FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liverpool - Steaua 4-1 (1-1)

«19101112»
BNQ17.09.2010 11:12

La cine e mai mare? :)

Kellerman17.09.2010 11:15

Si eu sunt stelist inainte de orice, dar Steaua a murit in 2003 cand a venit becaliii, daca tu nu vezi asta in alea 5000 de posturi care le ai, ai o problema cu mansarda.

Injurand alte echipe doar ca a batut pe Steaua nu te face stelist...

Daniel-Ionut17.09.2010 11:21

Hm... frustrat? Orice jeg ar fi "patron" la echipa, nu ai cum sa iei apararea adversarilor doar pentru ca simpatizezi cu ei. Steaua inca exista cu numele, macar blazonul sa il respecti daca te numesti suporter al echipei aparute in 1947.

De ce ii urasc pe englezi? de ce sa le fluier imnul? Pentru ca sunt pe Ghencea echipa mea are prioritate din cate imi amintesc eu, nu trebuie sa fac liniste pentru niste englezi care ii doare in **** de Steaua, pe mine de ce nu m-ar durea de Liverpool?, pentru ca se cred mult prea superiori, pentru ca ne iau de fraieri ca suntem Romani. Mentalitate? nu cred ca ma numar printre cei care prin **** Dinamo si rapid inteleg sustinerea echipei.

*Alecs*17.09.2010 11:29

Ce o sa se inghesuie lumea la casele de bilete sa-i vada pe Gerrard si Torres in retur, iar ei o sa vina tot cu Kelly, Darby sau Eccleston.

Kellerman17.09.2010 11:34
Hm... frustrat? Orice jeg ar fi "patron" la echipa, nu ai cum sa iei apararea adversarilor doar pentru ca simpatizezi cu ei. Steaua inca exista cu numele, macar blazonul sa il respecti daca te numesti suporter al echipei aparute in 1947.

De ce ii urasc pe englezi? de ce sa le fluier imnul? Pentru ca sunt pe Ghencea echipa mea are prioritate din cate imi amintesc eu, nu trebuie sa fac liniste pentru niste englezi care ii doare in **** de Steaua, pe mine de ce nu m-ar durea de Liverpool?, pentru ca se cred mult prea superiori, pentru ca ne iau de fraieri ca suntem Romani. Mentalitate? nu cred ca ma numar printre cei care prin **** Dinamo si rapid inteleg sustinerea echipei.

Din pacate, chiar in categoria aia esti. Indirect, dar acolo esti.

Orice echipa ar veni, daca ar avea un imn, trebuie aplaudata, nu huiduita, pentru ca trebuie sa iti respecti adversarul. Aici vorbim de fotbal in general, nu de Steaua si Liverpool. Din moment ce iti bagi organele in echipa adversa doar pentru ca a castigat un meci, ii fluieri imnul si toate cele, ce suporter al fotbalului te consideri tu ?

Orice galerie din lume e recunoscuta atunci cand este fairplay, nu cand injura celelalte echipe si jucatorii adversi...

In al doilea rand, Steaua a fost luata la misto de Roy Hogdson, pentru ca asta nu mai e o echipa profesionista...dar tu continui sa ai sperante, pai ramai cu sperantele si cu posturile de pe forum.

(cine dracu la pus pe asta moderator btw ? )

From: Bucuresti
Member No.: 60,775

Daniel-Ionut17.09.2010 11:41

Mda, probabil ca daca jucam cu Manchester si spuneam lucrurile alea erai primul care imi tineai partea ca doar era o rivala a cormoranilor.

Ma repet, ne inchinam, facem statui si respectam prea mult echipele de afara, iar pe ei nici nu ii intereseaza, au "respectul" sa spuna cu 2 zile inainte de meci ca cel mai mult se feresc de Dorel Stoica, jucator care de o luna nu mai face parte din lotul echipei.

Si care este treaba cu moderarea, ca de 3-4 postari numai asa o tii, sa stii ca moderator, nemoderator, postez de la aceeasi tastatura tocita, nu am primit ceva platinat stai linistit ;)

Kellerman17.09.2010 11:47

Pai daca juca Steaua-Dinamo, tu ce spuneai de spurcati ?

Eu nu ma refer la rivali, pentru ca daca o luam asa, toate echipele au rivali de moarte si acolo sunt inevitabile jignirile.

Eu incercam sa iti explic ca Liverpool nu e rivala Stelei de moarte (damn, nici macar nu mai exista Steaua la fotbal...) si nu trebuie injurati. Dar tu faci parte din categoria "**** tuturor adversarilor ca lor nu ne pasa de noi".

