FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

«1111213141522»
Muraru30.09.2010 19:26

inca odata arbitrii ne ingroapa si isi bat joc de noi.

mereu jucatorii Stelei spun "asta e mergem inainte" NU SE POATE MERGE ASA INAINTE , LA STILUL ASTA!! kapetanos daca obosise si vroia sa iese trebuia sa-l desfigureze pe ala macar si eram mandru de el asa a dat dovada ca e un sclav care isi lasa echipa la greu.

oricum arbitru = 0 !

Alex88pl30.09.2010 19:26

predator ai avut 2 bare transversale in repriza a 2a..din ce stiu eu se numesc ocazii

sa-i dea cineva ban lu ala..

Maye30.09.2010 19:29

Hai frate da-i ban pisatului de mai sus, da-l in **** mea de warn.

Daniel-Ionut30.09.2010 19:29

Nu ii mai raspundeti lui @****, a primit ban.

Alexandru H.30.09.2010 19:30

Hai ca incepusem sa uit experienta Boro... :thumbdown:

navodarean30.09.2010 19:31

Imi cer scuze de iesirea de mai devreme, da' basinosu' ala a intrecut orice masura.

La fel ca si polonezu' ala infect.

Dragoshel30.09.2010 19:31
HO BAH CA I-AM DAT NU MAI SARITI 10 INSI CU GURA. DE CE NU FOLOSITI BUTONUL DE REPORT SI POSTATI AICI MESAJE?
*Alecs*30.09.2010 19:32

Cata lume revoltata... sa-l ucidem, sa-l spanzuram, sa-i scoatem ochii, sa-l incendiem, hai la stadion peste el, hai la aeroport, sa-i ucidem familia, sa intram peste el in casa si cand zice vreunul "mori Beecali" vine raspunsul "vai dar cum sa-ti doresti moartea unui om".

Daca ne egalau in min 78, 82, 85, 89 sau cand ma-sa au mai avut ocazii incepand cu min 30 cand ne-am bagat cu curul in poarta, era plin de injuraturi pentru Laca pe aici.

NIKOLITAdica30.09.2010 19:33
Nu mai scrie cu caps!

images.jpg

geedorah30.09.2010 19:33

Daca aveam un mijloc mai puternic...nu luam 2 goluri in a 2a repriza. Uite, o zic, daca Ndoye juca la mijloc ii lua cu fulgi cu tot. Da, Ndoye de la Dinamo. Nu faceau aia fite, dar Apostol ce poate sa faca?

Arbitrul...nu mai zic. Ma doare capul....ma abtin de la injuraturi. Dar totusi imi aduce aminte de ceva. O poza mai exact, poate cineva o revizuieste pentru situatia de fata.

disgrace1.jpg

TrupSiSuflet-Steaua30.09.2010 19:34
Nu mai scrie cu caps!
Sud194730.09.2010 19:34

De ce nu facem ceva gen ''Anti-arbitrii'' , nu doar cei din fotbal , doar ati vazut ce dezavantajati suntem la fiecare sport. Avatare , semnaturi , afise , stickere, etc.

ktaultras30.09.2010 19:35

Deci suntem o tara mica si de*** , de ne *** toti din cauza asta...pakt ca Steaua e un nume mare . Dak nu ma insel sa mai intamplat odata asta cu prelungirile si rahatu lumii ca tot la Steaua (amintitimi voi ca am uitat despre ce meci era vorba ) ...pakt :( de arbtitriiiii nu mai zic : rosu la mijto , aia neau faultat de a uitat ala sa mai fluiere , prelungirile .. deja peste limita admisa... polemi ... fularultras:ce_oameni:

predatorpulse730.09.2010 19:41
predator ai avut 2 bare transversale in repriza a 2a..din ce stiu eu se numesc ocazii

sa-i dea cineva ban lu ala..

Ok, dar din min 50' Steaua nu a mai avut NIMIC. A mai avut cateva incursiuni izolate dar fara mari ocazii.

Trageti maine meciul cand o sa apara pe net si uitati-va din min 50. Nu stiu daca am iesit de 10 ori cu mingea la picior. Astia ne-au omorat pe flancuri si daca nu era apararea inspirata eram egalati inca din min 80. Nu puteau sa treaca, dovada ca ne-au dat al doilea gol printr-un sut superb de la distanta. Din acel moment ne-am rahat pe noi.

