@ andyro, pentru post-ul de pe topicul cu Zapata si pentru moderatori (in special Virgil):
Domnule andyro, se pare ca iti place sa judeci la gramada si sa vorbesti in necunostinta de cauza. Poti verifica istoricul post-urilor mele, poti verifica faptul ca nu sunt deloc de acord cu replicile lui daffyduck, dar nici nu pot sa tac atunci cand observ ca lucrurile degenereaza. Daca nu ti s-a intamplat nici o nedreptate sau nu ai fost pe faza cand s-a intamplat una nu-ti da dreptul sa spui ca nu exista. Eu unul nu am nimic de obiectat regulamentului, sunt unul din putinii care l-au citit inainte de a da Submit, insa in acest caz se pare ca unul din moderatori l-a cam uitat sau schimba regulile (si eventual posturile din cate se pare) in timpul jocului. Respect munca voluntara pentru acest site, pentru moderare, insa asta nu inseamna ca trebuie sa inchid ochii la neregularitati, mai ales cand derapajul nu este al intregii echipe, ci al unui singur membru, in speta Virgil. Asta cu faceti-va un site al vostru nu tine. Responsabilitatea e mai mare in cazul unui site care se autodeclara al suporterilor Stelei. Parerea redactiei conteaza si e formatoare de opinii. O parere personala se exprima pe blogul personal sau ca un post la un articol, nu ca un articol in sine pentru ca in momentul ala depaseste granitele parerii personale si devine implicit exponentul uneia din directiile redactiei. Si noi, ca si moderatorii, investim timp si pasiune fie si in urmarirea si citirea acestui site si dorim un tratament unitar, proportional si corect, conform regulamentului, nu pe langa el.
Domnule Dragoshel, ca sugestie as avea sa nu mai faceti atatea editari "Atentie la limbaj", care cu siguranta va ocupa mult timp, ci sa treceti exact la genul de sanctiuni pe care le acordati (cu multa usurinta spun eu) atunci cand vi se pare ca unul din moderatori este criticat (fara a mai analiza daca intr-adevar critica e indreptatita).