Ti-am mai spus, lasa-l tu pe Roy Hodgson, ca e un mare 0 ca antrenor. Nu baga in seama ce spune el, la ce echipa a avut Liverpool aseara, "Steaua" aia a ta trebuia sa bata la 10 goluri diferenta.

Daniel-Ionut17.09.2010 12:04

Ti-am spus si mai sus ca nu fac parte din cei care prin **** Dinamo inteleg sustinerea echipei. Dar aseara Liverpool, sau uite sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu tine, antrenorul celor de la Liverpool, Hudgson a aratat lipsa de respect, cred ca a fost singura echipa din toata seara UEFA League care au jucat cu rezervele si au tratat meciul ca pe un amical (rezerve... nu poti sa ii spui rezerva lui J.Cole, Reina etc). Si nu, nu ma asteptam sa castigam in Anglia, ma deranjeaza scorul mult prea mare fata de ce s-a jucat pe teren, un scor realizat printr-un cadou in secunda 24, printr-un cadou al arbitrului in a 2-a repriza, prin sclipirea lui Lucas, si prin glul lui N'Gog la care fundasii nostri nu stiu de ce au avut senzatia sa se opreasca din faza.

Am fost in anglia ca mielul la taiere, asta este clar, dar nu cred ca se supara nimeni daca Liverpool juca fotbal, ne subordona, si ne dadea 5-6 goluri (pentru ca erau capabili sa faca asta) dar aseara Liverpool nu a jucat mai nimic, in afara de cele 4 goluri au avut doar suturi pe centrul portii retinute fara probleme de Tatarusanu.

A fost schimbat Benitez pentru ca echipa nu juca... si uite ce joaca acum, Liverpool nu mai arata a Liverpool.

Sanatate.

RobYnho17.09.2010 12:08

Vorbe-n vant.

Ne-au batut si punct.

Joga Bonito17.09.2010 13:40
Dupa meciul asta am ramas cu senzatia ca, daca jucam fotbal, puteam sa ii batem.

Din pacate, nu am jucat aproape nimic.

Vezi tu, senzatia ta nu e totuna cu realitatea. Liverpool ne batea indiferent daca folosea rezerve de ordinul 3 sau 4. Pur si simplu le-a lipsit motivatia, fata de Arsenal, care a invins pe Braga - o echipa cam de valoarea noastra - cu 6-0.

Si in primul rand, n-ai cum sa bati sau sa tii de rezultat daca n-ai nici o strategie de joc elementara. Ilie Fantezie e pe langa fenomen total.

geedorah17.09.2010 13:41

Kellerman (stevie), cum a fost ultrasule pe Anfield? Ti-a placut atmosfera? :))

Baieti, degeaba va certati cu el. E un simplu pusti din Tg Mures, care sta toata ziua cu prietenii lui de 14 ani de pe un tractoras si impreuna cu ei joaca un joc piratat. Va dati seama ce tare e omul?

DOMNULQ17.09.2010 14:07

Suntem in grafic.Daca jucam noi bine castigam,asa se exprimau unii tari de cap.Daca nu intra Banel sigur castigam cu 3-0!

Pe Bicfalvi cred ca l-am pierdut!Curg ofertele din Anglia pentru el.Este mare,a recuperat peste 6 mingi intr-un meci a tras fix zero suturi la poarta.Cum a reusit Iliuta sa redescopere asa un mare jucator!?Pictor la pictor trage.Daca ramane Iliuta pana la iarna,gata s-a mai dus un an.Aveau dreptate astia de la Otelul ca Iliuta este praf.De ce l-au schimbat grecii doar dupa o saptamana din functia de antrenor la echipa lor?Probabil nu stiau ca este o ''legenda''....

navodarean17.09.2010 14:21
BAF-kimi17.09.2010 14:28

Doamne ce era acum la TV daca facea egal sau castiga Fc Steaua. Ciobanu' 24/24 la TV. :))

Steaua inca exista cu numele

Exista pe dracu'.

De ce ii urasc pe englezi? de ce sa le fluier imnul? Pentru ca sunt pe Ghencea echipa mea are prioritate din cate imi amintesc eu

Doar un taran sau un tigan vine pe stadion sa huiduie cand adversarii canta ceva. Cand adversarii canta ceva, ar trebui sa cantam si noi, bineinteles mult mai tare sa-i acoperim. Ma rog, nu ca acum noi ar trebui sa incurajam Fc Steaua. :-j

Kellerman17.09.2010 14:42
Kellerman (stevie), cum a fost ultrasule pe Anfield? Ti-a placut atmosfera? :))

Baieti, degeaba va certati cu el. E un simplu pusti din Tg Mures, care sta toata ziua cu prietenii lui de 14 ani de pe un tractoras si impreuna cu ei joaca un joc piratat. Va dati seama ce tare e omul?

