FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

«1101112131429»
Adrian25.07.2013 19:26

Vlad

Eu pot sa traiesc pe site cu Alexandru H., Empyro, FMariusMihet, Lorimer si altii. Nu ma intereseaza ca ei sa fie banati. Daca a zis MoWeed ca eu nu pot trai cu acei baieti pe site, a gresit. Eu pot trai.

Daca e sa dezbatem, dezbatem. Si nu o sa fie nici o problema.

Daca e sa ne injuram, ne injuram si o sa fim sanctionati. Daca sarim calul de prea multe ori, o sa fim banati.

Eu nu caut ca baietii astia sa fie exclusi. Nu eu am fost cel care a trimis mailuri plangacioase.

Empyro, vad ca nu te poti opri si ca tot vorbesti despre mine. Atunci, da-mi voie sa iti fac un cadou:

20110727215213_adrian_dunbar2.jpg

Adrian25.07.2013 19:37

Nu am acces la moderare. Nu am acces nici ca MoWeed, nici macar ca Virgil. Nu am acces nici macar la sectiunea staffului. FMariusMihet iti poate confirma asta. Nu am nimic in plus fata de tine.

Am facut plangere nu pentru ca am fost injurat de Virgil ci pentru ca el stergea postarile mele ca sa nu para ca ii pot raspunde. Atat. Discutia pe care am avut-o cu el nu a inclus nici macar cea mai micuta injuratura.

Sper ca ti-a placut cadoul meu :) Il poti printa si apoi te poti da mare la prieteni cu ce ai :)

Sau ti-l poti tatua :)

drvladyk25.07.2013 19:38

mergeti ma la un psihiatru. Eu ma duc la somn si ma f.. asta a devenit discutie de pisde gen care si cum s-a rujat..nu ma integrez, mi-e sila

seara frumoasa domnilor

Adrian25.07.2013 19:55

Sper sa te lamureasca ca nu am avut nici o pila, nimic.

empyro_un_dobitoc.jpg

Iar injuratura despre care vorbesti tu, injuratura pentru care am fost avertizat a fost "atat ii poate capul" - mare injuratura!

Joga Bonito25.07.2013 20:06

Vladyk, tu ai realizat ce conduita de tractorist ai? Aduna-te si incearca sa urnesti forumul spre niste discutii mai diplomatice!

Adrian25.07.2013 20:06

MoWeed poate sa zica ce vrea el. El nu vorbeste insa pentru mine. Cat despre poza, ea stie probabil ceva ce noi, restul, nu stim... inca. Da' poate aflam si noi :)

Inca o data observ ca te frustreaza avertizarea primita de la LDS. Nu ma priveste nici asta.

Nu stiu cate dovezi trebuie sa iti mai aduc ca sa te convingi ca ma doare-n cot de tine. Chiar nu are nimeni nopti nedormite din cauza ta. Stiu ca suna urat dar asta e adevarul.

Adrian25.07.2013 20:38

Of....

Si se jura ca nu fura, dar l-am prins cu rata-n gura. Este avocatul tau si mai ai si altii ! Ai fost in centrul atentiei deci are legatura cu tine. Nu ai ce sa mai spui ! E deja "beyond the reasonable doubt" cum ar zice americanii.

Eu nu l-am rugat, nu am nevoie ca el sa fie avocatul meu. Daca a facut-o, a facut-o ca asa a vrut el. Nu stiu din ce motive. Intreaba-l mai bine pe el. Totusi, te-as ruga sa o faci in privat. Ca nu vad de ce e nevoie sa imi faci mie reclama pe aici. Lumea ma cunoaste deja :)

NORMAL ! Auzi ce remarca inteligenta. Regulamentul e acelasi pentru toti (in teorie) si tu l-ai incalcat, dar esti inca pe-aici.

Tu vrei sa fiu banat pentru ca te-ai simtit atunci cand am zis eu sa ma pupe-n cur toti cei care nu cred ca ciobanul o sa plece de la echipa. Ok. Eu sunt de acord. Daca crimele mele au fost atat de grave, sa mi se taie capul.

Pe mine ma doare intr-o zona si mai indiferenta de tine, dar nu si de parerile tale pe care sunt oricand dispus sa le dezbat cu cea mai mare placere si nu si de limbajul pe care il folosesti si ti-l tolereaza nasii de dragul vechimii si a faptului ca latri toata ziua despre cioban.

Am vazut cum esti tu dispus sa dezbati.

"Judecatorii l-au condamnat pe cioban dar nu a fost corect, pentru ca eu stiu mai bine ca ei." sau "Premierea nu e mita pentru ca se practica si in alte campionate chiar daca eu nu pot sa dau exemple concrete." Cu argumente ca astea, nu ai cum sa nu iti umilesti adversarul.

