Off-topic.
In primul rand vreau sa ii cer scuze domnului Ardeleanu pentru ca sunt obligat sa postez ceea ce va fi ulimul meu post pe fcsteaua la unul din articolele dumnealui.
In al doilea rand as dori sa ii rog pe moderatori sa nu editeze acest ultim post, sa lase cuvintele asa cum sunt ele tocmai pentru ca oamenii sa inteleaga despre ce e vorba.Din stelute nu ar putea intelege mare lucru.
Asa cum prea bine se stie am fost banat in urma cu 2 zile de catre Il Soldatino (pe nedrept), el nestiind nici macar ce se afla sub acele stelute care chipurile l-au determinat sa faca asta.
Conform regulamentului de pe fcsteaua capitolul sanctiuni eu trebuia sa primesc avertisment ca am fost mai intai avertizat iar acest lucru sa fie trecut in forumul special de avertizari/cartonase/eliminari.
"Avertisment - se anunta pe PM si in forumul special" - nu am primit nimic pe PM si nici in forumul special nu exista vreo nota ca Il Soldatino mi-ar fi ridicat nivelul de avertizare.Asta se numeste incalcarea regulamentului forumului.Regulament cu care suntem mereu amenintati si pe care moderatorii cred eu ar fi obligati sa il cunoasca la sange.
SSK a explicat banul meu ca fiind normal pentru ca eu sunt "recidivist".Sa consultam dara regulamentul:
Capitolul Sanctiuni - 6.3 Se va urmari frecventa sanctiunilor pentru ca la o noua abatere sa fie aplicata urmatoarea treapta de penalizare. Dupa 30 de zile, suspendarea se iarta, iar un user care calca stramb va fi sanctionat ca si unul nou, fara a lua in calcul vechile evenimente.
Eu nu puteam conform regulamentului sa fiu recidivist pentru ca asa cum se poate constata din regulament dupa 30 de zile devin un user nou.Si mai mult de aici se intelege ca warnul va disparea dupa 30 de zile.AM avertizari de 10% din mosi-stramosi care nu au disparut.
Redau aici intreg capitolul de sanctiuni din regulamentul de pe fcsteaua:
Avertisment - se anunta pe PM si in forumul special
Cartonas galben 1 - se anunta pe PM si in forumul special
Cartonas galben 2 - aduce automat cartonasul rosu - se anunta pe PM si in forumul special
Cartonas rosu: utilizatorul este suspendat 7 zile si nu va mai putea posta pe forum in aceasta perioada.
Eu am fost banat o singura zi lucru care nu apare in regulament.Viciu de procedura din nou.De asemenea as dori sa va redau in intregime mailul explicatoriu pentru banul meu:
Salut,
Contul tau de pe fcsteaua.ro a fost suspendat pentru 24 de ore.
Te rog pe viitor sa nu mai jignesti utilizatorii de pe forum si
incearca sa nu mai dai dovada de ironie fata de cine nu trebuie, in cazul de
fata a fost Soldatino.
Cu stima, Azzido
Deci eu nu am fost banat neaparat ca am jignit pe cineva ci pentru ca am dat dovada de ironie fata de cine nu trebuia.Acest mod de a face lucrurile este tipic Gigi Becali care il trimite pe zmarandescu in peluza.TE rog Virgil pe aceasta cale sa ii dai prietenului tau sectorist si adresa de ip a lui Steaua_Toronto pentru ca aseara dumnealui m-a contactat pe privat sa imi spuna ca sunt:
nesimtit,arogant,troll,etc.Dar cum el a facut asta pe privat nu va putea fii suspendat.Am fost incurajat de acelasi personaj sinistru sa imi cer scuze altfel "nu mai calc pe site" si ca se intoarce el Virgil la moderare si o sa taie si spanzure sa nu mai miste nimeni in front.
Dictatura de la culbul FCSteaua impusa de Becali se regaseste in totalitate si pe site-ul suporterilor fcsteaua unde lumea nu accepta sa fie contrazisa, nu pot sa aduc comentarii (chiar si acide) unui moderator sau editorialist.Apropo Virgil NU FACE greseala de a reveni ca moderator.Esti un moderator execrabil,penibil,jenant dar un editorialist EXCELENT.Ramai acolo unde iti este locul ca simplu user si editorialist.
Multumesc moderatorilor adevarati de pe acest site:SSK,forever_Steaua,axl23,Dragos,fane_casieru,I.N.Money care stiu ce inseamna actiunea de moderare.Va rog pe voi sa scapati de "colegii" vostrii care nu au trecut de vremea pubertatii si care baga pumnul in gura tuturor.Un mare respect il am si pentru DOMNUL George Stan bieninteles.
CA ultima mentiune le multumesc tuturor celor cu care am petrecut un an de zile pe forum:incepand cu daffy,andyq,andyro ,danimarcu,tupac,amaru,etc si terminand cu ceilalti.
Acum ca am terminat cu acest post tragic si melodramatic eu ma retrag urandu-va pe viitor sanatate si numai bine.
Alex
P.S. Nu astept nicio rezolvare a situatiei e doar o reclamatie informativa.