FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool - Steaua 4-1 (1-1)

«123412»
johnny bravo14.09.2010 17:10

Bai baieti ,

1. pronosticul meu de 1-1 a fost un pronostic subiectiv

2. cum au aparut nemultumirile a disparut brusc si obtimismul vostru , sa zicem ca e normal pana aici....dar cand a jucat Steaua cu Real Madrid aproape ca a explodat site-ul asta de obtimism desi stia toata lumea ca o sa luam o caruta de goluri de la ei . Recunosc , de atunci au trecut 3 ani , v-a mai revenit vederea si ati inceput sa vedeti ralitatea !!!!!!!

HAIDETI SA FIM SERIOSI

Ro.OBert14.09.2010 17:22
Bai baieti ,

1. pronosticul meu de 1-1 a fost un pronostic subiectiv

2. cum au aparut nemultumirile a disparut brusc si obtimismul vostru , sa zicem ca e normal pana aici....dar cand a jucat Steaua cu Real Madrid aproape ca a explodat site-ul asta de obtimism desi stia toata lumea ca o sa luam o caruta de goluri de la ei . Recunosc , de atunci au trecut 3 ani , v-a mai revenit vederea si ati inceput sa vedeti ralitatea !!!!!!!

HAIDETI SA FIM SERIOSI

Dar tu de ce ne iei la "shukarime" :blink: ?

costy8614.09.2010 17:27

Daca scapam cu 2 goluri primite de la Liverpool e un miracol la cum joaca echipa! Dar,pentru ca intotdeauna exista un "dar" , daca prinde o zi buna ,poate scoate un egal, totusi e cam S.F egalul asta, dar speranta moare ultima! Vedem ce va fi joi! Poate vom avea parte de o surpriza!

Scor "realist" :2-0 liv

Scor SF: 1-1 :bananadance:

Bafta!:):steag_sah_mic:

Alex88pl14.09.2010 17:35

ii subordonam si pe astia.

poate adoarme Ilie la meci

johnny bravo14.09.2010 17:37

@ Ro.OBert

ce inseamna shukarime ? misto ?

daca inseamna ''misto'' , sa sti ca nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac asta , si daca s-a simtit umpic de "shukarime" in raspunsurile mele imi cer mii de scuze .

red&blue_boy14.09.2010 17:53

Ilie spune ca isi va respecta si la Liverpool tactica,aceea de a subordona adversarul.Dar nu e nici o tragedie daca pierdem...Banuiam eu...Nici cu Urziceni n-a fost tragedie... :dry:

steaua_cristian14.09.2010 18:14

Sa speram ca vom fi menajati,si dupa vro 4-0 se vor opri (sau plictisi) de meci si poate dam si noi un gol ;))

Ce vorbesc eu?O sa-i subordonam pe cei de la Liverpool :)) avem timp sa ii facem o scrisoare lui Gerrard sa le zicem ca daca ne ia usor le facem galerie la meciul cu united?

Oricum are careva idee cam cu cat e cotata Steaua la victorie ?:> just asking

BlaUGranA14.09.2010 18:14

Batem cu 2-0,le baga Stancu mortu'n casa :naughty:

DOMNULQ14.09.2010 18:46

este riscant cu tanase titular venit dupa accidentare.radut-anghelov cam subtire pentru un meci in deplasare cu englezii.

cred ca acum si nu la Urziceni un 4-2-3-1 este mai realist si te expune la riscuri mai mici.

Tatarusanu

Emeghara Abrudan Alvez Latolevici

Anghelov(Bicfalvi) Gardos

Nicolita Apostol(Radut) Surdu(Tanase)

Bogdan Stancu

Asa cred ca este mai sigur.Sa avem o mai mare aglomerare la mijloc.In 4-4-2 clasic te sufoca ENGLEZII

stix14.09.2010 18:57

Domnule cu

Off topic

Am si eu o respectuoasa intrebare la dvs., sper sa nu va suparati pe mine.......si daca va suparati asta e........

Il cunoasteti cumva pe userul X Ray sau sunteti chiar el..., ca aveti EXACT ACEELASI STIL, aceleasi comentarii, aceleasi idei, acelasi optitism bazat pe ABSOLUT NIMIC!!!!

Daca va confund va rog sa ma scuzati, dar eu asa banuiesc......si de obicei nu ma inseala intuitia........SEMANATI PERFECT!!!!!!!

