FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

«191011121329»
axl28.09.2011 16:00
in mod normal poti folosi mesajeria chiar daca esti banat

Acest lucru este adevarat. Mesageria privata se poate folosi atat timp cat respectivul user "ispaseste" perioada de ban. Nu stiu de ce tu nu o puteai folosi. Este posibil sa fi avut probleme cu browser-ul. Sau mai exista posibilitatea ca mesageria sa-ti fi fost blocata de un administrator dar nu cred ca este cazul.

Ce pot sa spun? Nu lua ban.

stix28.09.2011 16:18
Acest lucru este adevarat. Mesageria privata se poate folosi atat timp cat respectivul user "ispaseste" perioada de ban. Nu stiu de ce tu nu o puteai folosi. Este posibil sa fi avut probleme cu browser-ul. Sau mai exista posibilitatea ca mesageria sa-ti fi fost blocata de un administrator dar nu cred ca este cazul.

Ce pot sa spun? Nu lua ban.

Stai, stai, stai......ca nu pricep, ,,m-ai pierdut " deja....care sunt cazurile ( prevazute de Regulament ) in care daca esti banat ti se blocheaza automat si mesageria, ca trebuie sa existe un criteriu de egalitate pentru toti asa-i, in functie de ce se decide acest lucru?!, de ,,gravitatea faptei", de nr. de zile pe care l-ai primit, de ,,nick-ul pe care-l porti", trebuie sa existe aceleasi sanctiuni pentru toata lumea, indiferent de situatie, trebuie sa existe niste criterii clare, care sa fie cunoscute de toti, in fine.....eu n-am vazut sa fie scrise pe undeva, poate faceti vorbire despre ele in Noul Regumament si le si aplicati corect pentru toti userii de pe aici.

axl28.09.2011 16:24

Mesageria nu se blocheaza automat in nicio situatie. Mesageria se poate bloca atunci cand cineva iti da "ignore", atunci nu poti trimite mesaje acelui utilizator. Mesageria se mai poate bloca de catre administratori atunci cand respectivul utilizator abuzeaza de ea, spameaza, injura, ameninta, plictiseste.

Repet, nu cred ca a fost cazul la tine. Daca inca nu te-am edificat te rog sa-i trimiti un pm lui Azzido, poate te lamureste el.

Bogdan28.09.2011 16:30

axl sunt doua tipuri de ban. cel de restrictionare si cel de blocare. poate a primit ban de blocare a contului.

axl28.09.2011 16:31

Vorbesti de suspendarea contului? In cazul asta, da, este posibil. Daca cel care a dat banul a bifat "suspenda" in loc de "restrictioneaza" a blocat si mesageria.

@Stix, eu vad aici ca ai un ban dat pe 2 septembrie 2010 de catre Andyro si unul pe 12 mai 2011 de la Azzido. Este posibil, a se retine, spun este posibil, nu afirm ca asa e, ca Andy si Azzido sa fi setat "suspenda" in loc de "restrictioneaza". Asa ca te rog sa te adresezi lor.

stix28.09.2011 17:02
Vorbesti de suspendarea contului? In cazul asta, da, este posibil. Daca cel care a dat banul a bifat "suspenda" in loc de "restrictioneaza" a blocat si mesageria.

@Stix, eu vad aici ca ai un ban dat pe 2 septembrie 2010 de catre Andyro si unul pe 12 mai 2011 de la Azzido. Este posibil, a se retine, spun este posibil, nu afirm ca asa e, ca Andy si Azzido sa fi setat "suspenda" in loc de "restrictioneaza". Asa ca te rog sa te adresezi lor.

Da, astea-s......le stiu f. bine, stiu totodata si cine mi le-a dat si motivele invocate de cei doi, eu insa am intrebat altceva, pe mine ma ,,preocupa ceva" in mod EXPRES........nu ma pricep absolt deloc la moderare, asa ca nu stiu care este diferenta clara intre un cont,,suspendat" si unul ,,restrictionat" , astia-s termeni tehnici pe care ii cunosteti voi mozii si nu ma ,,pasioneaza" sa-i aflu.

Ce doresc eu sa stiu exact este criteriul bine determinat, aplicabil unui user care greseste in vreun fel, adica mai clar, scurt si pe romaneste: De ce unui user care savarseste aceeasi fapta ca altul ( hai sa dau si un exeplu, sa zicem injurii, da?!), i se ,,suspenda" contul iar altuia doar i se ,,restrictioneza" contul, imi inchipui ca una dintre cele 2 este mai grava ( nu stiu exact care dintre ele), n-are asta vreo importanta.....