How about a nice big cup of SHUT THE **** UP ?

Shut%20the%20fuck%20up.jpg

nebrasky17.09.2010 20:35
"Platesc chiar si o amendă dubla numai să fac schimb de tricouri pe Anfield cu Torres sau cu Gerrard" - Dodel Tanase [....]

Tanase demisia. La cersit cu tine!

blindica17.09.2010 20:52
Ce aparare sa iei ma ? tu esti un frustrat anti-dinamovist, nu esti stelist niciodata.

Stai linistit, nu iau apararea lui Liverpool, au fost mai mult decat penibili aseara, pentru ca au avut un antrenor mai penibil ca Ilie Dumitrescu, si totusi au reusit sa ne distruga.

De ce ii urasti tu pe englezi ? de ce le fluieri imnul, etc ? asta e mentalitatea ta ? asta e mentalitate de Stelist ? pentru ca aseara au castigat categoric, dominand 99% din meci ?

Unde au dominat 99%,mai?Tu nici nu trebuia sa postezi la meciul acesta.Bag mana in foc ca la turul semifinalei cu Boro ai umplut piata din Targu-Mures,mai te si adresezi unui user stelist ,in adevaratul sens al cuvantului, cu ''mars ba''.Pai asa poate isi vorbesc hooliganii lui Everton si Liverpool cand sunt sub un pod din orasul Beatles-ilor. Cum sa fie Hodgson mai slab decat Ilie Dumitrescu ?

Kellerman17.09.2010 20:57

Daca ai fi avut mansarda in cap ti-ai fi dat seama ca exageram, punctam faptul ca Hodgson e o varza de antrenor.

La meciul cu Borro nu am umplut nici o piata, am fost alaturi de echipa pe stadion.

blindica17.09.2010 21:01

Uite...si eu am fost.Deci ai fost alaturi de Fc Steaua 2003,echipa care nu exista pentru tine,nu?

Atat am avut de spus,nu ma lua pe mine cu mansarda pe cap.Vezi bine ca n-am 5000 de postari intr-un an.

Maye17.09.2010 21:01

Kellerman, prietene, mai usor cu astea, ca dupa iar va vad pe topicul de plangeri cum urlati ca ati luat warn pe degeaba.

Putin respect nu strica!

Biruitorul18.09.2010 08:41
Si eu sunt stelist inainte de orice, dar Steaua a murit in 2003 cand a venit becaliii, daca tu nu vezi asta in alea 5000 de posturi care le ai, ai o problema cu mansarda.

Injurand alte echipe doar ca a batut pe Steaua nu te face stelist...

pai si Liverpool a murit cand au venit Americanii, tu acum tii cu FC Yanks 2006.

acum sincer, trebuie sa fii cel putin tampit sau fan "wrestling" sa te prefaci ca esti mare suporter al unei echipe straine, sper ca realizezi asta...

bogdinho'18.09.2010 11:12

una peste alta...TOT RESPECTUL pentru prima repriza de pe Anfiel...am aratat fotbal...am fost egali cu rezervele lui LIVERPOOLA...e bine...in schimb in partea a 2a am fost penibili...Ilie si-a aratat limitele de "papagal" in ale antrenoratului...a facut niste schimbari hilare : angelov/bonfim pai cum sa iasa Angelov? el a tinut mijlocul in prima repriza, radut/surdu aici a dat dovada ca este chiar incompetent, nu este posibil sa scoti un mijlocas de creatie care totusi mai misca ceva si sa bagi un atacant care innoata ca altceva nu stie,fotbal nici atat...si mai apoi sa il treaca pe Bogdan Stancu pe postul de mijlocas ofensiv...!!! Problema lui este clara : poate ca intelege fotbalul si ideile tactice,dar nu stie sa le puna in practica...ceea ce a facut el prin schimbarea lui Radut cu Surdu se face cand joci cu Tg.Mures sau Astra , nu cu LIVERPOOLA...sa te demoleze...!!! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: DEMISIA...DEMISIA...DEMISIA

blindica18.09.2010 11:21

Doamne...cat e cotizatia la AISS :D

bogdinho'18.09.2010 11:26
Doamne...cat e cotizatia la AISS :D

e mult...10 lei :)) sau ai vrut sa insinuezi ceva la adresa mea ???

Ronnie18.09.2010 11:41

Kellerman, da' ce te doare pe tine **** de cine alege moderatorii de pe acest site?

«19101112»