FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool - Steaua 4-1 (1-1)

«189101112»
andrei_gheorghe16.09.2010 21:45
Romania este Mare! Romania e puternica! Romania este speciala y este deasupra tuturor. Lasii, prostii si Satan a facut-o spulbere. Bucurestiu plin de a-romani, romanii de prelandez din Bucuresti sunt problema. Ei nu sunt romani, ei sun macedonieni+turci+slovaci+tigani+romani. In Transilvania unde in schim am preferat sa ne futem cu sasii si cu ungurii am creat adevaratii romnani.

si de-aia nu stim sa scriem corect romaneste, ca ne-am **** cu sasii si cu ungurii.

Romania e de rahat datorita oamenilor care nu se decid odata sa munceasca pentru binele tuturor, fiecare isi face ce trebuie (fura cat le trebuie), dar asta-i offtopic si-i multumesc moderatorului pentru warn.

o seara buna, unii se duc la munca maine.

*Alecs*16.09.2010 21:46

Statisticile meciului conform UEFA:

Suturi pe poarta: 10-2

Faulturi: 16-14

Cornere: 9-1

Offsideuri: 2-1

Cartonase galbene: 1-3

Mda... rezerve este?

Agger, Reina, Babel, Meireles, Maxi, Cole, N'Gog

Singurii titulari din seara asta au fost Reina, Konchesky si Joe Cole. Agger nu cred ca mai prinde primul 11 fiindca a venit Konchesky, iar Roy Hodgson merge in centru pe Carragher-Skrtel.

DOMNULQ16.09.2010 21:52
Doamnaq

Eu zic sa citesti ce am scris si abia apoi sa te mai bagi in seama cu mine.

PROASTO!!! Exact acelasi lucru l-am zis si eu, ca am jucat slab!

Am zis si ca Liverpool a jucat slab si ca, daca noi jucam, ii bateam!

Frate, inteleg ca ai o varsta, e si tarziu, du-te la somn! Ca nu mai intelegi nimic. Dormi cateva ore, te trezesti maine dimineata si apoi mai da-mi replyuri.

prosti am conoscut o duzina,da unul de la tara mai mare ca tine,nup.La feminin sa vorbesti cu neamurile tale.Daca ai spune pe Ghencea ineptiile pe care le debitezi aici,aia de la sectorul meu,crede-ma te-ar evacua.

PS:Norocul tau este ca stai in munti,totusi atentie la viitura...

Apropo cate semafoare sunt in Alba?

Doamnaq

Eu zic sa citesti ce am scris si abia apoi sa te mai bagi in seama cu mine.

PROASTO!!! Exact acelasi lucru l-am zis si eu, ca am jucat slab!

Am zis si ca Liverpool a jucat slab si ca, daca noi jucam, ii bateam!

Frate, inteleg ca ai o varsta, e si tarziu, du-te la somn! Ca nu mai intelegi nimic. Dormi cateva ore, te trezesti maine dimineata si apoi mai da-mi replyuri.

DACA.........daca baba avea coada era avion cu reactie,mai rasule.....

Adrian16.09.2010 21:53

Te doare capul cand vezi ce putin inteleg unii. Bine macar ca au destul aer cald in ei sa se dea mari.

stix16.09.2010 21:55

In Alba sunt mai multe semafoare ca la tine in canal, sunt sigur de asta!

In ce sector al stadionului stai ma <editat>?!!

Nu ma mai injura pe privat, <editat> , ca esti la ignor si te stresezi degeaba!

Editat : Usurel, limbajul

geedorah16.09.2010 21:57

Un scor prea sever in conformitate cu ce s-a jucat. Rezerve, nerezerve, au o echipa mai buna decat orice din campionatul nostru, doar ca azi nu prea au jucat. Nici noi nu am fost foarte prezenti, decat pe ici pe colo, si cu o floare nu se face primavara. Nu ma bucur ca in sfarsit o echipa romaneasca a marcat gol pe Anfield chiar daca ea e Steaua. Gandire de oameni mici...

