FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Astra Ploiesti 1-1 (1-0)

«156789»
Vlad Bogdan20.09.2010 19:59
inca ceva..

SA MA SUGA toti aia care au strigat demisia!..

scuza-ti exprimarea...

DEMISIA

DEMISIA

DEMISIA

DEMISIA!!!!

DEMISIA!!!!

DEMISIA!!!!

zloty20.09.2010 20:01

Ce ii spala testicolele ciobanului ,bine Ilie esti beton ,deci nu o sa putem sai luam echipa ca e actionar majoritar?? ce bn ca ai spus asta , precis nimeni nu stia ca e actionar majoritar :)))))

Sincer nu il inteleg pe Ilie ,parca nu ar fi invatat nimic din perioada avuta ca jucator la Steaua , pai Stelist esti atunci cand nu faci compromisuri ,cand ti mereu capul sus , nu cand iei apararea celui care distruge clubul.

SS Lazio20.09.2010 20:07

Ilie: YES, WE CAN!

Asa sa plece toti cei care s-au vandut ciobanului, exact ca tine. Oameni din conducere, antrenor, jucatori si MAI ALES SUPORTERI.

Mancati-va-ntre voi, Iudelor.

Sa va aud pe astia care ziceati ce bine e fara PS!

Bogdan20.09.2010 20:11

Vinovatii sunt tot aia care astazi n-au fost pe stadion?

Eu nu mai inteleg. Protestatarii vad meciul pe unde vor ei numai pe stadion nu si Ilie isi da demisia din cauza lor...

red&blue_boy20.09.2010 20:14

Cred ca pana la urma asta ca a plecat din cauza suporterilor e mai multa asa,de suprafata,eu cred ca tot din cauza ciobanului a plecat...Ciobanul a spus ca l-a sunat referitor la Brandan etc...

hooltras20.09.2010 20:21

v-ati atins scopul bai nesimtitilor, sper sa strigati demisia la fiecare antrenor care o sa fie de acum incolo...

mori_caine20.09.2010 20:22
Cred ca pana la urma asta ca a plecat din cauza suporterilor e mai multa asa,de suprafata,eu cred ca tot din cauza ciobanului a plecat...Ciobanul a spus ca l-a sunat referitor la Brandan etc...

Corect !

Ma oftic ca avem un super-lot dar n-avem antrenor !! incredibil...altii cu lotul asta ar jubila prin panarama asta de campionat romanesc !!

andyro20.09.2010 20:22

@hooltras, cu cine te certi ? Baietii care posteaza pe aici au fost acasa, nu in peluze :).

hooltras20.09.2010 20:24

@ andyro

cu aia care l-au tot injurat pe forumul asta de cand a venit antrenor la Steaua

Maye20.09.2010 20:25
cu aia care l-au tot injurat pe forumul asta de cand a venit antrenor la Steaua

Fara suparare, dar asta nu inseamna ca ei au si strigat demisia.

mori_caine20.09.2010 20:25
Baietii care posteaza pe aici au fost acasa, nu in peluze :) .

tu n-ai fost nici 1 % la cate meciuri am fost eu,de exemplu ! mai si muncim,desteptu` lu` peshte-prajit , cine ne da sa mancam , huh ? probabil ca tu esti somer-nenorocit si te duci si freci menta doar pe stadion , atata poti/atata duci !

Ai fost la Urziceni ? ai stat acasa si ai inchis TV-ul la 1-0 !

halal...vii si dai lectii pe aici...pfff,esti VARZA !

hooltras20.09.2010 20:28
Fara suparare, dar asta nu inseamna ca ei au si strigat demisia.

dar si-au dorit din tot sufletul ca el sa plece

andyro20.09.2010 20:29

@mori_caine,

M-ai nimerit, ce sa zic. Te tine un pariu ? :)

saptemai20.09.2010 20:31

nu doar sa plece. sa fie umilit si batjocorit fortuit ca subordonat al oierului. si-a ales singur stapanul stiind foarte bine ce-i poate pielea.

a primit exact ce merita parvenitul.

