FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

«1789101129»
Miaus22.07.2007 16:40
Bun venit Zapata. Sper sa nu fi privit cu aceleasi prejudecati cu care a fost privit Andrey dupa Carlos, si sa ti se dea posibilitatea de a arata ce poti. Vad ca deja te-a luat daffy "aceiasi" duck in primire cu stratul de noroi aferent, ca a gasit el o descriere pe un site...

Si pentru ca vad ca sunt la moda off-topicurile :

Dragi tovarasi, clone si prieteni ai mult iubitului daffy "aceiasi" duck, Internetul este o lume libera. Daca nu va incanta regulile existente pe acest site, pe care eu le consider normale pentru orice site/forum, sunteti liber sa va faceti propriul site al suporterilor, in care sa il injurati cat vreti pe Hagi si moderatorii de aici. Postez aici de vreo 3 ani, uneori ironic, uneori la limita decentei, uneori nervos, dar am stiut (sper) sa nu depasesc anumite limite. Oamenii astia isi sacrifica ore si zile pentru a modera (daca ati fost vreodata moderatori, ceea ce ma indoiesc, stiti ce inseamna asta ca timp), pentru tot ceea ce inseamna mentenanta siteului, pentru a posta articole (care nu sunt create din senin), pentru initiative REALE, pentru a se ocupa de AISS ca actiuni desfasurate si ca imagine. Si se trezeste nea Mouse (termen generic, legatura cu useri existenti este pur intamplatoare) venit de la o bere rece cu prietenii, ca lui i se pare ca nu stiu ce moderator e un tampit si ca ii incalca lui dreptul de a abera. Stimabile, cand o sa depui un efort mai mare decat dusul sticlei de bere la gura, cand o sa reusesti sa faci un site/server al suporterilor optimizat pentru x mii de accesari zilnice, cu toate facilitatile oferite de fcsteaua.ro, pe care sa il ridici in cativa ANI de munca de la 0 prin calitatea articolelor, cand o sa infiintezi o asociatie si o sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile ei, o sa intelegi mai multe. Pana atunci, joc de glezne.

Inteleg critica (constructiva si sustinuta de argumente, desi aici nu e deloc cazul), dar intelege si tu (voi) munca oamenilor de pe siteul asta si ganditi-va de 2 ori inainte de a arunca piatra.

Pentru ACEIASI tovarasi, relativ la articolul celalat, invatati ce inseamna parere personala.

Off-topic again.

Iata-l pe vajnicul andyro cum se intoarce el si ne invata pe noi ce e aia server optimizat pentru mii de accesari zilnice, cum ne expune el munca tovarasilor care zi si noapte nu mai prididesc in a bana si avertiza userii astia rai si cum ne trimite el frumos pe toti la colt sa ne facem site-ul nostru.

Baiatu' vezi ca nea Jiji are nevoie de oameni din astia ca tine asa cu initiativa.Fugi sa vezi ce posturi sunt pe la PNG ca promiti, ai talent.

Coane eu nu numai ca am infiintat o asociatie dar am fost si presedintele ei vreo 3 ani de zile asa ca ciocu mic cu responsabilitatea ca nu tine.Poate ii impresionezi pe "slapari" cu chestii din astea dar "nu vorbi fara sa sti" in ceea ce ma priveste.

Si desi plictisit o mai zic ca vad ca tov.andyro nu a inteles care e smecheria.

Parere personala e a mea si a ta tovarasul.Cand e pe prima pagina e viziune redactionala.Hai copilasu ca nu e greu sa pricepi.Pune mana pe o carticica.

Si cu asta cam gata pe forumu' lu Virgil.

P.S. Virgil i-auzi super oferta de la Daffy.Are el vreo 300de GB de domeniu liber si poate sa iti faca un forum NUMAI AL TAU in cea mai noua versiune de phpBB si sa iti creeze mii de useri virtuali pe care sa poti sa ii banezi dupa bunul plac.Acolo o sa fii ZEUL forumului asa ca gandeste-te.Daffy asteapta un raspuns.

P.S.1 Domnule Dragoshel asteptam cu sufletul la gura sa vedem si noi screnshotul ala al lui Fedora.Asa sa vada si pulimea ce s-a intamplat de fapt si cum mr.Virgil editeaza psotul baneaza userul si martorii si totul e lapte si miere.Cosa nostra ar fi INVIDIOASA pe astfel de eliminari ale suspectilor.