Exemplu clar: userul stix injura, userul y injura si el( bineinteles in alt context ), de ce eu userul@ stix am avut intotdeauna mesageria blocata, pnetru a nu putea raporta un hai sa zicem un asa zis ,,abuz" ( asa il consider eu...., nu inseamna ca-i asa ) si userul @ georgel ( am ales un nume la intamplare ), nu ,,beneficiaza" de acelasi ,,tratament" ca mine si are dreptul de-a folosi mesageria?!, see my point......asta mi se pare mie un pic ciudat, care-i diferenta intre cei 2 useri?!

Pana astazi nu m-am plans niciodata de niciun ban sau warn de pe aici, n-am vorbit pe privat cu niciun moderator despre vreo sanctiune de-a mea de pe aici ( cred ca toti pot confirma asta ) si nici de-acum incolo n-o voi face, da' eram si eu curios de anumite chestiuni ,,mai delicate", mai ,,interpretabile", oarecum subtile, care scapa de multe ori opiniei publice, oricum sunt oarecum multumit ca asa ,,din picaturi" am reusit sa mai inteleg ,,ceva" din toata conversatia asta, mai mult asa pentru mine...pentru ,,cultura mea generala" , asa ca in principiu discutia a fost constructiva din punctul meu de vedere. Multumesc pentru raspunsuri.

Harald31.03.2013 17:16

Stiu ca e o intrebare de incepator, dar as vrea sa stiu ce inseamna 'postboosting'.

Multumesc

Lari31.03.2013 19:44

To postboost is to "post a message with the sole intention of increasing one's post count rather than contribute meaningfully to a topic".

Harald06.06.2013 07:20

Inainte la userii banati aparea un cartonas rosu. S-a modificat chestia asta intre timp?

Dragoshel06.06.2013 07:37

nu s-a modificat nimic. trebuie doar sa ii trec in grupul banatilor. de cine este vorba?

Harald06.06.2013 09:08

pai acum ma uitam la Alex, dar intrebam asa la modul general;

oricum nu e foarte important acest subiect.

merci.

Adrian24.07.2013 20:25

Am o intrebare pentru echipa fcsteaua.ro.

Cate mesaje v-a trimis mariusmihet ca sa scoateti articolul meu de pe prima pagina?

Nu am pretentia ca articolul meu sa fie pus acolo sus, articol principal. Dar putea sa fie macar pe prima pagina, ca nu facea rau nimanui. Bine, ii facea rau lui Meme....AOLEU! MariusMihet...MM...Meme!!! Oooooo... asta explica tot.

A fost cumva prea mult pe prima pagina? 2 zile?

Ca vad ca alte "articole", de exemplu ala cu Amendarea unei sperante, inca sunt acolo.

In fine, daca v-a trimis baiatul asta peste 10 mesaje cu nemultumiri la adresa articolului, inteleg. Puteti sa il si stergeti de pe server, sa nu mai existe! Am inteles ca trebuie sa ignoram defectele lui Reghe si ale jucatorilor, da' nici de jegoasa de Meme nu mai avem voie sa zicem?!

Lari24.07.2013 21:18

MII DE SCUZE, e vina mea. Am facut niste incercari (sunt mici probleme cu serverul) si am uitat sa-l repun la loc.

MariusMihet, un baiat super, dupa umila mea parere, n-a avut niciodata astfel de rugaminti.

drvladyk24.07.2013 21:29

1. Nu stiu ce s-a intamplat, mie mi-a placut articolul. Unul dintre colegi l-a pus si pe pagina

2.Te rog tempereaza-te cu atacurile astea. Nu exista raport de la Marius si nici postare de-a lui pe topicul special. Si sper ca ma crezi cand spun asta

Adrian25.07.2013 16:20
O intrebare pentru echipa fcsteaua.ro:

De ce numiti postarea stimabilului Adrian "atac" la dresa mea? Daca ati numit-o asa nu e normal sa ii dati nana la cur sa se astampere odata?

E un individ evident complexat de initialele MM dar mai am o veste pentru el: o alta initiala a numelui meu e F. Cred ca putina minte de care dispune pe stoc i-ar permite sa scorneasca o injuratura de pomina, ceva ce folosesc multi de pe aici....sugestie: f..m..m.

Si cand va mai rog sa stergeti "articole" de pe prima pagina asa sa faceti! Se aude Lari?

Oricum cred ca a stat suficient ca omuletul sa isi dea seama de marimea ego-ului personal, sa ii hraneasca inca vreo saptamana creierasu' si mai apoi sa abereze altceva.