Si da, ai dreptate intr-o privinta. Eu sunt pe site din 2005. Tu nu ai nici 3 luni. Dar ai sarit sa te certi in ultimul hal. De trolling nici nu mai zic. Cele 2 exemple de sus ar fi destul pentru ca tu sa fii banat pentru trolling. Si daca spuneai chestiile astea acum 2-3 ani, chiar erai banat. Fara nici o problema.

Insa lucrurile s-au schimbat pe site. In bine sau in rau, inca nu stim. Toate raspunsurile vor veni la timpul lor. Eu inca sunt convins ca tu esti xray. Desi nu ma deranjeaza treaba asta si nu vreau sa fii banat. Dar mai devreme sau mai tarziu va iesi la suprafata adevarul. Si atunci oamenii vor intelege de ce e atat de suparat empyro.

p.s.

Daca o sa fiu banat, cer doar sa imi fie restrictionat dreptul de a posta, nu si de a intra pe site. Mai am niste articole care as vrea sa fie publicate si nu am chef sa-mi fac clona ca sa le pot trimite. Multumesc.

Alexandru H.25.07.2013 21:35
Nu dau numele celui ce ti-a zis asta desi il stiu. Eram acolo... E eronat... Mo nu a conditionat, a pus egalitate... Baietasul e o laba trista, eu am vazut cum apareti...parca va sunati...Am voie sa-mi bag 2 degete? Poate scap de scarba provocata....

Puteti sa va bagati din partea mea toate degetele daca nu stiti ce inseamna a modera un biet forum de discutii. Fiti mai decenti si mai simtiti; nu va plangeti tot timpul de greutati de parca ar fi forumul aglomerat de inamici ai poporului. Ati scapat de atatia stelisti prin atitudinea asta de oameni ce se caca trandafiri si va mirati ca de ce mai sunt unii de samanta ce va contesta. Pai de ce sa nu o faca daca unul gen Mo ne invata ca moderarea e precum vendetta corsicana - daca omori pe unul de-al meu, iti omor cinci de ai tai ? Ce treaba am eu cu Adi si cu postarile lui? Mo sa se reintoarca la scoala daca nu a invatat ca 1 =/= 1 + 1 + 1.

Imi pare rau ca am fost decent anul trecut cand mi s-a oferit pozitia de moderator al forumului si am refuzat-o elegant. Trebuia sa ma iau dupa actualii moderatori si sa ma comport precum o laba trista.

MoWeed25.07.2013 21:40

Empyro, daca mai continui cu prostii inventate o sa-ti sterg postarile si ma doare-n cot cat o sa te plangi.

Iti explic odata pentru totdeauna, ca sa intelegi:

1. Sunt luni de zile (daca nu chiar ani) de cand Adrian nu mai are acces la moderare si/sau in sectiunea rezervata moderatorilor. El nu are cum sa vada ce se scrie acolo; are accesul care-l ai si tu pe site. Atat si nimic mai mult.

2. Adrian nu este pila mea. La cate conflicte am avut cu el de-a lungul timpului, eu sunt chiar ultimul dintre moderatori care ar trebui suspectat de asa ceva. Tovarasii tai cu acces pot verifica logul sanctiunilor si iti pot confirma ca, de-a lungul vremii, eu i-am dat cele mai multe sanctiuni lui Adrian dintre toti administratorii si moderatorii de pe forum.

3. Adrian nu a avut nici o legatura cu discutia aia. Pur si simplu am considerat ca, daca Virgil are dreptul sa dea sanctiuni cum i se scoala lui sub motivul de trolling (generic, fara vreo postare anume citata) atunci de ce sa fie altii ocrotiti? Mai ales ca tu esti cel putin la fel de troll ca Adrian (desi, recunosc, Adrian este ceva mai agresiv). Imi place ca te crezi tare destept, de parca noi astia de aici n-am mai vazut trolli ca tine (care incearca sa para echilibrati, care "put" a moralitate si care, de fapt, baga "fitile" la greu).

Ma bucur ca tu zici ca sunt incompatibil cu moderarea. Pentru mine, este un veritabil compliment.

@Alexandru H

Ma bucura ca "omul robot" care nu crede in nimic si nu simte nimic (drept urmare, denigreaza tot) imi spune mie sa mai si simt :)))))

Daca nu simteam, eram elvetian ca voi si discutam despre echipa si US25!

Oricum, eu stiu foarte multi stelisti, membri de valoare ai forumului care nu mai intra aici tocmai pentru ca am tolerat la nesfarsit indivizi ca tine. Asa ca nu mai fa pe lupul moralist.

Adrian25.07.2013 21:52
A facut-o fiindca e avocatul tau si ii place latratul tau la luna. Nu stau sa ma gandesc daca va butonati la telefon si nu ma intereseaza. CERT E CA SUNTETI CU MATA-N SAC ! PUNCT.

