FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Arena Nationala

«145678»
kyd21.02.2006 14:02

Ah ce bine ca am reusit sa mai prind si io un bilet la peluza I.Am stat 2 ore la coada la Ghencea da merita,si cand am plecat mai era o coadaaaaaaaa mareeeeeee si cand am plecat auzisem ca mai erau doar 700 de bilete iar in ritmul in care se cumparau cre ca sau terminat destul de repede.Erau unii care isi luau cate 15-20 de bilete

A fost un prieten de-al meu pe la lia si acolo era Argaseala si zicea ca nu mai sunt bilete pt meciul de joi iar la coada erau vreo 200 de insi.

bogdanutz721.02.2006 14:09

va rog mult sa ma lamuriti si pe min eunde este peluza 2 , pentru ca io stiam ca e cea dinspre Bd. Basarabia , insa acum 20 min pe TotalSport , ofiterul de presa al Stelei a spus ca e cea dinspre Electroaparataj????

DRUGHI21.02.2006 14:13

deci pana la urma Peluza Nord va sta la peluza a 2 cea dinspre muncii nu..?

bogdanutz721.02.2006 14:15

DA! Peluza Nord va sta la peluza II care cred ca e cea dinspre Muncii.

Piece of Mind21.02.2006 15:21
DA! Peluza Nord va sta la peluza II care cred ca e cea dinspre Muncii.

Da, asa este.

Ana-Maria21.02.2006 16:08

"Marţi dimineaţă, au fost puse în vânzare la casele de la stadioanele Naţional şi Steaua ultimele 4.000 de bilete - numai la peluze - din totalul de aproximativ 42.000 emise pentru acest meci, sute de persoane stând la coadă pentru a prinde un tichet."

"La cei aproximativ 42.000 de posesori de bilete se vor adăuga alte câteva mii de posesori de abonamente, astfel că, la meciul de joi, în tribune s-ar putea afla aproape 50.000 de spectatori. Capacitatea stadionului este de 55.000 de locuri."

Rupem recordul de decibeli la meciul asta :D

Virgil21.02.2006 18:54

Cu ocazia asta le-o dam peste bot si acelor aroganti timisoreni care faceau caz ca la ei vin 40.000 la un meci,ca sunt cei mai cei din tara...A venit ora adevarului si cu ocazia asta ne mandrim ca Steaua bate orice record de asistenta la un meci in tara asta.

O spun si cred ca nu va indoiti de faptul ca daca Lia Manoliu ar fi avut capacitatea lui Camp Nou din Barcelona,poimaine 23.02.06 am fi avut 100.000 de suporteri in tribune.

FORZA

redandblue21.02.2006 19:19

spuneti-mi si mie cum ajung la lia manoliu din militari.....

Ana-Maria21.02.2006 19:42

Tot ce trebuie sa faci e sa ajungi la Sf.Vineri,sus la Unirii.De acolo poti sa iei unul din tramvaiele 16 sau 40,care sigur te lasa la stadion :)

Sa ma corecteze cineva daca gresesc :D

redandblue21.02.2006 19:54

mersi mult ana-maria...o sa ma descurc eu...sigur o sa ajung...

Ana-Maria22.02.2006 01:33

Gsp-ul anunta o asistenta minima de 47.000 de spectatori!E incredibil!

Bodanel22.02.2006 06:28

casa inchisa anunta ziarele. :D acum sa mai facem si atmosfera ca sa se simta ca joaca Steaua

babby_jessus22.02.2006 10:06

Ajutati-ma si pe va rog cu o informatie VITALA!Cum ajung de la gara de nord pe lia manoliu ca nu sunt din Bucuresti!Am inteles ca iau 34 si ma lasa direct acolo???HELP!Forza Steaua

sorin_77722.02.2006 10:23

Ia metroul spre directia DRISTOR 2 si cobori la MUNCII... De acolo mai sunt 2 statii de tramvai pe care le faci mai degraba pe jos. Intreaba chiar cum iesi de la metrou (de stadionul National) dar cred ca iti vei da seama... B-dul Basarabiei... Practic incepe de la statia de metrou MUNCII...

alinush8922.02.2006 11:02

sau poti sa iei 86-le pana la capat...si d-acolo mai ai 5 min..

duducsteaua22.02.2006 11:07

5 minute, adik in atata timp ocolesti stadionul ca sa ajungi de la peluza 1 la peluza 2 daca acolo ai bilet. :wink:

Hotshut22.02.2006 11:08

Asadar,de la gara ai mai multe posibilitati sa ajungi la stadion:

-tramvaiul 34 ,o sa mergi cam mult dar asta este,cobori la piata muncii de unde mai ai 2 statii de tramvai,pe care poti sa le faci perpedes ori s amai iei tramvaiul 16 sau 40 pana la poarta stadionului(peluza 2,adik unde sta galeria)

-tramvaiul 46 si meri cu el mai mult decat cu 34 si cobnori la electroaparataj,in spatele peluzei 1,cea dinspre sos.pantelimon.