Arbitraj oarecum tendentios, cine stie, poate e incepator (nu stiu sigur), poate asa a crezut el de cuviinta sau poate a simtit si el presiune pe umeri, cine stie..

Asta e, norocul este de partea celor puternici, orice am zice.

Oarecum surprins de "avalansa" asta de cercopiteci de pe forum, din ce in ce mai multi, si vad la unii ca sunt si cu ceva vechime aici. Unii trag intr-o parte, altii in cealalta. Asa nu se ajunge nicaieri. Noapte buna!

DOMNULQ16.09.2010 22:05
In Alba sunt mai multe semafoare ca la tine in canal, sunt sigur de asta!

In ce sector al stadionului stai ma >editat>?!!

Nu ma mai injura pe privat, <editat>, ca esti la ignor si te stresezi degeaba!

te-am injurat eu,serios?Nu stiam?!Te intereseaza la ce sector stau in Ghencea,esti curios?

23 mai Grisina

Stryker16.09.2010 22:15

asa e la infrangeri, unii cautam scuze, unii dam cu parul, unii ne luam de cei care dau cu parul, unii stam si ascultam ce au de zis ceilalti si apoi ne dam si noi cu parerea mai mult sau nu obiectiva si unii pur si simplu ne bagam piciorele si constatam ca ne facem sange rau degeaba, cand nu putem, din pacate, schimba absolut nimic ... a fost un meci de grupele Europa League, Liverpool era normal sa-si odihneasca cativa jucatori, pt ca derbiul cu Man U din weekend este mai important pt ei decat un meci din EL cu o echipa modesta venita din Estul Europei, apoi Steaua a jucat onorabil prima repriza, in repriza secunda insa am cazut de tot, nu vreau sa mai amintesc de acel penalti ... 4-1 este un scor nemeritat, insa asta e, vorba clasica a romanului ... trecem peste si ne pregatim de alte meciuri care o sa ne creeze alti nervi si alte neplaceri ....

P.S: : am ras la unele comentarii din cele mai sus, insa este aiurea si chiar pacat ca s-a ajuns ca stelistii sa se numeasca unii pe altii oi ...

red&blue_boy17.09.2010 04:50
eu sunt mandru de baieti si de Dumitrescu. felicitari. ati jucat ca o echipa mare.

Totusi,ramane scorul de 4-1,peste ceva timp nu isi mai aminteste nimeni ca am jucat ok o repriza,ca n-a fost penalty pentru ei etc...Mai e mult,foarte mult,pana sa spunem ca Steaua e o echipa mare...

Liverpool era de batut. Daca jucam fotbal, ii puteam bate.

Daca...

BAF-kimi17.09.2010 05:17

Bai bolnavilor, pai aia nici nu ne-au luat in serios, adica antrenorul nici nu stia ca D. Stoica nu mai joaca la Steaua. Asa multa importanta a avut meciul pentru ei. Daca luau meciul in serios faceau scor cu "noi". Cat despre Ilie. Voi nu va da-ti seama ma, daca pleaca ciobanu', viitorul finantator nu o sa-l mai tina antrenor pe Ilie nici 5 minute? Problema este ciobanu', in niciun caz Ilie. Da ce dobitoci sunt unii, nu au cum sa inteleaga niste lucruri asa simple.

red&blue_boy17.09.2010 05:27
pai aia nici nu ne-au luat in serios, adica antrenorul nici nu stia ca D. Stoica nu mai joaca la Steaua. Asa multa importanta a avut meciul pentru ei. Daca luau meciul in serios faceau scor cu "noi".

