FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Arena Nationala

«1345678»
coabe18.02.2006 03:24

dar si camere de luat vederi :twisted: mama tre sa-mi iau gluga si baticu sa nu-mi faca astia portretu

coabe18.02.2006 03:25

cika cele mai moderne din lume :evil: doamne tot returu asa :?

david_steaua200618.02.2006 08:59

MAAAMA DE ABIA ASTEPT SA VINA JOIA ASTA CA SA FIU ALATURI DE BAIRTI SI SA RAGUSESC INCURAJANDU-I CA A DOUA ZI SA POT LUA UN 3 LINISTIT LA SCOALA :oops:

bodanelu18.02.2006 10:24

vin cu mashina, nu sunt din Bucuresti si stiu sa ajung pe blv. Basarabia. sunt destule locuri de parcare pe acolo in jurul stadionului, sau trebuie sa ajung cu cateva ore bune inainte sa inceapa meciul ca sa prind un loc de parcare?

duducsteaua18.02.2006 10:27

locuri de parcare se gasesc..e o stradutza vis-a-vis, poti sa o lasi acolo.. sau mai sunt locuri de parcare si pe partea cu stadionul..in fatza restaurantului "arena" (daca te lasa gaborii)... deci sunt...

AmuntBoy19.02.2006 03:31

noi suntem cel mai prost aranjati in peluze

La meciurile de cupa: cand jucam cu Dinamo stam la peluza din muncii si cand jucam cu rapid stam la peluza din iancului :(( ,

sper ca de anul asta si sa ramana asa, sa stam numai la Peluza 2 dinspre muncii 8)

radoi8619.02.2006 09:55

La ultimul meci cu rapidu am stat tot la peluza dinspre muncii! Deci lucrurile au inceput sa revina la normal:)

Wholigan20.02.2006 00:49

A fost MM Stoica la Realitatea Sportiva, si a zis ca s-au vandut aproape 15.000 de bilete pana azi. Plus 5.000 de abonati cati a zis ca sunt, inseamna deja 20.000. In astea 4 zile ramase cate bilete sa mai vand? Cred ca se vand macar alte 10.000 daca tinem cont ca de luni se deschid toate centrele de vanzare.

Casillas20.02.2006 19:08

Am bilet in sectorul 17 in tribuna II !! Are kareva idee pe unde vine ? pe unde e situat?

Allen20.02.2006 19:58
Am bilet in sectorul 17 in tribuna II !! Are kareva idee pe unde vine ? pe unde e situat?

Iti spun eu unde e situat: urci frumos scarile si te orientezi dupa locul in care ai prefera sa stai (poate-ti place mai central, sa ai o perspectiva mai buna asupra partidei, sau mai spre galerie sa auzi bine scandarile), pe urma alegi un scaun, te repezi si pui stapanire pe el. Daca vine cineva sa-l revendice, te straduiesti sa tipi mai tare decat el, sa-i zici ca vii de 15 ani la meciuri si ai stat mereu unde a vrut muschii tai.

:twisted:

dbd20.02.2006 20:27

Allen gandes-te ca s-ar aseza pe locul tau !!! :lol: :lol: :lol:

Allen20.02.2006 20:35

Eu nu stau la tribuna. :wink:

Darius_Stelistul20.02.2006 20:36

Stadionul "Lia Manoliu" fara gropi si ciulini

Ieri, in prezenta ministrului delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a fost inaugurat cu mare pompa gazonul de pe stadionul National din complexul sportiv "Lia Manoliu". Borbely, care a sarbatorit momentul executand cateva lovituri de la 11 metri, a declarat ca refacerea suprafetei de joc reprezinta o prima etapa incheiata in lucrarile ample de modernizare a stadionului, care se vor incheia peste circa 2 ani.

In etapa urmatoare se vor moderniza, secvential, tribunele, dar in nici un caz nu este vorba de o demolare si reconstructie integrala a arenei. Montarea gazonului, fundatia terenului - care a fost inaltata cu un metru - instalatia de incalzire, sistemul de drenaj si instalatia de irigat au costat 80 de miliarde de lei. Lor li se vor adauga alte 36 de miliarde pentru finalizarea pistei de atletism si a aleilor pietonale.

Presedintele ANS, Gheorghe Florian (foto), a declarat ca stadionul poate gazdui peste doua luni competitii sportive. Oficialul ANS nu stie la cat se vor ridica cheltuielile de modernizare a arenei, care va avea in final o alta fata, cu noi fundamente pentru instalatia de nocturna, cu zone de parcare, ridicandu-se la standarde europene.

