Ce ii spala testicolele ciobanului ,bine Ilie esti beton ,deci nu o sa putem sai luam echipa ca e actionar majoritar?? ce bn ca ai spus asta , precis nimeni nu stia ca e actionar majoritar)))
Sincer nu il inteleg pe Ilie ,parca nu ar fi invatat nimic din perioada avuta ca jucator la Steaua , pai Stelist esti atunci cand nu faci compromisuri ,cand ti mereu capul sus , nu cand iei apararea celui care distruge clubul.
Daca isi da demisia,ar fi un gest foarte corect.De altfel,in afara de ceea ce tinea de fotbal,l-am vazut ca fiind un tip ok,echilibrat,nevrand sa jigneasca vreo parte.Poate cateodata este mai bine asa.
v-ati atins scopul bai nesimtitilor, sper sa strigati demisia la fiecare antrenor care o sa fie de acum incolo...
Hooltras,si eu il admir pentru ceea ce a facut la Steaua,ca jucator.Este o parte vie a istoriei clubului.
Ba chiar,fata de ceilalti antrenori ce au inlocuit un ''favorit'' , vezi Munti-Pedrazzini , Bergodi-Stoichita, pe Ilie Dumitrescu l-am sustinut (eu).
Dar este mai mult decat evident ca in postura de antrenor este invers proportional fata de ceea ce a fost ca jucator,ori daca faci egal cu Astra (ultima clasata),si avand in vedere lotul avut la dispozitie,schimbarile facute,tactica falimentara abordata,trebuie sa fii slab de inger sa nu-ti doresti sa plece.
Nu mai merge cu ''e nevoie de timp'',''jucatorii trebuie sa creeze o echipa omogena''. Marii antrenori nu cer timp.Hai sa nu ma intind pana la marii antrenori. Hai sa le spunem antrenorii priceputi.
Sau poate iti place cum Bicfalvi nu recupereaza,nu paseaza si se crede Berbatov in careul celor de la Astra?
Ilie Dumitrescu ar face cel mai bun gest daca ar pleca acum.Si da,orice ''sclav'' ar veni,antreneaza mai bine decat Ilie Dumitrescu.