Cum naiba a scapat asta de Hitler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Cum naiba a scapat asta de Hitler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
urs meier a avut un pic de decenta..asta..
cel mai mare mooistttttt nu mai pot sa ma abtin fac crize !!!!!!!!!!!!!!!!!! escroc nenorocit !!!!!
scuze,dar este normala reactia.
Atentie aici!
Noi suntem tigani?Noi furam?
Uite cine sunt tiganii!Uite cine fura!Uitati!Sa vada toata lumea!!!
plec sa bat pe cineva ca numai se poate....numai pot de nervi
asa o sa patim de-acum incolo. doar suntem romani..;ne *** toti pe unde ne prind
Sa-mi bag **** in mortii si ranitii ma-sii de arbitru tampit.
Opt minute de prelungire, ****** in gat.
Pacat de prima repriza.
Mai bine l-am astepta la stadion , sa plece din Ghencea direct cu elicopteru' ....
ba dc plm nu ia nmn cu nmk in cap futui rasa masii X(X((
vreau sa stiu ce se intampla acum la stadion ..X(X( morti masii
Facand abstractie de arbitru, nu asa se joaca cand aperi un rezultat. In ultimele 30 de minute nu am mai incercat mai deloc sa tinem prostia aia de minge. Radut ala a intrat ca la petrecere... numai bubuieli in fata...
E drept si asta.In repriza a doua ne-au sufocat in multe momente italienii...Radut alerga mai slab decat cei care jucasera tot meciul,desi el intrase de cateva minute...
Asta a tras cu italienii tot meciul si a prelungit meciul exact atat cat sa egaleze aia. Daca nu egalau la faza aia mai mergea cu prelungirile.
Ne-a lucrat tot meciul,la multe faze...
Un idiot!
Ba mai terminati cu Kapetanos. I-a dat aluia un cot si bine a facut, da' n-a fost nici pe departe de rosu. Muistu asta de arbitru s-a speriat la 3-0 si a zis ca se fac aia de rahat si le mai dam vreo 2-3. Si desi ne-am aparat iar cu chilotii in vine pana in ultima secunda cand am luat si gol, oligofrenu' ala trebuia sa arate 2-2.30 maxim, dupa accidentarea lui Tatarusanu si schimbarea lui Surdu. Iar cea mai mare sfidare e a macaronarului aluia de antrenor care in min 96 arata 4 minute de prelungire. Asta inseamna sa iti bati joc de o natie, care de multe ori isi merita soarta, dar asta-seara nu. Asta l-a depasit si pe Urs Meier.
KURWA!
pacat de efortu depus de baietii astia... ma fmm de arbitruuuuuu !!!!!!!!!!
Au ajuns sa ne fure toti taranii la noi in tara .... sa-i dea Dumnezeu bube-n cur si maini scurte sa nu poate sa se scarpine tui rasa masii x( am ajuns pe ultimul loc din cauza unui sclav
(((((((
pacat de efortu depus de baietii astia... ma fmm de arbitruuuuuu !!!!!!!!!!
sa-l f*ta justin bieber in anus cu un picammer
natie de sclavi, duce-i-as in dush-uri la auschwitz
arbitrul ar trebui legat de gat si agatat de o masina si dus la el in tara....asta e hotie...asa se intampla la noi....mortii mamii lui... sa-mi bag **** in arbitraju lui.... bravo baieti, voi a-ti facut treaba buna....
S-a conduci cu 3-0 in primele 15 minute si sa faci 3-3 la final e o RUSINE....Steaua e o echipa de Doamne Ajuta!!!! in frunte cu Berbecu de Bec...
Uite un frustrat care n-a vazut Cupe Europene la echipa cu care tine.
Distribuiti prin avatar :
Mariuse,pe portocaliu nu ai?
sa-si trimita Banel cateva rude prin varsovia sau in orasul de unde e ala si sa ii transmita urarile noastre de bine
Ca de obicei remarcam rahaturile in loc sa ne studiem jocul.
Nu ai voie sa fii egalat de la 3-0, poate doar daca joci cu Barcelona sau Manchester. Nu a vazut nimeni ca Steaua nu a mai avut NICI O OCAZIE de la eliminarea lui kapetanos?
Ca abia am mai iesit din jumatatea noastra dupa min 50?
O frecam la rece cu arbitrul uitand ca avem traditie de inecat ca tiganul la mal si ca astia puteam sa ne egaleze mult inainte de min 90. Da, arbitrul a prelungit meciul cu un minut si jumatate mai mult. Si ce? Asta e un motiv serios de a scuza infrangerea? S-au dat 4 MINUTE prelungire si tatarusanu a frecat-o un minut jumatate pe jos, Stancu a mers agale pana la margine si tot asa. Astea sunt vrajeli pentru o echipa mare. Dar noi suntem mici si se vede din atitudinea noastra. Pur si simplu suntem prosti. Mai tineti minte meciul cu danemarca in care, in loc sa tina Dorinel mingea, a pierdut-o si am fost egalati in ultimul minut(94-95) cand mayer a prelungit cu un minut mai mult meciul?
Au fost cativa ametiti de la noi care in loc sa tina de minge si sa se lase faultati, o bubuiau din greu si se bagau iar in transee. Nu tineau de ea pe margine ci doar bubuiau.
Sunt sigur ca pentru foarte multi oameni asta va fi meciul in care "am fost furati", desi nu am existat in joc DELOC in repriza a 2-a in afara de a sta in transee si a tine cu dintii de rezultat. O sa o labagim acum nspe zile cu arbitrul desi meritam sa fim egalati(poate chiar si batuti) inca din min 80.
Noi ca prostii ne-am crezut italieni sa tinem de rezultat 10.000 de minute.
Mai intelegeam daca era un meci strans in care ar fi contat acel minut-doua in plus insa atunci cand esti egalat de la 3-0 nu ai scuze. Pur si simplu nu ai scuze. In min 70 inca era 3-1 si noi nu ieseam la joc. O frecam la rece, nu eram agresivi astfel incat sa recuperam mingea, ci asteptam si "speram".
Ca sa preiau motto-ul ciobanesc, a fost voia Domnului acest gol din ultimul minut. Cred ca Dumnezeu te pedepseste cand nu joci fotbal(chiar si in inferioritate) si cand esti destul de prost incat nici anti-joc sa nu stii sa faci.
Mai avem mult pana a ne maturiza. In loc sa ii fluieram pe ai nostri au stat cu curul in poarta 50 minute, noi aplaudam si strigam "forta Steaua". Au fost vreo doua pe ei pe mama lor mult mai mobilizatoare din pc meu de vedere. Hai ba odata, ce o frecam atat in fata portii noastre, hai sa casapim odata macaronarii astia de tot. La 3-0, in loc sa mergem sa mai dam, am decis sa conservam rezultatul. E uite ca nu a mers.
Meritam tot ce ni se intampla.
Asta l-a depasit si pe Urs Meier.
Cu mult!
Sunt curios daca arbitrul ala ar fi prelungit atat meciul daca jucam cu o echipa dintr-o alta tara,mai mica.Sincer,nu cred...