FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Napoli 3-3 (3-1)

«119202122»
andyro02.10.2010 00:33

Incetisor baieti. Sa fie pace si iubire intre popoare ! :kisstogether:

Maye02.10.2010 01:05

Sunteti nebuni fratilor!

Il puneti pe andyro sa editeze steaguri dimineata la 3 juma :))

greenyes02.10.2010 07:47
Nu s-a inventat nici un loveometru.. dar din cate mai vad la fotbalul din Romania, echipele nu prea sunt sustinute..mai ales daca pierd mai multe meciuri..cand Napoli a dat faliment si a trebuit sa reinceapa din divizia C erau 70.000 de spectatori pe stadion, iar la deplasari se duc cate 5-7.000. Asta inseamna sa iubesti o echipa. Nu vreau sa ma contrazic cu tine ca nici nu am cum din moment ce nu cred ca urmaresti stiri, meciuri, etc. cu/despre Napoli.

p.s.

Eu nu ma umilesc in fata la nimeni. Eu sunt nascut la Napoli si tin cu Napoli...doar ca stiu si romana ca am un parinte roman

Pai hai sa-ti dau exemplu Stelei. Nu stiu daca esti la curent cu ce se intampla la noi, dar motivul e numai unul, si zace cocotat, cu murdaria lui peste clubul nostru.

Dar, is curios ce s-ar intampla la voi daca un mare mafiot ar prelua clubul Napoli si l-ar distruge la propriu, i-ar pata istoria, valorile, l-ar reduce la statutul deechipa obisnuita.

Ce ati vazut voi pe stadion e rezultatul distugerii colbului. Printre altele, cancerul din loja si-a permis sa trimita acasa la o parte din cei care protestau baieti cu ceafa groasa pentru a-i ameninta, pentru a le speria familiile. Pe stadion sunt adusi mai noi, nu cred ca exagerez daca spun asta, oameni de pe strada (exista zvonuri ca au fost impartite bilete gratis).

Daca Napoli ar fi jucaat cu Steaua de alta data, la ce ati aratat ieri, cred ca erati umiliti rau de tot. Daca Steaua de astazi v-a pus problemele pe care vi le-a pus, cu un lot de jucatori adusi la gramada, cu antrenori schimbati ca pe soseste, cu un antrenot venit de doua zile....si tot am fost aproape sa castigam, nu prea e bine pentru voi.

Dar ma repet, is curios ce ati fi facut voi daca echipa ar fi preluata de un clan mafiot si dsitrusa din temelii????

ultras_laziale02.10.2010 07:59
Uitati cat de frumos e in napoli

Muntii de gunoaie nu-s de ieri , de azi , eram eu in Italia prin 2003 si era aceiasi poveste ! :puke: De vreo 3 luni nu se mai ridicase gunoiul din oras :))

Tot Mafia e cea care face astfel de tampenii si lasa gunoaiele pe strazi , e vechiul razboi intre Prefectura orasului si Mafie.

Nimic nou.

An de an , in special vara , se lasa cu acesti "munti" de gunoaie , s-au obisnuit , da-i dracu`...

vlad02.10.2010 08:07
@dblade : Daca te intreb de ce a fost problema cu gunoaiele la Napoli sunt sigur ca habar nu ai..habar nu ai ca in Napoli exista o mafie care are si din asta castiga bani multi nu e vorba ca oamenii lasau gunoaiele pe strada si nu le lua nimeni.

Esti caraghios ,lavezzi! Fara suparare. O scuza mai hazlie ca asta chiar nu am mai auzit.

Si noi avem buncare cu aspect de gropi in asfalt sa ne pitim in caz de bombardament nuclear. Avem agenti deghizati in curve pe centura sa fure secrete de stat de la camionagii turci. Avem inspectori ANAF deghizati in cersetori la semafoare pentru a descoperi pe aia care au bani negri.

Tara noastra-i o comoara

Pe alocuri deghizata,

Cin' se-atinge de gunoaie

Ia un plumb mai sus... de scrot.

Alexandru H.02.10.2010 08:47

Acum cateva luni erau numai flori la ambasada Poloniei, ca ne exprimasem regretul pentru accidentul aviatic. Dupa meciul cu Napoli, am aruncat cu carnati. Si ne mai miram de ce nu ne suporta europenii...

vlad02.10.2010 10:17
Acum cateva luni erau numai flori la ambasada Poloniei, ca ne exprimasem regretul pentru accidentul aviatic. Dupa meciul cu Napoli, am aruncat cu carnati. Si ne mai miram de ce nu ne suporta europenii...