David_Steaua200714.09.2010 18:57

Romanul are memoria foarte foarte da' foarteeeeeee scurta(in general, nu numai in fotbal,de aia nu reuseste mai niciodata vreun protest la adresa cuiva)

La noi supararea dureaza maxim 2 zile, apoi ne reluam traiul mizerabil de zi cu zi sub aceleasi auspicii!!

Chiar trebuie revazute meciurile din campionatul asta, sau din EL in care ne-am 'subordonat' adversari?? :))) (a inceput sa-mi placa acest gen de exprimare)

Voi sunteti neseriosi rau daca visati la nu stiu ce scoruri ....

Nu ca Liverpool ar fi in mare forma(dar ei saracii joaca intr-un campionat cu Manchester,Chelsea,Arsenal,Tottenham etc etc asta e supararea mare)

O sa fie un meci de 2 bani, in care o vom lua pe coaja (2-0 sau 1-0,ca sa fiu si eu optimist) si apoi ne vom intoarce la campionatul nostru de 2 parale unde vom subordona pe Astra :)) (am inceput sa abuzez acest cuvant :)) )

In asteptarea unor vremuri mai bune...Forza Steaua!! :)

danimarcu14.09.2010 19:11

Cred ca vom trage doua suturi pe poarta,unul pe repriza,si vreo 2 pe langa poarta!

Fara sa exagerez,cred ca suntem capabili joi sa facem uitate "contraperformantele" din anii trecuti cand luam batai usturatoare(rare dar bune) cu 5-0 cu PSG, 5-1 cu Montpellier parca,sau chiar 4-0 in finala cu Milan.

Am asa o senzatie ca la pauza va fi 3 sau 4 la 0.La final nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa fie...

DOMNULQ14.09.2010 19:38
Domnule cu

Off topic

Am si eu o respectuoasa intrebare la dvs., sper sa nu va suparati pe mine.......si daca va suparati asta e........

Il cunoasteti cumva pe userul X Ray sau sunteti chiar el..., ca aveti EXACT ACEELASI STIL, aceleasi comentarii, aceleasi idei, acelasi optitism bazat pe ABSOLUT NIMIC!!!!

Daca va confund va rog sa ma scuzati, dar eu asa banuiesc......si de obicei nu ma inseala intuitia........SEMANATI PERFECT!!!!!!!

Pe mine ma intrebi?Te inseli sigur.Unde vezi tu optimism la mine mai Stix(grisina?)

red&blue_boy14.09.2010 19:38
Fara sa exagerez,cred ca suntem capabili joi sa facem uitate "contraperformantele" din anii trecuti cand luam batai usturatoare(rare dar bune) cu 5-0 cu PSG, 5-1 cu Montpellier parca,sau chiar 4-0 in finala cu Milan.

5-0 cu Montpellier,8-0 la general...Ce umilinta a fost atunci...

Eu zic ca nu o sa pierdem la scor mare...

Khalid14.09.2010 20:34
1-1????????????? Da tare rauuuuuuuuuuuuu asta!!!!!!

Totdeauana ma inveselesc userii ca tine!!!!

Vezi ca de joi nu o sa mai apari pe aici!!

De ce o sa ma intrebi tu!!!! Simplu, vei sta sa-ti lingi ranile, tu si toti optimistii astia incurabilibili de pe site.......cand o sa va treziti, cand o sa incepeti sa ganditi si voi un picut....... nu mult, SIMPLU NICIODATA!!!!!!!

Adica ne bate Unirea cu 1-0 si tu visezi la 1-1 , INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dumnezeule. Au dat astia pe la stiri de cateva ori despre "site-ul suporterilor stelisti fcsteaua.ro" si s-a facut puzderie de mircari/'mesengeristi'.

De cand un meci de campionat seamana cu un meci de cupa europeana, chiar daca pe hartie nu avem nici o sansa, Liverpool nu joaca ce juca acum jumatate de an drept dovada ca s-au chinuit cu turcii si au reusit sa se califice in ultimele 10min la Trabzon. Steaua nu straluceste dar sa nu uitam ca am facut deseori meciuri/rezultate bune in Europa, chiar daca sufeream in meciurile din campionat.

stix14.09.2010 20:58

@Khalid

Somn usor, F.C Becali srl vegheaza pentru tine....:))))))))))))))))

Vorbim joi........daca mai apari pe aici, cred totusi ca nu.......SIGUR NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!:))))))))

Si pana atunci daca tot dormi......vise placute.......DA, DA, DA, ne calificam in finala E.L ......

