Vorbesti de suspendarea contului? In cazul asta, da, este posibil. Daca cel care a dat banul a bifat "suspenda" in loc de "restrictioneaza" a blocat si mesageria.
@Stix, eu vad aici ca ai un ban dat pe 2 septembrie 2010 de catre Andyro si unul pe 12 mai 2011 de la Azzido. Este posibil, a se retine, spun este posibil, nu afirm ca asa e, ca Andy si Azzido sa fi setat "suspenda" in loc de "restrictioneaza". Asa ca te rog sa te adresezi lor.
Da, astea-s......le stiu f. bine, stiu totodata si cine mi le-a dat si motivele invocate de cei doi, eu insa am intrebat altceva, pe mine ma ,,preocupa ceva" in mod EXPRES........nu ma pricep absolt deloc la moderare, asa ca nu stiu care este diferenta clara intre un cont,,suspendat" si unul ,,restrictionat" , astia-s termeni tehnici pe care ii cunosteti voi mozii si nu ma ,,pasioneaza" sa-i aflu.
Ce doresc eu sa stiu exact este criteriul bine determinat, aplicabil unui user care greseste in vreun fel, adica mai clar, scurt si pe romaneste: De ce unui user care savarseste aceeasi fapta ca altul ( hai sa dau si un exeplu, sa zicem injurii, da?!), i se ,,suspenda" contul iar altuia doar i se ,,restrictioneza" contul, imi inchipui ca una dintre cele 2 este mai grava ( nu stiu exact care dintre ele), n-are asta vreo importanta.....
Exemplu clar: userul stix injura, userul y injura si el( bineinteles in alt context ), de ce eu userul@ stix am avut intotdeauna mesageria blocata, pnetru a nu putea raporta un hai sa zicem un asa zis ,,abuz" ( asa il consider eu...., nu inseamna ca-i asa ) si userul @ georgel ( am ales un nume la intamplare ), nu ,,beneficiaza" de acelasi ,,tratament" ca mine si are dreptul de-a folosi mesageria?!, see my point......asta mi se pare mie un pic ciudat, care-i diferenta intre cei 2 useri?!
Pana astazi nu m-am plans niciodata de niciun ban sau warn de pe aici, n-am vorbit pe privat cu niciun moderator despre vreo sanctiune de-a mea de pe aici ( cred ca toti pot confirma asta ) si nici de-acum incolo n-o voi face, da' eram si eu curios de anumite chestiuni ,,mai delicate", mai ,,interpretabile", oarecum subtile, care scapa de multe ori opiniei publice, oricum sunt oarecum multumit ca asa ,,din picaturi" am reusit sa mai inteleg ,,ceva" din toata conversatia asta, mai mult asa pentru mine...pentru ,,cultura mea generala" , asa ca in principiu discutia a fost constructiva din punctul meu de vedere. Multumesc pentru raspunsuri.