Ce limbaj .... daca e adevarata declaratia lui Apostol!
da ,poti vedea video-ul pe prosport...
acum,in direct pe gsp Gigi spune ca va discuta cu Hagi si cu Lacatus...
Mie mi-a placut la faza asta de Apostol!
Pai ce,scrie undeva ca e obligat sa raspunda reporterilor la orice ora li se scoala lor?
Mai ales daca stim ce fel de reporteri sunt aia care fug dupa tine cu microfonul si iti pun niste intrebari de iti vine sa-i bati!...
Nu zice nimeni ca nu e asa, dar poti sa-i refuzi altfel, nu in felul asta!
Se pare ca e adevarat! Ce limbaj de cocalar. Se crede si asta mare vedeta! ![]()
ia uite-l si pe-asta, vorbeste de cocalari cu unu "banelinho16"....
Asa cum am anticipat mai devreme:
Marius Lacatus ---fostul si noul an
trenor al Stelei !!!
TE IUBIM MARIUSSSS ![]()
Nu e vorba de caracter aici , vorbiti tampenii mai mari ca voi ( ca de obicei ) , Laca vine pentru ca IUBESTE Steaua !!
Marius cacatus a fost convins de fecali sa se urce in avion in pauza de publicitate de la gsp... asta da caracter Marius ca.catus !!!!!!
Eu nu ti-as permite sa vorbesti asa de Lacatus. Da, a acceptat sa vina ca antrenor, dar vezi cum vorbesti de el.
Of, de ce Doamne?
propun ca acest specimen sa fie scos de pe forum (biruitorul)
daca nu inseamna ca moderatorii sunt de acord cu porcariile debitate de acest dement!!!
Bai nici mie nu-mi convine ca a revenit Lacatus, dar nu e posibil sa-i ponegresti numele si sa-l faci tigan borat! Lacatus face parte din istoria Stelei si merita RESPECT!
Bai nici mie nu-mi convine ca a revenit Lacatus, dar nu e posibil sa-i ponegresti numele si sa-l faci tigan borat! Lacatus face parte din istoria Stelei si merita RESPECT!
pe cine ai fi vazut antrenor?
Pe Jiji! ![]()
Lacatus a spus ca nu va mai antrena in Romania si ca vrea sa stea in Spania cu familia...
Dar cred ca iubeste prea mult Steaua (fata de unii asa-zis suporteri) si nu se poate abtine sa nu vina!
Cum te poti numi S T E L I S T daca il injuri pe Lacatus ??
ce suporteri sunt si stelistii astia...pfff...vai mama lor care i-a facut !
@mori_caine defineste injuratura. Ca-l faci om fara caracter mi se pare ca spui un adevar nu ca-l injuri. Sau tu nu stii sa faci diferenta?
Nu imi permit sa il injur , nici macar sa il jignesc pe acest zeu care face parte din istoria Stelei.
Pot doar sa pun intrebarea, "de ce"?
Nu imi permit sa il injur , nici macar sa il jignesc pe acest zeu care face parte din istoria Stelei.Pot doar sa pun intrebarea, "de ce"?
pt ca iubeste prea mult Steaua!!!
daca juca Banel ofensiv castigam si meciul asta!!!
Asta era,de asta am pierdut...Of...
Apostol mai bine si-ar vedea de jocul sau,ca e cam pe langa...
Sa-l rastignim pe Apostol ca n-a fost politicos cu presa aceasta care-l promoveaza pe Cioban si care cauta sa produca senzationalul din balegar.
On Otelul Vs Steaua : Ma asteptam sa pierdem,speram la un egal.E trist c-am ajuns sa sper la un egal,si nici macar nu jucam impotriva vreunei forte europene.
Eduard Iordanescu nu putea face fata la Steaua,e clar.Totusi,mi se pare c-a facut schimbarile bine,dar jucatorii cred ca sunt cu moralul la pamant si bulversati de 3 antrenori in nici 10 etape.
Oricum,raman la parerea ca Abrudan ar trebui sa ia o pauza,iar ''Double B'' Banel-Bicfalvi,ar trebui sa nu mai joace deloc.
bine ai venit Lacatus inapoi acasa te iubim ![]()
![]()
![]()
ca tine nu mai gasimsa te apleci iar in fata ciobanului
bine ai venit Lacatus inapoi acasa te iubim
@mori_caine defineste injuratura. Ca-l faci om fara caracter mi se pare ca spui un adevar nu ca-l injuri. Sau tu nu stii sa faci diferenta?
pentru societatea in care traim , da , orice forma de critica este o injuratura , dar pentru ca NU PUTEM INJURA IN FATA , o facem `ascuns`, criticand...chipurile ! ![]()
Romanii confunda critica cu injuratura ,sau altfel spus : dau repede din prima in a doua pentru ca asa le e mult mai usor si mai DIRECT !
Aveam de ales intre : Lacatus , Hagi , Stoichita ( stiam ca semnase cu alta echipa , dar se putea intoarce
) , reintoarcerea lui Ilie-insomnie...s-a facut o alegere buna , pentru moment , poate ca Laca a invatat din greseli , poate ca vede mai bine cum stau lucrurile de data asta , are lot excelent , o tactica buna , un moral ridicat si: LA LUPTA !!!
Am inteles. Mai nou nu ai voie nici sa critici...