Asta e realitatea,degeaba incearca unii sa se amageasca ca am jucat super,ca puteam sa nu pierdem,sa castigam chiar...Ce mai,am luat 4-1,restul e can-can...

buflea17.09.2010 05:55

fu vointa ,dar nu fu putirinta !! ...bravos Ilie pentru stilul de joc practicat !!....

prima repriza de nota 10 insa pentru a 2a repriza se potriveste "cand vru nuta nu vru puta ,cand vru puta ,nu vru nuta !!!"...in rest multa UE pentru arbitru !!!(oare cat si-o fi luat ?)..

mountytoma17.09.2010 06:57

am zis ca pierdem cu 5-1 si nu am fost departe. insa recunosc ca am fost placut surprins sa vad cum joaca in prima repriza. lasand la o parte greseala lui Abrudan, pentru care omul nu merita pus la zid (avand in vedere ca a debutat in cupele europene tocmai pe terenul lui Liverpool, era normal sa aiba un nod in gat si plumb in ghete la inceput, el nefiind un tigan nesimtit), prima repriza a fost surprinzator de buna pentru un antrenor atat de prost cum e Ilie Dumitrescu.

penalty-ul acordat englezilor a fost mai mult decat jenant, si cel mai mult imi pare rau ca asta il va afecta psihic pe Kapetanos. ce a urmat insa a fost dovada inca o data a prostiei lui Ilie ca antrenor. sa il scoti pe anghelov din centru, si sa il aduci acolo pe Radut, care de la plecarea lui Piturca nu mai joaca pentru Steaua ci numai pentru EL, este sinucidere curata, mai ales ca l-a bagat in teren si pe Nicolita, prostul prostilor.

prin urmare, am scapat ieftin cu 4-1. daca plecam acasa la pauza, puteam zice ca am facut un meci mare. asa, ne-am inecat ca tiganii la mal. adica la fel ca Ilie si Banel.

VISEZ O Steaua FARA TIGANI! VISEZ O Steaua FARA CIOBANI PROSTI! VISEZ O ROMANIE FARA TIGANI!

dar stiu ca voi muri visand...

dmb17.09.2010 08:32

Hai sa stam sa judecam putin.

Campionatul romanesc in comparatie cu cele straine este apa de ploaie oricit ne-ar place noua sa credem ca nu-i asa!

Sintem intr-o perioada fara multi jucatori de geniu, dar ne place sa ne comparam cu adevaratii jucatori de geniu. (tanase a dat un gol frumos nici vorba dar in rest a fost departe de un 10 international, departe de un joc ca a unui Hagi si departe de un capitan ca Radoi!)

Cind totusi avem o mina de jucatori tineri talentati nu avem curajul sa-i lasam in prima echipa, ii trimitem la a doua si ii aducem dupa un an doi inapoi cu experienta tendoanelor rupte si cu frica de a da totul pe teren.

Nici un antrenor nu are timp sa formeze o echipa, i se cer rezultate peste noapte si asta nu se poate!

Apoi mai exista mentalitatea asta de roman care ne omoara:niciodata un meci nu are mai mult de 50 de minute, daca ne conduc am pierdut deja si daca ne conduc cu 2 goluri nu mai jucam nici cit am jucat!

Si paca toate astea n-ar fi de ajuns, mai se amesteca si patronii in tactica, in cumpararea de jucatori, in viata privata a jucatorilor...in toate!

De aceea nu functioneaza nici nationala si nici cluburile in meciurile internationale. Si nici nu vor functiona vreodata daca nu incercam sa lucram serios si cu rabdare.

Aseara am jucat cu Liverpool. Ma gindesc ca echipa a doua e cu siguranta mai buna decit resturile de la Urziceni. Cu Urziceni am pierdut dar aveam pretentia sa cistigam cu Liverpool!!!

