FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

«18910111229»
-=Danny=-12.08.2007 20:15

Nu ati observat si voi , ca dupa ulrtimul ban de doua zile ( ala cu o zi inaintea meciului cu Zaglebie ) , m-am cumintit , si nu mai postez ca dobitocu ....... si Dragoshelu are dreptate ca nu am inteles cu vorba buna ....... si ii multumesc ca m-a cumintit prin metodele lui ( ban de 2 zile ) . Apropo axl23 , de ce ma barcesti ma ??? Nu ai vazut ca m-am facut cuminte .....pe bune . Cer scuze moderatorilor ca am deranjat , dar trebuia sa aflati ca m-am cumintit de tot . Dar eu la inceput vreoiam sa intreb daca scad avertismentele care se iau de la moderatori si admini , alea de scrie la profil 20 % avertisment , dupa un timp , daca esti cuminte , nu mai scade si el ??

axl2312.08.2007 20:39

Of, Doamne...

La cererea lui Danny, cu care am socializat pe p.m., adresez moderatorilor rugamintea de clementa si intelegere in cazul lui, precum si recunoasterea oficiala ca "s-a cumintit si nu mai posteaza ca dobitocu' in fiecare zi".

bodanelu13.08.2007 07:45

subscriu la cele zise de axl23 :)

Azzido13.08.2007 10:01

Danny, ti-am scazut nivelul de avertizare si ai 10% acum.

Vezi cum faci, poate iti iei iar warn...

-=Danny=-13.08.2007 19:48

Mersi mult :P , chiar nu ma asteptam , pentru ca nu am facut nimic dragut .......oricum lasa ca iti raman si io dator cu niste vin de la crama ( ca e mai bun ) .

Miaus13.10.2007 09:47

Off-topic.

In primul rand vreau sa ii cer scuze domnului Ardeleanu pentru ca sunt obligat sa postez ceea ce va fi ulimul meu post pe fcsteaua la unul din articolele dumnealui.

In al doilea rand as dori sa ii rog pe moderatori sa nu editeze acest ultim post, sa lase cuvintele asa cum sunt ele tocmai pentru ca oamenii sa inteleaga despre ce e vorba.Din stelute nu ar putea intelege mare lucru.

Asa cum prea bine se stie am fost banat in urma cu 2 zile de catre Il Soldatino (pe nedrept), el nestiind nici macar ce se afla sub acele stelute care chipurile l-au determinat sa faca asta.

Conform regulamentului de pe fcsteaua capitolul sanctiuni eu trebuia sa primesc avertisment ca am fost mai intai avertizat iar acest lucru sa fie trecut in forumul special de avertizari/cartonase/eliminari.

"Avertisment - se anunta pe PM si in forumul special" - nu am primit nimic pe PM si nici in forumul special nu exista vreo nota ca Il Soldatino mi-ar fi ridicat nivelul de avertizare.Asta se numeste incalcarea regulamentului forumului.Regulament cu care suntem mereu amenintati si pe care moderatorii cred eu ar fi obligati sa il cunoasca la sange.

SSK a explicat banul meu ca fiind normal pentru ca eu sunt "recidivist".Sa consultam dara regulamentul:

Capitolul Sanctiuni - 6.3 Se va urmari frecventa sanctiunilor pentru ca la o noua abatere sa fie aplicata urmatoarea treapta de penalizare. Dupa 30 de zile, suspendarea se iarta, iar un user care calca stramb va fi sanctionat ca si unul nou, fara a lua in calcul vechile evenimente.

Eu nu puteam conform regulamentului sa fiu recidivist pentru ca asa cum se poate constata din regulament dupa 30 de zile devin un user nou.Si mai mult de aici se intelege ca warnul va disparea dupa 30 de zile.AM avertizari de 10% din mosi-stramosi care nu au disparut.

