sa vina Dan Petrescu ? sa lase banii rusilor? hmm
Edi Iordanescu a fost concediat. Gigi regreta ca nu i-a oferit garantii materiale lui Piti.Vezi prosport
sa vina Dan Petrescu ? sa lase banii rusilor? hmm
Edi Iordanescu a fost concediat. Gigi regreta ca nu i-a oferit garantii materiale lui Piti.Vezi prosport
nu te mai excita cu Dan Petrescu.nu va veni.
cred ca Lacatus va fi urmatorul.
cred ca Lacatus va fi urmatorul.
Stoichita.
oriucum il da afara b.ecali pe edy cap de lemn![]()
a gresit edy ca a jucat cu Banel fundas dreapta..trebuia sa joace cu el mai ofensiv mai ales ca incepuse sa dea goluri ca la Craiova ![]()
daca juca Banel ofensiv castigam si meciul asta!!!
a gresit edy ca a jucat cu Banel fundas dreapta..trebuia sa joace cu el mai ofensiv mai ales ca incepuse sa dea goluri ca la Craiovadaca juca Banel ofensiv castigam si meciul asta!!!
)))))))))))))))))
Sincere felicitari. I-am subordonat si pe astia.
pentru cei care mai au dubii, sa se uite la postarea lui SS Lazio, spune multe,multe adevaruri.
Steaua are un cancer insa sunt incredibil de multi prosti,distrusti mental, eterni sclavi care inca nu vor sau nu pot sa se trezeasca.
Dupa ce a batut toate recordurile negative la Steaua in ultimii 3 ani, Jiji a mai bifat o "performanta": 3 antrenori in 10 etape.
Ne mai miram de ce nu avem echipa. Pai suntem sabotati de sus de jijinho de ani buni. Steaua nu a mai avut proiect de la Protasov-Olaroiu, in rest numai jucatori adusi de mantuiala sau pentru ca erau altii mai buni dar mult mai scumpi. Uitati-va cati netoti au ajuns la Steaua in ultimii ani. Pai astia nu aveau nici fata de rezerve la Steaua din anii 90', ce sa mai zic de anii 80'. EDI Iordanescu a ajuns antrenor principal la Steaua.
Daca va ziceam asta acum cativa ani ma faceati nebun. Asta e prezentul Stelei si se arata asa de acum vreo 3-4 ani de zile insa se pare ca cei desteptati sunt in continuare depasiti numeric de hoardele de zabrauteni/becalisti care INCA mai baga botul la vrajelile ciobanului.
Dupa ce a distrus Steaua cateva sezoane de-a randul azi vine Jiji si recunoaste "poate ca nu stiu sa aleg oamenii cu care lucrez(vb de antrenori)". Sa mori tu Jiji!! Abia acum ti-a dat seama mai lepra? Nici macar nu era o problema cu multi dintre ei(Hagi,bergodi,chiar si antipaticul Piturca) erau antrenori cu care puteai sa faci performanta insa doar daca le dadeai o oarecare independenta, autoritate in vestiar, bani si timp. In schimb tu le-ai dat firimituri si te-ai pisat pe ei, din pacate unora chiar le-a placut.
Jiji a ajuns la limita maxima a incompetentei. Noroc ca ne aflam intr-un campionat de amatori pentru ca altfel trageam la retrogradare.
Napoli ne da vreo 3 boabe.
Daca mai aveti un dram de minte si coloana, treziti-va in p**a mea, asta ne distruge clubul si noi stam si o frecam la rece. Protestati cumva, cum stiti voi mai bine, dar protestati.
O sa mai pupam noi vreun trofeu doar cand o sa jucam singuri in campionat.
Banelinho
Esti pe bune sau faci misto?
a gresit edy ca a jucat cu Banel fundas dreapta..trebuia sa joace cu el mai ofensiv mai ales ca incepuse sa dea goluri ca la Craiovadaca juca Banel ofensiv castigam si meciul asta!!!
poate vrei sa .....
l.e: probabil ca e doar o gluma. ![]()
Glumesti, Banelinho, nu?
