Doamne Ajuta ! Bine ca s-a sfintit ... eposibil asta sa fi fost cauza :lol:
Doamne Ajuta ! Bine ca s-a sfintit ... eposibil asta sa fi fost cauza :lol:
Are cineva informatii despre stadiul lucrarilor la stadion? Poate cineva care sta prin apropiere sa ataseze niste fotografii? Eu am gasit pe un alt forum una facuta cu vreo doua luni in urma, dar de atunci nu am mai gasit nimic. Ar fi interesant de urmarit cum se construieste primul stadion modern din Romania.
Ar fi interesant daca cineva din zona ar avea posibilitatea sa faca o poza la cateva zile, iar la sfarsitul constructiei ar pune pozele cap la cap si ar face un montaj.
Ar fi interesant daca cineva din zona ar avea posibilitatea sa faca o poza la cateva zile.
care crezi ca ar fi diferenta??? 1 surub in plus??? ![]()
care crezi ca ar fi diferenta??? 1 surub in plus???![]()
Si doua piulite in minus !!! ![]()
Si doua piulite in minus !!!![]()
S-au pus toti stalpii de sustinere. Au progresat foarte mult in ultimele 3 luni.
P.S. Arata destul de mare. ![]()
Eu vad constructia de fiecare data cand ies din bloc. Nu va pot spune la al catelea "etaj" se afla.
prin 2020 sa ne bucuram de el ![]()
In caz ca nu va pricepeti sau nu ati inteles la ce m-am referit:
Sper sa se termine lucrarile pana ajung pe la 35 de ani ![]()
Apropo ati auzic ca suporterii javre vor sa-l inchirieze si sa joace numai acolo?
Sper sa se termine lucrarile pana ajung pe la 35 de aniApropo ati auzic ca suporterii javre vor sa-l inchirieze si sa joace numai acolo?
De terminat il termina la timp, ca de nu-l termina, ne fac tara de ras RAU de tot. Cu acoperisul retractabil sunt probleme!
Si da, stiu de asta, dar la ce sa te astepti de la niste milogi? Pomana curata! Astia si in ziua de astazi au ramas club departamental!
Sper sa se termine lucrarile pana ajung pe la 35 de aniApropo ati auzic ca suporterii javre vor sa-l inchirieze si sa joace numai acolo?
Pana la urma au sa termine lucrarile,iar daca nu fac asta in termen,nu o sa mai primeasca si finala aia de Europa League din 2012 parca...Da,auzisem mai demult ca javrele vreau sa joace acolo...Interesant cum e sa joci cu 300,500 sau 1000 de suporteri pe un stadion asa mare...Poate da si Borcea o mana de ajutor,sa se termine mai repede stadionul... ![]()
Eu presupun ca va costa destul de mult organizarea unui meci acolo, iar cum javrele sunt cate 2000-3000 de oameni la fiecare meci(ca restul sunt la chiajna prinsi de hingheri) nu va renta pentru nimeni inchirierea arenei.
Cred ca Finala Europa League se va juca la noi insa vom avea probleme cu strazile si cu orasul nostru de tot kkt cand vine vorba de infrastructura si conditii pt ca vom avea 60.000 de straini.
Eu presupun ca va costa destul de mult organizarea unui meci acolo
Tu ai citit ce am scris mai sus? dinam0 inca este club departamental, deci au niste "parghii" si vor juca acolo aproape gratis. O sa vezi ca am dreptate. Astia nu se dau niciodata la o parte cand e vorba de smecherii si pomeni!
Puțin imi pasă pe ce stadion o să joacă. N-au decât să joace pe Noul Lia Manoliu. Tot atâția oameni vor veni. Tot la fel vor juca. Ceea ce nu pot eu să ințeleg e de ce nu s-au gândit să se mute-n Cotroceni până acum. Jucau pe-un stadion adevărat, fără pistă de atletism, tot aceeași capacitate.
Pentru ca ei au mintea mai "creata" asa de felul lor, si in plus, ii rupea BNR-ul cu chiria, pentru ca acolo nu mai merg smecheriile cu MI! ![]()
ori si cum ,tot un rahat ramane Dinamo
http://www.sport.ro/Liga-1/video-oprescu-s...0-il-crezi.html
lucrurile arata bine. sunt curios cate bilete pot cumpara romanii la finala cupei UEFA gazduita pe stadionul national.
