FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool - Steaua 4-1 (1-1)

«167891012»
danimarcu16.09.2010 20:57
Liverpula, echipa de cacao, n-au jucat nimic.

Sa nu uitam ca au folosit rezervele! ;)

Oricum,felicitari pt prima repriza.In a doua nu am existat.

red&blue_boy16.09.2010 20:58

Jiji : "Ma bucur ca avem echipa"...Zau?...Pai daca juca Liverpool cu prima echipa?

ice_ball16.09.2010 20:58

La cum au jucat nu meritau sa piarda cu 4-1. Nu conteaza scorul, noi latinii ne pierdem capul repede. De remarcat penaltiul la greci dat de spaniol. Cam penibil dar ma rog e casa lor. Vedem ce iese in Ghencea cu un arbitru bulgar sau sarb ;)

Judy16.09.2010 21:00

ghinion.. nu ne-am concetrat pana la capat.. n-au jucat nimic englezi.. sper sa retrogradeze :-j:))

in fine.. abrudan absent, kapetanos epava... in rest toti au jcuat FOTBAL si asta conteaza... desi conteaza mai mult scorul.

@ Fan FC Steaua numai vb prostii... dupa cum iti spune numele mai bine nu ai mai spune nimic...fan Steaua:-j.. acum nu-mi da raspunsu cu fecali...

VINDE PLEACA MORI!

Daniel-Ionut16.09.2010 21:01

Mda... rezerve este?

Agger, Reina, Babel, Meireles, Maxi, Cole, N'Gog

ro_deci16.09.2010 21:01

Este jenant ca o echipa mare precum este Liverpool sa fie ajutata de arbitrii...m-am saturat de fazele astea.Pacat ca dind acel 11 metri care a stricat tot meciul,arbitrul ala si-a batut joc de echipa Stelei Bucuresti. Si o greseala copilareasca tot a arbitrului,lasind jocul sa mearga cind i-a venit mingea in mina creindu-si avantaj.Asta spune tot despre echipele mari care au tot de partea lor:"daca ai bani stai in fata". Pacat de baietii nostri ca au muncit.

Capul sus si cu Steaua pin' la moarte!!!

GalaXy3D16.09.2010 21:02

@fan. Lasa-ne.Sunt de mai multi ani suporter decat varsta ta. Becaliot nu sunt,tine minte ca erau niste gunoaie care se aparau aia.Esti suporter?Suporteri sunt aia care au fost pe stadion si care aplaudau,care stiau sa respecte si care au fost respectati.Ce sa cer eu de la tine daca te consideri suporter si ceri vreo 5 pt echipa ta.De-astia vad cu caru'.Lasa-te de fotbal si apuca-te de bambilici sau nu te supara frate

si ca sa fiu ontopic:

eu pariasem pe 2-1.Practic spre asta ducea meciul daca nu erau ajutati.Echipe mari domne,echipe mari,zici ca-s Dinamo cand sunt ajutati de arbitrii

dmb16.09.2010 21:04

Fratilor si eu sunt dezamagit da totusi zic sa avem rabdare. Am jucat bine o repriza. Abrudan i-a cam fost frica, Kapetanos n-a existat. Ne lipseste tupeul! Si probabil din cauza presiunii dn partea fanilor, presei si a lui Becali. O echipa nu se naste peste noapte si are nevoie de sustinere si de liniste si mai ales de timp.

Noapte buna!

zamainmenu16.09.2010 21:05

Cel mai rau imi pare de suporterii Stelei care se auzeau pe Anfield...sa te tot duci pana acolo sa faci eforturi si tot ciocane sa vezi ca ia echipa favorita...E drept, au fost avantajati englezii...dar totusi au jucat si cu multe rezerve...pacat, nu meritam asa un scor sever 4-1.

andrei_gheorghe16.09.2010 21:05

pentru cei care spun ca Steaua nu a jucat sau ca Liverpool a jucat cu echipa a doua si tot ne-a batut.

bai copilasi, la aia cea mai ieftina rezerva are cat are cel mai scump jucator de la Steaua pe 10 ani sau mai mult.

voi nu v-ati rupe picioarele pentru cateva milioane de euro pe an? ganditi inainte sa scrieti, a fost un joc excelent al Stelei, mai putin Abrudan si pe ici pe colo altii, dar errare humanum est.

red&blue_boy16.09.2010 21:06

Scorul intr-adevar a fost cam mare dupa cum a decurs jocul.Pacat de prima repriza destul de buna.Dupa schimbarea lui Anghelov s-a cam dus totul...

luck8716.09.2010 21:06

de unde apar frate atatea mioare?

au jucat cu echipa a 2-a si ne-au dat 4!!!!

treziti-va in plm odata....

andrei_gheorghe16.09.2010 21:10

prietene, esti prea mic sa intelegi, aia-s pregatiti cu sute de milioane de euro pe sezon, noi cu cat? nu conteaza ca-s rezerve sau titulari, profitul este direct proportional cu investitia.