Redau aici intreg capitolul de sanctiuni din regulamentul de pe fcsteaua:

Avertisment - se anunta pe PM si in forumul special

Cartonas galben 1 - se anunta pe PM si in forumul special

Cartonas galben 2 - aduce automat cartonasul rosu - se anunta pe PM si in forumul special

Cartonas rosu: utilizatorul este suspendat 7 zile si nu va mai putea posta pe forum in aceasta perioada.

Eu am fost banat o singura zi lucru care nu apare in regulament.Viciu de procedura din nou.De asemenea as dori sa va redau in intregime mailul explicatoriu pentru banul meu:

Salut,

Contul tau de pe fcsteaua.ro a fost suspendat pentru 24 de ore.

Te rog pe viitor sa nu mai jignesti utilizatorii de pe forum si

incearca sa nu mai dai dovada de ironie fata de cine nu trebuie, in cazul de

fata a fost Soldatino.

Cu stima, Azzido

Deci eu nu am fost banat neaparat ca am jignit pe cineva ci pentru ca am dat dovada de ironie fata de cine nu trebuia.Acest mod de a face lucrurile este tipic Gigi Becali care il trimite pe zmarandescu in peluza.TE rog Virgil pe aceasta cale sa ii dai prietenului tau sectorist si adresa de ip a lui Steaua_Toronto pentru ca aseara dumnealui m-a contactat pe privat sa imi spuna ca sunt:

nesimtit,arogant,troll,etc.Dar cum el a facut asta pe privat nu va putea fii suspendat.Am fost incurajat de acelasi personaj sinistru sa imi cer scuze altfel "nu mai calc pe site" si ca se intoarce el Virgil la moderare si o sa taie si spanzure sa nu mai miste nimeni in front.

Dictatura de la culbul FCSteaua impusa de Becali se regaseste in totalitate si pe site-ul suporterilor fcsteaua unde lumea nu accepta sa fie contrazisa, nu pot sa aduc comentarii (chiar si acide) unui moderator sau editorialist.Apropo Virgil NU FACE greseala de a reveni ca moderator.Esti un moderator execrabil,penibil,jenant dar un editorialist EXCELENT.Ramai acolo unde iti este locul ca simplu user si editorialist.

Multumesc moderatorilor adevarati de pe acest site:SSK,forever_Steaua,axl23,Dragos,fane_casieru,I.N.Money care stiu ce inseamna actiunea de moderare.Va rog pe voi sa scapati de "colegii" vostrii care nu au trecut de vremea pubertatii si care baga pumnul in gura tuturor.Un mare respect il am si pentru DOMNUL George Stan bieninteles.

CA ultima mentiune le multumesc tuturor celor cu care am petrecut un an de zile pe forum:incepand cu daffy,andyq,andyro ,danimarcu,tupac,amaru,etc si terminand cu ceilalti.

Acum ca am terminat cu acest post tragic si melodramatic eu ma retrag urandu-va pe viitor sanatate si numai bine.

Alex

P.S. Nu astept nicio rezolvare a situatiei e doar o reclamatie informativa.

AdrianUltras2518.12.2007 10:50

Faceti va rog un articol despre Neaga si jucatorii ca el pe care ciobanul vrea sa ii dea afara fara motiv.

Mi se pare anormal ca un jucator care pune suflet si munceste pentru echipa sa fie dat afara doar ca nu ii place patronului de el.Treaba asta e Elton reloaded.

Se arunca scuza cum ca Neaga nu da goluri dar lumea uita ca Neaga nu joaca atacant.

Neaga a jucat tot turul mijlocas de banda sau mijlocas central.

E unul dintre putinii jucatori care dribleaza(am observat ca oierului nu ii plac astfel de jucatori) si care fuge dupa orice minge.In ultimele meciuri a fost cel mai activ de pe teren

faceti va rog un poll sau ceva si scrieti un articol pentru ca nu e normal ca un jucator care a dat bani de la el ca sa vina la Steaua sa fie dat afara doar pentru ca unui camatar nu ii place de el.