Astia sunteti si asa merg lucrurile pe-aici, hai sa lasam gogonelele.

Care mata in care sac? Eu nu mai inteleg nimic. MoWeed, te rog frumos sa explici ce s-a intamplat. M-am uitat pe site, nu am vazut nici o discutie. Pe pagina voastra de facebook nu prea intru. Nu postez acolo, nu discut cu nimeni, nu stiu ce se intampla acolo. Te rog frumos expica-mi si mie cu ce mata am fost eu prins in sac.

Ma vrei sa-ti fac lista ? De cand l-ai facut pe Ronnie sarac pana la insinuarile pe care le-ai facut ieri despre mihet. Sunt destule abateri cat pentru doua banuri.

Saracule, te-am facut si pe tine sarac. Daca astea sunt jigniri, atunci tu ai probleme cu caputul. Sau esti chiar disperat sa nu mai intru pe site.

Am avut postari anterioare in care ti-am explicat de ce premierea nu e mita. Daca tu nu vrei sa accepti e problema ta. Esti liber sa consulti niste tratate de drept penal. Iti dau o lista prin PM cu mare drag.

N-ai explicat nimic, tete(asta nu-i jignire, calmeaza-te). N-ai cum sa explici tu cand niste judecatori care stiu mai mult drept ca tine au hotarat ca acolo e vorba de coruptie. Ti-am mai zis. Daca esti un avocat atat de tare, du-te la cioban si cere-i sa te angajeze. Apoi scapa-l. Doar asa poti demonstra ca ai dreptate. In rest, eu inca astept sa imi raspunzi la intrebarile pe care ti le-am pus atunci. Nu le mai repet.

Tu esti aici din 2005 si ai apucat deja sa dai niste lovituri de stat. Ti-am aflat trecutul stai linistit. Trolling ? Ma nu ti-e ma rusine cu remarcile in care asteptai scandalul sa vina ? in care lasai bomba si asteptai sa muste cineva. Ti le pun pe foaie ?

Auzi ca lovituri de stat :))

Cum plm(ups!) sa dau eu lovituri de stat pe un site care nu-mi apartine, unde eu nu am nici o putere? Exista cretinism mai mare?!

Hai ba, explica-mi treaba asta. Ca tot esti tu cel mai destept om de pe pamant. Cum poate un om sa puna mana pe ceva la care nu are acces, care nu-i apartine?

Si chiar te rog sa enumeri toate remarcile mele in care asteptam sa vina scandalul. Chiar sunt curios sa le aflu. Probabil o sa imi spui ca era trolling faptul ca am zis ca Crusader Kings 2 e cel mai bun joc de strategie ever, ca nu e asa, ca e Age of Empires sau nu mai stiu ce.

Si cica nu esti Xray! Hai, ma! Ai putea macar sa recunosti!

Esti asa convins ? Spune-mi cu mare drag cine esti (PM) si discutam la o bere.

Cu ce m-ar ajuta sa te cunosc personal din moment ce eu nu-l cunosc personal pe xray? Ca ma gandesc ca in buletinul lui xray nu scrie xray. In rest, nu-l cunoaste nimeni de pe site, asa cum nu te cunoaste nimeni nici pe tine.

Prietene, ti-am dat deja autograful. Daca vrei mai mult, mi-e teama sa nu ajungi stalker :))

Dupa cum am mai zis, tu nu ai nici macar 3 luni pe site dar te-ai bagat in certuri cu multi oameni. Eu nu consider ca ma cert cu tine, desi nu-mi place sa fiu folosit in luptele tale.

Te certi cu LDS, cu MoWeed, cu DrVladyk. Cica din cauza mea. Desi iti poate jura oricare dintre ei cu mana pe Biblie ca nu le-am cerut nimic si ca nici nu am vorbit cu ei despre tine.

Dupa toate astea, nu am cum sa nu ma gandesc ca poate LDS ti-a dat acel avertisment ca sa te mai potolesti. Tu, pentru site, esti 0 momentan. Nu ai avut nici o contributie. Nu ai facut nimic. Totusi ai ajuns sa ceri schimbarea unor moderatori doar pentru ca ai primit tu un 10% pentru ca ai atacat aiurea. Ca sa nu mai vorbim de banarea mea. Oricum eu sunt mai 0 ca tine. Pot sa fiu banat, merge siteul si fara mine.

Nu ti se pare ca iti dai un pic cam multa importanta pentru un necunoscut?

Alexandru H.25.07.2013 22:53

@MoWeed

Ce ai tolerat, ma? Nu auzi ca mi-ati oferit anul trecut pozitia de moderator? Pai voi faceti astfel de oferte elvetienilor, celor care va alunga oamenii de calitate de pe forum (vorba vine, oamenii de calitate au sarit din barca fcsteaua din cauza extremistilor ca voi, indivizi ce au transformat sustinerea unei echipe intr-un pacat capital exact pe forumul inchinat respectivei echipe - eu nu am 3 luni pe aici ca empyro, va stiu prea bine naravurile)? Daca voiam razboi sau aveam vreun interes ascuns de a va combate, luam functia si o foloseam ca sa "helvetizez" forumul.