Miaus22.07.2007 16:59

On-topic.

Idei pentru moderatorii Fcsteaua.

1.Introducerea unui criteriu de 10 intrebari din istoria Stelei in momentul inregistrarii.Macar sa stim ca cine vine aici e stelist.

2.Eliminarea posturilor monosilabice care nu au in componenta lor decat morti,mame,sex oral si alte asemenea chestii.Avertizarile si banarile sunt precum considerati.

3.Monitorizarea permanenta a site-ului si updatarea acestuia.Chestia cu articolul are x comentarii e un pic varza in sensul ca Lectia lui Bostina avea la un moment dat 89 de postari dar pe prima pagina tot 26 apareau.

3'.Monitorizarea si editarea posturilor in care apar injurii.NU mi se pare deloc atitudine comunista in a edita si sterge mesaje cu hahalere,zdrente, nu te duce capul,etc.

4.Delimitarea site-ului si AISS de actiuni HULIGANICE precum si eliminarea acestor articole de pe prima pagina.Daca nu sunteti de acord dar ele sunt acolo o voi considera politica duplicitara.

Parerile personale sunt doar COMENTARIILE la articol si nu ARTICOLUL.

5.Incurajarea ULTRASILOR si nu a HULIGANILOR.Sunt foarte de acord cu ceea ce inseamna ultrasii (incurajarea echipei non stop,coregrafii,spectacol in peluze etc.).Categorisirea ultrasi - samantari nu aduce nimanui vreun avantaj.

5'.Postati un articol creat de un "samantar" sa vada lumea ca intr-adevar poate oamenii aia nu rumega doar seminte ci doar inteleg altfel sa vina si sa vada meciul.E o ALTA viziune.

6.Eventual sectiune speciala pentru articole si pentru articole preluate din alte gazete.

Cam atat, daca mai e ceva editez.Sa imi spuneti daca aveti nevoie de ajutor la cele de mai sus(asta pentru a elimina puerilitatile cu "Da ba tu zici dar nu vrei sa faci").

Numai bine,

Alex

Dragoshel22.07.2007 18:38
Domnule Dragoshel, ca sugestie as avea sa nu mai faceti atatea editari "Atentie la limbaj", care cu siguranta va ocupa mult timp, ci sa treceti exact la genul de sanctiuni pe care le acordati (cu multa usurinta spun eu) atunci cand vi se pare ca unul din moderatori este criticat (fara a mai analiza daca intr-adevar critica e indreptatita).

1.Domnule Sorin, dara ar trebui sa sanctionam orice chestie dasta care zici tu mai mult d jumatate din userii inregistrati pe acest forum ar fi sanctionati, banati etc. Am mai spus ca pana acum la topicul Articole FCS v-a lasat si putin peste limita regulamentrului sa vorbiti.

2.Domnule Miaus despre ce screenshot este vorba??, fedora nu mi-a dat nici un screen, si daca il are sa mi-l dea.

last edit.

O sa incerc sa iti raspund si la cele 6 idei pe care le-ai scris mai sus.

1. Ti se pare ca vreunul din moderatori nu este stelist???

2.Acele posturi nu avem cum sa le stergem, eu asta am inteles prin "eliminare" ca apoi iar sare useru ca i-am sters topicu degeaba. dar de ce nu zici sa incerce useru sa foloseasca un limbaj adecvat.

3. Monitorizam pe cat putem posturile dar cateodata se scriu 10 posturi in acelasi timp si nu aveam cum s ale monitorizam pe toate.

5. Samantarul sa scrie un articol si sa dea un mail sitului fcsteaua iar acel articol va fi postat pe site, daca admini cred ca este folositor sau ce or vrea ei.

Doar la aceste idei am putut sa iti raspund.

Miaus23.07.2007 13:01
1.Domnule Sorin, dara ar trebui sa sanctionam orice chestie dasta care zici tu mai mult d jumatate din userii inregistrati pe acest forum ar fi sanctionati, banati etc. Am mai spus ca pana acum la topicul Articole FCS v-a lasat si putin peste limita regulamentrului sa vorbiti.

2.Domnule Miaus despre ce screenshot este vorba??, fedora nu mi-a dat nici un screen, si daca il are sa mi-l dea.

last edit.

