Nu prea vad de ce te-ar injura cineva,avand in vedere ca ti-ai exprimat opinia intr-un mod civilizat.Este opinia ta,astfel cum acele scoruri sunt opiniile altor useri.
Si Steaua nu are echipa buna.Asta nu e opinie,e prea realista. Pentru ca a adus jucatori mediocri,dar tineri si promitatori si a adus jucatori mediocri,batrani si compromitatori(
). Si pentru ca mai ii avem din "garda veche"(LOL) pe Tanase,si Banel,genii in materie de fotbal si de matematica superioara(uite o opinie personala).
Avem fotbalisti buni,este adevarat,insa putini si cu mult sub ce se cere unei sperante optimiste in meciul cu Liverpool.
Un Tatarusanu:
Hai sa fim sinceri, Romania nu a stat niciodata bine la portari, chiar si in perioadele ei de glorie. N-am avut niciodata vedede pe acest post - Lung era un portar inalt, lent, si fara priza la balon, Duckadam, in afara momentului de eroism de la Sevilla era un portar decent si macinat de accidentari, iar de Prunea si Stelea sa nu mai comentam. Oricum, cei mentionati par a fi mai buni decit ce putem gasi acum. Lobont e clar depasit, cred ca si el e surprins de convocari, pentru ca, practic, ar fi trebuit sa spuna adio nationalei din momentul in care a acceptat sa fie al treilea portar la Roma. Pantilimon poate sa ajunga un portar decent, in stilul lui Lung, dar inca e prea nesigur. Tatarusanu mi-a placut de cind l-am vazut intr-un meci al nationalei de tineret cu Anglia, in care a aparat tot ce se putea, si mai ii si dribla pe aia prin aparare. Din pacate a trecut printr-o perioada mai slaba, din care sunt semne ca ar fi iesit. E stilul de portar bun, dar care poate face gafe oribile. Sincer, el mi se pare singurul de viitor. In rest, cam nimic.
Un Bogdan Stancu:asta e bun.Nu ai ce comenta,o baga in plase,joaca frumos,e lent si tot face alunecari dupa mingi,surprins fiind de cateva ori in noul sezon in jumatatea noastra,luptand ca un inchizator.
Si o tinta pentru Steaua ar fi nivelul MEDIU in fotbalul modern.Wolfsburg,Panatinaikos,Porto,Totenham.Nu te bati cu Grasshoper si vrei cu Liverpool,insa nu ai cum sa sari peste 20 de trepte.
Echipa lui Ilie Dumitrescu a fost UMILITA la Zurich,nu altceva.De ce nu ar putea Liverpool sa ne bata la 8,9 goluri diferenta?Nu mai aburi cu 3-0,ca asa puteau si Zurich sa ne bata,iar Liverpool e una dintre cele mai puternice echipe la nivel mondial.