FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

«167891029»
danielcristian31.05.2007 18:19

Catre moderatori.Am o problema :imi tot intra mail-uri care ma anunta ca cineva m-a aditionat la lista sa de prieteni,iar cand deschid sa-l citesc,e gol,nu scrie nimic.Faceti va rog ceva ,ca deja mi-a intrat de vreo 7-8 ori ,nu stiu care e problema.Pe mine nu ma deranjeaza ca e gol mesajul,ci faptul ca imi intra repetat.Multam'!

Dragoshel31.05.2007 18:25

Cum adica e gol, nu scrie nimic in acel mesaj?

danielcristian31.05.2007 19:19

@Dragoshel Deci mesajul e gol golutz! Deschid mesageria,vad ca am un mesaj de la site-ul asta ,unde scrie la subiect "ati fost aditionat ca prieten..." iar cand deschid mesajul sa-l citesc,e pagina alba,nu scrie nimic.L-am sters de vreo 7 ori,dar continua sa intre din nou.

Dragoshel31.05.2007 19:29

vezi ca te-am adaugat ca prieten zi daca tot la fel..

si daca tot asa arata alb TOT, chiar nu am ideeee....

danielcristian31.05.2007 20:16

Ok Dragoshel, am primit mesajul si e totul ok,nu e alb... Ma gandesc ca poate mesageria mea imi tot repeta mesajul ala gol... Problema rezolvata,merci mult!

Dragoshel31.05.2007 20:56

n-ai pentru ce si bafta in continuare.

o intrebare:

se poate seta ca camp obligatoriu data de nastere si varsta sa fie publicata in profilul fiecarui utilizator?

Da, cred ca se poate, dar nu stiu daca si-ar dori toti userii sa li se afle data de nastere si varsta.

Cred ca este mai bine asa.

bodanelu31.05.2007 22:07
n-ai pentru ce si bafta in continuare.

Da, cred ca se poate, dar nu stiu daca si-ar dori toti userii sa li se afle data de nastere si varsta.

Cred ca este mai bine asa.

nu, data de nastere sa nu fie afisata. oricum forumul arata cine e nascut in acea zi!

eu ziceam doar de varsta...

axl2301.06.2007 05:49

asta cu varsta e buna, sa stie omul cui raspunde si cum.

bodanelu01.06.2007 06:38

@axl23 la asta ma gandeam si eu. altfel discuti cu un pusti de 14-15 ani decat cu unul mai matur...

IONUTZ-CIPRIAN02.06.2007 12:20

pai si eu pot sa am 13 si sa sciu ca am 30.....deci....!!!

axl2302.06.2007 14:42

@ionutz (tz?!)

oricum ramane un sistem de referinta (sistem de referinta?!?).

se poate seta ca la inregistrare sa fie obligatorii casutele cu varsta. cei noi inscrisi nu vor sti de acest plan pervers al meu si-al lui bodanelu (bodanelu?!) asa ca ar completa linistiti, cazand apoi in capcana fina a nebagarii in seama daca vorbesc prostii.

s-apoi, cei deja inscrisi s-au cam dumirit cum sta treaba asa ca nu cred sa aiba(sau aibe?) ceva impotriva.

@George

mai de mult (sau demult?) spuneai ca intentionezi sa faci o smecherie calculatoristica (?!?) si sa reiasa in asa fel ca numai seniorii sa poata deschide noi topice (sau topicuri, nu-s inca lamurit). ar prinde bine asa ceva. tin minte cand m-am inscris eu ca primul lucru care l-am facut a fost sa deschid un nou topic. de ce? pentru ca puteam. (sau am avut un post cu multe steaguri si forza Steaua?)

bodanelu02.06.2007 16:12
bodanelu (bodanelu?!)

de ce intre () si cu "?!"?

axl2302.06.2007 16:16

@bodanelu (?!)

pentru ca imi inchipui ca te cheama Bogdan si atunci cand te-ai inregistrat ai scris gresit(poate bogdanelu). pentru mine, acum, e destul de stresant, in mare parte datorita celor 650 de mililitri de bacardi pe care le-am baut.

daca n-am ghicit, nu-mi spune, azi ma simt atotputernic.

bodanelu02.06.2007 16:35

ceva ceva ai ghicit:

da, ma cheama Bogdan, mi se zice Belo. bodanelu e primul nickname folosit de mine pe internet, cam prin 99. si am ramas cu el :D

Later edit: trebuia sa ma abtin? :D

Danny03.06.2007 18:15

Hai sa va propun ceva :D . Hai sa puneti cheta , voi cu cei de la AISS , si sa faceti un imn oficial mijto , care sa il cantam pe stadioane , ca sa ne imbarbatam jucatorii :D

MACAR INCERCATI !!!!!!