O sa incerc sa iti raspund si la cele 6 idei pe care le-ai scris mai sus.

1. Ti se pare ca vreunul din moderatori nu este stelist???

2.Acele posturi nu avem cum sa le stergem, eu asta am inteles prin "eliminare" ca apoi iar sare useru ca i-am sters topicu degeaba. dar de ce nu zici sa incerce useru sa foloseasca un limbaj adecvat.

3. Monitorizam pe cat putem posturile dar cateodata se scriu 10 posturi in acelasi timp si nu aveam cum s ale monitorizam pe toate.

5. Samantarul sa scrie un articol si sa dea un mail sitului fcsteaua iar acel articol va fi postat pe site, daca admini cred ca este folositor sau ce or vrea ei.

Doar la aceste idei am putut sa iti raspund.

Domnule Dragoshel nu stiu daca dumneavoastra aveti posibilitatea dar in cosul de gunoi se gaseste screenshotul pe care l-a facut fedora si pentru care a fost banat.

Povestea este asa.Virgil l-a instigat pe userul OOP dupa care l-a jignit.OOP a raspuns CIVILIZAT dar postul lui a fost editat de VIrgil care l-a si banat.Virgil apoi si-a editat postul sa Para ca totul a fost ok.Fedora a vazut smecheria si a facut un screenshot.Apoi a fost banat si el ca se baga in treaba moderatorilor.

Pe Daffyduck l-a banat asa ca i s-a sculat lui dar s-ar putea sa aiba niste surprize pe viitor domnul Virgil.

Eu nu am absolut nimic impotriva celorlalti moderatori care isi fac treaba asa cum trebuie (am luat avertisment de la SSK si nu am zis nici pas ca era meritat) dar Virgil e TIRANUL forumului.

Si apropo cum sa ceri dovezi cand Virgil sterge/editeaza posturi si apoi baneaza userii.?!?!?!!?

axl2323.07.2007 13:10

Rusine pentru site-ul nostru sa tremure in fata unui om! Rusine pentru moderatorii vitregi, care dau unul dintre cele mai frumoase site-uri ale Romaniei prada in ghearele unui vampir! Curat caraghioz!

Jos tiranul! Jos bampirul care suge sangele forumistilor! Nu s-alege! Cu toata dascalimea dumnealui, cu toata societatea moftologica a dumnealui, degeaba! Sa-mi raza mie mustatile!

Dragoshel23.07.2007 13:16

Chiar am posibilitatea, dar nu am stiu ca il pot regasi acolo.

pai nu stiu daca ai vazut dar eu, sau altcineva cand modificam un post, modificarile le facem cu alta culoare pentru a iesi in evidenta.. ;)

Miaus23.07.2007 13:36
Chiar am posibilitatea, dar nu am stiu ca il pot regasi acolo.

pai nu stiu daca ai vazut dar eu, sau altcineva cand modificam un post, modificarile le facem cu alta culoare pentru a iesi in evidenta.. ;)

Aici http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=7735

andyro23.07.2007 15:26
Off-topic again.

Iata-l pe vajnicul andyro cum se intoarce el si ne invata pe noi ce e aia server optimizat pentru mii de accesari zilnice, cum ne expune el munca tovarasilor care zi si noapte nu mai prididesc in a bana si avertiza userii astia rai si cum ne trimite el frumos pe toti la colt sa ne facem site-ul nostru.

Baiatu' vezi ca nea Jiji are nevoie de oameni din astia ca tine asa cu initiativa.Fugi sa vezi ce posturi sunt pe la PNG ca promiti, ai talent.

Coane eu nu numai ca am infiintat o asociatie dar am fost si presedintele ei vreo 3 ani de zile asa ca ciocu mic cu responsabilitatea ca nu tine.Poate ii impresionezi pe "slapari" cu chestii din astea dar "nu vorbi fara sa sti" in ceea ce ma priveste.

Si desi plictisit o mai zic ca vad ca tov.andyro nu a inteles care e smecheria.

Parere personala e a mea si a ta tovarasul.Cand e pe prima pagina e viziune redactionala.Hai copilasu ca nu e greu sa pricepi.Pune mana pe o carticica.

Si cu asta cam gata pe forumu' lu Virgil.