Nu din cauza europenilor imi fac eu griji. Mirarea mea este de ce nu ne suporta alesii neamului.

Mihai02.10.2010 10:20
Esti caraghios ,lavezzi! Fara suparare. O scuza mai hazlie ca asta chiar nu am mai auzit.

Si noi avem buncare cu aspect de gropi in asfalt sa ne pitim in caz de bombardament nuclear. Avem agenti deghizati in curve pe centura sa fure secrete de stat de la camionagii turci. Avem inspectori ANAF deghizati in cersetori la semafoare pentru a descoperi pe aia care au bani negri.

Tara noastra-i o comoara

Pe alocuri deghizata,

Cin' se-atinge de gunoaie

Ia un plumb mai sus... de scrot.

Omule, pune mana pe internet si intereseaza-te care au fost problemele cu gunoiul in Napoli. Vai de capul nostru...

TOT RESPECTUL MEU PENTRU SPUSELE TALE .. !!!

MARE DREPTATE AI ..

CRED CA E CEL MAI INTELIGENT SI ADEVARAT COMENTARIU SCRIS VREODATA PE ACEST SITE !!!

Se vede ca ai doar 8 postari aici.

vlad02.10.2010 11:39
Omule, pune mana pe internet si intereseaza-te care au fost problemele cu gunoiul in Napoli. Vai de capul nostru...

De ce sa ma intereseze pe mine gunoiul altora? Si vai de capul tau ca te intereseaza gunoiale altora,Somanescule!

Cata slugareala cand vad unii straini prin tara.

lavezzi8802.10.2010 13:52

@vlad : vezi ca, Camorra are un mare control in Napoli..habar nu ai cati bani au facut pe urma gunoiului lasat pe strada..cum a zis Mihai...intra pe net si intereseaza-te nu este nici o scuza.

@greenyes : daca cineva ar lua clubu ca sa il distruga, oamenii si fani ar face orice ca sa nu mai fie el la conducere, asta e diferenta...acolo se poate ! Daca nimeni nu il mai vrea pe Oierul la Steaua, prin petitii si alte manifestatii se poate, doar ca nimeni nu se baga.

Iar in legatura cu meciul, nu stiu daca ai citit dar echipa pusa de Mazzarri era un "Napoli 2", erau doar 3 titulari (restu rezerve dintre care si doi noi) ca sa ii pastreze pentru meciul cu Roma de Duminica.

iar pt dblade..nici nu are rost sa mai apas mai mult tastele pentru tine

Adrian02.10.2010 13:58
vezi ca, Camorra are un mare control in Napoli..habar nu ai cati bani au facut pe urma gunoiului lasat pe strada..cum a zis Mihai...intra pe net si intereseaza-te nu este nici o scuza.

Lavezzi, asta e scuza?

Daca aveti probleme cu mafia, hai sa va dau eu un sfat, REZOLVATI-I!

Bagati petitii, manifestatii, etc., ca doar va pricepeti. Sau astea merg doar cand e sa dai sfaturi?

Si inca ceva, te rog nu mai compara pe Napoli cu Steaua, ca ne jignesti.

lavezzi8802.10.2010 14:26
Lavezzi, asta e scuza?

Bagati petitii, manifestatii, etc., ca doar va pricepeti. Sau astea merg doar cand e sa dai sfaturi?

Tu crezi ca problema Mafiei asa se rezolva? prin petitii si manifestatii? Pai politia nu reuseste sa rezolve ca e arestat unu si maine e altu..tu compari asta cum sa dispari de mafie cu cum sa dispari de Oierul ???

Si nu stiu cu ce va jignesc..sincer asa faceti mereu..cum ati facut un meci mai bun sunteti sefii lumii si celelalte echipe sunt praf..

Mihai02.10.2010 14:27
Lavezzi, asta e scuza?

:) Daca aveti probleme, rezolvati-i. Genial. Aoleu, fratii camataru, Nicu gheara, fiti pe faza, vine Adrian cu petitii!

@Vlad

Intre slugareala si bun simt e o mare diferenta. Pe mine ma intereseaza sa fiu informat si ma preocupa cand vin oameni care nu stiu despre ce vorbesc, dar fac mistouri.

E vorba de principii. Un aiurit a pus o poza de copil infantil ca sa arate o "superioritate". Ce legatura are curatenia unui oras cu echipa de fotbal? De ce nu ne vedem de problemele noastre inainte sa acuzam pe altii?

