FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

«14567829»
Rossoblu28.05.2006 11:53
Acest raspuns va fi publicat pe prima pagina in momentul in care fcsteaua.ro va dispune de el.
sa dispune de raspuns, sau de traducere ? raspunsul il au deja, fiind deja atasat http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2518 traducerea insa nu este, dar pt cineva care cunoaste germana cred ca nu are ce face in 15 minute, cu tot cu editarea traducerii

nu sunt rapsunsurile acolo...sunt lamuririle aduse de fcsteaua ...daca aveau raspunsurile le postau pe site...

Dawson11.06.2006 21:51

Si eu am postat acum vreo doua saptamani un poem comic anti-Rapid. Inteleg - continea anumite expresii "deosebite". Probabil de aceea a fost sters. Dar, chiar asa, macar puteati si voi, George, sa-l mutati in alta sectiune, sa fie eventual luat in suturi de cei care nu erau de acord. :D Sau macar sa poata fi preluat de altcineva si multiplicat cum se cuvine! 8)

George Stan12.06.2006 00:21
nu sunt rapsunsurile acolo...sunt lamuririle aduse de fcsteaua ...daca aveau raspunsurile le postau pe site...

Detalii despre ce s-a discutat acolo s-au publicat acum ceva timp, in acest articol:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2554

ady4steaua12.06.2006 00:31

PROPUN SA FACEM SI NOI CANTECE SI GLUME LA FEL DE HAIOASE ASA CUM FAC CEILALTI SUPORTERI ECHIPEI NOASTRE, PENTRU ECHIPELE LOR...CE ZICETI?

axl2312.06.2006 00:47

de acord, hi, hi.

:D

ady4steaua12.06.2006 07:16

mersi ca ma sustii..eu o sa fac cateva cantece misto...o sa vezi u...sper sa placa la lume:) :roll:

armanovici14.08.2006 21:09

George cine este autorul steagului cu Laca de la UTA-Steaua?

Este super!

axl2320.08.2006 19:37

aceasta fotografie sau grafica, ce-o fi, este o mizerie si n-are ce cauta pe acest site.

http://static.fcsteaua.ro/user_galleries/2..._swastika-1.JPG

radical22.08.2006 00:48

Sectiunea "Despre Noi" a fost imbunatatita in viitorul apropiat toti adminii vor avea un id si un articol unde vor fi criticat/apreciati de cititori...

Aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2358

George Stan22.08.2006 08:02
George cine este autorul steagului cu Laca de la UTA-Steaua?

Este super!

Un prieten, care scrie si el aici pe site.

armanovici22.08.2006 19:29

ehe...sa fie oare cel care ma ruga sa ii fotografiez steagul la Steaua-Boro?

axl2323.08.2006 15:19

ati scos poza respectiva.

in alta ordine de idei, litoralul e impanzit de produse gen tricouri, mingi, fulare, prosoape, bratari, etc., toate de proasta calitate si purtand marca "Steaua". ceea ce nu se face, sper sa fie toate facaturi si cineva ar trebui sa ia niste masuri. vad ca alora de pe steauafc nu prea le pasa.

sergiu_titan27.08.2006 23:51

Unde pot face si eu o caterinca, unde putem discuta de reactiile adversarilor la faptul ca Steaua e in CL, unde putem ironiza neputintele adversarilor si defectele suporterilor lor.

Deschisesem un topic si vad ca s-a sters s-au a fost mutat de nu il mai gasesc !!!

Cam multe discutii serioase se pe site mai avem nevoie si de caterinca glume libertatea de a ironiza si partenerii de discuti adversarii ziaristii etc

Teoctist28.08.2006 03:50

Pe topicul "Galetusa cronicarului sportiv".Citezi din media pasajul care-ti provoaca starea si-l comentezi.Regulamentul însa,nu permite ironizarea partenerilor de forum.

Articolul 1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

axl2328.08.2006 16:18

cu regret, imi iau ramas bun de la acest site si echipa care-l intretine, keep up the good work! plec pe mare trei luni si regret nespus ca n-o sa vad meciurile Stelei in Champions League live, decat download-ate in intregime de pe acest site(lucru pe care evident ca o sa-l faceti, nu?). ma intorc in decembrie, vorbim atunci, si poate ca in primavara voi vedea Steaua in optimi, ceea ce va doresc si voua :D .

strigati si pentru mine cand ne intoarcem in Ghencea!

sergiu_titan29.08.2006 12:51
Pe topicul "Galetusa cronicarului sportiv".Citezi din media pasajul care-ti provoaca starea si-l comentezi.Regulamentul însa,nu permite ironizarea partenerilor de forum.

Articolul 1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

Bahh ce aici respectam pe toata lumea??? Respectul se castiga sau se impune!

dbd30.08.2006 07:26

ce ziceti sa ma faceti un moderator ceva la design ? ;)

Teoctist30.08.2006 10:51
Ce aici respectam pe toata lumea??? Respectul se castiga sau se impune!