-metrou de la gara pana la muncii,adik a 4 a statie(directia de mers este ce ainspre dristor 2)

-metrou de la gara pana la statia C.Georgian( a 9 a sttie)de unde mai iei tramvaiul 16 sau 40 3 statii.

-ultima varianta taxiul care te va costa undeva in jurul sumei de cel mult 200 de mi

Cam asta este.

babby_jessus22.02.2006 11:41

10X baieti!Ne auzim la meci!Sper sa iasa bine!FORZA Steaua

Wholigan26.02.2006 12:24

1.Nu se aude nimic

Numai daca scandeaza intregul stadion se aude calumea, altfel, poate peluza sa cante cat vrea ea, ca tot degeaba. Am fost la P II si m-am uitat spre P I unde se canta, dar de auzit nimic, doar semintzele care cadeau pe langa mine precum cartusele de mitraliera, cred ca nu o sa scapam niciodata de semintzari. Se pare ca distanta de la gazon la tribune, si de la o tribuna la cea opusa e prea mare.

2.Nu se aude nimic 2

Pe Gabi Safta l-au auzit numai cei de la T I, la un moment dat i-am auzit strigand echipa si nu shtiam ce i-a apucat. ASta sper sa se rezolve pana pe 5.

3.Conteaza calitatea nu doar cantitatea

Degeaba au fost 50.000 de suporteri, daca multi la sfarsit au inceput cu "rusine....".

4.Evacuarea suporterilor s-a facut mult mai bine decat de pe Ghencea, dar e printre cele mai putin importante aspecte pentru noi acum.

5. Se vede ok.

Multa lume se gandea ca nu o sa poata vedea meciul bine, dar cum la Peluza s-a stat in picioare, pe scaune, nu a ratat nimeni vreunul din golurile noastre :P

Abia astept sa ne intoarcem in Ghencea, si sper sa fim la fel de multi la Steaua-Betis, poate si un pic mai destepti.

Recoba26.02.2006 18:20

Sper sa fie la fel de multi si cu Betis.Cat despre semintari e veche de cand lumea pe stadioanele noastre . Asta e poate le vine mintea la cap :wink:

dbd26.02.2006 19:40

nu o sa mai fie asa multa lume ... sunt sigur...iar cat depsre stadion e super...

radoi8626.02.2006 22:14
4.Evacuarea suporterilor s-a facut mult mai bine decat de pe Ghencea, dar e printre cele mai putin importante aspecte pentru noi acum.

5. Se vede ok.

Multa lume se gandea ca nu o sa poata vedea meciul bine, dar cum la Peluza s-a stat in picioare, pe scaune, nu a ratat nimeni vreunul din golurile noastre :P

In legatura cu evacuarea din stadion...intr-adevar, este excelenta, dar la iesirea din complexul sportiv spre tramvaiele 40 si 16 este jalnica! La cat de mare este spatiul acolo, nu pot sa dea fiarele alea la o parte ca am stat vreo 10 minute intr-o inghesuiala ca la iesirea din stadionul unde s-a stins lumina la meciul cu PSG.

Iar in legatura cu ce se vede pe gazon, ai mare dreptate cu faptul ca nu am ratat golurile;)! Dar iluziile optice sunt la ele acasa pe National, nu de putine ori lumea aclamand o centrare care pana la urma s-a dovedit aiurea...

Wholigan27.02.2006 02:56

Hmm, tot la P II am fost, si am iesit chiar f bine, altfel nu scriam aiurea... O fi fost o singura poarta cu problema. La intrarea care duce fix in tabela au deschis toate portile si s-a iesit f bine.

Virgil01.03.2006 18:07

Ca urmare a infrangerii suferite pe teren propriu in fata lui Heerenveen,fruntasii clubului ros-albastru au hotarat sa cheme un sobor de preoti pentru sfintirea stadionului "National".

img3776-1393703746c326ceb06da_600_400_.j

img3751-1393707755f04e97c0605_450_675_.j

Virgil03.03.2006 12:41

Ile Nastase a ras de siguranta pe care o afiseaza Gigi,privind calificarea in dauna lui Real Betis,ca urmare a sfestaniei facute stadionului National :

"Daca ar fi sã ne luam dupã sfinteli, Betis Sevilla n-ar trebui sa mai vina la Bucuresti, ca e deja batuta, asa cum crede Gigi Becali. Bineinteles ca echipa care se va califica in sferturile Cupei UEFA nu va depinde de aceastã slujba", a afirmat Nastase.

"Ilie Nastase are alte principii de viata. Eu cred ca totul tine de Divinitate, ca Dumnezeu e peste tot si am si o explicatie: nu suntem toti creatia Lui?"

Gigi Becali

Parerea mea de crestin ortodox este ca o slujba religioasa facuta la inceputul unei activitati intr-o incinta straina,nu poate decat sa aduca incredere

jucatorilor nostri,atat de superstitiosi uneori.

«145678»