Ce brambureala de asezare in teren, Tanase pe dreapta, Tatarusanu inert ca de obicei la centrari si lovituri libere....ce sa mai joace astia?....poate acum ca a intrat Surdu
Ce brambureala de asezare in teren, Tanase pe dreapta, Tatarusanu inert ca de obicei la centrari si lovituri libere....ce sa mai joace astia?....poate acum ca a intrat Surdu
O dadea Banel
))))))))))))
VINDE PLEACA MORI IN **** MEA CIOBANE SUNTEM BATAIA DE JOC A TUTUROR CAND O SA NE TREZIM ......... sper sa ne mai dea umilirea FCB E C A L I
Banele, ai salvat echipa , nu mai esti oaia neagra, poate pleci naibii odata la rusi.
Cum a intrat Dodel pe stanga, cum a facut o faza buna.
Minuneeee....iese Bilasco, era pe teren si eu nici nu stiam!
Surduleeeeeeee , esti chior , nu mai vezi mingea ??? da pe langa ea k boul...acum si-a gasit !!!
Banele, ai salvat echipa , nu mai esti oaia neagra, poate pleci naibii odata la rusi.
La care rusi?Chiar credeti ca-l ia cineva p-asta?
pe taraba mah...
!
Cum la care rusi, la munca silnica, pe groapa de gunoi de la Moscova, ca e obisnuit.
Vai de Steaua noastra...
Am fost ca si pana acum " PENIBILI "
... O zi buna , ciao...
Bagami-as picioarele in centrarile lor de rahat, ca altceva nu au facut, au centrat ca disperatii, aiurea, cred ca nu au dat nici un sut pe poarta...PRAF SI PULBERE!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
penibili
nu se face echipa peste noapte...e nevoie de un antrenor adevarat.
prea multi jucatori, prea mare nebunie
Bagami-as picioarele in centrarile lor de rahat, ca altceva nu au facut, au centrat ca disperatii, aiurea, cred ca nu au dat nici un sut pe poarta...PRAF SI PULBERE!
Da , cand nu ai tactica , te apuca disperarea si de aici prea "celebrele" centrari englezesti , o da dadeau la " ce-o iesi " ...si de obicei nu iese nimic , e ca la loto.
Antologica faza din minutul 80, cand doi puradei il scuipă cu nesaț si ură pe Banel, care o facea pe Ogararu la margine.
În rest... am fost subordonati.
Mă bucur enorm de această victorie.
Mă bucur pentru că prea mult ati haituit Peluza Sud, singura oază de stelism in oceanul cocalaro-țiganesc, pentru că toti ati dus politica compromisului si concesiei.
Mă bucur pentru toti forumistii care blamau pe cei care i-au luat la trantă pe tiganii din tribuna la meciul cu Timisoara.
Mă bucur pentru că l-ati cosniderat pe Banel fotbalist.
Lui Gigi i-ati acordat prezumtia de mantuire.
ASTA MERITAȚI, PE TOT CE SFÂNT PE LUME JUR: O MERITAȚI.
Și noi, cei patimasi antigigi avem o vina aceea: de a nu fi fost mai radicali impotriva celor care au intrat in orbirea voluntara batjocorind istoria, simbolurile si traditia echipei prin cautarea de cauze, circumstante.
Sper din toată inima să o luam cu 5-0 la 0 de la napoletani.
La urma urmei, Prosti si genii, mic si mare, sunet, sufletul, lumină --
Toate-s praf... Lumea-i cum este... si ca dansa suntem noi.
Să fim demni macar in ceasul din urma Sau, mă rog, al 100-lea ceas din urma
Steaua tot moare de 5,6 ani. În fiecare zi exersam exitusul.
De fiecare dată ii cautam valente mai dramatice, incercam unghiuri mai dureroase, posbilități mai sfâșietoaei. Nu ne lasam . E antrenantă prabusirea. Suntem in psihoza mortii,. Întreabrea e: care e cea mai groaznică moarte? (caci sigur ajungem la ea.) Nu intreb cand va veni, fiindcă Gigi mai traieste 20 de ani.
Dar caderea, distrugerea nu are limita Neantul e infinit. Asa ca.. să tot murim!
Copii nostri or fi tot antigigi!... dar atunci se va uita tot ce-a fost frumos in istoria noastra Neghina va eclipsa tot ce-a fost frumos.
ciobanu a distrus tot PRAFFF
cica a fost demis edi Iordanescu....nu pot sa cred ![]()
edy sa se duca in bamboo sa antreneze fetele sa se lasa de Steaua nu este de el sa se duca la delia matache
![]()
ciobanu a distrus tot PRAFFF
etapa si antrenoru asta este CIRCUL FC BE CA LII
edy sa se duca in bamboo sa antreneze fetele sa se lasa de Steaua nu este de el sa se duca la delia matache
taci ma ca era antrenor bun apropiat de jucatori
Nu este important cine vine ACUM la Steaua !
Important e cine va fi CEL care va veni dupa urmatorul antrenor ! ![]()
Trebuie sa ne gandim la al-2-lea antrenor...capul primului va cadea , oricum !
Probabil cel mai slab meci din campionat de pana acum, meciuri ca asta imi aduc aminte de jocul Stelei de acum cativa ani cand era pur si simplu dureros sa te uiti, iti crestea tensiunea cand vedeai atata neputinta. As fi adormit la meciul asta daca nu ma uitam cu taica-miu, amandoi radeam de cat de penibil joaca. Un ras oarecum amar al meu, el nesimpatizand Steaua. Dar parca nu mai simt aceleasi lucruri la infrangeri, nu ma mai enerveaza ca in copilarie. Privesc impasibil asa ![]()
Bine ca totusi avem un lot din care putem sa face 2 echipe pe foaie, si niciuna propriu-zis. Bilasco ala nici la mingi deviate nu mai exceleaza, ca la goluri nu ma astept. Apostol, saracul, la 1 metru si o cola cat are el, incearca el sa fie un Makelele de Ghencea, dar nu prea ii iese
Nicolita e in nota obisnuita, Stancu apatic, Lemn-Tanase nu mai zic. Aia e, macar am produs bucurie la Galati, faceau cetatenii valul mexican.
Joi vine Napoli, sunt curios cate ne luam.
Otelul e o echipa omogena, in timp ce Steaua e o adunatura de la cel putin 4 alte echipe. In plus Otelul are antrenor, Steaua... un incepator. Era normal sa castige galatenii, mai ales ca jucau pe propriul stadion. Ceea ce au si facut. C-asa e in fotbal.
Si sa nu uitam un lucru esential, am jucat impotriva liderului. Asa ca, NU TRAGETI IN ANTRENOR!
oriucum il da afara b.ecali pe edy cap de lemn ![]()
Edi Iordanescu a fost concediat. Gigi regreta ca nu i-a oferit garantii materiale lui Piti.
Vezi prosport
circul Ghencea!