Si totusi am jucat o repriza curajos crezind in sansa si s-a vazut. Am avut taria de caracter sa egalam, sincer nu ma asteptam de la o echipa romaneasca sa o faca, apoi a venit pauza, ne-am molesit, am inceput sa asteptam fluierul final si am uitat ca nu doar echipa a doua a lui Liverpool ci si a III-a sau a IV-a la ei joaca un meci 90 de minute si prelungirile. Cineva spunea ca pe nemti nu esti sigur ca i-ai invins decit cind se suie in autocar. CU romanii n-a fost si nu o sa fie niciodata asa. La noi daca sintem condusi in repriza a doua e cam sigur ca am pierdut!

Ne trebuie un patron care nu se amesteca

Ne trebuie un ntrenor strain care sa aduca in echipa o alta mentalitate, una ne-romaneasca, una de invingatori.

Ne trebuie tineri

Ne trebuie 1 an-2 de rabdare

si abia atunci putem avea pretentii.

Altfel o sa batem din cind in cind pe cineva (e fotbal e posibil sa bati Madridul odata chiar daca n-ai echipa) o sa ne credem grozavi dar nu o sa ne calificam niciodata nicaieri si nu o sa iesim niciodata international din mocirla in care ne aflam!

Ste@ua2317.09.2010 08:33

VISEZ O Steaua FARA TIGANI! VISEZ O Steaua FARA CIOBANI PROSTI! VISEZ O ROMANIE FARA TIGANI!

dar stiu ca voi muri visand...

Pacat ca vor muri multe generatii pana se va intampla asta,nu numai noi,cei de acum :( .Multa :finger: pentru cioban si pentru neamul lui interlop!

Andrei*17.09.2010 08:37

i-am subordonat si p'astia!am vazut un Anfield asa cum doar el poate fi,un Liverpool care a avut taria si capacitatea sa joace cu echipa a doua si un "maaare", ba da "maaare antrenor" in persoana lui Ilie fantezie.vesnicele scuze gen atat putem,vina pe arbitraj si desigur nesansa.oare cat de naiv sa fii sa speri la un scor bun in conditiile in care nu joci nimic?!parerea mea este ca "am" scapat ieftin cu doar 4 goluri primite.este trist daca multi au ajuns sa se bucure pentru momente,pentru ca Fc Steaua a avut aseara un moment bun in prima repriza, pe cand fotbalul se joaca in doua reprize.intrarea pe teren a muncitorului nu a adus plusul scontat,evident spre nesansa lui Ilie...si cam atat!sunt multumit oarecum pentru ca asa cum am anticipat se merge din rau spre mai rau iar cei care sunt in protest la adresa conducerii dar in paralel sustin echipa au mai avut inca o sansa sa vada cum stau lucrurile la ceea ce a fost candva Steaua Bucuresti.

@stix,Adrian-putin respect fata de DOAMNulQ,pentru ca este mai in varsta si stie mai bine.trebuie tratata ca atare.o mare doamna stie mereu ce spune,mai ales in fata unor copii ca noi. :ce_oameni:

Bogdan17.09.2010 08:40

Nu mai pociti numele celorlalti membrii ai forumului.

Cine-mi da si mie o statistica completa a meciului? Posesie, suturi, cornere etc etc.

BNQ17.09.2010 09:58
Cine-mi da si mie o statistica completa a meciului? Posesie, suturi, cornere etc etc.

Liverpool Steaua

4 Goals scored 1

10 Attempts on target 2

1 Yellow cards 3

0 Red cards 0

16 Fouls committed 14

9 Corners 1

2 Offside 1

pcsbb17.09.2010 10:06

Dupa umilinta de aseara, lingaii de la Prostport.ro si ghesepe.ro o trag cu golul lui Tanase. Asa o sa traiasca si asta toata cariera lui cu golul asta. Dar nici un asa zis ziarist nu zice ca am fost zdrobiti de echipa a doua a lui Liverpool. :chair:

Din pacate vom trai din ce in mai des astfel de umilinte, atata timp cat ciobanul ne va bantui clubul. :(

pytycrys17.09.2010 10:20

Pacat de prima repriza ca in rest..