Dragoshel03.06.2007 18:28

te rog vino cu propuneri serioase, ai postat asta cred ca de 10 ori pe forum cu un imn nou. pentru a face un imn nu iti trebuie bani ci inspiratie, si in legatura cu AISS mai documenteaza-te pls.

bodanelu05.06.2007 07:20

cineva care se ocupa cu partea tehnica...

m-a pus draq sa ma joc la semnatura... si acum nu mai recunoaste codul html.

adica vreau sa scriu colorat... si cand dau actualizeaza semnatura, imi apare codul. ceva de genul:

[color=xxxx]semnatura[/color]

need help :D

c.ronaldo1706.06.2007 14:06

Am o intrebare. La "Sarbatoritii Zilei" se sarbataroste si ziua de nume? Intreb deoarece userul "EternalK" este a doua oara cand ii apare acolo numele. Interesant! :twisted: :twisted: :twisted:

Dragoshel06.06.2007 14:40

normal, ziua de nastere se sarbatoreste, poate si-a schimbat-o :D

nusi_sacalul06.06.2007 19:55

da-ti vreun premiu ,ca imi schimb si eu data in fiecare zi steag3

Dragoshel06.06.2007 19:57

Da, cred ca o sa primesti de fiecare data cand va fi ziua ta cate un mail de "La multi Ani" :D

danielcristian15.07.2007 18:30

Respect,stimati moderatori!

As dori sa-mi schimb nick-ul din "danielcristian" in "danimarcu",va rog sa-mi spuneti cum se face.Eu cand mi-am ales actualul nick-name ,ma orientasem dupa nick-ul folosit la adresele mele de mail,yahoo si msn,care au fost facute cu multi ani in urma .Pe mine nu ma cheama Cristian,dar la momentul acela mi se tot refuzau nick-urile puse intrucat existau ,asa ca am tot incercat diverse nume ,pana am ajuns la Cristian si a fost acceptat.

Acum vreau sa-mi pun numele meu real,asa ca va rog sa ma ajutati!Multam'!

Dragoshel15.07.2007 19:00

Conteaza mai putin din ce cauza vrei sa iti schimbi nickul si semnificatia lui, schimbarea de nick o poate face doar administratorii. Asteapta un raspuns de la un admin.

danielcristian15.07.2007 19:56

OK, am crezut ca trebuie sa dau niste explicatii! :blush:

Atunci astept sa vad ce vor spune administratorii,sper sa citeasca vreunul pe aici...

sorin_g22.07.2007 15:50

@ andyro, pentru post-ul de pe topicul cu Zapata si pentru moderatori (in special Virgil):

Domnule andyro, se pare ca iti place sa judeci la gramada si sa vorbesti in necunostinta de cauza. Poti verifica istoricul post-urilor mele, poti verifica faptul ca nu sunt deloc de acord cu replicile lui daffyduck, dar nici nu pot sa tac atunci cand observ ca lucrurile degenereaza. Daca nu ti s-a intamplat nici o nedreptate sau nu ai fost pe faza cand s-a intamplat una nu-ti da dreptul sa spui ca nu exista. Eu unul nu am nimic de obiectat regulamentului, sunt unul din putinii care l-au citit inainte de a da Submit, insa in acest caz se pare ca unul din moderatori l-a cam uitat sau schimba regulile (si eventual posturile din cate se pare) in timpul jocului. Respect munca voluntara pentru acest site, pentru moderare, insa asta nu inseamna ca trebuie sa inchid ochii la neregularitati, mai ales cand derapajul nu este al intregii echipe, ci al unui singur membru, in speta Virgil. Asta cu faceti-va un site al vostru nu tine. Responsabilitatea e mai mare in cazul unui site care se autodeclara al suporterilor Stelei. Parerea redactiei conteaza si e formatoare de opinii. O parere personala se exprima pe blogul personal sau ca un post la un articol, nu ca un articol in sine pentru ca in momentul ala depaseste granitele parerii personale si devine implicit exponentul uneia din directiile redactiei. Si noi, ca si moderatorii, investim timp si pasiune fie si in urmarirea si citirea acestui site si dorim un tratament unitar, proportional si corect, conform regulamentului, nu pe langa el.

Domnule Dragoshel, ca sugestie as avea sa nu mai faceti atatea editari "Atentie la limbaj", care cu siguranta va ocupa mult timp, ci sa treceti exact la genul de sanctiuni pe care le acordati (cu multa usurinta spun eu) atunci cand vi se pare ca unul din moderatori este criticat (fara a mai analiza daca intr-adevar critica e indreptatita).

«167891029»