P.S. Virgil i-auzi super oferta de la Daffy.Are el vreo 300de GB de domeniu liber si poate sa iti faca un forum NUMAI AL TAU in cea mai noua versiune de phpBB si sa iti creeze mii de useri virtuali pe care sa poti sa ii banezi dupa bunul plac.Acolo o sa fii ZEUL forumului asa ca gandeste-te.Daffy asteapta un raspuns.

P.S.1 Domnule Dragoshel asteptam cu sufletul la gura sa vedem si noi screnshotul ala al lui Fedora.Asa sa vada si pulimea ce s-a intamplat de fapt si cum mr.Virgil editeaza psotul baneaza userul si martorii si totul e lapte si miere.Cosa nostra ar fi INVIDIOASA pe astfel de eliminari ale suspectilor.

Eu nu ma intorc de nicaieri stimabile, altii au disparut de pe aici cand idolul lor se tara in jurul locului 4, se manjea razand cu dejectii becaliene gen "contract pe 2 ani" si isi verifica adancimea gaurilor (nazale) in timp ce echipa nu tragea un sut pe poarta contra Fulgerului. Asa ca intre mine si tine, care sustineai protejatul mioriticului personaj, nu stiu care ar trebui sa se inscrie primul in PNG.

Cat despre asociatia ta, daca ai inceput cu "nu vorbi fara sa sti" si "parerea personala e a mea", sper din tot sufletul ca nu era o asociatie de promovare a valorilor limbii romane.

Mai departe te-as trimite la un search despre disclaimer, dar daca limba romana e asa grea, mi-e frica sa te bag in engleza sau notiuni de drept.

Virgil23.07.2007 18:17

@ Miaus

Buna seara!

Am asteptat sa temini tot ce aveai de spus impotriva mea.

Nu te-am jignit, nu am incercat sa te intimidez, nu te-am amenintat, nu am incercat sa ridic forumul impotriva ta, nu te-am numit tiran... Tu le-ai facut pe toate.

Pentru ce?

Pentru ca am folosit in mod corect sanctiunile prevazute in regulament impotriva mentorului tau?

E un utilizator ca oricare altul.

Asta inseamna ca sunt Tiran? Exagerezi voit.

Ai spus ca-mi pregatesti o surpriza. Daca e vorba de surpriza aceea pe care a vehiculat-o si daffy, ca mi-ar sterge contul, nu cred ca vei reusi. Root admin- ul are ultimul cuvant.

Daca e vorba de o surpriza de alt gen, sunt pregatit cum se cuvine. In plus IP- urile voastre figureaza in agenda comandantului sectiei de politie din raza domiciliului meu. Mi-e prieten bun, crede-ma.

Ai incercat sa-i instigi pe ceilalti moderatori impotriva mea. Nu mi-am facut decat datoria. Ai incercat sa instigi utilizatorii. Ai primit replici intresante de la axl23 si de la andyro.

Ai incercat sa ma intimidezi. Toata starea ta de agitatie merita o cauza mai buna.

Crezi ca voi trece cu vederea toate acestea? In niciun caz. Ar insemna ca orice nebun ar putea sa-si permita sa faca tot ce-ai facut tu alaltaieri, ieri si astazi pe acest forum.

Pentru ce Miaus? Pentru a-l reda pe daffy forumului? Mi-e teama ca e imposibil. Mortul de la groapa nu se mai intoarce.

Alex_9123.07.2007 20:03

Domnilor moderatori !!! S-a intramplat ceva :((( !!! S-a schimab forumu , nu mai e ca inintr , acum e cu foldere in scrisuri mici , si nu se mai vede tata postarea unui utilizator :((( , sau poate am apasat io pe ceva si s-a stricat :(((

AJUTATIMA CA NU IMI PLACE VA ROG FRUMOS .

theraphie25.07.2007 01:26

Vreau sa imi cer scuze daca deranjez pe cineva!!! dar ar mai trebui lucrat putin(mai mult la site) si aici ma refer la partea vizuala:D:D:D!!! cel putin asta e parerea si cred ca si a altora!!!

Dragoshel25.07.2007 06:19

Si anume ce crezi tu ca trebuie schimbat la partea vizuala?