Daca era un meci strans(cum a fost Romania-danemarca de exemplu) intelegeam supararea. Insa AM CONDUS CU 3-0. Ce plm am facut din min 50 pana in min 73? Macaronarii astia ne-au impins putin dupa eliminarea stupida a lui kapetanos insa chiar si cu golul ala luat, meciul era inca in mainile noastre. Insa noi ne-am BARICADAT de-a dreptul 40 minute. Daca nu erau inspirati tatarusanu si apararea eram egalati usor din minutul 80 si poate luam si bataie pana la final.

Eram cu un prieten si i-am zis in min 70 ca o sa fim egalati pentru ca nu jucasem NIMIC timp de 20 de minute si macaronarii erau calare peste noi. Poate ca am eu o viziune mai ciudata asupra fotbalului insa din pc meu de vedere nu meriti sa castigi daca nu joci fotbal. Scorul e echitabil, noi am fost peste ei in prima repriza, ei ne-au cam calarit in a doua. Arbitrul a gresit insa ce plm ne tot plangem de asta?

Suntem o tara MICA, MICA de tot. Spuneti-mi ultima data cand am fost favorizati intr-un meci important din cupele europene. Ce dracu ne tot plangem de furturi cand suntem tocati sistematic de cand ne stim? Depinde de noi sa jucam atat de bine incat sa nu le lasam nici o sansa adversarilor. Ce plm imi pasa ca poponarul asta i-a impins pe italieni catre noi. Daca jucam ceva la 3-1, le mai bagam una doua pe contre pentru ca se deschisesera si la revedere. In schimb noi am ales transeele.

BAF-kimi30.09.2010 19:42
Cata lume revoltata... sa-l ucidem, sa-l spanzuram, sa-i scoatem ochii, sa-l incendiem, hai la stadion peste el, hai la aeroport, sa-i ucidem familia, sa intram peste el in casa si cand zice vreunul "mori Beecali" vine raspunsul "vai dar cum sa-ti doresti moartea unui om".

Daca ne egalau in min 78, 82, 85, 89 sau cand ma-sa au mai avut ocazii incepand cu min 30 cand ne-am bagat cu curul in poarta, era plin de injuraturi pentru Laca pe aici.

Exact, jocul se termina dupa ultimul fluier. Tatarusanu a stat pe jos vreo 3 minute + schimbarea, era normal sa se prelungeasca atat. Ne-au dat gol chiar imi minutul 7.

NU POT SA CRED:|

NU MAI AM CE SA ZIC:|

PLANASAI CAM 10 MIN DUPA MECI VAI VAI CE VIATA NEDREAPTA:|

SI CE ARBITRU,CE ARBITRUUUU VAI DE CAPUL MEU PE ASTA l-au LUAT DE LA SPITALU 9 DIN POLONIA?

E UN CRETINN A TRAS CU NAPOLI TOT MECIU

CRED CA A FOST MITUIT!

PREA PE FATA SE DUSE MINGEA IN MINUTU 5 SAU 6 O DATA IN CAREU LA NAPOLI DC NU FLUIERA ATUNCI ????

DE CEEEEE????

NU MAI POT SUNT CU PSIHICUL LA PAMANT :|

AVEAM 3 PUNCTE ASIGURATE DACA ERA ALT PRINCIPAL!

MERITA TORTURAT CU ELECTROZI !

SUNT UIMIT DE PROSTIA OMENEASCA,SAU NU A FOST PROSTIE A FOST MITUIT :|

=)) =)) =))

il_omor_pe_m_boroski30.09.2010 19:44

La cat pleaca avionul lu' ala maine?

cine vrea sa demonstreze ca e fan adevarat Steaua sa se duca maine la aeroport si sa il *******************!Ca atunci sigur nu ne mai fura nici un arbitru in urmatorii 5 ani...

RobYnho30.09.2010 19:44

Nu strica daca scriai asta cu un font mai mare. ;)

Alex88pl30.09.2010 19:44

tatarusanu a stat jos 2 min si 16 sec. schimbarile facute in prelungiri nu se contabilizeaza. maxim trebuia in minutul 5 de prelungiri sa fluiere.

@il_omor..tu de ce nu te duci?

luck8730.09.2010 19:48

@alex88

schimbarile in prelungiri nu se contabilizeaza?

glumesti,nu?

stiu ca o sa imi iau injuraturi,dar taqtarusanu a stat 2min 25 pe jos + 30 de sec schimbarea,cam astea erau...mai bine ne-am intreba de ce a avut ala timp sa faca preluare in careu in min 97;)

SS Lazio30.09.2010 19:50
Dupa pauza se rupe filmul si o luam cu 4-3, nu va bucurati. Doar nu avem nici patron, nici antrenor, nici echipa!

