Mai consider un gest incalificabil si faptul ca se discuta despre falimentul sitului intr-un asemenea mod, intr-un asemenea cadru si fara lipsa oricarui context al discutiilor.
Consider ca postul lui X-Ray este un atac grobian la persoanele celor care au avut grija de acest site in ultimii ani.
Sper ca echipa moderatoare sa analizeze cum trebuie acest caz.
"Falimentul site-ului" e un termen discutabil. Discutia despre felul in care FCS si-a pierdut impactul si relevanta merita purtata (desi eu nu doresc sa particip la ea), insa n-am gasit inca locul optim pentru ea. Mi se pare OK ca xray sa deschida acest subiect si sa-si exprime parerea, asa cum mi se pare OK ca tu si oricine altcineva se simte capabil sa-i raspunda sa o faca printr-un dialog civilizat. Poate ca felul in care a pus problema lasa de dorit, dar a-i caracteriza atitudinea ca un atac grobian e o exagerare uriasa. Moderarea forumului e raspunderea altora, nu a mea, dar eu unul nu vad nimic de moderat in afara, poate, de off-topic (discutia ar trebui purtata in alta parte). Daca vrei chiar printr-o serie de articole dialog intre voi 2, ca si-asa vroiam sa inauguram rubrica "Dialogurile FCS".
[...]
AndyQ, multumesc pentru interventia lucida si echilibrata! Felicitari ca ai reusit sa iei like atat de la Lari cat si de la xray, lucru care probabil e o premiera. Te rog sa postezi mai des si sa tinem legatura pentru a discuta mai multe despre viitorul FCS. Imi pare rau ca te-am ignorat pana acum, dar cu siguranta opiniile tale sunt binevenite.
O ultima dorinta, din partea mea sa nu-i cereti scuze, ca nu ma simt reprezentat de voi! Valabil si pentru domnul MM.
Nu-i cere nimeni scuze in numele tau, stai linistit. Nici in numele altor membri FCS nu mi-am cerut scuze. Mi-am cerut scuze personal, in calitatea de fost redactor si actual membru al echipei, pentru ca eu si altii ca mine am lasat FCS sa ajunga la injuraturi si atacuri grotesti.
Nu stiu ce vor simti Azzido si Dragoshel atunci vor citi, din mana unui personaj ca X-Ray, ca au dus situl la faliment, dar eu ma consider profund jignit. Pentru ca discutia e mult mai ampla, cu nuante de care un rau-voitor dovedit ca X-Ray nu va tine niciodata cont.
Cum s-au dat ban-uri PENTRU MULT MAI PUTIN, astept ca sefii noului proiect FCS sa-si respecte linia de pana acum.
"din mana unui personaj ca X-Ray" ... no comment.
"un rau-voitor ca X-Ray" ... no comment.
"Discutia e mult mai ampla, cu nuante" - Subscriu. Merita purtata.
Tiberiu... daca intr-adevar ai luat legatura cu Mihai Stoica, sunt de acord cu @rtj. Adica, ar putea sa-si faca un cont, sa-si ceara scuze pentru ca a incercat sa ne trateze ca pe niste copii tampiti vreme de 10 ani si sa nu incerce sa-si etaleze aere de superioritate.
I-as transmite domnului Stoica daca as avea vreodata ocazia ca l-am simpatizat pana prin 2002 si ca-l consider unul dintre acei oameni care au pus umarul ca noi sa avem in tara un fotbal curat, scapat din ghearele "Consiliului Oamenilor Onesti Pentru Eficienta Rupere A Tuturor Inamicilor Valorilor Absolute". Ar trebui sa se intrebe Domnul Stoica de ce am ajuns sa nu mai suport sa-l aud vorbind la TV.
Daca el nu e capabil sa faca primul pas spre un dialog civilizat in ciuda divergentelor de opinii, e de datoria noastra sa aratam mai mult decat el.
Dupa cum spuneam: discutia despre "vechea administratie" e mult mai complexa, iar orice intentie de a scoate din context acest lucru nu poate fi facut decat cu rea-intentie. Care, cum nu e mentionata in niciun regulament...
Subscriu, desi exagerezi mult "gravitatea" comentariilor lui X-Ray pe tema asta. Principala problema e ca n-am gasit modalitatea si locul de a purta aceasta discutie. Personal eu nu sunt interesat de ea ci exclusiv de viitor, dar daca voi vreti vom gasi un mod mai bun sa o purtati.
Conform dorintei lui Empyro reinchid topicul si las la latitudinea lui cand va fi redeschis.
Principala problema de aici e meciul intre Lari si xray, meci pe care sper sa-l rezolvam intr-un mod civilizat (poate si cu ajutorul lui AndyQ) in cadrul unei noi rubrici redactionale numita "Dialogurile FCS".