Ne-am cam subordonat singuri da' ne-a ajutat si arbitrul un pic.
Dat fiind inceputul slab de sezon al lui Liverpool, ma asteptam sa sara pe noi sa incerce sa se puna bine cu fanii. Nu ma asteptam sa joace asa de prost. Pentru ca au jucat foarte prost.
Daca nu ne dadeam singuri gol, ei nu marcau. Aia sa fie clar.
La fel, daca nu era arbitrul ala jegos(foarte jegos) sa le dea penalty din nimic, scorul nu ajungea la diferenta asta. Iar daca ne gandim ca boul de arbitru trebuia sa ne dea si noua un penalty....
Dupa meciul asta am ramas cu senzatia ca, daca jucam fotbal, puteam sa ii batem.
Din pacate, nu am jucat aproape nimic.
Cand ai in fata o echipa ca cea afisata de Liverpool, cel mai bine e sa joci pe centru, sa aglomerezi mijlocul terenului si sa dai pase scurte, rapide, pe jos, intotdeauna la picior. Daca Ilie baga 3 mijlocasi centrali, rezolva problema "Meirelles - Pustiu ala" si daca rezolva problema asta, cu pase rapide pe jos ii rezolva si pe Kyrgiakos si Agger, asa cum s-a si vazut la golul nostru.
Din pacate(pentru el), Ilie a ales sa joace pe benzi si l-a mai bagat si pe dobitocul de Nicolita. Acel tigan imputit nu a facut altceva decat sa dea pase la adversar, sa dea in adversar, sa piarda mingi si sa strice tot. Cel mai frumos e cum sta cioara borata si se uita la faza in care N'Gog(un jeg pe care il urasc enorm de mult. Daca ati stii cat de ciuda imi e ca ala ne-a dat gol...) ne da ultimul gol. Magnific. Sper sa zboare din echipa.
DomnuleQ, sunteti multumit de prestatia favoritului dumneavoastra?
Gol nu a dat dar asta pentru ca in a doua repriza Ilie l-a mutat la mijloc. Daca il lasa in aparare, sigur marca.