FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

«1121314151622»
Ariel30.09.2010 19:58

Nu am citit tot ce ati spus aici pe forum si de aceea s-ar putea sa repet ce au spus si altii, dar atunci cand vad comentariile lui Geambasu nu pot sa nu-mi aduc aminte de eliminarile lui Tudorel Stoica in cupele europene inainte de a fi jucatorul care a ramas nu numai in istoria Stelei dar si in istoria Cupei Campionilor. Sa dea Dumnezeu sa se repete istoria si sa-l vedem pe Kapetanos ca rateaza o finala de Champions League din postura de capitan al Stelei.

zamainmenu30.09.2010 20:00

Incercati totusi sa nu fiti asa patimasi...Nu e numai arbitrul vinovat. Subscriu la ce a spus predatorpulse7 mai devreme.

Nu e admisibil sa ai pretentii de echipa mare si sa te aperi o repriza intreaga in halul asta. Amintiti-va cate ocazii au avut italienii intre minutele 80 si 97! A fost un fel de BoroReloaded...mentalitatea paguboasa a romanului: "suntem calificati sau victoriosi, acum putem sa ne molesim" - de parca adversarii nu au voie sa lupte pana in ultima secunda! Si stiti de unde vine blegeala asta mentala si implicit si fizica? Din eroarea fatala si repetitiva pe care o face fotbalistul inregimentat in echipele romanesti: el crede ca si celelalte echipe straine se blazeaza la fel cum s-ar fi blazat Steaua la 3-0 pentru adversari!!! Totul pleaca de la mansarda. Spuneti-mi mie o echipa romaneasca in stare sa pastreze un rezultat pozitiv a la long? Da, stiu, au mai fost si exceptii, dar tocmai d-aia le numaram pe degetele de la o mana...

Noi nu stim sa gestionam starea de bine, ne cufurim instant in pantaloni imediat cum ne simtim cu sacii in caruta. Si implicit ne deconectam de la joc mai devreme decat este cazul. De parca simpla prezenta in teren tine loc si de garantare a pastrarii rezultatului. Am vazut de prea multe ori scenariul asta, mi-e lehamite de el.

*Alecs*30.09.2010 20:01
Cata lume revoltata... sa-l ucidem, sa-l spanzuram, sa-i scoatem ochii, sa-l incendiem, hai la stadion peste el, hai la aeroport, sa-i ucidem familia, sa intram peste el in casa si cand zice vreunul "mori Beecali" vine raspunsul "vai dar cum sa-ti doresti moartea unui om".

Daca ne egalau in min 78, 82, 85, 89 sau cand ma-sa au mai avut ocazii incepand cu min 30 cand ne-am bagat cu curul in poarta, era plin de injuraturi pentru Laca pe aici.

Nu strica daca scriai asta cu un font mai mare. ;)

Imi dadea Daniel warn.

Exact, jocul se termina dupa ultimul fluier. Tatarusanu a stat pe jos vreo 3 minute + schimbarea, era normal sa se prelungeasca atat. Ne-au dat gol chiar imi minutul 7.

Asa am avut si eu impresia, cel putin la Tatarusanu 2 minute am vazut sigur ca a fost meciul intrerupt. Sutul lui Cavani a intrat in poarta la 96:57. E frustrant sa pierzi victoria asa, dar trebuie sa ne gandim si cum s-a jucat pana atunci. Mai bine ne egalau mai devreme. Ca ne mintim singuri ca in multe alte meciuri.

P.S. Cine trece maine pe la aeroport sa-l impuste pe polonez, nu face o oprire intai si prin Pipera ? Hai, va rog eu. Ca oricum va incarcati arma cu mai multe gloante.

Alex88pl30.09.2010 20:03

@predator,zamain

daca bateam 3-2 nu mai scriati asa ceva aici. erati fericiti. adversarii au tot dreptul sa lupte pana in ultima secunda..dar ultima secunda trecuse de 3 minute.

MoWeed30.09.2010 20:03

Hai s-o dam in SF-uri, ca o fi vina arbitrilor. Tatarusanu a stat peste 2 minute pe teren + 30 de secunde schimbarea lui Stancu. Deci prelungirea cu 3 minute este pe deplin meritata.

Nu e vina arbitrului ca am luat bataie. Vina este a lui Kapetanos pentru gestul imbecil pe care l-a facut.