Wally19.12.2007 13:04

@Adrian

Ai impresia ca daca va fi scris un articol despre Neaga nu va mai fi dat afara? Crezi ca isi va schimba oierul parerea despre el?

bodanelu22.12.2007 10:05

@mods, admins se poate un topic dedicat lu` Dan Petrescu la sectiunea Gloriile Stelei?

E ziua lui astazi, sa-i uram si noi un la multi ani, chiar daca ne-a batut de 2 ori sezonul asta si a mai si pupat carpa visinie...

MariusLacatus Staff22.12.2008 12:16

As avea vreo sansa ca site-ul www.MariusLacatus.Ro sa apara ca link pe prima pagina a site-ului Steaua.Ro ? Am timis si mail, dar nu mi-a raspuns nimeni, poate aici o sa fiu bagat in seama. :hai_steaua:

axl22.12.2008 13:05
As avea vreo sansa

Ai PM.

DorinV25.09.2009 15:25

am si eu o propunere si sper ca am postat unde trebuie...

asadar, conform spuselor ciobanului la Bucuresti vor veni j-de mii de simpatizanti. luati-o inainte, strangeti 20-30 de tipi unu si unu (ca cei din poze), dati-le cateva sticlute de bronz si postati-i in fata palatului cu bannere si slogane "Gigi, nu pleca,/ Steaua este casa ta!"

se poate face un filmulet antologic pe chestia asta, care oricum va prinde la toate televiziunile, toti dorind sa rada putin de analfabet.

multumindu-va pentru timpul acordat, sper sa va placa ideea si sa o puneti in aplicare.

Best_friends.jpg

Aurolac.....jpg

Adrian26.09.2011 13:20

Sunt curios, sectiunea de nemultumiri va fi inchisa de fiecare data cand cineva va avea reclamatii si va aduce argumente pentru a arata ca un moderator nu isi face treaba?

Cer, astfel, sa raspunda cei in masura, Azzido, MoWeed, Alex. Din cate stiu eu, ei se ocupa de topicul de nemultumiri.

Am pus niste intrebari la topicul de nemultumiri si am facut niste reclamatii importante si cred ca merit un raspuns. Astept raspunsul celor in masura si sper sa nu mai se bage si altii in seama aici, ca sa nu se faca offtopic aiurea si sa ajunga si acest topic inchis, la fel ca cel cu nemultumiri.

Va multumesc.

axl26.09.2011 13:23

Nu.

Sunt 75 de pagini la topicul respectiv. Topicul se numeste "Nemultumiri / Sugestii Cu Privire La Activitatea Moderatorilor". Asta se posteaza acolo. Nemultumiri si sugestii. Intrebarea ta este daca topicul se inchide de fiecare data cand se scrie vreo nemultumire?

Sunt 75 de pagini acolo. Tocmai le-am terminat de recitit, cautam infrigurat un anume post si l-am gasit. Toate cu nemultumiri, sugestii si ceva off-topic. De la deschiderea lui, din 2007, topicul a fost inchis de doua ori.

Deci raspunsul meu ramane NU, topicul nu se inchide de fiecare data cand cineva face o reclamatie.

Consider raspunsul meu mai mult decat multumitor, orice reluare a subiectului va fi considerata off-topic si sanctionata conform regulamentului.

Adrian27.09.2011 20:30

Am postat aici, acum 2 zile, o intrebare pentru cei care conduc acest site, Azzido si cei 2 sefi, moweed si Alex.

Imediat dupa ce am postat aici, a postat si axl. Nu stiu ce a postat pentru ca el e la ignore la mine, la fel ca toti cei care injura de familie. Am cerut, asadar, printr-o noua postare, ca cei in masura sa raspunda la intrebarea mea si, cel mai important, am rugat ca cei nevizati, ca axl(presupunand ca a raspuns la ceea ce am cerut eu), sa nu raspunda, ca sa nu faca offtopic si sa fie inchis si acest topic.

