Ce-mi place ca deja au inceput pupaturile si minciunile. Siteul a dus-o bine cu fratia VPM, ca intrau oameni pe el, discutau, se implicau, trimiteau articole. Nu degeaba se dadea greco mare cu traficul din prima sa luna de domnie.
As putea sa citez cum deplangeai tu absenta lui greco (pe undeva prin luna mai), dar nu o sa ma pretez la asemenea gunoaie. A venit, a luat legatura cu multi colaboratori si intr-o luna s-au vazut niste rezultate (dublul accesarilor - erau minim 3 articole pe saptamana). L-ati tocat marunt ca pe ceapa, pana l-ati izgonit si pe asta. Cand erai redactor-sef, in loc sa discuti cu lumea si sa-ti faci planuri stateai sa faci trolling cu Alexandru H. la ora 3 noaptea.
L-am rugat pe Vladyk sa ramana, sa mentinem o continuitate, il presati ca disperatii si pe ala sa demisioneze ca "tradeaza" cauza. Ii cereai in privat sa te debaneze.
A venit un baiat echilibrat la sefia moderarii (axl), l-ai facut in toate felurile. Nu stiu in ce masura problemele personale sau scarba l-au determinat sa nu mai intre pe site. Si uite asa s-a ajuns la Empyro, la Mihet, la choli, persoane pe care nu le poti manevra si implicit au devenit inamici publici. Subit ai fost pus in situatia in care trebuie sa mai respecti si niste reguli, in care nu te mai favorizeaza nimeni, normal ca astea sunt lucruri greu de digerat.
Sau poate vrei sa ne aducem aminte de faptul ca desi erau probleme cu site-ul, pseudo-articolele tale apareau miraculos, iar nu si cele trimise de choli sau Superstar18.
Apoi a trecut prima luna de domnie a noului regim si totul s-a dus dracului. Lumea nu mai intra, nu mai comenteaza, nimeni nu mai trimite articole. Dar tot fratia VPM l-a distrus, pentru ca atunci nu putea Alexandru H. sa il laude pe Mircea Lucescu linistit.
H-ul mai spune si prostii, dar niciodata nu l-a laudat pe Lucescu. Tu in schimb vezi blaturi la orice pas si mai afirmi si ca semifinalele sau finalele nu sunt performante.
Cat a fost doar Dragos admin a fost foarte bine. Apoi s-a intors azzido si gata. Acum nici nu iti mai poti face cont pe site. Nu am mintit cand am spus ca exista interese ca acest site sa fie distrus si inchis. Noua conducere se ocupa cu succes de acest lucru.
Aici tu incerci sa bagi discordie, dar nu-ti iese. Oricum, am vazut ce i-ati facut si lui Azzido sa-l reprimeasca pe descreieratul ala rasist si antisemit de Tupac, individ care nu doar ca nu avea ce cauta pe-aici, dar sincer nu cred ca are ce cauta in libertate - locul lui e la un CSM("Centru de Sanatate Mintala").
Si ca idee, Dragos este administrator, deci nu cred ca a plecat in "concediu fata plata", ba chiar se ocupa de site.
Stiu ca acum nu fac nimic altceva decat sa-ti dau apa la moara, promit sa nu mai repet chestia asta.