Dupa ce am vazut imaginile astea, sunt mai optimist decat in trecut in privinta finalizarii constructiei! ![]()
Da,se pare ca pana la urma se va finaliza constructia stadionului la timp pentru organizarea finalei Cupei Europa League din 2012....
Sa speram, macar Finala Cupei Romaniei se va juca iar la Bucuresti ,poate se va motiva si Steaua mai mult, si vom vedea Nationala pe un Stadion Decent
Cei 55 de consilieri generali ai Capitalei vor putea intra gratuit la orice eveniment gazduit pe Arena Nationala Alesii vor primi bilete gratuite la loja idee ce a fost imbrățișată cu caldură de majoritatea consilierilor USL prezenti la sedinta ordinară de marti. Astfel, fiecare consilier va avea dreptul la un singur bilet la fiecare eveniment de pe National Arena, nu doar la competitiile sportive.
sedinta ordinară de marti
Cam ca loja armatei din Ghencea, numai ca fara ordinarie.
Povestea gazonului de pe Arena Natională continua Deși stadionul de cinci stele implinește luna aceasta doi ani de la inaugurare, gazonul a devenit deja o problemă sacaitoare.
Din cauza faptului că factorii care dețin in proprietate arena n-au achiziționat nici pană acum o instalație specială care să asigure fotosinteza, gazonul stadionului este intr-o continuă depreciere. Așa cum se prezintă și in acest moment. După amicalul Romaniei cu Slovacia, programat miercuri 14 august, stadionul va fi iar inchis pentru refacerea gazonului.
N-avem altă soluție. A doua zi după amicalul tricolorilor cu Slovacia, gazonul se va decoperta iar lucrarile vor dura 10 zile. Astfel că Steaua, care are șanse foarte mari de a ajunge in play-off-ul UEFA Champions League, va face in așa fel incat să dispute returul la București. Nu știm ce vom face dacă se va califica și Astra, iar eu imi doresc asta. Să vedem ce vor face ei , a conchis Mircea Sandu.
Prima manșă din cadrul play-off-ului UEFA Champions League este preconizată a se desfășura marți, 20 august, două zile mai tarziu fiind și cea din Europa League.
Gazonul, blestemul Arenei Naționale
Septembrie 2011
Stadionul a fost inaugurat cu amicalul dintre Romania și Franta, scor 0-0, dar gazonul s-a prezentat in condiții execrabile. La ora aceea s-a vorbit despre Adrian Oprisan ca fiind omul vinovat pentru acele nereguli.
În consecință, după meciul de deschidere, gazonul a fost inlocuit in totalitate. A fost adus unul din Olanda, al carui preț a fost estimat la 400.000 de euro.
Aprilie 2012
Cu ocazia finalei Europa League, disputată in premieră in Romania, intre Atletico Madrid și Athletic Bilbao, scor 3-0, s-a instalat un alt gazon. Acesta a fost cel mai scump, deoarece a costat patru milioane de lei.
Septembrie 2012
Nici acest gazon n-a avut viață lunga Concertul incendiar al celor de Red Hot Chilli Peppers, din august, a lasat urme adanci, astfel că s-a luat decizia instalarii pentru a treia oară a unui nou gazon. FRF, Steaua si Dinamo au strans banii necesari pentru un nou covor, care a fost adus din Polonia, fară a se preciza suma cheltuita
Martie 2013
Înaintea jocului cu Chelsea, din optimile Europa League, Steaua a investit aproximativ 50.000 de euro pentru a schimba o mare parte din gazon. S-a vrut a se evita astfel rusinea de la meciul cu Ajax, cand s-a vopsit suprafata de joc in verde.
Iunie 2013
Federatia a mai cheltuit 20.000 de euro, pentru ca suprafata de joc să se prezinte in conditii onorabile la finala Cupei Romaniei si la amicalul cu Trinidad Tobago.
DigiSport
Ca la asfaltari, le place sa-l tot puna la cateva luni in loc sa faca treaba buna din prima. Multe guri flamande....