Daca nu, inseamna ca ai gresit forumul .. aici e forumul echipei Steaua, nu al echipei FC Steaua.
ce sa protestam frate? cand cocalarii aia striga lupta Steaua si nu mumu ciobanu
pai n-ai auzit ca nici Hagi nu ar zice nu din iarna? deci dupa ce a plecat cu lacrimi in ochi si facut terci de cioban...se mai gandeste inca sa revina atat timp cat ciobanul mai este la Steaua, deci daca ar face asa ceva... nu ar avea demnitate, in ochii suporterilor adevarati ar scade
Posibilii antrenori:
1. Pedrazzinni (lingaul nr1 al ciobanului)
2. Stoichita (pupatorul in fund si in ureche)
3. Lacatus
4. Hagi
6. Banel (daca mai da o foarfeca)
Aterizeaza Stoichita ma baieti , asta daca nu cumva Lacatus se va lasa din nou calcat in picioare.
Banel a distrus jocul echipei, nu mai alearga, mai lasa-ne cu el , e in echipa pentru ca vrea Jiji sa-l vanda, e un blestem pentru Steaua. Piturca cred ca avea si el parte dintr-un eventual transfer(ca la Nesu si Radoi), ca l-a pus direct capitan. Personal, a crescut inima in mine cand am vazut ca Ilie i-a luat banderola si nu l-a mai titularizat.
Cat de ratat e omul asta! Asta cu regretul e special pentru prostime. El nu regreta asa ceva pentru ca stie ca nu se putea tine de cuvant! Pai cum, el pe banii lui sa nu-si dea cu parerea? ![]()
Exact! Postul de extrema dreapta, gen CR, i se potriveste ca o manusa. Dar Edy nu vede bine cu ochelarii aia de firma! ![]()
Stoichita a semnat cu AEL Limassol si are salariu 300.000 $ pe an...nu mai vine.
Editat : Am inteles ideea cu Lacatus, nu trebuie sa o repeti in fiecare topic.
nu că ar fi jucat ceva Steaua azi dar si cu schimbarile astea dese de antrenor nu fac bine echipei nici nu mai pot tine socoteala de cate antrenori am avut in ultima perioadă cred că nici jucatorii nu mai stiu cine antrenează echipa
Lacatuș: "Dacă mă caută Steaua, vom discuta! I-am refuzat o dată după plecarea lui Piti"Eu zic ca n-ar fi rau,ultima data a terminat pe 2 cu noi si pe 3 cu vasluiul,dar la lotul actual sigur luam titlul ![]()
never mind...
Apostol nu a plecat cu autocarul echipei: "Nu aveti alta treaba? Voi sunteti atotstiutorii fotbalului! MUCLES!"
ce fite de vedeta are si asta la al doilea meci la Steaua,in care a fost praf...vedeti,deasta am pierdut...jucatori de valoare cu atitudine zero!!!
Ai probleme amice. Iremediabile, din pacate.
Dragomir: "MM Stoica ar fi fost unt pe piine la Steaua, Porumboiu stie in ce să bage banii"
Moldovenii se vor clasa peste noi anul asta , clar.
Daca nu va veni niciun antrenor cu EXPERIENTA , se va alege praful si pulbere de tot de data asta !
Apostol nu a plecat cu autocarul echipei: "Nu aveti alta treaba? Voi sunteti atotstiutorii fotbalului! MUCLES!"
ce fite de vedeta are si asta la al doilea meci la Steaua,in care a fost praf...vedeti,deasta am pierdut...jucatori de valoare cu atitudine zero!!!
Ce limbaj .... daca e adevarata declaratia lui Apostol!
Propun ca lui apostol sa-i zicem "mucles" de acum incolo.
Banelinho, da-ti un sut in cur si zboara in faurei, unde s-a nascut idolul tau.
Cat despre meci.
Penibil, ca de obicei, majoritatea jucatorilor penibili, antrenor penibil, conducator penibil.
Ce trebuie sa facem? Sa protestam. E ultima repriza, trebuie sa dam tot din noi, nu mai exista dupa. Ciobanul incepe sa-si bage unghia in gat, "stelistii adevarati" sunt suparati si ei pe creditor, urmatorul meci e sublim, cu Napoli. O sa luam o bataie sora cu moartea-> moment perfect.