Daca considerati jignitoare aceste "ganduri" ale mele va rog sa le tratati ca atare, mai am, insa cheful de a posta in legatura cu un mic accident genetic s-a terminat.

Mersi Lari, thank you Vlady.....niste baieti de baieti!

Of, saracu'

Salut

Am observat de ceva timp o asa zisa liniste pe site. Ma refer aici la lipsa de reactie vis-a-vis de actiunile anumitor useri, de atitudinea lor fata de ceilalti.

Vorbesc in primul rand de userul Adrian. Modalitatea lui de a purta o discutie, e mult spus oricum, e efectiv deranjanta. E mereu acid, pune etichete tuturor si mai mereu ii ia la misto pe toti cei care "indraznesc" sa ii contrazica ideile. Ori asta e un mod complet defectuos de a purta o discutie....

Gandind pe termen lung cred ca se va ajunge la neimplicare din partea tot mai multor useri, tocmai din acest motiv. Nu exista respect pentru nimeni, toti(cu mici exceptii) sunt ba oi, ba elvetieni si chiar redusi....

Sunt cativa useri care au incercat sa se situeze pe partea "moderata" a abordarii oricarui aspect al unei idei sau discutii. Acest lucru nu este acceptat, mai mereu si le iau peste bot, sunt tratati "de sus" si se simte din oricare postare a acestui user(Adrian) o adversitate fara rost la adresa oricui.

De aceea va rog sa analizati, obiectiv daca se poate, aceste aspecte semnalate si sa corectati acolo unde e cazul.

Moderatia nu a stricat niciodata insa relele intentii si pana la urma obsesia acestui personaj fata de niste aspecte pe care nu le putem controla, sunt extrem de daunatoare.

Nu e capabil sa conduca o discutie, nu e capabil sa absoarba alte idei si mai rau decat atat, se crede "tata" tuturor si mai presus de orice sanctiune.

Va rog sa luati masuri si astfel sa acordam o sansa, de exprimare bineinteles, si celor mai putini "dotati" intelectual.Marius mihet

Cica intelectual...

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/40547/

Mda... intelectual. Nu pot chiar toti sa fie intelectuali, prietene!

By the way:

Cu riscul de a fi "banat" iti raspund eu. Nu mai este un site al suporterilor, acum apartine acelor indivizi care urla mai tare, care injura ca la usa cortului, este al acelora pentru care o scara de valori reprezinta o himera si in cele din urma este al acelora care nu sunt in stare de nimic altceva decat sa emita niste ipoteze "corneldinusciene".....

Cat despre apelul la moderator stai linistit deocamdata, daca te vei lua de cine nu trebuie o sa vezi ca exista. Pana atunci e vanatoare.....

Sa fi sanatos!

Ai mancat un i. Probabil i-ul de la intelectual, draga FMariusMihet. :)

Imi place tupeul tau, totusi. Ca, dupa ce dai fuguta la virgil sa il rogi sa ma baneze, tot tu sari sa ne spui ca moderatorii sunt rai si ataca doar la comanda. :))

Si inca ceva. Stii de ce a fost atat de rahat articolul ala al tau cu speranta? Nu pentru ca habar nu ai cum se scrie corect verbul a fi. Nu asta-i problema.

Articolul tau a fost de rahat pentru ca a fost o minciuna. Pentru ca l-ai scris ca sa ii impresionezi pe altii, pentru ca nu ai scris ce crezi, ce simti. Asta a fost problema.

Ai incercat tu sa faci un articol ca sa te pupe-n fund toti astia de pe site care nu-s revoltati de ce se intampla la echipa si ai dat-o-n bara. Pentru ca alora nu le pasa de articole filozofice. Pentru aia e destul sa zici "Piovaccari superb, Nikolic fantastic, forza Banel Nicolita!". Atat le trebuie lor. Nu au ei nevoie sa le spui ca speranta e moarta, sa ii indemni sa se relaxeze si sa ignore tot ce se intampla in tara. Ca ei oricum fac asta.

Pe mine ma doare-n cot de tine. Am gresit ca te-am luat la misto, ca oricum ti-ai luat-o de la cititorii care ti-au explicat frumos ca articolul tau e slab. Daca vrei, totusi, sa iei in considerare sfaturile mele, o sa fie bine pentru tine.

Poate ca sfaturile mele ii vor ajuta si pe cei care vor sa scrie articole pe viitor. Sper sa nu le stearga mozii.

Intr-un articol trebuie sa te exprimi corect si simplu, in asa fel incat sa te inteleaga toata lumea. Ca nu faci articole pentru Nietzsche si Platon. Faci pentru Gheorghe Popescu, vecinu' de la 2.

