Kellerman, da' ce te doare pe tine **** de cine alege moderatorii de pe acest site?
Ronnie...iarta-l ca nu stie ce zice...
Kellerman, da' ce te doare pe tine **** de cine alege moderatorii de pe acest site?
Ronnie...iarta-l ca nu stie ce zice...
Ok, il baneaza cineva pe asta? Posteaza peste tot, numai aiurea, cauta doar scandal, doar posthunting, in 10 zile are 174 de posturi. Nu are nicio treaba cu nimic , e pe dinafara, crede ca el le stie pe toate, nu stie sa scrie in romana, folosteste numai "..." ca semne de punctuatie.
In concluzie: E in plus si ma calca pe nervi.
Mersi.
Ok, il baneaza cineva pe asta? Posteaza peste tot, numai aiurea, cauta doar scandal, doar posthunting, in 10 zile are 174 de posturi. Nu are nicio treaba cu nimic , e pe dinafara, crede ca el le stie pe toate, nu stie sa scrie in romana, folosteste numai "..." ca semne de punctuatie.In concluzie: E in plus si ma calca pe nervi.
Mersi.
pai si ce treaba au ceilalti useri daca tu spui ca te calc pe nervi...tu m-ai provocat si m-ai facut analfabet,iar eu cred k ti-am raspuns intr-un mod civilizat ! CIAO !
folosesti niste cuvinte ale caror sens nu il intelegi si iti permiti sa faci pe altii analfabeti ? "mare ti-e gradina...DOAMNE"
baieti, ignorati-va!
baieti, ignorati-va!
am ajuns la un consens Bogdane...ne-am impacat ca sa zic asa...nu e frumos sa ne comportam ca niste animale...nu o sa se mai repete...!!!
Vezi tu, senzatia ta nu e totuna cu realitatea. Liverpool ne batea indiferent daca folosea rezerve de ordinul 3 sau 4. Pur si simplu le-a lipsit motivatia, fata de Arsenal, care a invins pe Braga - o echipa cam de valoarea noastra - cu 6-0.
Si in primul rand, n-ai cum sa bati sau sa tii de rezultat daca n-ai nici o strategie de joc elementara. Ilie Fantezie e pe langa fenomen total.
las-o usor , dai o sansa. Steaua a jucat bine,dar nu suficient. usor usor ne ridicam , rabdare si incredere!
Meci onorabil..nici prea prea nici foarte foarte.
Arbitrul..cred ca unul din parinti sai a fost roman /:)
Dar totusi prevad o lunga perioada de nopti nedormite pentru Ilie Insomnie.Adica..Cum e posibil sa pierzi pe Anfield !? o.O
Dupa parerea mea Steaua a facut un joc foarte bun dar arbitru a fost de rasu lumi in Europa league face greseli mai mari decat cei din Liga 1 daca nu dadea penaltyul ala nu cred ca se termina 4-1 dar asta e viata . ![]()
Pentru toti imbecilii care s-au excitat dupa prima repriza, penibila de altfel chiar si aia, de pe Anfield impotriva Liverpool Reserves, ia uitati-va aici baieti la celebra echipa Northampton Town din League Two (Liga a 4a). Eh, ce ziceti, astia mai fac sarbatoare nationala cand pierd cu 1-4? Aa stai ca saracii astia n-au pierdut, AU ELIMINAT PE MAREA Liverpool TOCMAI PE ANFIELD. Sunteti doar o generatie de gesepisti si prostsportisti care, din pacate, ati ales sa spurcati numele de suporter al Stelei. Distrusilor!
http://www.footytube.com/video/Liverpool-n...own-sep22-57089
Pentru toti imbecilii care s-au excitat dupa prima repriza, penibila de altfel chiar si aia, de pe Anfield impotriva Liverpool Reserves, ia uitati-va aici baieti la celebra echipa Northampton Town din League Two (Liga a 4a). Eh, ce ziceti, astia mai fac sarbatoare nationala cand pierd cu 1-4? Aa stai ca saracii astia n-au pierdut, AU ELIMINAT PE MAREA Liverpool TOCMAI PE ANFIELD. Sunteti doar o generatie de gesepisti si prostsportisti care, din pacate, ati ales sa spurcati numele de suporter al Stelei. Distrusilor!
Adevarul este ca fotbalul nostru stagneaza intr-un colaps total ! Se vede lipsa de valoare ! Poate ca Northampton ar lua titlul in Liga 1...League Two este Liga a 4a din Anglia , dar sunt echipe puternice acolo !
Poate ca Northampton ar lua titlul in Liga 1...League Two este Liga a 4a din Anglia , dar sunt echipe puternice acolo !