Ce e aia ocrotire? Pe mine, de-exemplu, nu are de ce sa ma ocroteasca Virgil, mai ales ca in urma cu ceva timp m-am certat la cutite cu el (nu mai imi amintesc motivul dar dat fiind ca s-a petrecut pe forum, era sigur ceva foarte important si fundamental pentru omenire). Deci avertizeaza-ma fara grija, nu te va bate nimeni dupa aia. Uite, iti ofer si motivul perfect, o infractiune aproape nesimtita:

"Vreau ca Steaua Bucuresti sa se califice in grupele Champions League".

Stiu, e o propozitie oribila pentru orice stelist adevarat, un vis rau, alternativa mai groaznica la infern. Nu ma pedepsi prea grav!

blindius26.07.2013 00:15

@Alexandru H.

Daca imi aduc bine aminte, eu te-am intrebat daca vrei sa fii mod. Nu are rost sa il tragi la raspundere pe Moweed pentru acest lucru, el nefiind cu functie in staff la acea perioada.

Din punctul meu de vedere esti un om ok - pe forum - am considerat ca era nevoie de unul ca tine - care sa stie sa scrie si sa citeasca, sa discute cu argumente si sa se informeze. Plus ca, eu nu prea merg pe ideea de "oaie" si "elvetian", prefer direct si simplu " spalat pe creier" :D, dar pastrez pentru mine acest lucru.

Si noi vrem Steaua an de an in grupele UCL si sa faca eventul la pas, dar nu cu Meme, Gigi si mache, ori reghe, doar atunci cand sufera ca ultimul manelist. Si nici pe prodanca nu vreau s-o vad invartindu-se pe langa echipa, misogin nu sunt, dar coafura ei nu ma incalzeste cand vine Piovaccari.

Cu siguranta nu o sa spunem ca justitia l-a bagat pe Gigi la racoare pe degeaba.

Nu se poate sa inchidem ochii in fata acestor lucruri pentru ca genul acesta de "rabdare" si "incurajare a echipei" s-a lasat cu 6-7 ani de asteptare a unui trofeu, sute de jucatori, 19 antrenori, umilinte in fata rivalilor s.a.m.d.

Mai mult decat atat, lasand criteriul sportiv, cu toate ca in unele momente e tot ceea ce conteaza, lipsa oamenilor care sa "latre" a dus la promovarea in societate, ca modele pozitive, a rahatilor mai sus-mentionati.

Adica, tu poate iti duci traiul cinstit si platesti un bilet la un meci sa incurajezi echipa, dar sa nu coboare Meme sa iti dea un dos de palma - ca sa coboare va trebui sa se ridice din genunchi - ca nu l-ai incurajat pe "dodel".

Adrian26.07.2013 05:36
@MoWeed

Ce ai tolerat, ma? Nu auzi ca mi-ati oferit anul trecut pozitia de moderator? Pai voi faceti astfel de oferte elvetienilor, celor care va alunga oamenii de calitate de pe forum (vorba vine, oamenii de calitate au sarit din barca fcsteaua din cauza extremistilor ca voi, indivizi ce au transformat sustinerea unei echipe intr-un pacat capital exact pe forumul inchinat respectivei echipe - eu nu am 3 luni pe aici ca empyro, va stiu prea bine naravurile)? Daca voiam razboi sau aveam vreun interes ascuns de a va combate, luam functia si o foloseam ca sa "helvetizez" forumul.

Ce e aia ocrotire? Pe mine, de-exemplu, nu are de ce sa ma ocroteasca Virgil, mai ales ca in urma cu ceva timp m-am certat la cutite cu el (nu mai imi amintesc motivul dar dat fiind ca s-a petrecut pe forum, era sigur ceva foarte important si fundamental pentru omenire). Deci avertizeaza-ma fara grija, nu te va bate nimeni dupa aia. Uite, iti ofer si motivul perfect, o infractiune aproape nesimtita:

"Vreau ca Steaua Bucuresti sa se califice in grupele Champions League".

Stiu, e o propozitie oribila pentru orice stelist adevarat, un vis rau, alternativa mai groaznica la infern. Nu ma pedepsi prea grav!

Uite aici exemplu, Empyro, ca sa vezi ca vorbesti prostii.

Daca eu voiam sa preiau siteul si am racolat oameni pe PM, de ce i-au oferit baietii post de moderator lui Alexandru H.?