GalaXy3D16.09.2010 21:10

te rog frumos sa inviti dumneata,care nu esti mioara (abia astept sa plece Gigi,sa vad pe cine mai dati vina:)) sa vanda si sa plece ca nu-l mai suport) ,asadar,sa inviti dumneata jucatorii din echipa a 2-a a lui Liverpool sa joace cu toate echipele din campionat,si chiar cu toate echipele din europa de est.As dorii sa observi ca nu isi vor lua bataie decat de la zenit/fener/shaktior si cam atat.Un jucator rezerva de la ei costa cat 10 de la noi.Asadar,nu mai te da mare si tare ca au jucat cu echipa a 2-a

Fan FC Steaua16.09.2010 21:11
@fan. Lasa-ne.Sunt de mai multi ani suporter decat varsta ta. Becaliot nu sunt,tine minte ca erau niste gunoaie care se aparau aia.Esti suporter?Suporteri sunt aia care au fost pe stadion si care aplaudau,care stiau sa respecte si care au fost respectati.Ce sa cer eu de la tine daca te consideri suporter si ceri vreo 5 pt echipa ta.De-astia vad cu caru'.Lasa-te de fotbal si apuca-te de bambilici sau nu te supara frate

si ca sa fiu ontopic:

eu pariasem pe 2-1.Practic spre asta ducea meciul daca nu erau ajutati.Echipe mari domne,echipe mari,zici ca-s Dinamo cand sunt ajutati de arbitrii

Cred ca am suficienti ani de mers la meciuri, suficienti ani de stelism ca sa-mi spun parerea si sa-mi expun parerea foarte proasta si sila fata de aceasta echipa care poarta ilegal numele de Steaua. Nu mai are nimic in comun cu Steaua! Doar numele si culorile.... dar le are de forma, tot Fc Steaua e.

Sunt "fan" de peste 23 de ani, am fost o perioada in titan boys, am fost la destule meciuri, am fost in galerii adverse (cand Steaua era Steaua, nu Fc Steaua) si am avut tupeu sa tip **** RAPID in mijlocul galeriei (eram inconjurat de tigani burtosi de peste 40 de ani si am scapat de bataie). Am fost la meciuri de hochei pe flamaropol .. tu unde ai fost? Eu cat am fost pe stadion si patinoar mai mult am cantat decat am aplaudat .. am ragusit de mai multe ori decat probabil ai fost tu la meciuri. !

Mi-e scarba de Fc Steaua! Vreau Steaua inapoi!

*Alecs*16.09.2010 21:12

Ilie Tragedie.

Joga Bonito16.09.2010 21:13
Desi sunt ateu, Doamne-ajuta la un 8-0 pentru englezi. Sper sa bata toate recordurile cu turma ciobanului.

E bine si asa. Se pare ca anul asta Liverpenis are fata unei echipe de mijlocul clasamentului. Cu Rafa Benitez ne dadeau 8.

nebrasky16.09.2010 21:14

Valoare cea mai mare a Stelei o reprezinta suporterii. Jucatorii sunt varza, antrenorii varza, conducatorii sarmale murate.

Nu inteleg cum p.m. la nivelu' asta nu pot sa faca 3 pase bune in atac, jucatorii. Sunt total inferiori in Europa. Antrenoru' ii varza, sa vina la Barcelona sa vada cum se face antrenament i.p.m.:

85% miutza, restu' fotbal cu porti de hokey si cand termini la sala! Asa nu mai ai chef de masini si smecherii prin cluburi si macar faci 3 pase consecutive in atac i.p.m.

Deci suporterii fac Steaua Campioana nu jucatorii!!!

GalaXy3D16.09.2010 21:14

eu?din '74 pana in '96 (cand mi s-a nascut copilul) am fost la aproape toate meciurile Stelei (nu stiu daca am fost la prea multe internationale,dar am fost la finala de la Sevilla) .

Sincer sa fiu sunt de acoord cu tine,asta nu e Steaua. E Fc Steaua, dar trebuie apreciat faptul ca jucatorii au incercat ceva si in mare masura le-a iesit.

luck8716.09.2010 21:15

bai ratatilor,aveti o mentalitate de kkt,de romani prosti si umili!!!!!

uitati-va cu cine juca Barcelona in 86,aia aveau salarii de 200 de ori mai mari decat ai nostri....

Steaua e Steaua,sa pierzi cu 4-1 in fata oricarui adversar din europa e rusinos,cu atat mai mult cu cat ocupa locul 13 in Anglia si au jucat fara 8 titulari!!!!

Ne meritam soarta......cu asa sustinatori penibili......

Alex88pl16.09.2010 21:16
am avut tupeu sa tip **** RAPID in mijlocul galeriei (eram inconjurat de tigani burtosi de peste 40 de ani si am scapat de bataie).

si asta te face un stelist adevarat :-j

Adrian16.09.2010 21:16

Ne-am cam subordonat singuri da' ne-a ajutat si arbitrul un pic.