Ar trebui sa te intereseze subiectele despre care vorbesti. Ca sa nu te faci de ras. Scandalul cu gunoiul din napoli a fost prezent in presa interna si externa saptamani in sir. Daca te mai uiti la jurnalele de stiri, nu inseamna ca esti sluga.

bogdinho'02.10.2010 14:31

Ati ajuns sa vorbiti despre mafie ma ? :)) Gata fratilor ,a trecut meciul , comentati despre urmatorul meci cu Sportul ! 3-3 ramane rezultatul cu Napoli , nu il mai poate schimba nici " El cappo di tutti mafiotii napoletani " sau " oierii giegei " :) A trecut meciul cu macaronarii , gata , peste 2 saptamani jucam in derby cu Dinamo...sa vorbim mai bine de acel meci ! Nu mai vb aiurea de mafie , faceti offtopic !!!

GATA CU MAFIA BAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Tocmai de mafie vorbiti :))

lavezzi8802.10.2010 14:33

@ Mihai : daca o mare parte ar fi ca tine... nu ca restu care cum au vazut ca unu are username "lavezzi" si e fan Napoli , haideti sa ne contrazicem cu el a prost si sa ii aratam superioritate.. Fotbalul nu inseamna rivalitate..e un simplu joc distractiv. Prosti sunt cei care se bat dupa meci in loc sa-si dea mana.

Adrian02.10.2010 14:34

Lavezzi88

Bai, nu ca imi convine, da' oierul nostru e la echipa de vreo 7 ani. La voi e mafia acolo de un secol sau poate chiar mai mult, ca nu stiu exact. Nu mai dati voi sfaturi daca voi nu va puteti rezolva problemele.

Daca vine un mafiot si preia Napoli, i se falfaie de petitiile voastre si de manifestatii. Nu va mai dati atat de rotunzi, ca nu sunteti.

Si da, ne jignesti cand compari napoli, o echipa ok, cu Steaua, castigatoare a Cupei Campionilor Europeni.

Voi sa va comparati cu rapidul, nu cu Steaua.

Mihai, vezi ca ma confunzi cu Lavezzi88. El e cel cu petitii.

Daca ai probleme, mai bine nu incerca sa te bagi in seama cu mine.

lavezzi8802.10.2010 14:40

Pai iti repet..cum poti tu sa zici sa se faca petitii si manifestatii contra mafiei...e o comparatie total proasta cu cea a lui Oierul.

Irelevant ca Steaua a castigat cupa in 86'..e trecut..prezentul conteaza...asa si Uruguay in 30 si 50 ' a castigat Cupa Mondiala si pe urma multi ani la rand pana in 2010 nu a facut nimic..la fel cum si Napoli a castigat Cupa UEFA in 88/89 si pe urma gata...prezentul conteaza !

Adrian02.10.2010 14:47

Si in prezent ce a facut Napoli? Nimic. Aaaa... care are mai multi bani si a facut transferuri mai bune, asta e fix 0 atat timp cat rezultatele lipsesc.

Si vezi ca oierul nostru e mafiot mare, asta in caz ca nu stiai. Acum stii.

P.S. Nu ma astept sa cunosti istoria Stelei pentru ca si pe mine ma doare fix in cot de echipa ta. Dar, daca te apuci sa spui prostii de genul:

"Irelevant ca Steaua a castigat cupa in 86'..e trecut..prezentul conteaza...asa si Uruguay in 30 si 50 ' a castigat Cupa Mondiala si pe urma multi ani la rand pana in 2010 nu a facut nimic"
, nu ar strica sa te interesezi sa vezi ce parcurs a avut echipa asta prin cupele europene, sa vezi in ce competitii a jucat, etc. Daca tot vrei sa compari.
Mihai02.10.2010 14:50
Lavezzi88

Bai, nu ca imi convine, da' oierul nostru e la echipa de vreo 7 ani. La voi e mafia acolo de un secol sau poate chiar mai mult, ca nu stiu exact. Nu mai dati voi sfaturi daca voi nu va puteti rezolva problemele.

Daca vine un mafiot si preia Napoli, i se falfaie de petitiile voastre si de manifestatii. Nu va mai dati atat de rotunzi, ca nu sunteti.

Si da, ne jignesti cand compari napoli, o echipa ok, cu Steaua, castigatoare a Cupei Campionilor Europeni.

Voi sa va comparati cu rapidul, nu cu Steaua.