Eu m-am zbatut ca sa fac o echipa serioasa de redactori si ca sa gasesc niste moderatori dispusi sa modereze si sa o faca corect. Nu a mers. Pentru ca unii oameni nu au mai rezistat sa va vada pe voi, moderatii, cum va vindeti pentru performanta, pentru ca unii au schimbat taberele si au devenit peste noapte din cei mai mari dusmani ai jegului in moderati(se aude FMariusMihet? Frumos caracter!) si pentru ca eu nu am avut nici cea mai mica sustinere.

Daca asta inseamna sa dai lovitura de stat....

Cat despre dezvaluirea identitatii pe privat, asta e fix pix. Sunt destui oameni de pe site care ma cunosc, cu care m-am intalnit, cu care am fost la meciuri. Nu vad de ce trebuie eu sa iti dau tie raportul. Vrei sa imi ceri prietenia pe facebook?

Imi plac astea:

"bravii suporteri de rezultat ai Stelei si-au facut datoria", "sa ma pupe-n cur toti aia care nu credeau", "nu puteti pune Steaua deasupra nevoilor voastre idioate de a fi fericiti si de a va simti bine", "Avem cei mai de rahat suporteri din tara!", mai gasesc daca vrei.

Intr-adevar injuraturi grave. Ar trebui sa fiu dus in piata din centru si sa fiu biciuit.

Se pot jura si pe ochii din cap, fiindca s-au decredibilizat total. Nu ma intereseaza daca si ce faceti in particular, ma intereseaza ce se intampla aici.

Acei "multi oameni" sunt defapt un grup de persoane (aceleasi) dintr-un total de 55.000 de utilizatori inregistrati pe acest forum.

Aici nu se intampla nimic. Doar paranoia ta se intampla. Asa cum am incercat eu sa dau lovitura de stat, asa se intampla pe aici ceva.

"Te linistesti , ai baut multa cafea sau e sugar rush ?"

Pai, daca tu te simti jignit de "bravii suporteri de rezultat si-au facut datoria", eu de ce nu m-as simti atacat de ce ai zis tu mai sus?!

Nu stau sa repet de 7000 de ori acelasi lucru.

Ce sa repeti? Ca tu esti expert in drept? Asta ai repetat-o de vreo 7000 de ori. Si judecatorii aia tot au zis ca e coruptie. Da' noa... tu o sa fii urmatorul avocat al albanezului :) Asa simt eu...

Astept sa citesc articolele tale :)

Alexandru H.26.07.2013 06:22

Om fi noi spalati pe creier dar macar exista ceva ce poate fi spalat. Problema unora de pe aici e ca sunt paranoici in stilul stalinist: vad dusmani pretutindeni, impart lumea in bine/rau, alb/negru si si-au facut din imaginea lui Becali o pavaza, sub care sunt liberi sa spuna toate aberatiile. Sunt ca bolsevicii care tipau ca ei sunt majoritari cand nu-i baga nimeni in seama si au tupeul sa considere ca istoria e o curva pe care o pot manipula in voie.

Singurii care il iubesc pe Becali sunt aia care colinda la usa lui, babele obsedate de ortodoxie si partenerii lui de afaceri. In rest nu am intalnit stelist care sa nu recunoasca faptul ca Becali e un bou incult, imbecil si total nepotrivit Stelei. MM Stoica e o curva, nu-mi place nici de Argaseala, nu sunt fan Prodanca iar de Mache ce sa mai zic? Problema a inceput cand ati inceput sa asociati simpatia pentru Becali cu simpatia fata de Steaua:

Daca esti fan Becali, nu poti sa te numesti stelist.

Nu e total ilogic din moment ce prezenta lui Becali a daunat imaginii Stelei. Daca lucrurile ar fi ramas aici iar lupta ar fi fost doar impotriva "oilor" (pentru mine oile nu sunt steliste, sunt doar indivizi indragostiti de Becali ce au devenit stelisti prin asociere - ma indoiesc ca sunt pe forumul asta indivizi activi de genul asta), ar fi fost totul ok. Dar extremismul nu v-a dat pace asa ca ati inceput cu alte corelari, mai toate cu probleme:

Daca nu vrei sa auzi de Becali, nu poti sa te numesti stelist.

Daca il ignori pe Becali, nu poti sa te numesti stelist.

Daca vrei binele echipei in orice circumstanta, nu poti sa te numesti stelist.

Daca vrei binele echipei, desi asta ar insemna ca ar castiga ceva si Becali, nu poti sa te numesti stelist.

Daca nu-l injuri pe Becali in orice postare, nu poti sa te numesti stelist.

Daca mergi pe stadion, nu poti sa te numesti stelist.

Daca te bucuri dupa victorii si esti suparat dupa infrangeri, nu poti sa te numesti stelist.

Daca nu corespunzi parerii lui MoWeed, Adrian sau Vlad, nu poti sa te numesti stelist.

etc. etc.

