Daca ai judeca un pic la rece ti-ai da seama, ca si prin absurd, daca eu as fi pro Becali, asta nu l-ar ajuta cu ABSOLUT nimic, cum nu a ajutat cu NIMIC cauza, ca de 5 ani se trage virtual cu toate tunurile in el! Cand voi avea timp iti voi explica si opinia mea, de ce.
Ma amuza copios ideea ca ai putea sti mai bine decat mine de ce au esuat protestele, sau ca ai putea sa-mi oferi perspective noi.
Atunci cand s-au adus argumente contra Aluia, pe acest site, au mai deschis oamenii ochii. Unii au recunoscut chiar aici. Unul din obiectivele sitului este/era de a face educatie. Am sustinut si atunci (in mare parte in privat, ca eu nu-mi spal rufele in public) ca unele obuze au fost gresit folosite, dar nu am avut dreptul, caderea si pozitia de a le opri.
Am bolduit chestiile de mai sus pentru a-mi oferi inca un prilej de a saluta incercarea lui Greco de a schimba in bine aceasta comunitate. Adica obiectivele lui sunt si ale mele.
Dar...
Nu inteleg de ce daca xray ii ia apararea lui Becali in anumite privinte trebuie sa te enerveze acest lucru. Si nu inteleg de ce asta il face automat "becalist"? Nu consider ca "becalist" e o jignire (fie vorba intre noi, asa cum nu consider ca "dinamovist" e o jignire - ca doar a fost un flame recent pe forum pe tema asta), dar chiar nu poate fi nimeni moderat in privinta chestiunii Becali fara sa fie becalist?
(...)
Cu totii suntem stelisti - becalisti, indiferenti, si anti-becalisti. Nu?
Daca scriai ca "becalist" e o jignire, ti-as fi raspuns ca nu e totul pierdut.
Valabil si pentru Drvladyk. ![]()
Il consider becalist pentru ca el vorbeste doar de banii lui Becali (chestiune controversata, dar admit si alte puncte de vedere din mult mai multe motive decat imi permite timpul sa scriu), in timp ce eu ii vorbesc si de chestiuni precum comportament, respect fata de glorii, respect fata de suporteri.
Cu alte cuvinte, eu vorbesc de valori, el de bani. Este EXACT discursul Aluia. Se aseamana cu el. Cum sa ma exprim? Ca Becali este X-Ray-ist?
(Trec peste faptul ca ti s-a atras atentia de mai multe ori ca el a vorbit deschis despre reaua-vointa in relatia cu "radicalii" de pe acest site pe un alt portal, iar tu vrei ca eu, ori altii, sa treaca usor peste aceasta crasa lipsa de caracter, intr-un proiect care-si propune sa restabileasca respectul.
Am trecut inca de la inceput si peste faptul ca tocmai tu, Greco, ne-ai impartit intre ... si cei care iubesc cu adevarat echipa. Nu se pune problema ca eu nu ti-am acceptat scuzele, ci de faptul ca pare ca e ok sa ai o "parere echilibrata" despre Becali - dupa sistemul meu de valori asa ceva NU exista - dar nu e tocmai in regula sa creezi tensiune spunandu-le deschis altora ca Becali si ai lui dau cu napalm pe istoria Stelei si sa mai si vorbesti despre altceva despre el decat despre bani.
Deci tensiunea apare doar ca unii se plang de Becali, ea nu apare si cand el e aparat, nu?)
Desi sunt multi, multi altii care cunosc istoria acestui club mult mai bine decat mine, desi sunt multi, multi altii care au trait pe stadion atat anii '70-'80-'90, iar unii de aici au vazut cu ochii lor cum s-a ridicat stadionul din Ghencea, imi permit sa spun ca, pentru mine, Steaua este mai mult o suma de rezultate.
Eu tin cu Steaua inca dinainte de a cuceri CCE, si am ramas atasat acestui club din motive pe care nu le pot explica aici, tocmai pentru ca eu, comparativ cu tot mai multi de aici, AVEM SISTEME DE VALORI DIFERITE.
Iar, pentru mine, stelistii sunt altii decat becalistii. E o diferenta de SUBSTANTA uriasa. Boloni a explicat mai bine decat o pot explica eu.