Nu trebuie sa ne luam dupa meciul lor din Cupa...Va fi altceva la ei acasa,plus ca daca Otelul nu e in cea mai buna forma,noi ce sa mai zicem?...
Nu trebuie sa ne luam dupa meciul lor din Cupa...Va fi altceva la ei acasa,plus ca daca Otelul nu e in cea mai buna forma,noi ce sa mai zicem?...
@Daniel-Ionut :Nu mai da idei staff-ului tehnic cu formula aia de echipa.Vai de noi daca ii mai foloseste pe Brandan si Bicfalvi la mijloc.Dar,cum nu mai este Ilie Dumitrescu,ma astept sa joace cu
Tatarusanu - Bonfim ,Geraldo,Gardos,Brandan - Nicolita (ca doar a dat gol
),Apostol,Tanase,Latovlevici - Stancu - Kapetanos.
Bicfalvi mi se pare un jucator bun de Steaua. Latovlevici fundas stanga si Brandan mijlocas stanga. Nu invers, ca iese o ciorba!
Bicfalvi mi se pare un jucator bun de Steaua. Latovlevici fundas stanga si Brandan mijlocas stanga. Nu invers, ca iese o ciorba!
buna observatia
eu presimt un bulan nemernic si bate Steaua.cam asa se intampla deobicei.
Oameni buni , atat Otelul , cat si Steaua , s-au gandit la meciul de duminica , s-a vazut dp Luna proasta prestatie a ambelor echipe ; nu ajungeau niciuna mai departe in Cupa Romaniei , nici Steaua nu o va castiga , nu le pasa de ea , surprizele-s prea mari , orgolii , etc.
De vom scoate un amarat de egal...saru`mana , daca ne dau un 2-0 sec , e ceva normal !
Ce e mai trist e ca peste 3 etape(inclusiv cea cu Otelul) avem meci la javre....Nu stiu ce antrenor va veni si ce puteri magice va avea sa puna o tactica la punct si o echipa de start avand in vedere ca e al 4-lea antrenor si de asemenea daca jucatorii ( am zis jucatorii nu bilasco galamaz banelinho dodel onofras) vor putea respecta ordinele sale avand in vedere ca au jucat pana acum in alte 3 formule( daca cea a lui Edi de ieri poate fi numita asa)
Voi sunteti optimisti, 3-0 pentru Otelul, doar atat? Daca meciul va fi corect, se poate mai mult, 4 sau 5-0, fara probleme, cu 1 reusita a lui Banel ![]()
aseara am visat ca a batut Steaua cu 2-1..
Da ? Ce frumos ![]()
uraaaaaaaaa
, pe Gigi nu l-ai visat ?
tu si Gigi ce mai visati rezultatul meciului ![]()
si mitica Dragomir
Si eu mai visam inainte de derby-uri ca batem cu 2-3 la zero si de fapt...o luam pe coaja in realitate ! ![]()
Va iesi un EGAL sa multumeasca pe toata lumea , desi va fi greu...
Voi sunteti optimisti, 3-0 pentru Otelul, doar atat? Daca meciul va fi corect, se poate mai mult, 4 sau 5-0, fara probleme, cu 1 reusita a lui Banel![]()
nu mai manca rahat...
intr-adevar,meciurile cu Otelul jucate la galati au fost si sunt cu probleme . Eu zic sa avem rabdare cu lotul pe care il avem, asta daca nu va fi distrus IAR pana in vara de ne-a Gigi.
Sa fim realisti , probabil ca nu vom castiga la Galati, in meciul de la Liverpool am observat ceva, Steaua joaca bine in fata unei echipe care nu se blocheaza in aparare, Steaua nu stie sa desfaca aparari. Si cum baiatii de la galati se vor apara , probabil ca vor reusi sa ne si marcheze 1 gol pe contraatac. E meci de 1 gol, maxim 2.
Super.. eu sunt din Galati abia astept meciul forta Steaua!
Si daca batem la Galati ce e asa special,nu se schimba nimic,ciobanul tot nu pleaca,etc... ![]()
Pierdem clar cu astia joaca fecali in teren si aia e.
Nicolita? Bonfim?1 solist.
