I am... reborn...
Lumea e plina de din astia care se cred Mesia. Oricand, oricum, la orice ora ei sunt dispusi sa salveze totul...daca castiga si ei ceva.
De-a lungul timpului noi, astia numiti talibani, am fost acuzati de multe, printre care si dorinta de a pune mana pe site sau de a-l distruge, de faptul ca nu suntem stelisti, de faptul ca vrem raul Stelei, ca suntem platiti de dusmanii puscariasului ca sa ii facem rau, de toate.
Trec zile, luni, ani, trec generatii, mii de mesia, da' cand tragi linia, tot noi ramanem aici pe site. Tot noi suntem oamenii care intra aici din reflex, in fiecare dimineata, chiar daca suntem banati. Ca uitam de banul ala jegos. Intram pentru ca tinem la comunitatea asta, la siteul asta si la ce inseamna el: SINGURA VOCE A STELISTULUI DE RAND!
Ca alta n-avem. La TV nu ne cheama nimeni. La radio mai vorbesc unii de noi, putini, din cand in cand. Doar aici putem sa ne exprimam nemultumirile si grijile, ca in rest suntem amenintati cu bataia, suntem facuti in toate felurile, cenzurati.
Eu sper totusi sa nu inchideti siteul asta. Sper sa va dati seama ca e adevarat tot ce v-am zis eu mai sus si sa incercati sa il faceti sa fie macar ce a fost inainte sa apara acest Mesia de peste ape.
Prosti cum suntem, nebuni si talibani, noi v-am avertizat ca nu e bine ce face greco. Se vedea doar de la o posta directia in care voia sa mearga. Omul s-a inconjurat doar de oameni supusi, oameni care au fost de partea unui puscarias.
Mai surprinde acum faptul ca omul asta a facut pe site ce a facut? Si-a batut joc de Generalul Lascar, a pus pe site insemne comuniste(sa vezi acum ce vor urla prietenii lui ne-a: COMUNISTII VOR SA IL FACA!), a spart siteul, a spart contul unui utilizator, a pus videouri cu rapid pe siteul personal si tot acolo si-a declarat dragostea pentru cioban si pentru travestita.
Cei mai multi talibani au fost banati pentru lucrurile adevarate pe care le-au zis. Normal ar fi sa primeasca acum niste scuze din partea mai marilor siteului. Nu ma refer la mine, ci la oameni ca Lari si altii care au fost nedreptatiti.
Tot normal ar fi ca acum sa fie indepartati de pe site oamenii care l-au ajutat pe marele Mesia. Ca au fost cativa, se cunosc, au primit niste avantaje si au facut destule abuzuri cat sa merite excluderea permanenta. Ma refer aici la cei care s-au trezit peste noapte moderatori desi nu aveau ce sa caute in acele pozitii dar si la cei care au fost iertati si nu au facut altceva decat sa continue sa faca ce faceau inainte. Ma refer aici la xray, ca nu mi-e rusine sa dau nume. Omul isi bate joc de voi si de Steaua si voi nu va dati seama. Felicitari lui lorimer pentru ca a invatat ceva si ca, de cand s-a intors pe site, s-a comportat exemplar. Oricat nu mi-ar place de el, nu am ce sa-i reprosez. Dar lui xray...
Am incredere in George Stan si sunt sigur ca poate readuce siteul la normalitate. Poate ca ar trebui sa inceapa prin readucerea pe site a oamenilor de incredere. De asta e nevoie in acest moment, nu de moderatori care te ameninta in privat sau de redactori care se cearta zilnic pe site dar nu au timp sa scrie un articol.
By the way...
Am nivelul de avertizare la 50% desi toate avertizarile au fost cat se poate de nemeritate, niste abuzuri. n-ar strica sa il reduca un moderator la 0. Mai ales ca a trecut deja luna pentru 40% din nivel.