Baieti, de asta au plecat atatia de pe forumul asta. Ca in loc ca lupta sa fie una in care sunt angrenati cei mai multi dintre stelisti, poate nu la fel de radicala dar in mod sigur mai eficienta si mai populara, ati ales extremismul. V-ati facut o societate a celor alesi si ati considerat ca restul stelistilor sunt niste vite, ce trebuie invatate ABC-ul Stelei. Uite ca cei mai multi nu v-au bagat in seama, si-au vazut de treburi si ati ramas singuri si izolati pe un forum in care participantii activi se pot numara la degetele unei maini. Au plecat cand ati inceput sa numiti echipa F C P I P E R A. cand ati renuntat la ideea de conversatie pe motiv ca "aia care va contrazic sunt oi, elvetieni, vanduti, spalati pe creier" si alte asemenea idiotenii. Au plecat cand au vazut ca noii lideri de opinie sunt niste copchii paranoici, ce au facut din cel mai popular forum al Stelei o arena de lupte si etichetari grosolane.

"Vrem ca Steaua sa castige dar nu cand e in preajma ei Becali, Prodanca etc.". Dar in anii 90 va convenea sa castige Steaua cu Paunescu la conducere? Dar in anii 80 cu Ilie Ceausescu? Dar in anii 50 cu Ceausescu al batran? Dar daca maine vinde Becali si un evreu cumpara Steaua, cum va rezista Tupac Amaru fara sa-l injure pe ala? Dar daca un ungur ne va achizitiona, cum mai puteti voi ridica privirea rusinata? Orice conducere e contestabila, de unul sau mai multi oameni. Ce s-ar intampla daca de fiecare data cand nu ne convine ceva, i-am baga in ma-sa pe aia care nu ne sustin si i-am numi oi? Voi nu intelegeti ca nu mai aveti capacitatea de adaptare la niciun viitor patron, ca obisnuinta asta de a identifica doar raul, de a uita pana la urma de ce sunteti stelisti, va va impiedica sa mai inghititi orice viitor investitor. Sau credeti ca perfectiunea exista si ca se va intrupa intr-un patron stelist?

Nu sunt impotriva luptei, impotriva protestului. Dar voi sunteti o minoritate; aia care merg pe stadion nu va baga in seama, nu citesc articolele revolutionare, nu diseca postarile lui Adi pentru a gasi un slogan de rezistenta contra becalismului. Ce faceti voi nu e o lupta, e un tango virtual: mai iau o pauza de la munca, mai postez o injuratura la adresa lui Becali, ma reintorc la munca, iar gasesc un moment liber, il fac pe ala oaie si elvetian ca nu ma sustine, iar muncesc... si tot asa. ZERO BARAT! Asta e valoarea protestului de pe forum. Si cu cat intelegeti mai rapid asta, cu atat veti putea sa va schimbati optica, sa incercati sa va mariti aria de selectie si sa activati oameni care nu-l suporta pe Becali dar nu sunt dispusi sa murdareasca echipa la care tin.

drvladyk26.07.2013 06:26
Vladyk, tu ai realizat ce conduita de tractorist ai? Aduna-te si incearca sa urnesti forumul spre niste discutii mai diplomatice!

Hai ca nu-s baiat rau... Dar am prins viciul asta cu rachiul de plosnite. De sambata nu am mai baut da' azi nu lucrez, deci aseara a fost vineri pt mine si vinerea ma ia ceva la cap. Sa ma duc la o intalnire din aia:

Salut eu sunt Vlad si sunt alc....?

Si scuze de replica aia da' chiar imi esti simpatic si voiam sa te fac sa scrii.

Una peste alta m-ati traumatizat cu forumul asta. Uite ce am visat:

Empyro( nu o lua personal nu poti controla visele,putea fi si Marius la o adica) era de fapt Mihai un prieten de la Onesti si s-a suparat ca nu il banez pe Adrian. Si a platit pe un mic interlop local sa-mi vandalizeze masina. Ala m-a sunat sa vada daca dau mai mult sa ma lase in pace. Eu nu aveam bani si eram nehotarat daca sa merg la garda sau sa il las sa o strice si sa o fac pe asigurare. Imi era cam frica de el... Din dilema asta profunda m-a trezit nevasta-mea ca cica ma foiam..Pai ce v-am facut ca sa suport asa traume? Ar trebui sa va dau iin judecata, in perfidul albion nu se glumeste cu faza gen stres excesiv si supunerea la traume psihice majore. Mai ales in cazul unui tanar caracter cu potential...

Va rog frumos sa ma menajati.

Plec la zoo, ne vedem diseara la sprit. Daca nu gasesc macar 5 pagini de compuneri fac depresie.