Consider ca Bonfim si laBanel asta nu au ce cauta la echipa mai ales titulari.
pronostic: 1-2 scorul cu care m-am obisnuit de la inceputul campionatului pentru Steaua ! ![]()
daca ar juca cum au jucat pe Anfield scor. 0-4 ![]()
![]()
Previziunile sunt urmatoarele:
tatarusanu
Nicolita - abrudan - geraldo - latovlevici
tanase - bicfalvi - apostol - brandan
bilasco - Stancu
Dupa cum puteti observa avem cea mai tare banda dreapta din Europa. Si unde mai pui ca amandoi sunt capitani de echipa. Lideri incontestabili.
Privind realist, Steaua bate azi la galati doar daca se intelege Gigi cu Marius stan sau cu Dorinel (in ciuda speculatilor din presa) si o pun de un blat. Daca se joaca pe bune, pierdem 100%. Nici macar egal, pierdem!
X pauza 1 final :>
buna observatia
Pai daca e bun de Steaua,inseamna ca va convin rezultatele echipei.Brandan a fost fundas la Unirea,iar ''Lato'' oricum urca foarte des.Daca s-ar putea mobiliza cei doi sa urce si sa coboare la fiecare faza,ar fi ceva...
Va spun eu desfasurarea meciului:
Steaua lui behehehe ataca incontinuu, nu poate sa desfaca autobaza lui Dorinel, iar pe final ne pusca un contra-atac, terminat cu gol.
Pronostic: 1-0.
Eu nu vad ce aveti cu Edi,nici nu a jucat bine si e criticat.LAsati-l un pic sa se acomodeze,cu toate ca nu il vad prea bine.E un interimar perfect,atata timp cat e ajutat de Iordanescu senior.Dar,doar interimar,la prima vedere
Statistica meciurilor dintre Otelul si Steaua jucate la Galati arata cam asa :
23/08/2009 Liga I Otelul Galati vs. Steaua 0:1
17/10/2008 Liga I Otelul Galati vs. Steaua 2:0
19/04/2008 Liga I Otelul Galati vs. Steaua 0:1
22/10/2006 Liga I Otelul Galati vs. Steaua 2:1
02/04/2006 Liga I Otelul Galati vs. Steaua 0:3
dupa cum se observa o data am castigat noi, o data ei, niciodata nu a fost egal ... anul trecut am spus parca aici pe forum ca dupa cum arata statistica trebuia sa castigam noi si asa a fost, astazi daca s-ar respecta statistica ar trebui sa castige ei si din pacate sunt sanse se se intample asta tinand cont de echipa noastra de start :
Tatarusanu - Nicolita, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Apostol - Tanase, Stancu, Brandan - Bilasco ... Banel fundas dreapta? Brandan mijlocas stanga? nasoala treaba ...
Apostol nu e deloc in forma deci nu cred ca ne putem astepta la multe de la el, Kapetanos e se pare accidentat, deci il vom vedea la lucru iar pe Bilasco care de cand a venit nu a demonstrat nimic, sperantele noastre in aceasta partida stau in Stancu in atac, care poate sa aiba vreo sclipire ceva
Meci greu in concluzie, pronostic 1X si din cate observ sunt destui aici de pe forum care par sa fie de acord cu aceasta varianta
bate Steaua cu 2-1 gol Nicolita si tanase
![]()
Spune-mi ca glumesti. Te rog.
Uneori ma doare sa vad atatia si atatia oameni care au ca model niste jucatori de fotbal ca aia doi enumerati mai sus care promoveaza doar cluburi, fite, bombe-sexy, smecherie, ramanerea in primul 11 prin pile,etc.
In fine, pentru ca mi-a iesit scorul la meciul cu Gaz Metan CFR Craiova, ma hazardez si la un 1-1 cu astia.
Forzza Steaua, Forzza Baneeel, forzzaa maneleeee!
Si daca batem la Galati ce e asa special,nu se schimba nimic,ciobanul tot nu pleaca,etc...![]()
Sa nu plece...ce treaba are scorul si c eva ramane scris in istoria unui campionat cu un neica-nimeni ??
Sa ne uitam la meci si sa ignoram prostimea...Steaua SUNTEM NOI !! au ba ? ![]()
Am luat X la pariuri. ![]()