Autor:libertatea

Sursa:Libertatea

Aparut pe: 27 Oct 2005

dbd20.02.2006 20:43

da se stie ca stadionul este intr-o stare excelenta...

8)

Eu nu stau la tribuna.

pai nici nu conteaza ca Casillas si se aseaza unde vor muschii lui :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:

horse3720.02.2006 22:57
Nu sunt de la INMH si din pacate aduc vesti proaste: conform Weather.com, miercuri si joi va ploua in Bucuresti. Sa speram ca prognoza nu se adevereste.

ei si, ce daca ploua!? meciul cu valencia nea adus bucurie incat ploaia..cine o simtea!? asa ca poa sa ninga, poa sa ploua noua, nu ne pasa. vom fi o Armata de inimi ros/albastre care vor canta, incuraja echipa la o noua victorie.

hai la stadion joi si aveti grija, cei ce veniti pe maior coravu ca va sar rotile de la masina in gura, la cat de "bombardata" este strada.

Wholigan20.02.2006 23:43

Am fost azi pe la Lia, intamplator am trecut si pe unde se dadeau biletele, si a fost cam urata scena, o coada F mare, sute de oameni si nu exagerez cu nimic, si cateva sute si-au luat tzeapa, nu au mai prins bilet.

Cica s-au vandut 36.000, si maine ar mai pune 4.000 in vanzare. Dar restul?

Au ajuns la speculanti sau nu s-au tiparit deloc? Sunt tare curios.

Pedro21.02.2006 00:52

40000 de bilete puse in vanzare + 8000 de abonati = 48000.

restul trebuie lasat liber, asa cer normele UEFA

armanovici21.02.2006 00:55
asa ca poa sa ninga,

Da nu asa cum a nins la meciul amanat cu Villareal!

Da-ti peste gura :lol: :lol: :evil:

FANATIK RED-BLUE21.02.2006 06:11

Bataie pe bilete

Ieri s-au vîndut peste 20.000 de tichete, epuizîndu-se cele de la tribunele I şi a II-a. "Din primele estimări, se pare că s-au vîndut 20.000 de bilete numai luni. Chiar şi mie îmi vine greu să cred. S-a mai jucat cu stadionul plin pe Naţional, dar cînd s-a jucat împotriva unor echipe mari. Acum, vor fi probabil în jur de 50.000 de spectatori, care vor veni doar pentru Steaua", a declarat MM Stoica, managerul general al Stelei. Cozi de sute de persoane s-au format ieri la casele de bilete de la stadionul Lia Manoliu [gsp]

Bravos natiune ros-albastra, asa va vreau!! :D:D

Mama, mama, de abia astept ziua de Joi. Mi-e si mila de bietii olandezii, macar ar trebui sa-i avertizam la intrarea in stadion cu un afis:Voi ce intrati aici,lasati orice speranta afara!!!! "Infernul lui Dante" se va dezlantui :twisted:

Bodanel21.02.2006 06:25
Bravos natiune ros-albastra, asa va vreau!!  :D  :D  

Mama, mama, de abia astept ziua de Joi. Mi-e si mila de bietii olandezii, macar ar trebui sa-i avertizam la intrarea in stadion cu un afis:Voi ce intrati aici,lasati orice speranta afara!!!! "Infernul lui Dante" se va dezlantui  :twisted:

eu nu cred de ce v-ati indoit ca nu va fi plin stadionul. Foarte bun citatul din Dante. Poate ar trebui pus si pe Ghencea :D

sorin_77721.02.2006 09:30

vreme excelenta de fotbal JOI...

am incredere in acest site, niciodata nu m-a mintit... :wink:

http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...fday=3&metric=1

luati cu copy/paste pentru ca e link-ul prea mare...

Virgil21.02.2006 11:12

Link-ul direct e asta :

http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...AREST|&metric=1

Thursday, Feb 23

Mild with clouds limiting sun High: 12° C RealFeel: 11° C

Thursday Night: Mostly cloudy Low: 1° C RealFeel: -3° C

Phaeton^2321.02.2006 12:00

am si eu o curiozitate si sper sa ma lamuriti :)

presupun ca pe lia o sa fie crainicul din Ghencea si o sa se auda scooter , asa`i ???

Virgil21.02.2006 12:03

Evident.Totul va fi ca pe Steaua.

IONUTZ-CIPRIAN21.02.2006 12:14

:evil: >>Sa speram ca o sa se auda de cat mai multe ori SCOOTER,sa le dam alora o caruta de goluri sa bagam in sperieti pe urmatorii nostri adversari!!>>> :twisted:

«1345678»