FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool - Steaua 4-1 (1-1)

«1789101112»
andrei_gheorghe16.09.2010 21:22
bai ratatilor,aveti o mentalitate de kkt,de romani prosti si umili!!!!!

uitati-va cu cine juca Barcelona in 86,aia aveau salarii de 200 de ori mai mari decat ai nostri....

Steaua e Steaua,sa pierzi cu 4-1 in fata oricarui adversar din europa e rusinos,cu atat mai mult cu cat ocupa locul 13 in Anglia si au jucat fara 8 titulari!!!!

Ne meritam soarta......cu asa sustinatori penibili......

in 86, salariile puteau fi de 1000 de ori mai mari la ei decat la noi, nu conta, atunci nu se juca pentru bani, se juca din pasiune si pentru gloria tarii, acum pasiunea e banul, asta e ideea de baza.

mai departe, daca vrei sa mai faci comentarii nelalocul lor si sa jignesti lumea, du-te pe scara blocului sau in curtea casei si striga la vecini.

DOMNULQ16.09.2010 21:22
Ne-am cam subordonat singuri da' ne-a ajutat si arbitrul un pic.

Dat fiind inceputul slab de sezon al lui Liverpool, ma asteptam sa sara pe noi sa incerce sa se puna bine cu fanii. Nu ma asteptam sa joace asa de prost. Pentru ca au jucat foarte prost.

Daca nu ne dadeam singuri gol, ei nu marcau. Aia sa fie clar.

La fel, daca nu era arbitrul ala jegos(foarte jegos) sa le dea penalty din nimic, scorul nu ajungea la diferenta asta. Iar daca ne gandim ca boul de arbitru trebuia sa ne dea si noua un penalty....

Dupa meciul asta am ramas cu senzatia ca, daca jucam fotbal, puteam sa ii batem.

Din pacate, nu am jucat aproape nimic.

Cand ai in fata o echipa ca cea afisata de Liverpool, cel mai bine e sa joci pe centru, sa aglomerezi mijlocul terenului si sa dai pase scurte, rapide, pe jos, intotdeauna la picior. Daca Ilie baga 3 mijlocasi centrali, rezolva problema "Meirelles - Pustiu ala" si daca rezolva problema asta, cu pase rapide pe jos ii rezolva si pe Kyrgiakos si Agger, asa cum s-a si vazut la golul nostru.

Din pacate(pentru el), Ilie a ales sa joace pe benzi si l-a mai bagat si pe dobitocul de Nicolita. Acel tigan imputit nu a facut altceva decat sa dea pase la adversar, sa dea in adversar, sa piarda mingi si sa strice tot. Cel mai frumos e cum sta cioara borata si se uita la faza in care N'Gog(un jeg pe care il urasc enorm de mult. Daca ati stii cat de ciuda imi e ca ala ne-a dat gol...) ne da ultimul gol. Magnific. Sper sa zboare din echipa.

DomnuleQ, sunteti multumit de prestatia favoritului dumneavoastra?

Gol nu a dat dar asta pentru ca in a doua repriza Ilie l-a mutat la mijloc. Daca il lasa in aparare, sigur marca.

Bai rasule,arbitrajul a fost de vina?Mai tu ai vazut meciul la o stana in Tara Motilor?Ai greturi?Incearca o lamaie....

choli16.09.2010 21:27

Steaua a jucat foarte bine...pacat de arbitru, si faptul ca suntem romani, daca eram, sa zicem nemti, francezi, italieni...ce vreti voi, Steaua nu era batuta nici in 100 de ani de Liverpool. eu sunt mandru de baieti si de Dumitrescu. felicitari. ati jucat ca o echipa mare. FELICITARI!!!

luck8716.09.2010 21:27

@ galaxy

Juventus 3-3 Lech

Aris 1-0 Atlético

Dinamo Zagreb 2-0 Villarreal

aici nu e diferenta de salarii???

si nu ma lua cu baietel(ai 57 de ani,dar ii ai degeaba;) )

nu e nici o diferenta intre tine si un pusti semiretardat din generatia haifaiv

@choli

sa fii mandru ca echipa ta a pierdut cu 4-1..........

Ce specimene si prin AISS!

Nu meriti sa fii suporter al echipei care a cucerit cupa campionilor!!

Adrian16.09.2010 21:27

Doamnaq

Intr-adevar, l-am vazut in munti dar nu la saivan, ca tine.

Da, ignorantule, arbitrajul a fost de vina. Liverpool nu a jucat nimic.

Primul gol l-au dat pentru ca am vrut noi.

Al doilea l-au dat pentru ca a vrut arbitrul, ca ala nu a fost penalty la Kyrgiakos.

Al treilea gol l-au dat pentru ca Leiva a prins un sut de senzatie. Dar, daca scorul era tot 1-1, e greu de crezut ca Hodgson ar fi bagat in teren un mijlocas la inchidere in locul lui Babel.