Adevarul este ca am avut noroc cu caru' ca nu au dat italienii gol la una din ocaziile mari avute dupa minutul 80. Cu putina concentrare la finalizare, ne puteau bate pana in minutul 90 lejer

Sa mor eu, cateodata parca am fi ciori. Numai aia se plang mereu ca-s furati...

zamainmenu30.09.2010 20:03

Jenei pe GSP: "poate sa se supere pe mine unii tehnicieni..dar noi, aici, in Romania, ii invatam pe jucatori sa simuleze!"

DOMNULQ30.09.2010 20:07
Exact, jocul se termina dupa ultimul fluier. Tatarusanu a stat pe jos vreo 3 minute + schimbarea, era normal sa se prelungeasca atat. Ne-au dat gol chiar imi minutul 7.

=)) =)) =))

Sa mori tu?

Bai baiatule daca orice intarziere a jocul care apare intr-un meci s-ar contoriza cum spui tu s-ar juca 150' in fiecare meci!

Poti spune ca s-a vazut lipsa de experienta,moralul de competitie la unii jucatori lasa de dorit, asta se poate spune,dar sa spui tu ca asta care a arbitrat astazi nu a fost un nemernic care i-a impins de la spate tot meciul inseamna ca vorbim de meciuri sau sporturi diferite.

Eu de un lucru sunt sigur ca daca Napoli avea 3-0 si Steaua un om in plus si un arbitru care sa tina cu noi si sa prelungeasca meciul si 100' Steaua nu putea sa egaleze in veci!

Arbitrul a fost un mare nemernic,dar si noi avem partea noastra de vina,noi impreuna cu Lacatus!

TrupSiSuflet-Steaua30.09.2010 20:08

Nu pot sa cred,nici acum nu pot sa cred dar ma rog trecem mai departe.

Uni zic ca echipa a fost de vina,eu insa nu prea cred!

Uni zic ca jucatori sau lasat moale pe a 2 repriza...dar nah voi credeti ca ei sunt robiti daia electrici.

Sunt oameni au picioare,alearga,obosesc cam asta ar fi ce am avut de zis..

Poate ca si echipa a avut o prestatie proasta in repriza a 2-a dar arbitrul ne-a tras teapa!

Tatarusanu a stat jos atunci 1 minut si 48 de secunde m-am uitat la ceas cand sa ridicat daca punem si pana a sutat au fost cam 2 min!

Dar sigur 100% arbtru a decis meciu putea sa fluiere cu 10 secunde inainte cand mingea era la mijlocu terenului !

Elvis30.09.2010 20:08
Trebuia sa-i futa Ianuli 2-3 picioare in bot cretinului de polonez,baga-mi-as plua in natia ma-sii de cretin.

Picioare nu i-a tras dar cred ca l-a speriat ...

final_steaua_ianuli.jpg

S.Mariuss30.09.2010 20:08

of moweed stelistule ...ntz ntz ntz.

nu e vina arbitrului ca am fost egalati. :)))

Alexandru H.30.09.2010 20:08
Jenei pe GSP: "poate sa se supere pe mine unii tehnicieni..dar noi, aici, in Romania, ii invatam pe jucatori sa simuleze!"

Cu tot respectul pentru Jenei, dar nu e doar la romani prostia asta. Ibericii, in special, sunt asi: daca te uiti la un meci din PL cu Man Utd, vei vedea 19 jucatori de camp normali si pe Nani care se arunca din 5 in 5 minute pe jos...

MoWeed30.09.2010 20:09
of moweed stelistule ...ntz ntz ntz.

Daca "stelist" inseamna unul care da vina pe toti ceilalti la infrangere, nu pe limitarile propriei echipe, inseamna ca nu sunt stelist.

mori_caine30.09.2010 20:11

Tatarusanu a ramas pe teren , intins , din minutul 92 pina in min 94:40 secunde ! apoi cele 4 minute de prelungire , acordate corect , ce vreti mai mult ??

CARE FURT ??

Nu stiti decat sa acuzati arbitr ca in Romania arbitrajele sunt nenorocite !! de aici si gandirea asta bolnava a romanilor !

Au atacat italienii toata repriza a doua de ne-au innebunit , ne puteau marca 15 goluri , nu doar 2 ! A intra la pauza cu 2-0 sau 3-1 e totuna , nu poti tine acest scor nici in 11 , darmite in 10 ! La 3-2 vii peste adversar , chestie de mentalitate , pressing si forta a intregii echipe !

Kape e zevzec , pacat de el , a tras echipa inapoi.

Am avut si ghinion , dar am avut si ENORM DE MULT NOROC in prima repriza , doua goluri venite de-amboulea ,nu anuntau nimic !

Important e ca echipa s-a descatusat PSIHIC si ca jucam , in sfarsit ! de acum incolo vom juca , mai ales ca avem un lot de nota 20 !!