PS Joga sa nu imi dai vreo replica gen "daca ajungi la zoo poate te opresc aia acolo", ca si eu merg cu teama asta in suflet....Doamne ajuta

Adrian26.07.2013 06:48
Om fi noi spalati pe creier dar macar exista ceva ce poate fi spalat. Problema unora de pe aici e ca sunt paranoici in stilul stalinist: vad dusmani pretutindeni, impart lumea in bine/rau, alb/negru si si-au facut din imaginea lui Becali o pavaza, sub care sunt liberi sa spuna toate aberatiile. Sunt ca bolsevicii care tipau ca ei sunt majoritari cand nu-i baga nimeni in seama si au tupeul sa considere ca istoria e o curva pe care o pot manipula in voie.

Problema altora de-aici e ca unii au curaj sa spuna lucrurilor pe nume.

Daca tu, empyro, FMariusMihet si ceilalti ca voi chiar erati moderati, daca chiar nu va pasa, v-ar fi durut in cot de tot ce spunem noi pe aici. Ati fi ignorat. Insa voi nu faceti asta. Motivele nu le cunosc. Poate va simtiti cu musca pe caciula. Poate sunteti becalisti inraiti. Poate vreti doar sa va certati cu cineva. Nu stiu.

Daca chiar nu ne asculta nimeni, daca chiar vorbim doar prostii, daca chiar nu va pasa ce spunem noi, de ce sunteti atat de deranjati de asta?

V-am invitat sa scrieti articole despre liniste si pace. Nu ati facut-o. In schimb comentati pe aici.

"ciobanul nu a fost bagat corect la puscarie","ciobanul nu va vinde", "Steaua merge bine", etc.

Tot cu astea sunteti, cu niste minciuni. Si va straduiti din greu sa le vindeti. Astia doi, empyro si FMariusMihet sunt disperati sa ma scoata pe mine de pe site, ca sa poata ei sa intelectualizeze moderat. De ce, ma? Daca eu vorbesc prostii, daca sunt prost, daca nu ma asculta nimeni, de ce dracu contez asa mult?

Voi astepta in continuare articolele voastre, ca sa ne explicati de ce trebuie sa fim moderati, de ce nu e bine sa vrei binele Stelei, de ce conteaza doar calificarea in CL. Le voi citi si imi voi da cu parerea. Spre deosebire de voi, nu voi trimite apoi mesaje cerand sa fiti scosi de pe site.

drvladyk26.07.2013 06:58

Inca o precizare:

Daca vi se va parea ca Adrian a aflat despre niste discutii ce se voiau a fi private (de parca mai exista asa ceva zilele astea...offf) aveti dreptate. Nemernicul de mine a fost. Am jurat in 2003 sa tratez pacientii in mod egal, indiferent de convingeri religioase, apucaturi sexuale etc Asa ca daca empyro a aflat sa afle si concurenta. Doar ca eu am prezentat adevarul asa cum a fost nu cum mi l-am imaginat eu

MoWeed26.07.2013 08:33

Unii au prea mult timp liber :))

Adrian26.07.2013 10:54

Empyro, concret. Cine te-a jignit pe tine? Si nu ma lua cu povesti gen "sarac" sau cu faza aia cu "sa ma pupe toti in fund". Concret. Te-a facut pe tine cineva prost? Ti-a zis ca esti un cretin, dobitoc, drogat, fatalau, etc? A zis cineva de familia ta?

Si acum sper ca nu dai repede report la postarea asta.

Tu tot te dai victima dar eu nu prea reusesc sa vad cu ce ai fost nedreptatit tu. Cu faza aia cu avertizarea? Omul ti-a dat-o ca sa te potolesti, ca sa nu mai sari ca arsul de fiecare data cand citeai ceva ce nu iti convenea. Daca avea cineva ceva cu tine, zburai de pe site de mult timp. Ca doar multi zic ca esti clona lui xray. Eu chiar cred asta, dar nu e nici o problema, ti-am zis. N-am nimic cu xray si, deci, nici cu tine.

Tu imi spui mie despre intalniri si despre dezvaluirea identitatii pe privat dar tu esti un complet necunoscut pentru noi, cei de pe acest site. Nu stim cine esti, nu te-a vazut nimeni la vreun meci, nu stim nici daca esti stelist.

Ca nu e destul sa pui poza lu' nea Ion la avatar ca sa fii stelist. Tu nu ai avut chiar nici o contributie la acest site. Nu am vazut sa faci vreun articol sau macar sa discuti niste probleme interesante legate de Steaua.

Vlad mi-a explicat cum a stat treaba. Unul sau mai multi prieteni de-ai tai, adica cel sau cei de la care ai aflat informatia, au cerut banarea mea pentru ca nu ma suporta. Cel mai probabil a fost vorba de FMariusMihet, care a trimis scrisoarea aia emotionanta. Dar poate e vorba si de Virgil. Asa presupun eu. Pentru ca Vlad nu a dat nume, nu e curva, ca altii, sa mearga sa parasca atunci cand nu isi primesc jucariile. In momentul ala, MoWeed a zis ca, daca se incepe banarea in functie de preferinte, atunci si el o sa faca la fel.