P.S: Deja Banel se precipita si o gresete!

Sper sa ma/nsel, sper ca Lacatus sa fie barbat... altfel urmeaza noul Middlesbrough!

NU POT SA CRED. NU POT SA CRED. NU POT SA CRED>

oricum, bravo Lacatus pentru schimbarile curajoae. NU e vina ta ca Radut de mahmur ce era , se impiedica pe loc drept.

Ziceti/mi numele complet al arbitrului, ca sa nu-njuram gratuit polonezii sau evreii.

Mare jale, mare jale. Dinamovisti, Uisti, Cfristi sunt nervosi si mi/au dat mesaj de consolare. Incredibil, cei care dupa boro se bucurau acum sunt suparati. uluitor!

predatorpulse730.09.2010 19:52
tatarusanu a stat jos 2 min si 16 sec. schimbarile facute in prelungiri nu se contabilizeaza. maxim trebuia in minutul 5 de prelungiri sa fluiere.

@il_omor..tu de ce nu te duci?

Repet, astea sunt scuze de oameni mici. Vai, minutele alea doua in plus ne-au omorat pe noi. Nu faptul ca am fost tocati sistematic aproape 40 de minute(fara prelungiri) de italieni. Mi-e rusine sa o spun, avand in vedere ca am condus cu 3-0 dar macaronarii meritau egalarea. Ne-au dat golul ala pe final in prima repriza si din min 50 si ceva au fost calare pe noi. Ne-au dat superbitatea aia de gol in min 72 si au avut vreo 4 ocazii IMENSE in ultimul sfert de ora(fara prelungiri). Noi am fost atat de handicapati incat nici macar nu am stiut sa facem anti-joc. Mai intram mai tare in ei, mai ne tavaleam pe jos, ceva nene. Noi timp de 40 de minute am bubuit mingea si ne-am retras in transee. Era si normal sa ne-o luam.

Sa zicem mersi ca nu am luat bataie. Daca eram mai atenti macaronarii puteau sa ne bage vreo 2 goluri usor in ultimul sfert de ora.

vlad30.09.2010 19:52
Nu strica daca scriai asta cu un font mai mare. ;)

Pai vezi tu Roby,Oierul este roman . Este cel mai mare roman. Doar ca i s-au corcit cateva generatii inainte sa-l fete ma-sa pe campurile din Braila.

Kellerman30.09.2010 19:53

Nu avea voie sa prelungeasca meciul cu 8 minute indiferent ce s-ar fi intamplat.

red&blue_boy30.09.2010 19:53
PLANASAI CAM 10 MIN DUPA MECI VAI VAI CE VIATA NEDREAPTA:|

NU MAI POT SUNT CU PSIHICUL LA PAMANT :|

Hai ca esti simpatic! :)

Ok, dar din min 50' Steaua nu a mai avut NIMIC. A mai avut cateva incursiuni izolate dar fara mari ocazii.

Trageti maine meciul cand o sa apara pe net si uitati-va din min 50. Nu stiu daca am iesit de 10 ori cu mingea la picior. Astia ne-au omorat pe flancuri si daca nu era apararea inspirata eram egalati inca din min 80. Nu puteau sa treaca, dovada ca ne-au dat al doilea gol printr-un sut superb de la distanta. Din acel moment ne-am rahat pe noi.

Asa e,acum suntem suparati pe arbitru,dar trebuie sa vedem si aspectele negative din jocul nostru.N-am fost in stare sa tinem de rezultat,cred ca in zona mijlocasilor centrali a fost marea problema,ca apararea si-a facut ok datoria...

Ne-am retras prea repede,ceva specific romanilor.Si daca nu era eliminat Kapetanos,cred ca tot asa am fi procedat.N-am mai incercat sa construim,sa iesim cu mingea la picior.Drept e ca nici Napoli nu e o echipa slaba,s-a vazut si in repriza a doua dupa ce le-au intrat Hamsik si Lavezzi.

Oricum,pacat ca n-am fost in stare sa invingem astazi...

il_omor_pe_m_boroski30.09.2010 19:53

@alex88pl stau in Craiova...oare ajung pana maine(la seara)?

«1111213141522»