predator ai avut 2 bare transversale in repriza a 2a..din ce stiu eu se numesc ocazii
sa-i dea cineva ban lu ala..
Ok, dar din min 50' Steaua nu a mai avut NIMIC. A mai avut cateva incursiuni izolate dar fara mari ocazii.
Trageti maine meciul cand o sa apara pe net si uitati-va din min 50. Nu stiu daca am iesit de 10 ori cu mingea la picior. Astia ne-au omorat pe flancuri si daca nu era apararea inspirata eram egalati inca din min 80. Nu puteau sa treaca, dovada ca ne-au dat al doilea gol printr-un sut superb de la distanta. Din acel moment ne-am rahat pe noi.
Daca era un meci strans(cum a fost Romania-danemarca de exemplu) intelegeam supararea. Insa AM CONDUS CU 3-0. Ce plm am facut din min 50 pana in min 73? Macaronarii astia ne-au impins putin dupa eliminarea stupida a lui kapetanos insa chiar si cu golul ala luat, meciul era inca in mainile noastre. Insa noi ne-am BARICADAT de-a dreptul 40 minute. Daca nu erau inspirati tatarusanu si apararea eram egalati usor din minutul 80 si poate luam si bataie pana la final.
Eram cu un prieten si i-am zis in min 70 ca o sa fim egalati pentru ca nu jucasem NIMIC timp de 20 de minute si macaronarii erau calare peste noi. Poate ca am eu o viziune mai ciudata asupra fotbalului insa din pc meu de vedere nu meriti sa castigi daca nu joci fotbal. Scorul e echitabil, noi am fost peste ei in prima repriza, ei ne-au cam calarit in a doua. Arbitrul a gresit insa ce plm ne tot plangem de asta?
Suntem o tara MICA, MICA de tot. Spuneti-mi ultima data cand am fost favorizati intr-un meci important din cupele europene. Ce dracu ne tot plangem de furturi cand suntem tocati sistematic de cand ne stim? Depinde de noi sa jucam atat de bine incat sa nu le lasam nici o sansa adversarilor. Ce plm imi pasa ca poponarul asta i-a impins pe italieni catre noi. Daca jucam ceva la 3-1, le mai bagam una doua pe contre pentru ca se deschisesera si la revedere. In schimb noi am ales transeele.