Si tu ai uitat sa spui cum te-am injurat eu in ultimul hal ![]()
Te rog sa ne spui, sa ne arati dovezi, daca ai. Dar probabil ca nu ai, asa ca o sa continui sa spui vrute si nevrute.
Inca o data cer ca offtopicul facut de acest baiat sa fie sanctionat.
Nu stiu de ce dumnealui are impresia ca e mai cu mot. Probabil datorita faptului ca am vorbit ca sa ii fie scos ban-ul permanent pe care il avea pentru toate sanctiunile adunate in cele cateva zile cat a fost activ pe site.
Bogdinho, inca o data iti spun. TU NU ESTI ACCEPTAT IN CAMPIONATUL DE FOOTBALL MANAGER AL SITE-ULUI. Deci, orice comentariu pus de tine aici e offtopic. Daca vrei sa iti faci propriul tau campionat, go right ahead. Dar altundeva, nu aici.
Pana acum mai multi oameni au spus aici cam acelasi lucru pe care il spun si eu. Un fullmatch tine 10 minute, nu 40-50 cum zice bogdinho. Un key match nu dureaza mai mult de 5 minute, cum zice bogdinho. El a fost exclus pentru asta, nu pentru alte prostii.
Later Edit
![]()
Acum am vazut ce fetita fricoasa e acest bogdinho, isi editeaza mesajele postate anterior pentru a nu fi sanctionat pentru offtopic. GENIAL!
Merita un premiu acest baiat pentru ca e inventiv. Poate il primim sa joace cu noi....NOT! ![]()