Mihai, vezi ca ma confunzi cu Lavezzi88. El e cel cu petitii.

Daca ai probleme, mai bine nu incerca sa te bagi in seama cu mine.

Poate o fii sters comentariul, dar nu am vazut decat pe tine spunand sa rezolve problema mafiei cu petitii, manifestatii. Ca si cum Romania, tara oamenilor activi si implicati ar fi rezolvat-o... Rade ciob de oala sparta.

Repet: daca va inchipuiti ca a vorbi civilizat si informat cu cineva inseamna slugareala... ne meritam soarta!

imagine.php.jpeg

lavezzi8802.10.2010 14:53
Si in prezent ce a facut Napoli? Nimic. Aaaa... care are mai multi bani si a facut transferuri mai bune, asta e fix 0 atat timp cat rezultatele lipsesc.

Si vezi ca oierul nostru e mafiot mare, asta in caz ca nu stiai. Acum stii.

P.S. Nu ma astept sa cunosti istoria Stelei pentru ca si pe mine ma doare fix in cot de echipa ta. Dar, daca te apuci sa spui prostii de genul: , nu ar strica sa te interesezi sa vezi ce parcurs a avut echipa asta prin cupele europene, sa vezi in ce competitii a jucat, etc. Daca tot vrei sa compari.

La fel pot spune de ca nu ma astept sa cunosti cum joaca Napoli in Serie A, si ce campionat a facut anul trecut si inceputul acestui an, in afara de Europa League in care in ambele meciuri s-a jucat cu titularii si o parte din jucatori nu prea aveau experienta in cupele europene.

Si in legatura cu ce echipa a jucat si ce a facut..repet...e vorba de trecut...eu macar pot spune ca in prezent recunosc ca Napoli in Europa League joaca prost dar macar face fata si se incadreaza in primele 6..sunt constient ca nu poate castiga campionatul dar toate cu timpul.

greenyes02.10.2010 15:58
@greenyes : daca cineva ar lua clubu ca sa il distruga, oamenii si fani ar face orice ca sa nu mai fie el la conducere, asta e diferenta...acolo se poate ! Daca nimeni nu il mai vrea pe Oierul la Steaua, prin petitii si alte manifestatii se poate, doar ca nimeni nu se baga.

Iar in legatura cu meciul, nu stiu daca ai citit dar echipa pusa de Mazzarri era un "Napoli 2", erau doar 3 titulari (restu rezerve dintre care si doi noi) ca sa ii pastreze pentru meciul cu Roma de Duminica.

iar pt dblade..nici nu are rost sa mai apas mai mult tastele pentru tine

Salutare,

Ai ignorat anumite aspecte din primul meu mesaj. cancerul care omoara Steaua si-a trimis batausii sa ameninte membrii importanti ai peluzelor. Ideea era ce ati face voi in situatia asta.

Problema e ca la noi oameni de bine care sa le pese de Steaua nu prea sunt, exceptie facand Hagi, Boloni, Dl. Jenei. FOarte putini. La noi presa e aservita, chiar jubileaza ca Steaua se distruge.

Dar problema principala e lipsa unitatii suporterilor. Asta e un subiect aparte si amplu.

Ma repet, in coditii normale (Steaua dinaintea cancerului), Steaua ar fi spulberat Napoli. Afirm asta tinand cont de jocul aratat.

Ronnie02.10.2010 16:40

Comparatii complet tampite intre Steaua si Napoli.

Daca luam intreaga istorie, Steaua este peste Napoli, daca luam forma de moment, Napoli este pe Steaua.

kla200502.10.2010 17:22

Pentru mine a fost un meci nu dureros, ci undeva peste senzatia de durere...un amestec de scarba si parere de rau.

La 3-0 le-am spus prietenilor care ma sunau sa ma felicite ca e un meci extraordinar ca e o problema foarte mare cu arbitrul care parca joaca pentru Napoli si uite ca am avut dreptate.La pauza speram sa le dam un gol sa se refaca diferenta...nu sa intamplat, nu a vrut nenea arbitru...

pacat ca am jucat foarte bine.

parerea mea e ca dupa golul 3 al Stelei, ei au primit un atacant in persoana acestui arbitru de doi lei si au jucat in 12 restul meciului pe cand noi am jucat in 10.

toate felicitarile pentru public, a fost un public minunat care merita o victorie la scor cu echipa aia de desculti!