Astazi, cand am intrat, spre surprinderea mea, am vazut ca al doilea post a fost sters iar primul a fost editat.

De raspuns nu a raspuns nimeni. Dar e de inteles de ce. Din moment ce postarea mea a fost stearsa, nu a putut fi vazuta de cei care ar fi trebuit sa raspunda.

M-am uitat peste regulament si am vazut ca ceea ce a facut axl, care nu ar avea voie sa modereze ce spun eu, fiind in conflict cu mine, incalca regulamentul:

6.7 Editarea post-urilor in neconcordanta cu mesajul transmis initial cu scopul de a pune in lumina nefavorabila interlocutorul, de a crea confuzie sau iritare se considera incalcare grava a regulamentului si se pedepseste cu ban 7 zile, atunci cand aceasta editare poate fi dovedita.

Cred ca se poate vedea mai sus faptul ca axl a editat postarea mea.

Postarea a fost pusa pe site la 4.20. El a editat-o la 06.45 si sunt sigur ca la cosul de gunoi va fi gasita postarea mea stearsa care va arata ca a fost pusa pe site inainte de acea ora.

In postarea initiala am intrebat de ce a fost inchis topicul de nemultumiri, topic in care unii - NU EU - cereau excluderea lui Axl. Consider ca Axl a editat postarea mea pentru a evita o deschidere a topicului de nemultumiri si, poate, pentru a nu fi dat afara de la moderare.

Caline, e normal ca un moderator sa incalce punctul 6.7 din regulament?

De asemenea, daca topicul de nemultumiri e inchis, ce se intampla cu reclamatiile de acolo?

Eu nu am facut offtopic, eu am facut niste reclamatii importante care cred ca merita un raspuns. Nu mi se pare normal ca acele probleme sa fie ignorate doar pentru ca topicul e inchis.

Nu mi se pare normal nici ca topicul de nemultumiri sa fie inchis atunci cand sunt aduse argumente impotriva unui moderator. Acel topic exista pentru a fi rezolvate niste probleme de pe site.

Important este sa fie rezolvate acele probleme, nu sa se calmeze spiritele.

De asemenea, Caline, de ce e acceptat offtopicul pe topicul de nemultumiri?

Nu e mai normal ca postarile offtopic sa fie sterse si cele on topic sa primeasca raspuns?

Astept raspunsul tau, Caline.

Multmesc.

Azzido27.09.2011 20:41

Adrian, intreci orice masura a bunului simt. Nimeni din echipa fcsteaua.ro nu e obligat sa-ti raspunda tie, mai ales daca tinem cont de starea ta vesnica de nemultumire. Daca am fi aplicat regulamentul cu strictete, tu si alti cativa troli de aici ati fi luat ban de mult. La revedere!

Adrian27.09.2011 20:45

Nu vad unde am facut trolling. Eu doar mi-am expus niste nemultumiri.

Sau ti se pare normal sa fii injurat pe site iar moderatorii sa nu il sanctioneze pe cel care te injura?

Mai mult, sa te sanctioneze pe tine daca le reprosezi ceva.

Aveti macar bunul simt si spuneti in fata ca nu va pasa, ca unii moderatori sunt batuti in cuie si gata.

Acum cativa ani, cand erau moderatorii cei vechi, treburile mergeau snur pe site.

Nu existau injuraturi, nu existau troli, nu se ajungea la razboaie sau clone. Atunci moderatorii erau stricti si nu moderau preferential.

Atunci existau discutii inteligente pe site si mult mai aprinse decat cele de azi.

Dar nu se ajungea la injuraturi.

Eu am inteles ca acest site doreste sa faca mai mult trafic. E ok, e normal. Dar asta inseamna ca nu mai exista nici o regula?

Costi27.09.2011 22:53
Eu am inteles ca acest site doreste sa faca mai mult trafic. E ok, e normal. Dar asta inseamna ca nu mai exista nici o regula?

