Bun venit Zapata. Sper sa nu fi privit cu aceleasi prejudecati cu care a fost privit Andrey dupa Carlos, si sa ti se dea posibilitatea de a arata ce poti. Vad ca deja te-a luat daffy "aceiasi" duck in primire cu stratul de noroi aferent, ca a gasit el o descriere pe un site...
Si pentru ca vad ca sunt la moda off-topicurile :
Dragi tovarasi, clone si prieteni ai mult iubitului daffy "aceiasi" duck, Internetul este o lume libera. Daca nu va incanta regulile existente pe acest site, pe care eu le consider normale pentru orice site/forum, sunteti liber sa va faceti propriul site al suporterilor, in care sa il injurati cat vreti pe Hagi si moderatorii de aici. Postez aici de vreo 3 ani, uneori ironic, uneori la limita decentei, uneori nervos, dar am stiut (sper) sa nu depasesc anumite limite. Oamenii astia isi sacrifica ore si zile pentru a modera (daca ati fost vreodata moderatori, ceea ce ma indoiesc, stiti ce inseamna asta ca timp), pentru tot ceea ce inseamna mentenanta siteului, pentru a posta articole (care nu sunt create din senin), pentru initiative REALE, pentru a se ocupa de AISS ca actiuni desfasurate si ca imagine. Si se trezeste nea Mouse (termen generic, legatura cu useri existenti este pur intamplatoare) venit de la o bere rece cu prietenii, ca lui i se pare ca nu stiu ce moderator e un tampit si ca ii incalca lui dreptul de a abera. Stimabile, cand o sa depui un efort mai mare decat dusul sticlei de bere la gura, cand o sa reusesti sa faci un site/server al suporterilor optimizat pentru x mii de accesari zilnice, cu toate facilitatile oferite de fcsteaua.ro, pe care sa il ridici in cativa ANI de munca de la 0 prin calitatea articolelor, cand o sa infiintezi o asociatie si o sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile ei, o sa intelegi mai multe. Pana atunci, joc de glezne.
Inteleg critica (constructiva si sustinuta de argumente, desi aici nu e deloc cazul), dar intelege si tu (voi) munca oamenilor de pe siteul asta si ganditi-va de 2 ori inainte de a arunca piatra.
Pentru ACEIASI tovarasi, relativ la articolul celalat, invatati ce inseamna parere personala.
Off-topic again.
Iata-l pe vajnicul andyro cum se intoarce el si ne invata pe noi ce e aia server optimizat pentru mii de accesari zilnice, cum ne expune el munca tovarasilor care zi si noapte nu mai prididesc in a bana si avertiza userii astia rai si cum ne trimite el frumos pe toti la colt sa ne facem site-ul nostru.
Baiatu' vezi ca nea Jiji are nevoie de oameni din astia ca tine asa cu initiativa.Fugi sa vezi ce posturi sunt pe la PNG ca promiti, ai talent.
Coane eu nu numai ca am infiintat o asociatie dar am fost si presedintele ei vreo 3 ani de zile asa ca ciocu mic cu responsabilitatea ca nu tine.Poate ii impresionezi pe "slapari" cu chestii din astea dar "nu vorbi fara sa sti" in ceea ce ma priveste.
Si desi plictisit o mai zic ca vad ca tov.andyro nu a inteles care e smecheria.
Parere personala e a mea si a ta tovarasul.Cand e pe prima pagina e viziune redactionala.Hai copilasu ca nu e greu sa pricepi.Pune mana pe o carticica.
Si cu asta cam gata pe forumu' lu Virgil.
P.S. Virgil i-auzi super oferta de la Daffy.Are el vreo 300de GB de domeniu liber si poate sa iti faca un forum NUMAI AL TAU in cea mai noua versiune de phpBB si sa iti creeze mii de useri virtuali pe care sa poti sa ii banezi dupa bunul plac.Acolo o sa fii ZEUL forumului asa ca gandeste-te.Daffy asteapta un raspuns.
P.S.1 Domnule Dragoshel asteptam cu sufletul la gura sa vedem si noi screnshotul ala al lui Fedora.Asa sa vada si pulimea ce s-a intamplat de fapt si cum mr.Virgil editeaza psotul baneaza userul si martorii si totul e lapte si miere.Cosa nostra ar fi INVIDIOASA pe astfel de eliminari ale suspectilor.