Si acum un citat din biblie pentru toti becaliotii optimistiti de pe site: fericiciti cei saraci cu duhul ca a lor va fi imparatia cerurilor AMIN!!!:))))))))))))))

geedorah14.09.2010 21:13

Eu cred ca la finalul meciului, cand Steaua o sa conduca, bineinteles, suporterii echipei Liverpool nu vor mai avea acelasi ritual, cantarea bine cunoscutului "You'll never walk alone" si ne vor aplauda pe noi in picioare.

choli14.09.2010 23:01

probabil ca vom bate cu 2-1...Liverpool nu mai e ce a fost, nici pe departe, privind in partea cealalta, echipele romanesti au facut figura mereu frumoasa cu cele din anglia, stilul englezesc...ne place! cred ca va fi un meci frumos, in care Steaua va face un meci mare...Eu am incredere in meciul asta!

DOMNULQ15.09.2010 04:41

Oricum,oricand si oriunde Ilie este un mare antrenor.Trebuie lasat de patron sa picteze,sa compuna,sa cante la pian,acordeon si mai ales la tambal.El vrea,poate,dar nu este lasat de Banel si de ciobanasul piperian sa subordoneze universul.

Ilie toata suflarea ros-albastra are incredere in capacitatile tale parakinetice si paranormale...

Daca cu ani in urma,alergau englezii sa-ti ia tricoul,ai grija sa nu alerge sa-ti ia costumul...

Liverpool-Steaua 1-2,totul datorita geniului Ilie Vijelie-Respect....

georgepopescu8115.09.2010 06:35

Sincer sper la cel putin un egal cu Liverpool cu toate ca stiu ca e foarte greu la cum a aratat in ultimul timp Steaua, mai ales in meciul cu Unirea. Nu imi venea sa crd in acele momente ca aia e Steaua Bucuresti pe care o sustine atata lume.

Dar acum ramane sa demonstreze la Liverpool ca Steaua e de fapt alta si ca a fost un accident neplacut cu Unirea.

Khalid15.09.2010 07:03
@Khalid

Somn usor, F.C Becali srl vegheaza pentru tine....:))))))))))))))))

Vorbim joi........daca mai apari pe aici, cred totusi ca nu.......SIGUR NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!:))))))))

Si pana atunci daca tot dormi......vise placute.......DA, DA, DA, ne calificam in finala E.L ......

Si acum un citat din biblie pentru toti becaliotii optimistiti de pe site: fericiciti cei saraci cu duhul ca a lor va fi imparatia cerurilor AMIN!!!:))))))))))))))

Vezi ca te cam bate scrisul, exprimarea si interpretarea cuvintelor iar la varsta ta e grav. Eu am spus ca vom avea o sansa in meciul de joi avand in vedere forma de moment a cormoranilor, am facut referire la ceea ce se intampla in teren. Nu sunt de acord cu ceea ce face Becali la fel de mult ca orice suporter stelist insa nu vad de ce sa-mi bat joc de Ilie si de jucatori.

mountytoma15.09.2010 08:21
Cred ca vom trage doua suturi pe poarta,unul pe repriza,si vreo 2 pe langa poarta!

Am asa o senzatie ca la pauza va fi 3 sau 4 la 0.La final nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa fie...

prietene, nu trebuia sa pui alaturi acele meciuri... cand am pierdut cu 0-4 finala cu Milan chiar am jucat ceva, lor le-au intrat multe pe greselile noastre individuale sau pe executii extraordinare ale lor, in timp ce noua nu ne-a iesit nimic la finalizare. spre comparatie, in meciurile cu montpellier si psg am fost PENIBILI, si am scapt usor cu 5 goluri luate, si daca mai jucam inca 72 de ore nu marcam, ca nu am avut ocazii!

la Liverpool si eu cred ca va fi 2-0 dupa 10-15 minute, la final nu stiu ce va fi. macar de am juca FOTBAL, sa ne respectam blazonul! desi si pe Ilie si pe maimuta ii doare undeva de blazonul Stelei!

clausblaus15.09.2010 08:47
Ideea e sa nu luam multe! :P

Pai depinde ce inseamna multe!

Oricat de optimisti am fi,nu cred sa scapi nebatut de catre Gerard si compania,chiar daca si ei traverseaza un moment mai nefast.

Astristul15.09.2010 08:54

Daca luam 3 de exemplu, e bine. :))

clausblaus15.09.2010 09:08

Da,in prima repriza,apoi vedem noi cum o carpim!

«123412»