Siteul nu doreste sa faca mai mult trafic. Daca vroiam asta, il faceam comercial de la bun inceput si ne transformam in prosport...

Joga Bonito28.09.2011 05:27
Siteul nu doreste sa faca mai mult trafic. Daca vroiam asta, il faceam comercial de la bun inceput si ne transformam in prosport...

Zau? Si atunci cum explici ca s-au pus reclame in fiecare coltisor disponibil al site-ului sau mai nou, s-au bagat tag-uri o data la doua fraze pe prima pagina. Desigur ca e o varianta a prosportului, dar mai benigna. Cel putin ne asemanam tabloului de scandal prin cele 10 procente pe care le alocam sportului si Stelei in general.

Fie vorba intre noi, Azzido este un incuiat (ÎNCUIÁT2, -Ă', incuiați, -te, adj. 2. â'¦ Fig. (Adesea substantivat; fam.) Care este insensibil la argumente, incapabil de a ințelege noul, care nu iese din parerile lui;), deci sansele noastre de a face site-ul cat mai transparent se lovesc de acest mic Ceausescu.

Dragoshel28.09.2011 05:30

din toate reclamele alea de care spui tu vin mai putini bani intr-un an decat se poate intretine acest site. pacat ca nu iti pot arata cifrele.

Adrian28.09.2011 05:51

Vreau sa mai fac o precizare si sper sa nu fie luata drept offtopic si sa fiu banat.

Cand am spus trafic, nu m-am referit la facut bani. Ca stiu ca nimeni nu s-a imbogatit pana acum de pe siteul asta si nici nu cred ca o va face vreodata. M-am referit la atragerea cat mai multor utilizatori si la sacrificarea calitatii pentru cantitate. Mie nu mi se pare normala treaba asta.

V-am spus si intr-o postare anterioara.

Acum 5 ani, cand erau moderatorii vechi, aia care moderau corect, la sange, dupa regulament, site-ul era linistit si discutiile erau civilizate si inteligente chiar daca erau aprinse(mai aprinse ca azi, pentru ca atunci erau purtate de oameni inteligenti care veneau cu argumente nu cu "eu am vazut mai mult fotbal la viata mea ca tine deci sunt mai expert" sau "abia astept sa te prind sa te sparg"). Va reamintesc ca pe site aveau conturi chiar si dinamovisti, care nu faceau trolling, nu faceau offtopic, nu injurau si nu se ascundeau.

Mi-as dori din tot sufletul sa fie din nou siteul ca atunci.

Joga Bonito28.09.2011 05:59

Nici eu nu m-am referit la $$$. Mi se pare chiar aiurea sa incerci sa construiesti un prosport si sa nu castigi nimic de pe urma lui. Dar ca de obicei, Draghosel e pe langa subiect.

Si mie mi-e dor de comunitatea stelista in care am crescut. Probabil nu avem nici o sansa sa reabilitam site-ul cu moderatori care n-au editat nici macar un post in doua luni. Si exemple sunt multe.

Azzido28.09.2011 11:34
Zau? Si atunci cum explici ca s-au pus reclame in fiecare coltisor disponibil al site-ului sau mai nou, s-au bagat tag-uri o data la doua fraze pe prima pagina. Desigur ca e o varianta a prosportului, dar mai benigna. Cel putin ne asemanam tabloului de scandal prin cele 10 procente pe care le alocam sportului si Stelei in general.

Fie vorba intre noi, Azzido este un incuiat (ÎNCUIÁT2, -Ă', incuiați, -te, adj. 2. â'¦ Fig. (Adesea substantivat; fam.) Care este insensibil la argumente, incapabil de a ințelege noul, care nu iese din parerile lui;), deci sansele noastre de a face site-ul cat mai transparent se lovesc de acest mic Ceausescu.

1. reclamele contextuale s-au pus pt ca s-a renuntat la bannerele flash si pt ca trebuuie platite facturile la servere+sustinut activitatea AISS.