Maye20.09.2010 20:32

Pai si Ilie crezi ca a plecat fiindca se simtea in sufletul unora ca nu il vor?

Nu protestatarii au strigat demisia.

Ei nu erau pe stadion.

anti gigi20.09.2010 20:33

fantezie e catastrofa ca si antrenor,5 meciuri fara victorie,dar macar daca s ar vedea vreo idee de joc in schimb el critica suporterii,a fost un mare jucator dar ca si caracter e zero,pupa l pe Gigi si fa arogante suporterilor,stai linistit ca ma asteptam la asta,vezi ca i ai facut fericiti pe anumiti ultrasi de aici de pe site care se dau mari stelisti dar ei incurajeaza echipa si sunt cu Gigi,sunt convins ca lor le pare rau ca ai plecat........mie nu,esti un caracter slab si un antrenor si mai slab

dee20.09.2010 20:34

un om fara tarie psihica , care nu poate lucra in conditii de stress nu poate fi antrenor. Poate n-ar fi rau sa fie trecuti toti jucatorii prin acest test psihologic, al scandarilor, ca sa ramana pe teren doar cei care au capacitate de concentrare si incredere in sine. Ilie Dumitrescu m-a dezamagit, a reactionat infantil. E bine ca a demisionat, caci daca nu rezista presiunii unui meci, atmosferei, anturajului, atunci nu i se potriveste aceasta postura si ar trebui sa se reorienteze spre ligile inferioare sau o echipa provinciala, de pluton, fara ambitii marete.

geedorah20.09.2010 20:39

Omul a zis corect "Am o singura viata, nu ma pretez la asa ceva, nu pot sa stau unde nu sunt dorit". Si macar pentru verticalitatea asta merita respectul ala mult cerut.

Elvis20.09.2010 20:45
Omul a zis corect "Am o singura viata, nu ma pretez la asa ceva, nu pot sa stau unde nu sunt dorit". Si macar pentru verticalitatea asta merita respectul ala mult cerut.

si pentru asta : "nu o sa antrenez Steaua cat timp va fi Jiji acolo" ?

dee20.09.2010 20:47

@geedorah

cum ramane cu responsabilitatea?cand a devenit antrenor la Steaua el si-a luat un angajament, nu? e usor ca la primul impas ( desi e exagerat spus impas) sa te speli pe maini. Daca tine intr-adevar la lotul de jucatori, asa cum deseori a afirmat, de ce i-a lasat?n-are nicio responsabilitate fata de ei? ce vina au jucatorii? de ce sa fie " pedepsiti"? In fine, Ilie si-a castigat respectul pe teren, insa a uitat ca trebuie sa si-l pastreze.

hooltras20.09.2010 20:48

sper sa-l iubiti pe Titi Dumitriu

Khalid20.09.2010 20:57

Noi ne batem cu Becali, antrenorul si jucatorii iar ceilalti (aici ma refer la caini,ciori,cfristi si ziaristi) nu mai pot de fericire ca la Steaua e scandal dupa scandal. Singurul impediment in ultimii ani in a castiga titlul a fost scandalul.

saptemai20.09.2010 21:09

n-o sa-l iubim pe Dumitriu pt ca SI el va fi un gunoi.

@khalid - trezirea

singurul impediment in fata titlului e oierul si ce-i care nu-l considera singurul impediment.

"altul antrenor, si-altul antrenor, si-altul antrenor, si-altul antrenor.....pana vine unul ...." citat din cancerul pe care OILE il ignora.

Astristul20.09.2010 21:12

Asta e membru AISS? Aveam impresia ca-l aud pe Giovanni Becali! :| RUSINE Ilie!

*Alecs*20.09.2010 21:14

Zici ca esti Gigi. Sufletele celor de pe forum au urlat demisia lui Ilie. Sau Dracu plana asupra stadionului si el a strigat.

Mai bine aruncai o privire in stanga sau in dreapta in peluza si vedeai cine a strigat si luai atitudine acolo.

«156789»