1.Nu se aude nimic
Numai daca scandeaza intregul stadion se aude calumea, altfel, poate peluza sa cante cat vrea ea, ca tot degeaba. Am fost la P II si m-am uitat spre P I unde se canta, dar de auzit nimic, doar semintzele care cadeau pe langa mine precum cartusele de mitraliera, cred ca nu o sa scapam niciodata de semintzari. Se pare ca distanta de la gazon la tribune, si de la o tribuna la cea opusa e prea mare.
2.Nu se aude nimic 2
Pe Gabi Safta l-au auzit numai cei de la T I, la un moment dat i-am auzit strigand echipa si nu shtiam ce i-a apucat. ASta sper sa se rezolve pana pe 5.
3.Conteaza calitatea nu doar cantitatea
Degeaba au fost 50.000 de suporteri, daca multi la sfarsit au inceput cu "rusine....".
4.Evacuarea suporterilor s-a facut mult mai bine decat de pe Ghencea, dar e printre cele mai putin importante aspecte pentru noi acum.
5. Se vede ok.
Multa lume se gandea ca nu o sa poata vedea meciul bine, dar cum la Peluza s-a stat in picioare, pe scaune, nu a ratat nimeni vreunul din golurile noastre 
Abia astept sa ne intoarcem in Ghencea, si sper sa fim la fel de multi la Steaua-Betis, poate si un pic mai destepti.