Uite cum se strica totul de la o faza.

blindica16.09.2010 21:29

@nebrasky : tu habar n-ai ce inseamna jidan, n-o sa realizezi vreodata ca de ei esti condus.

@luck87 : te comporti de parca ai face parte dintr-un trib.Jucatorii au luptat cat au luptat.La cum a fost penalty-ul ala si daca te gandesti ca numai salariul lui JOE COLE,decarul echipei de rezerve,este de 5 milioane de euro pe sezon,adica atat cat este cumulul de salarii din Ghencea,iti cam bagi ceva...mai incerci,dar nu cu aceeasi ardoare.

choli16.09.2010 21:29
Doamnaq

Intr-adevar, l-am vazut in munti dar nu la saivan, ca tine.

Da, ignorantule, arbitrajul a fost de vina. Liverpool nu a jucat nimic.

Primul gol l-au dat pentru ca am vrut noi.

Al doilea l-au dat pentru ca a vrut arbitrul, ca ala nu a fost penalty la Kyrgiakos.

Al treilea gol l-au dat pentru ca Leiva a prins un sut de senzatie. Dar, daca scorul era tot 1-1, e greu de crezut ca Hodgson ar fi bagat in teren un mijlocas la inchidere in locul lui Babel.

Uite cum se strica totul de la o faza.

MOR DE OFTICA PE JIGODIA DE ARBITRU, NU NE-A BATUT Liverpool, NE-A BATUT ARBITRU'!!

nebrasky16.09.2010 21:30
nu-mi spune ca daca erai in locu lui nu faceai la fel.

Ce patrioti suntem de pe margine :ohmy:

Chiar deloc. Auzi yo n-am bani, masini bengoase, si cam nimic cu ce ma mandri. Insa sunt extrem de mandru ca sunt roman si nu invidiez pe nimeni pentru bani sau alte calitati ca Tanase jidanu'.

Mai mult apar onoarea Romaniei in Spania mai mult ca nimeni pentru ca sunt toti niste lasi ca Tanase. M-am convins, sunteti niste lasi.

Adrian16.09.2010 21:30

Choli

Ne-am batut singuri. Liverpool era de batut. Daca jucam fotbal, ii puteam bate.

GalaXy3D16.09.2010 21:31
@ galaxy

Juventus 3-3 Lech

Aris 1-0 Atlético

Dinamo Zagreb 2-0 Villarreal

aici nu e diferenta de salarii???

si nu ma lua cu baiet(ai 57 de ani,dar ii ai degeaba;) )

nu e nici o diferenta intre tine si un pusti semiretardat din generatia haifaiv

Barca 5-1 Panatinaikos

Real 2-0 Osasuna

Lyon 4-1 Steaua sau cat a fost ca nu vreau sa-mi amintesc

Alea sunt exceptii.Te rog sa-mi specifici cate meciuri de echipe mici sunt castigate impotriva celor mari si invers.Mersi

P.S.Controleaza-ti limbajul ca nu ma cunosti:)Daca doresti,te invit sa ii vorbesti familiei tale asa

choli16.09.2010 21:34
Chiar deloc. Auzi yo n-am bani, masini bengoase, si cam nimic cu ce ma mandri. Insa sunt extrem de mandru ca sunt roman si nu invidiez pe nimeni pentru bani sau alte calitati ca Tanase jidanu'.

Mai mult apar onaoarea Romaniei in Spania mai mult ca nimeni pentru ca sunt toti niste lasi ca Tanase. M-am convins, sunteti niste lasi. Va bag **** in gura si pe urma puteti sa merges in club sa va dati milionari...

sa ma pis pe Romania ta, a mea, si a tuturor...esti in spania??? vino aici si mori de foame cu toti romanii, "patriotule"

Choli

lol tu te auzi ce spui?!?!?!?! laso in plm daca nici acum nu sa jucat fotbal....hai laso ca macane, cand nu joaca nu joaca dar acum chiar a jucat, daca nu juca pierdea cu 1-0, sau era 1-1. felicitari lui Ilie Dumitrescu!

GalaXy3D16.09.2010 21:34
sa ma pis pe Romania ta, a mea, si a tuturor...esti in spania??? vino aici si mori de foame cu toti romanii, "patriotule"

lol tu te auzi ce spui?!?!?!?! laso in plm daca nici acum nu sa jucat fotbal....hai laso ca macane, cand nu joaca nu joaca dar acum chiar a jucat, daca nu juca pierdea cu 1-0, sau era 1-1. felicitari lui Ilie Dumitrescu!

Stai linistit ca Jiji nu moare de foame.Ii da o prima de victorie lui Ilie si jucatorilor ca au jucat ceva..:)

DOMNULQ16.09.2010 21:35

Am inteles ca obiectivul acestui meci(din spusele ciobanului ca purtator de cuvant a lui Iliuta)a fost sa aratam ca putem sa atacam!?N-am jucat pentru punct sau puncte!La Bucuresti cand vin englezii jucam pentru punct,dar nu se stie daca mai jucam pe atac(se mai reflecteaza!).Veselie mare dupa 4-1!!!!Asa strategie n-a mai avut Steaua de pe vremea lui Bujor Halmageanu.O sa fie un sezon foarte comic pentru Steaua.

