FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul Galati - Steaua 1-0 (1-0)

«123457»
S.S.Lazio26.09.2010 11:23

rau ai facut .

SS Lazio26.09.2010 13:33

Galeria Stelei e sublima În curand se infaptuieste planul lui Gigi. :)

Steaua e numai una :)

red&blue_boy26.09.2010 13:49

Bilasco daca nici azi nu face ceva...Nu stiu,inca nu s-a adaptat sau asta e valoarea lui reala...

Vlad Bogdan26.09.2010 13:51

=))))))))))))))))))

Nici n-a inceput bine, ca bum.

:-J Vai de voi ba!

bogdinho'26.09.2010 13:53

Abrudan s-a pus in cur la gol , e vai de mama lui ! Nu stiu de ce mai joaca dupa gafa de la Liverpool ! Suntem de tot rasul :( ! Afara ca luam 5 din cauza lu` asta... Nu mai zic de Bilasco , sa intre Kapetanos...

Apostol se dribleaza singur...

Brandan e mai bun la rugby , inalta numai lumanari , mare jucator de nimic care , mai vedeam pe unul care il vedea vedeta aici pe forum la fel ca ciobanul , panarame !

Bicfalvi incepe sa innoate si el...

Pana maine daca jucam , tot nu o bagam in ate :no: Noroc ca mai avem un Tatarusanu !

red&blue_boy26.09.2010 13:55

Si Apostol nu e departe...

Alex88pl26.09.2010 13:58
=))))))))))))))))))

Nici n-a inceput bine, ca bum.

:-J Vai de voi ba!

in minutul 20 zici ca nici nu a inceput bine? :blink:

Khalid26.09.2010 14:01

Ce echipa a facut Dorinel cu jucatori de 150.000 de euro...Va dati seama ce echipa facea cu jucatori de 6,5 milioane?

Vlad Bogdan26.09.2010 14:07
in minutul 20 zici ca nici nu a inceput bine? :blink:

Nu mai lua apararea mioarelor lui Jiji, ciobanule!

red&blue_boy26.09.2010 14:16

N-avem un sut pe poarta...

Joga Bonito26.09.2010 14:17

Glumea omul... Steaua supt fecali Gheorghe incepe sa joace din minutul 90 incolo.

red&blue_boy26.09.2010 14:19

Sunt curios ce mutari in plan tactic vor face la pauza Edi si cu Jiji,sa ne revenim putin...

bogdinho'26.09.2010 14:21
Sunt curios ce mutari in plan tactic vor face la pauza Edi si cu Jiji,sa ne revenim putin...

Intra Edi in atac :D

SS Lazio26.09.2010 14:21

Cum nu au fost suturi spre poarta?!

Latovlevici aproape peste bannerele galățenilor, Tanase in tramvai, Stancu-n tabela de marcaj.

Pasiunea e totul! Directia e bună!

Ah, da , bravo Gigi ... Brandan sparge tot pe stanga!

Edi, asa a inceput si Mourinho... ca interimar!

dar atata timp cat cei antibecali au fost izgoniti din peluza, din jurul stadionului, din presa din TV, ramanand doar pe net, ei bine-atunci ne ramane doar să ne cantam Prohodul.

VINDE, PLEACĂ', MORI!

mori_caine26.09.2010 14:23

Cand privesti la ce LOT are Styeaua...si la cum joaca pe eteren...la ce "nume" de antrenor se afla pe banca...iti vine sa-ti tragi un glonte in cap !!!!!!!!!!!

Asta e Steaua ??????????????? :wall:

sa ne dea 3-4 la zero...sa nu ne mai chinuim atat !!

blindica26.09.2010 14:26
Pana maine daca jucam , tot nu o bagam in ate :no: Noroc ca mai avem un Tatarusanu !

Adevaru` e ca la golul galatenilor i-a fost frica sa nu-l faulteze pe Sarghi.

Elvis26.09.2010 14:27

Suna-l pe tac-tu ,

Edy, suna-l pe tac-tu !

Muraru26.09.2010 14:27

Latovlevici aproape peste bannerele galățenilor, Tanase in tramvai, Stancu-n tabela de marcaj.

Pasiunea e totul! Directia e bună!

Ah, da , bravo Gigi ... Brandan sparge tot pe stanga!

Edi, asa a inceput si Mourinho... ca interimar!

dar atata timp cat cei antibecali au fost izgoniti din peluza, din jurul stadionului, din presa din TV, ramanand doar pe net, ei bine-atunci ne ramane doar să ne cantam Prohodul.

VINDE, PLEACĂ', MORI!

Cei care i-ai enumerat mai sus sunt jucatori buni doar ca nu are cine-i antrena. Exact pe soricaru ala de Eduard Iordanescu si-au gasit sa-l aduca. mai bine se antreneaza echipa singura decat cu ala, mai mult incurca!! lasati-o dracu de treaba , daca pui un cioban sa se joace pe calculator nu cred ca reuseste , asa si baietii astia saracii daca nu stau cum trebuie in teren nu au cum sa se descurce. NU ARE CINE SA-I ASEZE IN TEREN!!!

bogdinho'26.09.2010 14:27
Adevaru` e ca la golul galatenilor i-a fost frica sa nu-l faulteze pe Sarghi.

Pai a fost si el surprins de caderea in cur a fotbalistului " Abrudan " ! Parca tot el a gafat la Liverpool :) , penibil !

red&blue_boy26.09.2010 14:27
Intra Edi in atac :D

Mai indicat ar fi sa intre Jiji !Are asta un simt al portii!!! :D

De astea am avut,mai e greu e sa nimerim poarta...

Nu imi vine sa cred cum jucam,ce-am putut ajunge,mai jucam si cu ani in urma prost,dar nu in halul asta.Si mi se pare ca de cand au venit "urzicenii" jucam mai slab...Mi-e rusine...

bogdinho'26.09.2010 14:29

vai de oaia lor cu Napoli :) , ne ciuruie Cavani !

radusteaua2326.09.2010 14:30

PLEACA CIOBANEEEEE DUTE SI LASA-NE napoli o sa ne scoata fotbalul din cap

mountytoma26.09.2010 14:30

cu atitudinea asta, azi o luam urat la galati... Iordanescu junior nu e antrenor, se vede de la o posta ca joaca o echipa condusa de un novice cu o echipa condusa de un maestru al antrenoratului, Dorinel Munteanu!

cu cioara in teren (daca nu il schimba, va fi eliminat, macar asa scapam de el pentru cel putin un meci!) si cu jucatorii anesteziati, nu cred ca reusim sa tragem un sut pe poarta azi!

ciobane, mori in p...a mea de taran cu gatul ros de traista ce esti, dispari ciuma ce esti! tu si toti ziaristii asti aplatiti sa iti cante in struna

bogdinho'26.09.2010 14:32

Nici pomana aia de penalty nu am luat-o :)) , atentiune , a dat soarele la Galati , ne intra in ochi , luam 3 :))

mori_caine26.09.2010 14:33

hai cu EGALAREA !!!! :)):))

«123457»