FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Astra Ploiesti 1-1 (1-0)

«1456789»
mori_caine20.09.2010 19:33

gata,isi da demisia...s-a subordonat ! :))

Fan FC Steaua20.09.2010 19:33

Cica "astia care injura si protesteaza n-o sa ia niciodata echipa de la Gigi Becali" .. bine ca-l pupi in cur si la plecare, mister Ilie fantezie ...

Macar sa ramai la decizia asta de a-ti da demisia!

pda20.09.2010 19:34

Am spus intr-un post dupa meciul cu Liverpool ca au iesit la incalzire Titi si cu Limbbi. Pregatiti-va pentru Sclavazzini!

RobYnho20.09.2010 19:34

Cum a venit, asa a si plecat!

Sanatate, Ilie!

mori_caine20.09.2010 19:35

RESPECT , Ilie !!! are caracter :hypocrite:

Andrei^20.09.2010 19:36

Parca vad ca se intoarce Stoichita...

Judy20.09.2010 19:36

RESPECT Ilie..

Asta e.. e un mare antrenor.. dar daca altii nu stiu sa'l pretuiasca..

Fan FC Steaua20.09.2010 19:36

Oare cine va fi urmatorul ? Teia Sponte? Sau care din neamul lui?

sper sa nu se intoarca Stoichita

red&blue_boy20.09.2010 19:36

Ilie a plecat si ciobanul bate fara rost din gura la GSP...

pda20.09.2010 19:37
Oare cine va fi urmatorul ? Teia Sponte? Sau care din neamul lui?

sper sa nu se intoarca Stoichita

Fane Dediu

Maye20.09.2010 19:39

Stoichita o sa fie.

red&blue_boy20.09.2010 19:41
Stoichita o sa fie.

Mi-e ca asa va fi,iar vine Lippi...

Judy20.09.2010 19:42

inca ceva..

SA MA SUGA toti aia care au strigat demisia!..

scuza-ti exprimarea...

Elvis20.09.2010 19:43

Emerich Ienei :

Stoichita a fost primit mult mai rau, a suportat mult mai multe, dar este un luptator; Ilie este prea sensibil ... dar nu este prima data .

Nu tb sa-si da demisia .

Andrei^20.09.2010 19:43

A plecat din cauza noastra, iar pe becaly il respecta. Incredibil!

zloty20.09.2010 19:45

Ce poate fi mai gretos decat o cioara? O cioara care se crede lord.

mori_caine20.09.2010 19:47
inca ceva..

scuza-ti exprimarea...

DE-MI-SIA !!!

DE-MI-SIA !!!

DE-MI-SIA !!!

DE-MI-SIA !!!

DE-MI-SIA !!!

DE-MI-SIA !!!

DU-TE DUPA EL , POATE-L INTORCI TU SI II FACI SI UN PRIM 11 IN CARE SA BATEM SI NOI PE CINEVA !!!

saptemai20.09.2010 19:48

Judy, intai vezi cum faci cu limba romana si dupa aia inainteaza indemnuri la sugere. (fie ele si catre oile schimbatoare)

hahahahha, ce ma bucur.

sa nu mai zicem ca Ilie da vina pe noi, care n-am fost la meci. daca vrea sa dea vina pe cineva, s-o dea pe oi si pe cantareti, ca doar ei sunt aia care baleiaza de la un meci la altul ca salciile in vant.

neeeeeeeeeeeeXT: limbi sau tzatza Dumitriu. sclavi si aplaudaci se vede treaba se gasesc mereu.

Editat : Usurel

Judy20.09.2010 19:50

asta e... o sa invat eu romana.. dar antrenor ca asta mai rar.. chiar daca e tigan, are personalitate... si plus era si destept.. nu ca stochita.. SCLAV...

in fine daca vrei sa plece ... sa vina altu mai bun.. care sa ia campionatu'...

Elvis20.09.2010 19:50
inca ceva..

scuza-ti exprimarea...

Tinere !

Vezi declaratia ciobanului; singur a zis ca l-a sunat pe Ilie sa-i spuna cum sa joace Brandan iar Ilie nu i-a raspuns iar apoi l-a refuzat ...

zloty20.09.2010 19:53
asta e... o sa invat eu romana.. dar antrenor ca asta mai rar.. chiar daca e tigan, are personalitate... si plus era si destept.. nu ca stochita.. SCLAV...

Era si destept? pai are 100 de mii de echipe la activ, chiar toti conducatorii au fost prosti??(mai putin cel de la ultima lui echipa unde stim cu totii ca e cel mai mare prost)

sabin130720.09.2010 19:54

Ma ingrijoreaza iesirea patetica pe care Ilie a tinut sa si-o faca. El a demonstrat ca are onoare, ca n-are nevoie de banii clubului sai ai lui gg si ca nu poate antrena unde nu este dorit, Steaua s-a intors de unde a plecat, la alte proiecte de viitor care sa inceapa cu oierul. Daca Stoica are dreptate cand spune ca pe Dumitrescu l-a deranjat lipsa entuziasmului de la venirea lui Piturca, atunci ar fi mai grav, pt ca ar demonstra ca n-a priceput nimic din povestea garantiilor, despre rolul astora covarsitor si decisiv in orice discutie despre Steaua care se vrea a fi ancorata cat de putin ancorata in realitate.

Judy20.09.2010 19:54

stiu...

Tinere !

Vezi declaratia ciobanului; singur a zis ca l-a sunat pe Ilie sa-i spuna cum sa joace Brandan iar Ilie nu i-a raspuns iar apoi l-a refuzat ...

Gaby1120.09.2010 19:55
Tinere !

pai sa spuna ca s-a bagat javra peste el si ca de-aia a plecat, nu din cauza fanilor care "si-au indeplinit misiunea". macar acum sa fie barbat, nu sa dea vina pe ce s-a strigat.

mori_caine20.09.2010 19:57

N-a zis nimeni ca e tigan !!! foatrte bine ca e tigan , ani la rand a fost jucatorul meu preferat , muream dupa el , nu mi-a pasat ca era tigan ; Steaua CASTIGA CU EL IN TEREN !!

dar trebuie sa fim de-a dreptul IDIOTI sa credem ca este un antrenor bun si de talia Stelei ! Este un tip inteligent , citit , rafinat...a venit cu SUFLETUL la Steaua , jos palaria si respect , dar intinde-te cat ti-e plapuma , iar acum a depasit orice inchipuire de alcatuire al unui 11 care sa invinga o echipa de desculti !!

Nu putem nenoroci si acest campionat doar de dragul lui Ilie , va ramane STELIST SI RESPECTAT PINA LA MOARTE de catre stelistii din intreaga romanie si nu numai , dar cand nu mai poti si te invarti in jurul cozii...simte-te si pleaca , da O SANSA Stelei de a-si reveni si lasa un antrenor mai capabil !

«1456789»