Hai sa nu exageram. ![]()
Hai sa nu exageram.![]()
De ce se exageram ? La noi este ca in codru , dezorganizare totala , lipsa de respect , fiecare face ce vrea ,jucatorii se cred vedete , arbitrii fura pe unde prind (ex : Dinamo - Ceahlaul , aseara )... De ce crezi ca am exagera ? ![]()
Salutari tuturor ma scuzati cum o sa scriu de acum in colo da nu prea stiu sa scriu romaneste pentru ca de al varsta de 2 anni nu stau in Romania .
In acest moment observ din nou mecciul Liverpool Steaua si sunt mult lucruri care steau greseste juaca mai rau ca o ecchipa de copii de 16 anni passele nu au un pic de inspiratie un pic mai multa precisie un pic de fantazie acesta trebue la fotbal eu am jucat cu international milano si acum joc cu frosinone 2 ecchipa si stiu ce vrea sa zica sa joci la un livel puternic de fotbal mai ales in fotbalul italian . sunt un laterar drepta si pot sa joc si ca inaintaj ca laterar drepta dau o forza la ecchipa de 100% ca cu cursele melle pe parte dreapta reusesc sa descid spatiu fuarte mare care acest lucru nu se intampla la Steaua ni macar pe o parte face 2 passe bune si dupa se perda ca eam vazut jucatori si eam analizat pe totti si cred ca daca nu ar gadin un pic mai mult in teren pun pariu ca ar fi can internationale milano sau ca Barcelona da nu zic in europa in Romania ar pute castiga fuarte mult . puteti sa va suparati pe mine sau nu da eu ce am crezut am zis asta cred eu si inca un lucru am avut ginion cu Napoli . Da sa stiti ca Napoli si in capionatul italain e 2 cum a castigat 8 mecciuri in ultemele 30 de secunde in tuata cariera mea de fotbalist si joc de cam 12 anni cred ca ce mai faina recuper l-am facut noi ecchima mea o ecchipa locala un jucam cand avem 10 anni
perdea 4 0 in 2 repriza am intrat eu si cu un coleg va jur ca adversari au perdut 4 la 5 pentru noi va zic diferenza o face un singur jucator da daca ai cu cine juca. eu am fost bagat la mislocul terenului si nu am jucat nici o data si colegul meu inaintas in 5 minute meciu era deja 4 2 am tras odata de la 21 m si am luat bara goll si dupa de la 27 m lovitura libera eam bagato pe parte unde era portarul in vinclu dupa de ce am facut o passa de goll pentru acelas coleg care a intrat inpreuna cu mine si dupa cand ecchipa a vazut ca reusim sa inpingem adversari in 30 m a inceput sa juace si atunci un corner din parte stanga capitanul la limita careului fics la colt centreaza o atince un alt coleg de cap vine migea la capita mige cobuara de ecsterior trept in puarta si golll 4 4 si in minutul 88' penalti asupra mea si ce va zic m-am aruncat nu ma atinz jucatul deloc si eram si in afara careului =)))) penalti il bate tot capitanul si golll 5 4 asta vrea sa zica ca fotbalul e fai da e si greu de jucat si pana cand arbitru nu fluera eu sicer nu ma opresc de fugit si sa ajut colegi mei ... o sa ne vedem baeti la televizor daca reusesc sa ajung in prima ecchipa la Frosinone juaca in devizea B mersi la totti daca credeti ca am zis ceva de concret daca nu puteti sa ma injurati ==)))
@Limited2
Nu are nimeni de ce sa te injure, fii pe pace.
Ideea e ca, in Romania, fotbalul e bolnav in stadiu terminal de becalita. Pasele si preluarile sunt cele mai mici probleme ale noastre...
Salutari tuturor ma scuzati cum o sa scriu de acum in colo da nu prea stiu sa scriu romaneste pentru ca de al varsta de 2 anni nu stau in Romania .
perdea 4 0 in 2 repriza am intrat eu si cu un coleg va jur ca adversari au perdut 4 la 5 pentru noi va zic diferenza o face un singur jucator da daca ai cu cine juca
Coleg cu Robert Nita ![]()
(Scuzati-mi offtopic-ul,dar mi s-a parut ca merge remarca)
Meciul in sine a fost frumos. Arbitrajul nu prea ne ajutat , dar ca de obicei , cine este Romania in comparatie cu Anglia ( si nu doar la nivel fotbalistic ). Macar daca tot nu avem banii alora trebuia macar sa luptam , da sa luptam pana sare si ultima picatura de energie. ( n'ai treaba mai adu vreo 2-3 ca toja pe la club ca ajungem Leeds.