Ps - voi , cei care va dati "mari" stelisti...ati stat acasa si ati incurajat-o din fata TV-ului cu berea-n mana ??pentru mine sunteti stelisti doar pentru ca veniti la BINE langa echipa , la "rau" fugiti si dati cu pietre , boilor !

Ma I N D E N T I F I C cu Steaua , da , ma indentific cu tot ce inseamna Steaua , merg pe stadion si ii incurajez , pastrez amintiri si lucruri frumoase alaturi de echipa de suflet , voi ?? voi , stati in spatele tastaturii si va dati "mari-stelisti"...ai lui peshte-prajit !!

sictir...

FORZA Steaua !!!!! :steag_cruce_invers:

Ariel30.09.2010 20:12

Sunt curios cati dintre cei care comenteaza modul in care au jucat stelistii in ultimele minute au jucat cu adevarat pe un teren de fotbal real, sa alerge de sa le iese sufletul si sa vada la un moment dat ca vor sa se miste mei repede si nu-i asculta corpul din cauza ca nu mai are resurse. Este inevitabil sa existe momente de lipsa de concentrare, de gandire efectiv, atunci cand nu mai ai resurse. Ma gandesc la faza in care Nicolita nu a mai putut bloca un sut al argentinianului ala care a intrat dupa pauza chiar daca se vedea ca stia ca asa ar fi trebuit sa procedeze. Este foarte usor sa judeci niste oameni care se afla in situatii in care nu ai fost niciodata in viata ta. Cei care au practicat cu adevarat orice sport cred ca ma inteleg ce vreau sa spun.

Elvis30.09.2010 20:13

In 2004, Marcin Borski a fost promovat in prima Liga in timp ce era angajatul clubului Zaglebie Lubin, retrogradat apoi pentru blaturi.

In 2005, Borski a incasat-o la finalul unui meci de la fanii lui GKS Katowice. Acestia l-au batut cu bestialitate deoarece a tras cu oaspetii de la Odra Wodzislaw. Borski a pus capat meciului si s-a inchis la vestiare de frica.

In anul 2006 au aparut mai multe stenograme compromitatoare despre arbitrul care a furat victoria Stelei, in scandalul de coruptie care a zguduit fotbalul polonez. Borski a fost declarat nevinovat in primavara anului trecut.

S.Mariuss30.09.2010 20:13
Daca "stelist" inseamna unul care da vina pe toti ceilalti la infrangere, nu pe limitarile propriei echipe, inseamna ca nu sunt stelist.

hai frate ca jucatori aia chiar sau chinuit pe teren sa nu ia gol Au dat tot ce au putut.dar tu faci circul asta sa iesi in evidenta acum.Sa fi una din putinele persoane care da vina pe jucatori nostri.

Mrg,laso balta.

BAF-kimi30.09.2010 20:13
Sa mori tu?

Bai baiatule daca orice intarziere a jocul care apare intr-un meci s-ar contoriza cum spui tu s-ar juca 150' in fiecare meci!

Poti spune ca s-a vazut lipsa de experienta,moralul de competitie la unii jucatori lasa de dorit, asta se poate spune,dar sa spui tu ca asta care a arbitrat astazi nu a fost un nemernic care i-a impins de la spate tot meciul inseamna ca vorbim de meciuri sau sporturi diferite.

Eu de un lucru sunt sigur ca daca Napoli avea 3-0 si Steaua un om in plus si un arbitru care sa tina cu noi si sa prelungeasca meciul si 100' Steaua nu putea sa egaleze in veci!

Arbitrul a fost un mare nemernic,dar si noi avem partea noastra de vina,noi impreuna cu Lacatus!

Asta era, arbitrul. Nu ca dupa al 3-lea gol nu au mai jucat nimic si s-au retras. Daca batea FC b.ecali erai ud tot acum.

Daniel-Ionut30.09.2010 20:15

Din partea mea, jucane-am asa 8 minute cu el:

8minute.jpg

MoWeed30.09.2010 20:18
hai frate ca jucatori aia chiar sau chinuit pe teren sa nu ia gol Au dat tot ce au putut.dar tu faci circul asta sa iesi in evidenta acum.Sa fi una din putinele persoane care da vina pe jucatori nostri.

Mrg,laso balta.

Si eu am zis cumva ca nu au facut efort?

Nu au reusit sa reziste in inferioritate numerica impotriva unui adversar mai bun; nu o sa ii impuste nimeni.