Despre ce favoritism e vorba aici? Despre ce pila?

Iar in legatura cu articolele, nu trebuie sa imi placa mie de tine, sunt altii pe aici care te pot aprecia. Daca cred ca meriti, evident. Siteul asta e pentru toata lumea.

Nu era vorba ca acest "nucleu" e in minoritate? Fa articole si majoritatea te va iubi :)

Adrian26.07.2013 11:49

Saracu' toronto...

MoWeed26.07.2013 11:58

Toronto, ce te face sa crezi ca vreau sa merg pe stadion? Eu, unul, m-am resemnat. Datorita celor ca tine, Jiji o sa plece de la Steaua numai intre 4 scanduri deci pe mine n-o sa ma mai vedeti pe stadion pentru foarte mult timp. Ala a ramas pentru voi, cei fericiti care se simt bine.

Ma amuza ca, desi tu esti ala care ma injura pe unde ma prinde, tot tu esti cel jignit.

Cu banii de la pronosticuri ti-ai dovedit caracterul. Daca nu aveai bani nu trebuia sa-i promiti.

drvladyk26.07.2013 18:12
TOATE PANA LA JIGNIRI SI ATACURI PERSONALE. TU ESTI MAI MULT CU TROLLING-UL !

MA DOARE LA BASCA DE ARTICOLUL SCRIS DE X SI DE PAREREA LUI Y.

TU NU CONTEZI SI PAREREA TA NU CONTEAZA. ESTI DOAR UN EXEMPLU DE FAVORITISM, ALATURI DE MULTI ALTII.

DIN CAUZA ASTA AM TINUT SA TE TOT DAU EXEMPLU.

N-AM NEVOIE DE APRECIEREA TA SI A CELORLALTI DIN ACEST NUCLEU. DACA VROIAM SA FIU POPULAR IN RANDUL VOSTRU , LATRAM DE ECHIPA, DE CIOBAN, DE ORICE SI MA ADOPTATI INSTANT. EU VREAU SA SCRIU DESPRE SPORT SI CAND AM CHEF SI DESPRE ALTELE. E FOARTE BINE CA UNII SCRIU DESPRE CIOBAN, MM, ETC. DAR, NU-L PERSECUTA PE ALTUL CAND N-ARE CHEF.

NU DEVIATI DISCUTIA CATRE "IDEOLOGII", FIINDCA AICI E VORBA DE FELUL IN CARE VA COMPORTATI, DE FELUL IN CARE APLICATI REGULAMENTUL DUPA BUNUL PLAC, IAR NU DE OPINIILE VOASTRE.

SANATATE !

1.

1. Reguli generale de postare:

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului (Verdana), de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare (maxim marimea 6), CAPS LOCK etc. cu conditia ca aceste accentuari sa nu depaseasca 30% din totalul mesajului. (Procentajul se calculeaza in functie de randurile mesajului) Mesajele pot contine "smiley-uri","stegulete" si "bannere" specifice site-ului dar nu mai mult de 5. Nu se accepta limbajul gen MiRC.(ex: tz, sh, d, ca)

DACA ERAM JEGOS TE ARDEAM ACUM...dar te judec si pe tine ca si pe Adrian: cu duhul blandetii caci EU nu vreau moartea pacatosului ci indreptarea lui. Maine voi merge pe apa si voi inmulti pestii...

2. V-AM rugat sa gasesc 5 pagini de compunere si v-ati c.. in sus. Depresie... Ma apuc de gratar si revin, oricum f urat din partea voastra

3. Ce naiba aveam la pct 3.... Revin...era ori despre Alexhash ca a luat thanks de la sholdovianu imberb de la BC care e mare lucru, ori despre faptu ca pe mine si mo nu ne prinde paltonu...GatA stiu, e despre visele mele. Vreau vise umeede cu bagaboante si pornaciuni, orale,anale etc Merge si un foot fetish daca e pedichiura ok. Daca mai visez pe vreunu de aici, maine daca mai sunt mod ii dau 7 zile...ca-n barba profetului si inca 7...

MoWeed26.07.2013 18:52

Mai lasa, ma, alcoolul :)))

drvladyk26.07.2013 19:18
Mai lasa, ma, alcoolul :)) )

Oricum nu ne prinde paltonu... Beau de necaz in avans

drvladyk26.07.2013 20:29

nimic? nu mai vrea nimeni nimic de la echipa fcsteaua? pot sa spamez de nebun atunci?Am probleme, ajutati un om din echipa:

59917_561276487267167_1305462395_n.jpg

«1101112131429»