Dat fiind inceputul slab de sezon al lui Liverpool, ma asteptam sa sara pe noi sa incerce sa se puna bine cu fanii. Nu ma asteptam sa joace asa de prost. Pentru ca au jucat foarte prost.

Daca nu ne dadeam singuri gol, ei nu marcau. Aia sa fie clar.

La fel, daca nu era arbitrul ala jegos(foarte jegos) sa le dea penalty din nimic, scorul nu ajungea la diferenta asta. Iar daca ne gandim ca boul de arbitru trebuia sa ne dea si noua un penalty....

Dupa meciul asta am ramas cu senzatia ca, daca jucam fotbal, puteam sa ii batem.

Din pacate, nu am jucat aproape nimic.

Cand ai in fata o echipa ca cea afisata de Liverpool, cel mai bine e sa joci pe centru, sa aglomerezi mijlocul terenului si sa dai pase scurte, rapide, pe jos, intotdeauna la picior. Daca Ilie baga 3 mijlocasi centrali, rezolva problema "Meirelles - Pustiu ala" si daca rezolva problema asta, cu pase rapide pe jos ii rezolva si pe Kyrgiakos si Agger, asa cum s-a si vazut la golul nostru.

Din pacate(pentru el), Ilie a ales sa joace pe benzi si l-a mai bagat si pe dobitocul de Nicolita. Acel tigan imputit nu a facut altceva decat sa dea pase la adversar, sa dea in adversar, sa piarda mingi si sa strice tot. Cel mai frumos e cum sta cioara borata si se uita la faza in care N'Gog(un jeg pe care il urasc enorm de mult. Daca ati stii cat de ciuda imi e ca ala ne-a dat gol...) ne da ultimul gol. Magnific. Sper sa zboare din echipa.

DomnuleQ, sunteti multumit de prestatia favoritului dumneavoastra?

Gol nu a dat dar asta pentru ca in a doua repriza Ilie l-a mutat la mijloc. Daca il lasa in aparare, sigur marca.

blindica16.09.2010 21:16

Oricum,felicitari pt prima repriza.In a doua nu am existat.

@Danimarcu,Luck87 : de ce sa spunem ca este echipa a 2 a cand avem 5-6 exemple de jucatori consacrati ce au fost pe teren pentru insulari ?! Daca e s-o luam asa,trecand peste faptul ca lotul Urziceni nu are drept de joc in Europa,si Steaua tot cu echipa a2a a jucat.

Asta este realitatea actuala,Steaua este singura echipa din Romania cu un lot apropiat valoric ( valoarea aia care este asa cum este) dupa fuziunea cu Urziceni,asa ca putem spune clar ca sunt cativa jucatori din echipa lui Liverpool care vor fi si in echipa de baza asa cum sunt cativa de la Steaua,din aceasta seara,care vor face parte din echipa care ataca in campionat.

Eroarea de baza a meciului a fost mega-schimbarea din minutul 50 : Anghelov-OUT > Bonfim-IN.

Le-a lasat insularilor tot mijlocul la dispozitie cu un Bicfalvi la fel de absent ca intotdeauna.Si oricum,si daca ar fi fost mai prezent,tot nu facea fata de unul singur.

Pe Cristi Tanase n-are rost sa-l laudam pentru al 2 lea gol marcat la Steaua.Toata lauda pentru Stancu si Geraldo.

Penalty-ul...o pomana! Ati vazut 4 reluari cu golul din penalty iar prima reluare cu faultul a fost una cu o camera de la mijlocul terenului.

La Bucuresti or sa ramana fara portofele ! :shutup2:

DOMNULQ16.09.2010 21:18

Ideea este ca ciobanul este multumit de Iliuta,asa ca ne-am ars si sezonul asta.Nu mai un cretin poate sa fie multumit cand pierzi cu 4-1!!!!Trebuie sa ai aere de mare antrenor sa lasi axul central al echipei pe mana lui Radut si Bicfalvi.Nu conteza ca te-au batut cu rezervele sau cu titularii,a deranjat impresia ca parca te-au batut la pas fara sa forteze(cel putin ultimile 25 de min).

Ba bulgarul a fost trei clase peste Bicfalvi,dar Iliuta s-a suparat tot pe bulgar......Ciobanul spune ca meciul a fost test sa ne testam valoarea.Incredibil suntem de rasul curcilor...

GalaXy3D16.09.2010 21:19

@luck Baietel,tu ce nu intelegi?Aia aveau salarii de rahat din cauza regimului de atunci.Diferenta o fac bugetele acum.Si numele.De cand Steaua a cazut,avem jucatori prosti platiti bine.practic acum toti ar trebui sa aiba 10.000 pe sezon ,ca sa pastram proportia.Unde sunt bani,sunt jucatori BUNI!

«167891012»