Dar asta nu inseamna sa dam vina pe arbitri cand eliminarea lui Kapetanos a fost normala(chiar si daca nu ar fi lovit, regulamentul spune ca se pedepseste pana si intentia) si prelungirea a fost meritata(2 minute si ceva a stat Tatarusanu pe jos + schimbarea Stancu-Surdu). In loc sa dam vina pe altii, mai degraba ne-am recunoaste limitele si defectele si am incerca sa le remediem.

Noi, romanii, mereu am suferit de acest complex. Mereu am preferat sa dam vina pe altii pentru esecurile proprii, in loc sa ne uitam in ograda proprie, sa ne recunoastem limitele. De aia mereu ne inecam ca tiganii la mal, deoarece niciodata nu am invatat din propriile erori; mereu am preferat sa dam vina pe altii

S.Mariuss30.09.2010 20:19

bn boss...

tine-o pe a ta acolo ;)

Ariel30.09.2010 20:19

Ceea ce, din punctul meu de vedere a fost cel mai deranjant la meciul asta, a fost faptul ca Steaua a fost tratata de arbitri ca o echipa de mana a doua ca maniera de arbitraj. Ma doare unde a ajuns sa fie clasificata Steaua pe plan international in fotbal. Voi nu vedeti lucrul asta si faptul ca pe FRF ii doare undeva de cum sunt tratate echipele romanesti in general?

predatorpulse730.09.2010 20:22
@predator,zamain

daca bateam 3-2 nu mai scriati asa ceva aici. erati fericiti. adversarii au tot dreptul sa lupte pana in ultima secunda..dar ultima secunda trecuse de 3 minute.

Bai ma lasi, pentru mine acest 3-2 nu insemna nimic. Maine tot Oierul era acolo si se pisa pe istoria noastra si Lacatus tot o sa zboare peste cateva etape. Ar fi fost un mic episod fericit intr-o perioada MIZERA de 5 ani de zile, din toate pc de vedere.

Eu am zis unui prieten inca din min 70 ca meritam sa fim egalati pentru ca Steaua nu jucase NIMIC timp de 20 de minute, si culmea este ca a ramas asa pana la final, jucand NIMIC. Probabil am avut gura de aur pentru ca in min 73 ne-am luat o boaba de toate frumusetea. Spre deosebire de voi eu vreau ca Steaua sa castige si sa joace fotbal, poate sunt prea pretentios. Sa ma uit la Steaua cum ii tremura chilotii 40 de minute nu ma gadila din pc de vedere fotbalistic. Asta a fost inca un boro.

Apropo, tu ce ziceai daca ne bagau macaronarii macar doua dintre cele patru ocazii imense din ultimul sfert de ora?

Uite ca a cincea a intrat.

Am jucat ca niste tigani in a doua repriza si ne-am inecat ca Nicolita la mal.

Am meritat tot ce ni s-a intamplat.

Dadootza30.09.2010 20:23

ar fi frumos, si nici nu stiu daca se potriveste cuvantul asta aici, ca la urmatorul meci in EL, mai comod probabil ar fi acasa, sa se faca o coregrafie impotriva jegului astuia de arbitru....,iar jucatorii, dar asta nu stiu daca e permis, sa aiba pe sub tricourile de joc un alt tricou cu un mesaj/poza sugestiva pentru oparitul asta, si cand marcheaza sa il arate....

predatorpulse730.09.2010 20:26
Ceea ce, din punctul meu de vedere a fost cel mai deranjant la meciul asta, a fost faptul ca Steaua a fost tratata de arbitri ca o echipa de mana a doua ca maniera de arbitraj. Ma doare unde a ajuns sa fie clasificata Steaua pe plan international in fotbal. Voi nu vedeti lucrul asta si faptul ca pe FRF ii doare undeva de cum sunt tratate echipele romanesti in general?

Vorbesti serios?

Noi MEREU am fost DEZAVANTAJATI. pentru ca suntem mici. Zi-mi ultimul meci european in care o echipa romaneasca a fost AVANTAJATA clar. Nu stiu cum unii mai au inca puterea sa se mire cand suntem tocati de arbitraje. Noi trebuie sa jucam astfel incat sa nu putem fi tocati. Ce putea sa faca polonezu cand era 3-0 pentru noi? Chiar si eliminarea destul de usoara, noi tot am avut 2 bare la 3-1. Ce plm mai facea asta daca era 4,5-1? A fost vina polonezului ca noi am stat in transee aproape 40 DE MINUTE in a doua repriza?

Lari30.09.2010 20:26

Nu stiam io de ce il admiram atat de mult pe Dl. Jenei...

«1121314151622»