Cuvintele mari pastreaza-le pentru fetele cu care iesi in oras. Nu-s pentru cititori. Sau macar pune-le niste dictionare la dispozitie.

Cand faci un articol, scrie-l din suflet. Nu-l scrie la comanda. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu toata lumea are talent sa scrie la comanda. Daca pui pe foaie ce gandesti, sunt sanse mai mici sa te faci de rahat decat daca te apuci sa filozofezi aiurea.

Deci, FMariusMihet, noroc la scris. Dumnezeu stie ca ai nevoie de mult noroc. Inca un articol ca ala cu speranta si cred ca te fugaresc astia de pe site :))

Citind din nou textul ala acum, parca am citit scrisoarea din puscarie a dragului nostru albanez.

Senzational cum toti astia gandesc la fel!

Adrian25.07.2013 17:05

Empyro, cand imi zici tu ca articolul meu e o dejectie, creste inima in mine. Cand cei ca tine(elvetieni, oi, incompatibili, ingnoranti, gigisti - ziceti-va cum vreti ca mie nu-mi pasa) urla si sufera, asa simt ca ma invaluie o bucurie si o senzatie de fericire... nici nu stii... pfoai!

empyro se considera jignit cand eu spun sa ma pupe-n cur toti gigistii jegosi. Desi el ne spune ca nu e gigist, e doar moderat :))

Ce-mi place cum va dati voi arama pe fata :))

p.s.

Astept un articol scris de tine. Vreau sa vad daca te poti face mai tare de rusine ca FMariusMihet. :)

Eu cred ca poti :)

Adrian25.07.2013 17:22
Cand ramai fara argumente incepi sa faci UTC-isme,

Zise omul care, in lipsa de argumente, inventeaza.

Cat despre pupatul meu in fund. Puteti sa o faceti toti care credeti ca nu scapam de cioban. Sincer va zic. Sa ma pupati in fund daca credeti ca nu scapam de cioban. TOTI!

Am trimis un articol care priveste chestiuni sportive (

Abia astept sa il citesc :))

Din astia ca tine au scris multe articole care privesc chestiuni sportive :))

Probabil si asta face parte din complexul tau de inferioritate dezvoltat fata de mine.....

Ahahahahhahah :))

Daca trebuie sa spui singur ca poti citi Nietzsche, e clar...

MoWeed25.07.2013 18:10

Nu mai bine purtati voi discutia asta in privat? Chiar nu ma intereseaza conflictele voastre personale.

PS: Empyro. Lui Flyer i-am editat postarea in care spunea ca esti Azazello. Restul postarii era relevanta si nu ti se adresa tie personal. Nu i-am dat sanctiune pentru ca nu era cazul.

MoWeed25.07.2013 18:41

Din punctul meu de vedere, poti sa speli toate rufele in public. Eu stiu ca am actionat corect si nu am nevoie de aprobarea ta sau de acceptul tau. Ba chiar as putea spune ca eu, personal (nu in calitate de moderator) nu dau 2 bani pe ce ai tu de spus. Nu am cum sa-i dau ban lui Flyer pentru postarea pe care ai citat-o mai sus deoarece tot ceea ce a scris acolo este 100% adevarat. Nu o sa sanctionez omul pentru ca a spus un adevar.

Eu sunt convins ca rolul tau aici este unul de troll; de aia te bagi in discutie pe toate temele si esti expert in toate. Ai dreptate, nu este site-ul meu. Pentru ca, iti spun sincer, daca era la latitudinea mea, ai fi primit ban de foarte mult timp.

vlad25.07.2013 18:50

Uite de ce imi este urat mie sa mai intru pe aici. Cand vad atatea cearturi pur si simplu mi se taie cheful. Am observat ca au disparut multi de pe site. Trist.

@Flyer, salut revenirea ta!

PS Acum l-am zarit si pe Dragoshel. Salut si revenirea ta. :)

MoWeed25.07.2013 19:04

De apreciat cinstea colegilor mei moderatori/redactori care, se pare, povestesc tot ce se scrie in forumul privat. Foarte bine, de acum inainte vom vorbi numai aici, in vazul lumii.

Unde am spus eu ca l-am ajutat? Iar imi pui cuvinte in gura si nu da bine asta din partea unuia care vrea sa para echilibrat (desi e elvetian harcore, dar asta e alta discutie).

Nu te cunosc personal, la fel cum nici tu nu ma cunosti pe mine. Parerea care mi-am format-o despre tine este bazata pe avatarul tau virtual, pe ceea ce spui aici.

