Asta numesc eu echipament frumos :
Bai, deci este genial tricoul de la rugby!
Vreau si eu.
Asta numesc eu echipament frumos :
Bai, deci este genial tricoul de la rugby!
Vreau si eu.
si alea de handbal sau hochei sunt misto, insa ce spuneti voi e labareala.
dupa cum ati observat in ultimii ani, naicu' si Steaua incearca sa creeze un fel de eveniment sezonier prin prezentarea tricoului. daca la echipamentul de acasa se lucreaza extrem de putin, el fiind in esenta acelasi de cand era rafo sponsor, la cel de deplasare se poate umbla lejer. in primul caz e vorba de traditie, de obisnuirea cumparatorului cu brand-ul Steaua, in al doilea caz e exercitiu de marketing, iti ofera ceva neobisnuit in speranta ca ineditul te va face sa-l cumperi.
modul in care se face acest lucru e discutabil pentru ca gusturile oamenilor sunt diferite.
Baieti,daca echipa nu joaca in alb-rosu sau in galben-negrul acela de la meciul cu Rapid 2,totul e ok.Echipamentul conteaza cel mai putin.
Sincer.. oare alta culoare nu puteau sa gaseasca pentru numere si nume? Se vede extrem de urat.
A stricat-o cu tricolorul Romaniei parerea mea
![]()
Mie imi place echipamentul ala galben...Ala ros-albastru e normal,nu s-a modificat dar imi place.
Felicitari pentru echipamente;)!
F.O.R.T.Z.A. S.T.E.A.U.A! ![]()
![]()
A stricat-o cu tricolorul Romaniei parerea mea
Ti-e rusine cu tricolorul Romaniei? Nu-ti plac culorile tricolorului? ![]()
El s-a nascut in America , lasa-l . Iubeste stelutele de pe steagul Americii si pe Michelle Obama ![]()
mie sincer imi place noul echipament . cel de culoare galben
culorile Romaniei steagro
chiar vreau sa imi achizitionez unu dar sa vad ca este mai greu cu criza asta ![]()
De cand e Nike-ul,nu cred ca mi-a placut vreun echipament al Stelei.In schimb,Adidas...
http://stelisti.gsp.ro/uploads/file/Gheorg...gi_steaua_2.jpg
Da , Adidas intotdeauna le-a facut mai bune.Dar nu cred ca vom reveni la Adidas in viitorul apropiat...
da da, adidasu' ar fi acum echipamente similare cu ce are vasluiu' saiu Craiova, in niciun caz nu ar fi facut o replica a celor din "perioada sevilla".
chestie de marketing.
dar e trendi sa fii nostalgic cu spirit revolutionar ![]()
Macar de am reveni la Adidas
Tricou replica acasa - 119,99 lei
Tricou replica deplasare - 179,99 lei
Tricou original acasa - 229,99 lei
Tricou original deplasare - 449,99 lei
Al treilea echipament original - 99,99 lei
450RON ala galben:) slabut..
la criza din Romania sunt foarte mari preturile...
da da, adidasu' ar fi acum echipamente similare cu ce are vasluiu' saiu Craiova, in niciun caz nu ar fi facut o replica a celor din "perioada sevilla".
chestie de marketing.
dar e trendi sa fii nostalgic cu spirit revolutionar
Jonix , eu nu-s nici trendi si nici revolutionar.Mentionez ca Nike ma atrage mai mult ca Adidas,ca firma.Sunt mai buni,pur si simplu,ca firma,dar nu pentru Steaua.Adidas a facut echipamente mai bune si cred ca ar face si acum.Parerea mea.
P.S.Apropo,mai traiesti?Ca ziceai ca ne intalnim si noi cumva...
Da , Adidas intotdeauna le-a facut mai bune.Dar nu cred ca vom reveni la Adidas in viitorul apropiat...
Va veni si ziua aia. Sunt increzator in privinta asta! ![]()
mda dragute dar se putea si mai bine!
acum depinde mult de gustul fiecaruia, ce "merge" si ce nu.
ideea e simpla, atat naic, cat si adidas sau orice alt producator de echipament prezinta conducatorilor cluburilor cu care are contract un numar de modele de tricouri. se alege, se lucreaza la personalizare si gata echipamentul.
la Steaua se incearca impunerea unui model mai nou, si anume schimbarea drastica a echipamentului de deplasare in fiecare sezon. imaginea echipei este una mult mai dinamica in acest fel, fanul este tentat sa cumpere si "tricoul nou", chiar daca il are si pe ala de anul trecut iar dept. de marketing are ocazia sa isi plieze lista de oferte pe noul trend.
Da, din punctul asta de vedere ai mare dreptate. De exemplu daca noi am fi fost "imbracati" de adidas, nu inseamna automat ca am fi avut modelul folosit de Vaslui/Craiova de exemplu. Furnizorul Astrei de echipament sportiv e tot adidas, dar n-are modelul Vasluiului!
Plus, Mariuse, daca te uiti pe preturile tricourilor alea de deplasare sunt mult mai scumpe. Clar asta se doreste. Cine are deja un tricou ros-albastru nu si-l mai cumpara si sezonul urmator.
Poate mergem pe varianta de criza - Lotto sau Umbro ![]()