N-avem antrenor, n-avem conducere. Pacat de cativa baieti de la echipa care chiar joaca ceva. D-alde Stancu, Radut, Tanase ( Nu imi sariti in cap, Tanase chiar a jucat ceva aseara, a facut multe combinatii bune pe stanga cu Latovlevici).

Nu am inteles de ce l-a tinut tot meciul pe Kapetanos in teren, a fost cam paralel. Dupa parerea mea trebuia introdus Surdu mai repede si in locul lui.

Kellerman17.09.2010 10:44
Liverpula, echipa de cacao, n-au jucat nimic.

O calduroasa si sincera :finger: din partea mea pentru englezi.

Mars ba de aici.

I-au dominat cap coada Liverpool pe stelisti. Altfel, cum se explica de nu au avut stelistii nici o ocazie la poarta ? nici in prima repriza, nici in a doua.

Si da, Liverpool a gandit PROST, FOARTE PROST tactica. Daca era un antrenor capabil baga titularii si nu scapa Steaua fara 10 goluri.

Daca tu te numesti fundas la Steaua si iei gol de la N'Gog...

Liverpool a jucat prost, foarte prost, au fost aproape 0, dar ne-au dat 4. Asta spune multe...sa lasam arbitrajul, ca oricum o furam.

Daniel-Ionut17.09.2010 10:57

Cred ca ai gresit site-ul, liverpul fans este aici: http://www.thisisanfield.com/

Eu imi bag in Liverpool cand vreau pentru ca sunt STELIST punct... sincer? ma doare pe mine daca au jucat cu Gerrard sau Meireles, Reina sau N'Gogu ala, putin ma doare de imnul lor si de peluza nush cum... este grav daca am ajuns sa luam apararea unei echipe de peste hotare in fata Stelei, chiar pe site-ul stelistilor.

Sper ca in decembrie sa ii nenorocim la Bucuresti, sa plece acasa pe unde au venit, voi fi primul care va huidui si fluiera cand vor incepe sa cante imnul pentru ca ma doare undeva de imnul lor.

Forza Steaua!

Kellerman17.09.2010 11:03

Daca tu imi areti Steaua la echipa de aseara, eu rog un moderator sa imi dea ban forever.

Atat timp cat echipa mea preferata nu mai exista (FC Steaua Bucuresti) am tot dreptul sa tin cu cine vreau in lipsa favoritei.

Daca vrei fi primul care va huidui imnul lor esti un mare inocent, pentru ca nu ai nici o treaba cu fotbalul. Esti exact ca un dinamovist la mentalitate.

Ai strans 5000 de posturi pe forumul asta (5000 de posturi intr-un an e ceva...e clar despre tine) si ai o minte de copil mic, ne meritam soarta cu suporteri ca tine. Mai esti si moderator pe deasupra.

Editat : Usurel

Daniel-Ionut17.09.2010 11:07

Hai acum nu ma lua cu FC becalii pipera 2003 srl csm ac... si sa stii ca nu am pica pe Liverpool ca as tine cu Manchester, Chelsea, Arsenal sau nu mai stiu eu ce echipa de prin Premier League, simpatizez cu Leeds din Anglia, asta ca sa eliminam suspiciunile.

Doar ca ma deranjeaza faptul ca am ajuns sa luam apararea unor echipe straine.

Kellerman17.09.2010 11:10

Ce aparare sa iei ma ? tu esti un frustrat anti-dinamovist, nu esti stelist niciodata.

Stai linistit, nu iau apararea lui Liverpool, au fost mai mult decat penibili aseara, pentru ca au avut un antrenor mai penibil ca Ilie Dumitrescu, si totusi au reusit sa ne distruga.

De ce ii urasti tu pe englezi ? de ce le fluieri imnul, etc ? asta e mentalitatea ta ? asta e mentalitate de Stelist ? pentru ca aseara au castigat categoric, dominand 99% din meci ?

«189101112»