Din nou, interpretezi putin vorbele dar se poate ca si ceea ce ti-a spus Virgil/mariusmihet (desi eu banuiesc ca este cel din urma) sa fi fost putin scos din context. Am spus clar ca daca Adrian primeste ban pentru trolling eu voi da ban si celorlalti trolli de pe aici. Nu am pus nici o conditie, nu am dat nici un ultimatum si, in nici un caz, nu am impus ramanerea lui Adrian pe forum. De fapt, Virgil nu i-a dat ban (din greseala i-a scazut sanctiunea, nu i-a crescut-o) si i-am spus ca poate sa faca ce vrea dar daca el face ce vrea, voi face si eu ce vreau.

Eu moderam pe aici cu mult inainte sa ai tu cont. Faptul ca, in tot timpul asta, singurii care s-au plans de mine sunt cei care gandesc ca tine imi dovedeste ca mi-am facut treaba. Singurul care sa nu fie elvetian si sa se fi plans de mine este Adrian. Ba chiar era, la un moment dat, intr-o cruciada impotriva mea. Ciudat ca am ajuns sa-l impun pe site...

drvladyk25.07.2013 19:12

Bai....va plictisiti tare...

Eu unul nu banez decat jigniri, cacaturi de gradinita gen m-a poreclit Ionel chiar nu ma pasioneaza. Empyro daca il jignesti pe Adrian iti dau 3 zile. Adrian daca il jignesti pe Empyro tot 3. In rest polemizati fratilor ca nu moare nimeni. E site dde suporteri nu de intelectuali, nu de puric sau chirila sau alti obositi. Daca gresesc sa fiu schimbat, viata mea va ramana la fel de mijto.

Adrian25.07.2013 19:16

Am fost injurat de familie, de morti, de nu mai stiu ce si nu s-a facut nimic. Am fost suparat la inceput apoi mi-am dat seama ca e fix pix. Ca ma injura niste necunoscuti care... ce sa faca si ei?! Asta este. Niciodata nu va fi lumea intreaga de acord cu mine. Deci oameni care nu ma vor placea vor exista intotdeauna.

Mi se pare un pic penibil sa fiu injurat in fel si chip si apoi sa mi se dea in cap pentru ca mi-am permis sa bag un "plm" sau chiar acel "sa ma pupe-n cur". Unii sunt foarte sensibili. Daca ii deranjeaza asa de tare o ironie sau un "sa ma pupi in fund" sunt curios ce ar face daca ar folosi cineva impotriva lor arsenalul lui Toronto. Probabil ar arunca monitorul pe geam.

Empyro, te-am tot rugat sa nu mai folosesti numele meu cand discuti cu alti oameni.

Adrian(ca sa te citez pe tine) nu a impus nimanui ramanerea sa pe forum si nu a conditionat-o de banarea ta, a lui Alexandru H., Lorimer, etc.

Chiar Lorimer cred ca poate confirma ca nu i-a dat nimeni in cap desi e clona unui suporter de-al Craiovei. Eu cel mai putin. Pentru ca, asa cum am mai zis, nu mai imi pasa. Acum vreo 2-3 ani poate mi-ar fi pasat daca si-ar fi facut clona pe site si as fi cerut indepartarea sa. Acum nu mai imi pasa. Te rog, pentru a nu stiu cata oara, nu mai vorbi despre mine. Daca vorbesti cu mine, e ok. Dar nu mai vorbi despre mine. Nu mai inventa tot felul de rahaturi despre mine.

Nici cu MoWeed nu am vorbit despre tine, despre altii, despre orice. Nu am mai vorbit cu el de foarte mult timp.

Adrian(iar te citez) e un simplu utilizator al siteului, ca si tine, cu aceleasi drepturi si puteri. Iti poate garanta asta oricine. Chiar si prietenul tau FMariusMihet.

axl25.07.2013 19:20

Salutare colegii. De asemenea, adio.

Forumul asta o lalaie de prea mult, nu moare desi boala-i lunga.

Numai mojici si mitocani.

drvladyk25.07.2013 19:20
, stiu si faptul ca ai conditionar ramanerea lui Adrian pe forum de banarea mea a lui Alexandru H. si Lorimer, fara motiv.

Nu dau numele celui ce ti-a zis asta desi il stiu. Eram acolo... E eronat... Mo nu a conditionat, a pus egalitate... Baietasul e o laba trista, eu am vazut cum apareti...parca va sunati...Am voie sa-mi bag 2 degete? Poate scap de scarba provocata....

«191011121329»