Ai gresit forumul mosule.Pentru un astfel de mod de a gândi,îti recomand site-ul puscariei Jilava :

http://www.9am.ro/revistapresei/Actualitat...puscaria-Jilava

c.ronaldo1703.09.2006 04:16

ar mai fi o idee daca ati putea aduce un oficial, jucator al Stelei pe chat.... :wink:

bodanelu14.09.2006 15:18

uraaaaaa, merge forumul :)

Triphat14.09.2006 18:16

De ce cenzurati cuvinte ca [....] ?

Gaby_Gaby25.09.2006 07:06

Sunt utilizatorul Gaby, in prezent "bannat". Am creat un nou cont de utilizator, Gaby_Gaby, pentru a avea posibilitatea sa dau o replica.

Am primit urmatorul email de la dumneavoastra:

"Stimate utilizator Gaby

Accesul dumneavoastra la comentariile articolelor si la forumul fcsteaua.ro a fost restrictionat. Motivul: '"Ai plecat ca esti prost si te-ai luat dupa spiritul de turma. CAre a fost geniul care s-o fi gandit ca le face" ...Domnule Gaby poate doriti sa aflati ca printre acele genii au fost si jucatorii , conducerea , toata lumea a fost de acord cu aceste actiuni de protest.Suntem constienti ca echipa sufera , dar voi dragi suporteri de ce nu a-ti incurajat echipa?Fara noi nu se poate?Pentru jignirile aduse unui coleg de dialog ...'. Daca nu considerati justa decizia, va puteti adresa unui administrator al siteului."

Am urmatorul comentariu: folositi cu mai mare atentie limba romana, pentru ca efectiv n-am inteles ce este citat, ce este comentariu personal, ce este opinie si a cui este opinia asta, etc. Nu este site-ul meu, dar modul in care intelegeti sa tratati opiniile care nu va convin este absolut aiuritor pentru mine. Adica de fapt nu v-a convenit opinia mea, dar m-ati bannat pe pretextul ca l-am catalogat drept "prost" pe un partener de dialog. Poate am gresit, si imi cer scuze, dar nu este normal sa nu avertizezi pe cineva in acest caz. Pot sa spun ca ce s-a intamplat este un ABUZ. La fel cum jandarmii au folosit forta disproportionata impotriva suporterilor, la fel ati facut-o dumneavoastra pentru un apelativ pe care l-as numi "subtire".

Scriu pe acest site de 2 ani de zile (cu intreruperi, e drept) dar ma consider profund jignit pentru modul in care s-a procedat.

Gaby_Gaby25.09.2006 07:18

continuare:

UITATI-VA LA PICIORUL STANG AL FUNDASULUI SI O SA VEDETI CA IL LOVESTE PE Badea IN PICIORUL DE SPRIJIN, IAR CU DREPTUL ATINGE INTR-ADEVAR MINGEA.

ASASINI, GABORI ASASINI.

Draga, asta inseamna atac la minge, deci nu e fault :lol:

Meciul din seara trecuta mi-a lasat un sentiment amar. Dupa ce ca mareata galerie s-a gandit ca mai bine ar protesta contra jandarmilor plecand acasa (care dracu geniu s-a gasit sa propuna asa ceva, nu stiu - va dati seama ce i-ati mai lovit pe jandarmi cu treaba asta ? cred ca au plecat acasa plangand dupa meci) cei care nu au plecat au venit la tribuna a doua, unde, in final, am fost vreo 500 de oameni (dup aprecierea mea). Mi-a fost jena sa vad cum aproape la fiecare faza cate un jucator stelist era luat in colimator. Bostina si Coman au fost "trecuti" prin toate barurile si, cel putin pana la gol, dar uneori si dupa, pe Bostina din "betivan" nu-l scoteau. In rest, toata lumea era preocupata numai sa protesteze contra jandarmilor, pe care nici macar nu i-am prea vazut la acest meci. Cred ca doar vreo 20 de minute am incurajat echipa cum trebuie.

S-a uitat ca Bistrita ne-a batut de 2 ori sezonul trecut si eu zic ca ne-a trecut glontul pe la ureche. Personal am ragusit incurajand echipa, dar nu cred ca au fost mai mult de 50 de insi in situatia mea.

E usor sa vii si sa incurajezi echipa cand totul merge ceas. Adevaratii suporteri se vad la greu, incurajand echipa, nu cautand pricina cu jandarmii si protestand prin plecarea de la stadion (din nou: cine naiba s-a gandit la idiotenia asta de protest ? 8O )

Asta a fost comentariul meu la topicul Steaua - Gloria Bistrita. Asa ca nu-mi mai transmiteti email-uri in care sa-mi spuneti "dar voi dragi suporteri de ce nu a-ti incurajat echipa?Fara noi nu se poate?" Cine mi-a scris acel email are cumva mandat de la galeria pentru a mi se adresa in numele ei ? M-as mira !!

Gaby_Gaby25.09.2006 07:20

Ca sa inchei:

Mi s-a transmis pe email ca daca nu-mi convine decizia, sa protestez adresandu-ma administratorilor.

Poftim ! Ma adresez si PROTESTEZ pentru bannare !

greco25.09.2006 07:51

Nu sunt absolut deloc de acord cu continutul mesajului tau, dar ai dreptate: nu trebuia sa fi banat pentru asta ! Ti-am deblocat contul...

«14567829»