FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Astra Ploiesti 1-1 (1-0)

«1789»
The Game21.09.2010 14:48

In urma a ceea ce a fost aseara pe stadion nu pot concluziona decat un singur lucru: suntem in minoritate si se pare ca asa vom ramane o buna perioada de timp...fericiti cei ce pot sta departe de stadion sa nu vada furnicarul de ciori si tarani ce intra la tribuna a 2-a,sa nu vada faptul ca pupinpulismul si penibilitatea e boala grava la noi pe stadion.

Cat despre demisia lui Ilie,am tot respectul pentru el ca si stelist si apreciez tot ce a facut pentru Steaua,dar si el a ajuns in lista gloriilor de multi apreciate sa il pupe in cur pe cioban,la fel ca Duckadam si altii.Si este deranjant faptul ca tocmai fanii aia care i-au ridicat de cate ori au avut ocazia sunt considerati vinovati de situatia actuala de la club.

Si sincer imi doresc sa ramana Edi Iordanescu pe banca.Nu pentru ca mi-e simpatic,dar stiu ca in spatele lui este Anghel Iordanescu,care cu siguranta va incerca din toate rasputerile sa il sape pe cioban.

aLex199221.09.2010 15:05

sal sunt un suporter al Stelei si m`ar interesa daca suporterii vor face deplasarea la Craiova pt meciul din cupa cu gaz metan CFR Craiova ?? poate cineva sa mi dea un rasp ? ms

Stanici21.09.2010 15:25
sal sunt un suporter al Stelei si m`ar interesa daca suporterii vor face deplasarea la Craiova pt meciul din cupa cu gaz metan CFR Craiova ?? poate cineva sa mi dea un rasp ? ms

Ce, prazarule, iti curg balele dupa un fular cu Steaua, ceva?

aLex199221.09.2010 15:45

am specificat ca sunt suporter al Stelei deci nuj care e leg .. ma rog , vroiam sa stiu daca face deplasarea pt a putea sa vin si eu n galerie . :steag_cruce_invers: poti sa ma ajuti cumva ?

Bogdan21.09.2010 16:31

2000 de stelisti vin la meciul din cupa ;)

aLex199221.09.2010 16:34

pai si cum trebuie sa fac sa vin si eu n galeria Stelei , eu fiind din Craiova ?

Bogdan21.09.2010 16:58

sa te duci acolo la porti. Unde stau oaspetii de obicei.

mori_caine21.09.2010 17:53
2. asa si! sa treaca anii! pana nu pleaca oierul nu va fi liniste! caracterul si demnitatea nu se masoara in titluri mincinoase.

si pe titlul 24 la care va curg balele, ma pis cu efect. nu sunt stelist pentu titluri care nu vor mai veni cat timp oierul va fi acolo ci sunt stelist pentru istoria clubului si ceea ce a reprezentat el pentru ROMANI (nu cocalari, mustangi, zabrauteni si manelisti).

Pai , in stilul asta se va alege praful si pulberea de tot ce inseamna acest club , spirit , suporterii (cei mici ca varsta) care VOR OCOLI Steaua , bucurii nu vor mai fi , clubul asta va intra in anonimat usor,usor...vom ajunge o echipa precum rrapidul pina in 1999 cand au castigat un nou titlu dupa 33 de ani , parca.Pana mea...conteaza titlurile , este vorba de superioritate , frumusetea acestui sport de a fi PRIMUL , de a nu putea fi detronat niciodata de vreo alta echipa din Romania si de multe altele pe care nu le mai insir aici ca ma apuca dimineata.

asadar, o eternitate de ar dura, ma pis pe ele de trofee, oierul va pleca si eu voi fi acolo sa sarbatoresc.

Asta e tot ce-ti doresti ? sa sarbatoresti plecarea lui Jiji ? va pleca...dar niciodata nu vei putea sterge anumite REGRETE care te vor strabate din toate partile cand vei gandi si realiza ca in toti anii care au trecut , in loc sa castigam titluri...n-am facut NIMIC , ca viata merge mai departe si ca vom ajunge NUMARUL 2 in spatele javrelor...si vom mai simti o infrangere la fel de mare ca si cea pe care am dus-o impotriva oierului.In fine , nu e vina lui , a ta sau a mea , ci doar a celor care l-au pus acolo , in fruntea Stelei , pe ei niciodata nu-i injuram , ci respectam !!

DE CE nu-i injuram pe cei care l-au pus in frunte , huh ?? sa te aud...

The Game21.09.2010 18:03

Mori_caine....stii care e faza....ciobanul in ultimii ani ne-a stagnat din castigarea de titluri,din obtinerea de performante,din victoriile impotriva rivalelor...Si crede-ma ca se merita sa sacrificam 2-3 sezoane numai ca ciobanul sa plece din Ghencea...si asa...indiferent daca eram in protest sau nu...tot aceleasi rezultate ne aveam...nu cred eu ca Steaua facea performanta daca galeria era langa echipa...avand in vedere ce ciurucuri s-au adus in ultimii ani....S-a incercat si ignorarea lui,dar dimpotriva,am facut si mai rau si s-au vazut ce performante au fost...

Asa ca ultima solutie este razboiul total pana va pleca odata-n mortii lui din Ghencea....

weedandweird21.09.2010 21:05

Fara pretentia de a fi cel care a descoperit roata, spun ceea ce au spus si altii inaintea mea:

Boier Cacareaza a reusit sa ne dezbine(sper ca nu irevocabil) intr-o maniera indubitabila.Frate vs. frate, stelist vs. stelist, ploaie de invective, s.a.m.d.

Ciobanul este tinta principala, ceilalti, "caldutii' cazuti in mirajul lui 24, mai devreme sau mai tarziu vor realiza ca s-au inselat.

Daca becalistii sunt o cauza pierduta, sper ca ceilalti care vad in castigarea unui campionat conditia sine qua non, sa realizeze ca doar indepartarea ciobanului

le va aduce aceste satisfactii.Poate reusim sa ne respectam mai mult.Daca nu esti becalist, esti fratele sau sora mea.

pytycrys22.09.2010 17:22

"Idioti" sunt cei care au strigat demisia, cei de la tribuna I , si o parte de la Nord. Aia care zici tu "ca-l injura pe Jiji" , nici nu au fost la meci, decat foarte putini si n-au avut nici o treaba cu scandarile la adresa lui Ilie Dumitrescu.

«1789»