Am discutat cu Ronnie si Bogdinho si am stabilit un regulament care eu cred ca e destul de bun.
asadar:
Regulament
1.Vom juca football manager 2008 cu patchul de aici.
2. Vom juca in grupe de cate maxim 4 oameni.
3. Jocul se juca doar in weekend.
4. In functie de grupe, jucatorii vor cadea de comun acord asupra campionatului in care vor juca si a echipelor pe care le vor alege. In caz ca nu se inteleg asupra echipelor, pentru inceput, un jucator din cealalta grupa va face o tragere la sorti si va alege echipe pentru respectivii. Evident, echipele vor fi alese din primele 4 ale campionatului respectiv.
Dupa primul sezon, echipele vor fi alese in functie de clasament.
5. Fiecare sezon va insemna 5 sezoane in joc!
6. Punctajele vor fi asa:
In campionat.
Primul loc - 4 puncte
Locul 2 - 3 puncte
Locul 3- 2 puncte
Locul 4- 1 punct
Sub locul 4 - 0 puncte.
In cupa
Castigarea cupei - 2 puncte.
Finala Cupei - 1 punct.
Semifinala - 0,5 puncte
Orice sub semifinala - 0 puncte.
In cupe Europene:
Champions League - 4 puncte
Finala CL - 3 puncte
Semifinala - 2 puncte.
Sub semifinala - 0 puncte.
Cupa UEFA- 2 puncte
Finala UEFA - 1 punct
Semifinala UEFA - 0,5 puncte
Orice sub semifinala - 0 puncte.
Supercupele vor fi toate 1 punct. De asemenea, campionatul mondial al cluburilor va fi si el doar un punct.
Departajare in caz de egalitate:
1. Rezultatele din meciurile directe.
2. Performantele individuale ale jucatorilor(Cel mai bun jucator, marcator, pasator, etc)
3. Banii dati pentru transferuri(castiga cel care are la sfarsitul unui sezon a cheltuit mai putini bani. In sensul ca, daca un baiat de 20 de mil pt a aduce jucatori si nu vinde nimic iar altul da 20 dar vinde de 10, castiga al doilea, pentru ca a dat mai putini bani.)
7.Din moment ce meciurile se vor juca in weekend, in timpul saptamanii jucatorii vor cadea de comun acord asupra datei si orei cand vor juca. Daca, pana joi, un jucator nu comunica faptul ca are o problema si nu poate juca, jocul va continua fara el. La 2 absente nemotivate, jucatorul e dat afara din joc.
In functie de cum va intelegeti, se poate juca si vinerea.
Nici un jucator nu are voie sa absenteze 2 saptamani la rand(adica 2 etape consecutive) chiar si motivat. In caz ca se intampla acest lucru, el e la mila adversarilor lui. Daca acestia decid sa mearga mai departe, fara el, au tot dreptul sa o faca. Daca hotarasc sa mearga cu el, pot sa faca pauza si sa il astepte pana cand acesta poate juca.
8. NU E VOIE CU INJURATURI, AMENINTARI, ETC.
La prima injuratura data pe privat sau pe messenger sau pe forum, cel care a injurat zboara din joc.
Cer in acelasi timp si fairplay din partea tuturor. E doar un joc si trebuie sa ne simtim bine, nu sa ne enervam. Fara ironii si dat mare si alte gesturi din astea nesimtite.
In momentul in care ai provocat un adversar si el te injura, el e automat dat afara si tu primesti -10 puncte.
La 2 provocari, si tu esti dat afara din joc.
Si, ca sa ne intelegem, dat afara din joc inseamna 0 posibilitati de a te mai inscrie in acest campionat vreodata.
9. Dupa terminarea fiecarei "Etape", jocul va fi salvat si fiecare jucator va primi respectiva salvare. E inutil sa va spun ca server va fi cel cu compul cel mai puternic si conexiunea ce mai buna la net. In caz ca nu ne putem conecta, propun folosirea programului Hamachi.
Ronnie a spus ca fiecare jucator, in momentul in care isi face contul, sa puna si parola ca sa nu existe discutii. In legatura cu asta va mai veni el cu detalii pentru ca eu nu stiu.
10. Cand incepe jocul, primele 15 minute vor fi alocate transferurilor, setarilor, etc. Meciurile vor fi jucate in key(nu full) la viteza cea mai mare.
11. Optiunea "move matches for TV" va fi debifata de catre toti inainte de inceputul jocului! Asta pentru ca toate meciurile sa fie jucate in acelasi timp.
12. De amicale se ocupa secundul.
Daca mai trebuie sa adaugam ceva, sa spuneti. Dar, din punctul meu de vedere, acesta e regulamentul.
Suntem 7 oameni, i-am enumerat mai sus. Daca ne intelegem, putem incepe jocul chiar din aceasta seara. Daca nu, incepem de saptamana viitoare.