George Stan25.07.2007 09:36

theraphie, asteptam sugestii:D:D:D

suporter**31.07.2007 10:14

sanctiuni ,nrsanctiuni,reguli ,cenzura etc,e normal sa faceti asa ceva si e bn ,dar mai bn ganditi va de unde pleaca aceste lucruri!!!!nu e asa greu...va spun eu...de la ceea ce scrieti voi si kum scrieti asta e parera mea,totul pleaca de aici ,daca voi ati incerca sa atrageti useri ar fi totul bn dar cand voi care mai de care incercati sa va demonstrati intelectul devine penibil oricum, DOAMNE AJUTA sa aiba rezultate bune Steaua iar voi sa stiti cum sa le comentati,bafta

George Stan31.07.2007 10:44

Nu inteleg ce vrei sa spui, asta probabil pentru ca refuzi sa scrii in limba romana.

Padrese01.08.2007 09:36

La multi ani FCSTEAUA.RO ! ! !

Felicitari pentru site baieti si la cat mai multe realizari ! ! !

tricou_596631891.png

axl2301.08.2007 11:38

La multi ani, fcsteaua.ro! La anul mergi la scoala sau mai stai un an la gradinita?

c.ronaldo1701.08.2007 11:57

La Multi Ani fcsteaua.ro!

Admini si moderatori, da'ti si voi de baut azi? La tot forumul...

fane_casieru01.08.2007 12:25

La Multi Ani fcSteaua.ro steagsahmic

SSK01.08.2007 13:32
La Multi Ani fcsteaua.ro!

Admini si moderatori, da'ti si voi de baut azi? La tot forumul...

Fara numar! Treceti-o in contul nostru ;)

bodanelu01.08.2007 14:58

La multi ani!! :)

axl2309.08.2007 16:02

George si ceilalti.

Am intrat mai de mult pe un forum strain si avea urmatoarea optiune: orice user nou inregistrat nu putea sa posteze o perioada de 30 de zile de la activarea contului. Dadeau aia si niste justificari foarte elegante, care nu lezau cu nimic, spuneau ceva de respectul datorat muncii altora, de pasiunea care nu te impiedica sa stai 30 de zile pe bara, prostioare, etc. Cred ca ar fi o solutie excelenta si pentru fcsteaua.ro. Nu numai ca s-ar curata forumul de de-alde Danny, Inima_ros_albastra si, mai nou, amzaciprian, dar ar rezolva si problema celor care se cloneaza dupa ce au primit ban pe cateva zile, doar pentru a raspunde contestatarilor, cat si pe cea a suporterilor altor echipe care intra sa-si faca de cap pe-aici.

Cititi, va rog, pana vor fi sterse, post-urile lui amzaciprian din topic-urile rezervate campionatului de fifa. Sunt criminale.

I.N.Money09.08.2007 16:40

In general sunt cu parerea ca fiecare user al acestui forum este egal,dar nu pot sa nu subscriu la ceea ce zice Axl al nostru.Unii intra aici sa isi verse frustrarile si sa depaseasca barielele normalului prin posturile lor.

Dragoshel09.08.2007 16:42

Da, asa ar trebui axl, dar inregistrarea pe acest forum este free, cine vrea se inregistreaza, de oamenii aia ca danny.. ai vazut ca ne-am ocupat noi, am incercat s aii explicam dar pana la urma am vazut ca nu avem cu cine.

axl2309.08.2007 20:33

@Dragoshel

@I.N.Money

Punerea in practica a propunerii mele, daca formatul site-ului permite, nu-mi pare deloc un atentat la libertatea de exprimare, la dreptul gratuit de inregistrare, la egalitatea dintre useri. E pur si simplu o masura de siguranta ce se poate lua pentru a preveni magariile enumerate de mine mai sus. Nu va afecta nici un user deja existent, va insemna doar o triere mai acatari a viitorilor useri. Mie personal, care urmaresc forumul ca un disperat, imi pare foarte enervant sa vizualizez un topic in care vad ca s-a scris de curand si sa dau peste o gramada de steaguri sau alte mesaje insipide.

Dar nu stiu, si aici mi-e ca propunerea mea e degeaba, daca formatul acestui site permite asemenea aplicatii, site-ul pe care am vazut acest sistem era unul extrem de bine pus la punct, extrem de serios, extrem de popular. Trata, in mare parte, cu posibilitate extinsa de download-are de filmulete explicite, subiectul zoofiliei.

«1789101129»