Am cont de 3 ani si ceva pe forum/site si nu merge sa postez pe forum un topic nou. La inceput credeam ca-i vorba de vechime, apoi m-am obisnuit cu ideea ca nu voi putea posta un topic nou.
Mi se pare o prostie. Nu vedeti ce gol este in anumite categorii? Lasati-i pe toti sa posteze si oricum, daca e ceva neadecvat veti sterge postarea si warn/ban in caz ca e indecent, vulgar, etc.
E stupid cum pot intra si posta pe forumul altor echipe din afara imediat si aici nu pot face asta.
Si inca o idee, schimbati design-ul fratilor. Este vechi si obositor sa stai pe acest forum. Scrisul mic, si de foarte multe ori dai misclick pe alt topic decat pe cel care vroiam sa dau. Iconitele foarte mici la fel.
Cred ca daca ati lasa acces tuturor sa posteze si mai adaugati un fel de karma, ar fi genial. Spre exemplu, luati spurs community. http://www.spurscommunity.co.uk/index.php?...67#post-3705903
Forumul arata minunat, foarte accesibil si entertaining pentru oricine. Iti face placere sa postezi acolo. In plus, la fiecare post ai optiunea sa dai Like, Dislike, Agree, Disagree, Funny, Winner, Informative, Friendly, Optimistic, Creative, WTF!?, Spam si Doh!.
Fiecare din aceste optiuni, apar pe reply-ul respectiv, in subsolul lor. Ele se pun ca Rating Points si Trophy Points.
Aici e exemplu cu o postare de a mea pe site-ul lor.

Pe mine m-a atras super mult stilul asta de a vota fiecare post si faptul ca fiecare poate posta aproape orice, oricand, fara sa fie limitat de vreun "drept de a posta". In plus, atunci cand postezi ceva chiar frumos esti "premiat" cu like-uri si trofee si chiar te face sa te simti bine. Mai mult, te incurajeaza sa continui sa postezi si sa mai intri pe site la ei.
Asa vreau sa fie si la noi.
Voi ce parere aveti?