2. ce taguri punem sau ce fel de optimizare facem sau nu facem cred ca nu e treaba ta. Daca vrei sa fie treaba ta, implica-te in dezvoltarea fcsteaua.ro ca esti bine venit.

3. tu vorbesti serios ? explica-mi si mie ce ti se pare tie ca nu inteleg eu din toata chestia asta ? eu, spre deosebire de multi alti admini din lumea asta chiar ascult ceea ce zic userii, dovada fiind multe modificari/adaugiri care au fost aduse siteului ca urmare a parerilor voastre.

Faptul ca sunt insensibil la anumite reclamatii ar fi cazul sa dea de gandit unora dintre voi. Nu cumva exagerati cu nemultumirile si reclamatiile ?

Cum se face ca din toti userii de pe siteuul asta, nemultumitii de serviciu sunt aceiasi de fiecare data ? Ca fapt divers: in ultima luuna avem 68,133 utilizatori unici. Cati sunt cei care se plang constant ? 2...3 ..5 ?

Daca tot sunteti atat de nemultumiti de moderatori sau de mine, propun sa nu mai faca nimeni nimic si sa va lasam o luna de zile singuri, sa vedem daca va e bine.

Sau am putea sa-i trimitem pe toti moderatorii in vacanta o anumita perioada, iar toate reclamatiile sa fie rezolvate de mine: doi insi se cearta >>ban la amandoi, indiferent de argumente. Ca eu timp sa stau sa citesc tot forumul nu am.

PS: mai bine Ceausescu decat un Basescu

Adrian28.09.2011 11:47
Cati sunt cei care se plang constant ? 2...3 ..5 ?

Se plang constant cam de aceleasi persoane? Cam da.

Eu cred ca si asta ar trebui sa dea de gandit cuiva.

Daca tot sunteti atat de nemultumiti de moderatori sau de mine, propun sa nu mai faca nimeni nimic si sa va lasam o luna de zile singuri, sa vedem daca va e bine

Ar fi cam acelasi lucru avand in vedere ca totul se modereaza preferential si ca pe site sunt lasate injuraturile care convin si sterse postarile care deranjeaza.

Iti pot da cate un link la fiecare incalcare a regulamentului daca vrei. Offtopic, jigniri, trolling. Ca sa nu mai vorbim de anumite postari la cosul de gunoi, postari care contin injuraturi dar ale caror utilizatori nu au fost sanctionati.

Recent am aflat ca un moderator i-a bagat pumnul in gura unui redactor care a vrut sa il reclame.

Ce sa inteleg din asta?

stix28.09.2011 15:45
Salutare la toata lumea.

Incepand din acest moment exista un formular standard de Reclamatie. Va rog sa-l respectati intocmai.

Salut

Sunt pe deplin de acord cu formularul propus de tine, nu-i o idee rea, insa vreau sa te intreb un lucru...... cum pot face acest lucru daca primesc ban pentru ceva ( whatever ), vorbesc STRICT din punctul meu de vedere, sa-ti spun si de ce...... eu am fost banat de 2 ori de cand sunt pe site ( prima data 3 zile, a doua oara 7 zile ), si in ambele ocazii am avut mesageria blocata....

Prima data cand am fost banat ( mentionez din start ca nu ,,le a" cu calculatorul, asa cat sa ma descurc.... ), de pe laptopul meu personal de acasa nu mai puteam intra DELOC pe site, nici macar sa citesc ceva, daramite sa trimit sau sa primesc vreun PM, iar la serviciu puteam sa citesc insa cu conditia sa nu incerc sa ma loghez, ca asta oricum nu se putea in niciun fel.

Ce fac in situatia asta?!, ca am auzit ca in mod normal poti folosi mesajeria chiar daca esti banat, sau oi fi inteles eu prost ( se poate si asta ).......astept raspunsul tau pe forum sau pe privat, mi-e indiferent. Multumesc.

«18910111229»