o bata pe sheriff anul trecut asa ca despre ce dracu vorbim?

Suntem capabili de sclipiri si atat.

*Alecs*30.09.2010 22:00
Pui pariu cu mine ca la sfarsit avem mai multe puncte decat bulgarii tai?

Daca au bulgarii mai multe puncte iti schimbi numele din Ariel in Persil.

Daca avem noi mai multe puncte iarna asta mananc doar castraveti bulgaresti.

Daniel-Ionut30.09.2010 22:05
Daca au bulgarii mai multe puncte iti schimbi numele din Ariel in Persil.

:)):D:))

Buna rau asta!

Stryker30.09.2010 22:37

@ predator

am spus-o mai sus, poate ca am avut bulan de am condus cu 3-0 dupa 16 min, insa felul in care am fost taxati de arbitru a fost grosolan, eu nu sunt genul care sa ma leg expres de aribtraj, insa in seara asta mi-a venit sa explodez de furie cand am vazut acest show de rahat facut de aceasta central polonez, care are si antecedente se pare ... chiar daca am fost dominati 40 de min sau cat a fost in repriza secunda, asta nu inseamna ca meritam sa pierdem, daca castigam fii sigur ca aproape nimeni nu s-ar fi legat de acest aspect, ar fi fost o victorie frumoasa, o victorie meritata si toata lumea i-ar fi felicitat pe acesti baieti, poate ca am putea sa spune ca era o imbatarea cu apa rece, insa era mult mai bine decat acest deznodamant mizer ... era o bucurie pentru toti stelistii, greu incercati de vremurile in care se afla echipa lor in aceste momente ... bucurie furata dupa cum am mai zis

despre coeficientul UEFA, nu au decat sa ne depaseasca aia si sa nu mai prindem direct echipa in UCL, Steaua daca are valoare va mai ajunge acolo in UCL si asa au beneficiat altii dupa munca Stelei ...

suntem capabili de sclipiri din cand in cand, insa macar atunci sa nu fim furati pe fata .. in rest Europa nu ne-a intins bratele niciodata, cand Steaua a realizat ceva in Europa a realizat-o pe cont propriu a dat calculele peste cap si a reusit sa se mai impuna, in momentul de fata insa nu mai avem puterea sa dam calculele peste cap,dar ce e trist este ca si atunci cand mai miscam ceva vin peste noi si ne stopeaza ... repet nu vreau sa dau vina pe arbitraj ca scuza pentru acest egal dupa ce am avut 3-0, insa cu siguranta daca nu era un arbitraj potrivnic am fi castigat cu 3-1 sau 3-2, ca ne imbatam porma cu apa rece era alta parte ...

dblade2801.10.2010 00:06

Salutare e ora 3:05 si imi gasesc cu greu cuvintele am plecat cu lacrimi in ochi de la stadion pentru Steaua pur si simplu m-a durut sufletu.

O sa incerc sa fiu cat mai concret in ceea ce spun desii imi vine sa-l injur de toti mortii pe acel arbitru din polonia dar din RESPECT pt acest forum nu o voi face.

Steaua a facut un meci excelent azi insa am facut doua greseli care ne-au costat, prima fiind ratacirea lui kapetanos pe care n-o s-o inteleg ( daca juca Man Utd cu napoli se dadea doar avertizare verbala la faza aia) si a doua greseala care a fost cea mai mare a fost retragerea deliberata a echipei

Insa nu pot sa trec cu vederea prestatia arbitrului care a fost absolut jenanta nu se poate asa ceva sa prelungesti meciu in halu asta numai ca sa dea italienii un amarat de gol. E clar ca a venit cu temele facute polonezul, UEFA l-a instruit bine cu privire la acest meci. Am fost lucrati tot meciu, am fost ciupiti non stop care au contat in psihicul jucatorilor.

PACAT imi pare rau si probabil ca n-o sa pot sa dorm toata noaptea cum s-a intamplat in noaptea de cosmar cu boro

Dar in seara asta am vazut o echipa a Stelei care a luptat si nu s-a predat si a jucat FOTBAL cu toate ciupiturile polonezului

Inca odata m-am simtit mandru ca sunt STELIST si sunt convins ca asta ati simtit si voi pt ca sunteti stelisti adevarati.

Suntem mici iar competitiile europene snu sunt pentru noi e clar ca nu suntem doriti DAR nici in halul asta sa-ti bati joc de o echipa care a muncit si de atatia oameni si asta chiar la noi acasa

Ar fii interesant sa facem o campanie impotriva acelui polonez pe toate site-urile si chiar pe forumul lu napoli

Am citit comentariile voastre de pana acum si nu mai stiu cine a spus sa fie facuta o coregrafie impotriva arbitrului, cred ca ar fii ceva.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/euro-...taliana-7436096

«1141516171822»