Sunt utilizatorul Gaby, in prezent "bannat". Am creat un nou cont de utilizator, Gaby_Gaby, pentru a avea posibilitatea sa dau o replica.
Am primit urmatorul email de la dumneavoastra:
"Stimate utilizator Gaby
Accesul dumneavoastra la comentariile articolelor si la forumul fcsteaua.ro a fost restrictionat. Motivul: '"Ai plecat ca esti prost si te-ai luat dupa spiritul de turma. CAre a fost geniul care s-o fi gandit ca le face" ...Domnule Gaby poate doriti sa aflati ca printre acele genii au fost si jucatorii , conducerea , toata lumea a fost de acord cu aceste actiuni de protest.Suntem constienti ca echipa sufera , dar voi dragi suporteri de ce nu a-ti incurajat echipa?Fara noi nu se poate?Pentru jignirile aduse unui coleg de dialog ...'. Daca nu considerati justa decizia, va puteti adresa unui administrator al siteului."
Am urmatorul comentariu: folositi cu mai mare atentie limba romana, pentru ca efectiv n-am inteles ce este citat, ce este comentariu personal, ce este opinie si a cui este opinia asta, etc. Nu este site-ul meu, dar modul in care intelegeti sa tratati opiniile care nu va convin este absolut aiuritor pentru mine. Adica de fapt nu v-a convenit opinia mea, dar m-ati bannat pe pretextul ca l-am catalogat drept "prost" pe un partener de dialog. Poate am gresit, si imi cer scuze, dar nu este normal sa nu avertizezi pe cineva in acest caz. Pot sa spun ca ce s-a intamplat este un ABUZ. La fel cum jandarmii au folosit forta disproportionata impotriva suporterilor, la fel ati facut-o dumneavoastra pentru un apelativ pe care l-as numi "subtire".
Scriu pe acest site de 2 ani de zile (cu intreruperi, e drept) dar ma consider profund jignit pentru modul in care s-a procedat.