Credeti-ma nu doriti sa-l auziti pe Helmuth Duckadam vorbind la TV!!!!

Adrian16.09.2010 21:35

Noi am avut o faza de poarta mai inchegata si am dat gol. Daca continuam asa, da-mi voie sa cred ca mai puteam marca.

Probabil ca introducerea tiganului in teren a dat peste cap tot jocul echipei(de fapt sigur, nu probabil) dar aici trebuia si Ilie sa se gandeasca la asta si sa nu-l bage. Eu am zis mai sus care e parera mea in ceea ce priveste jocul.

andrei_gheorghe16.09.2010 21:36

aici protestez, pe Romania mea nu te pisi, ca ne suparam. daca vrei, te caci, dar de pisat, nu se poate, nu-i "frumos"

una peste alta, daca joaca in 90% din cazuri cum a jucat in prima repriza, sunt sanse ca Steaua sa redevina ce a fost (mici, dar sunt).

choli16.09.2010 21:37
Stai linistit ca Jiji nu moare de foame.Ii da o prima de victorie lui Ilie si jucatorilor ca au jucat ceva..:)

mi se rupe mie de Jiji, sper sa moara de foame, sau sa manance stricat si sa faca bube negre!!!bag **** in masa' de kkt! de Jiji ne arde noua??? imi arde ca nu ar fi trebuit sa pierdem, am fost furati, si asta ma scoate din minti!!!

Elvis16.09.2010 21:38

Off topic

"eu stiu ca Dumnezeu este in toate dar parca in fotbal nu se baga ..."

Ghiciti din cine am citat .

A cam incurcat-o Dumnezeu ...

choli16.09.2010 21:39
Noi am avut o faza de poarta mai inchegata si am dat gol. Daca continuam asa, da-mi voie sa cred ca mai puteam marca.

Probabil ca introducerea tiganului in teren a dat peste cap tot jocul echipei(de fapt sigur, nu probabil) dar aici trebuia si Ilie sa se gandeasca la asta si sa nu-l bage. Eu am zis mai sus care e parera mea in ceea ce priveste jocul.

frate vezi ca in min 10 am ramas fara emeghera....cine sa joace???mi sa parut logica intrarea cioarei

GalaXy3D16.09.2010 21:39

Cand o sa ajungem din nou in fazele superioare ale UCL (fara Jiji ca dupa zice ca nu joaca tiki taka da' ne calificam) ,cand o sa fim constant acolo,atunci nu o sa mai fim furati.Acum suntem mici,f. mici, si nimeni nu ne ajuta.Doar nu iti imaginezi ca avea cineva interesul sa castige Steaua pe stadionu lor.

luck8716.09.2010 21:40

@choli

incearca sa folosesti si cratima :)

DOMNULQ16.09.2010 21:41
Choli

N-ai un piramidon,aspirina in casa?Incearca o aspirina si culca-te.Asta este cea mai slaba echipa a Stelei in in cupele europene in ultimii 15 ani.Alte ineptii mai ai in tolba?

choli16.09.2010 21:41
Off topic

"eu stiu ca Dumnezeu este in toate dar parca in fotbal nu se baga ..."

Ghiciti din cine am citat .

A cam incurcat-o Dumnezeu ...

nu il mai bagati ma in seama, dal in mortii lui, cand il aud schimb canalu'

nebrasky16.09.2010 21:41

Romania este Mare! Romania e puternica! Romania este speciala y este deasupra tuturor. Lasii, prostii si Satan au facut-o spulbere. Bucurestiu ala plin de a-romani, sau romanii de prelandez, e problema. Ei nu sunt romani, ei sun macedonieni+turci+slovaci+tigani+romani. In Transilvania unde in schim am preferat sa ne <editat> cu sasii si cu ungurii am creat adevaratii romani. Nu dinaia care cer tricouri ca Tanase <editat>....

Editat : Inca o data, LIMBAJUL

choli16.09.2010 21:42
@choli

incearca sa folosesti si cratima :)

iti dai seama....ce destept esti tu, am terminat liceul acum vreo 11 ani.....mai "uita" lumea, na...:)

Adrian16.09.2010 21:43

Doamnaq

Eu zic sa citesti ce am scris si abia apoi sa te mai bagi in seama cu mine.

Exact acelasi lucru l-am zis si eu, ca am jucat slab!

Am zis si ca Liverpool a jucat slab si ca, daca noi jucam, ii bateam!

Frate, inteleg ca ai o varsta, e si tarziu, du-te la somn! Ca nu mai intelegi nimic. Dormi cateva ore, te trezesti maine dimineata si apoi mai da-mi replyuri.

Editat : Usurel

«1789101112»