:steag_cruce_invers:

hooltras02.10.2010 19:48

Tregedia din prelungirile de pe Ghencea i-a bulversat atat de tari pe suporterii Stelei incat fanii vor sa schimbe numele cartierului in care locuiesc! Stelistii nu vor sa mai auda de "PRELUNGIREA Ghencea!" (sport.ro) :)):))

cat de idioti sunt astia de la sport.ro

ultras_laziale02.10.2010 20:00
pacat ca am jucat foarte bine.

Am dat doua goluri pur si simplu NOROCOASE , a fost pura INTAMPLARE , nimic altceva , care fotbal practicat , ce , i-ai bagat pe aia in `corzi` de n-au mai iesit din propria jumatate ? Ai avut doua petarde de goluri , nu mai pupam noi asa ceva prea curand.

parerea mea e ca dupa golul 3 al Stelei, ei au primit un atacant in persoana acestui arbitru de doi lei si au jucat in 12 restul meciului pe cand noi am jucat in 10.

Dupa ce s-a facut 2-3 , italienii au avut pina la golul egalizator nu mai putin de SAPTE OCAZII CLARE DE GOL , puteau egala de SAPTE ORI !!!!!!! Ca sta Tatarusanu pe jos ca la plaja si ala intrerupe meciul CORECT , e vina arbitrului ? V-ati invatat cu nenoricirile de arbitraje din campionatul nostru si doar asta VEDETI : furturi ! Au marcat corect , chiar cu 2 secunde inainte de a fluiera , ce atata zarva si balamuc ? Cearta-l pe Laca ca a facut schimbarea aia nenorocita : Surdu --> Stancu , de parca era invers scorul si tu trebuia sa egalezi !! Chiar nu mai vedeti decat furturi si orice altceva dar propria PROSTIE a echipei , lipsa fortei intregii echipe , de experienta si jocul MEDIOCRU practicat in a-2-a repriza a acestui meci nu mai realizati in propria voastra inteligenta si viziune a jocului ?? Sunt stelist si nu m-a mirat egalarea , daca intram cu 3-0 la pauza , poate castigam , dar a fost 3-1 si este ECHIVALENT cu acea sperietoare de 2-0 de care toti fug la pauza ! S-a facut 3-2 si aia erau calare pe noi iar voi spuneti ca jucam bine ? pentru D-zeu !!!!!

Steaua a avut o singura faza in repriza a-2-a: acele doua bare pe care le numesc norocoase , plecate pe un contraatac simplu , mingea aruncata in fata...la plesneala , ce-o iesi !Am avut ghinion , nu-i asa ? hahahaha....

toate felicitarile pentru public, a fost un public minunat care merita o victorie la scor cu echipa aia de desculti!

Napoli n-a fost o echipa de desculti nici cand era in Serie B , veneau 80.000 de suporteri la meciurile cu Salernitana , Ascoli , Citadella , etc ; se rupea stadionul in timp ce noi purtam prea "celebrul " razboi cu Nea Oaie si multe alte porcarii care n-au nici o legatura cu fotbalul !

Napoli a fost o echipa fantastica in anii`80 si la inceputurile lui `90 , istoria o cunoastem cu totii , apoi s-a stins...dar sa spui ca este o echipa de desculti ,deja o iei pe aratura rau de tot ! Lipsa de informatii despre aceasta echipa sau prea simpla gandire si tipicul " m...e la toti , noi suntem cei mai tari " , duce la astfel de dejectii aruncate in vazul tuturor. Halal...

Napoli este mult mai celebra decat Steaua in Europa , acolo a activat MARADONA , un jucator care a fost mai presus de orice in acel oras , este `D-zeul`lor si de va veni antrenor candva...pina si la Vremea sau in cabinetul Boc or sa faca acest anunt , iar tu ii faci desculti ?

Razbuna-te invingandu-i acasa la ei in meciul retur , daca te numesti Steaua Bucuresti , si te bati cu pumnii in piept ca merita-i victoria si razbuni cu aceasta ocazie si eventuala hotie a arbitrului polonez care altceva nu mai vad in tara asta bantuita de hoti si borfasi !

ps - majoritatea au cazut in porcaria de plasa a presei ,aia d-abia asteptau un subiect de acest gen , toti sarind sa cumpere sau sa acceseze pe net jegoasele astea de ziare romanesti pline de inventii mincinoase asa cum se practica in orice domeniu in tara asta , de acolo v-ati imbolnavit ,desi nu dati nici macar 2 bani pe panaramele alea de ziaristi pe care-i injurati tot timpul.

Pacat de voi...

«119202122»