Ne mai mira ceva la actuala Steaua?...
Oricum,asta e un lucru mai putin important.Barem de-am avea ceva fotbalisti sa imbrace tricourile astea,cat sunt ele de urate...
Ne mai mira ceva la actuala Steaua?...
Oricum,asta e un lucru mai putin important.Barem de-am avea ceva fotbalisti sa imbrace tricourile astea,cat sunt ele de urate...
A aparut vreo poza de la prezentare pe undeva? In afara de aia facuta-n photoshop si publicata de 3 luni.
Ba , eu nu inteleg un lucru. Echipamentul de rezerva ramane tot cel galben ? Nu am vazut alte echipamente in afara de cele principale.
Sigur cu echipamentul asta Banel nu va mai da centrari in plopi. ![]()
Zici ca e pijama. Oricum e logic: daca jucatorii adusi de Becali dorm pe teren macar sa doarma confortabil.
Lasati ca se termina contractul cu nike si vine mumu cu givova!![]()
Repet , ala de rezerva care e , ca nu inteleg ?!?!? Tot ala galben din sezonul trecut ?
Da, tot cel galben
Nu stiu ce sa zic...imi place,dar ar fi trebuit sa se schimbe si echipamentul pt deplasare,nu sa fie tot ala galben.Cel pt "acasa" imi place
Echipamentul este ca deobicei unul destul de jalnic...
-in fine nu asta conteaza,conteaza cine-l poarta,niste nonFootballisti .
Tie nu ti-a placut Steaua nici cand a jucat exceptional,nu iti place nici echipamentul,si nici mingea cu care o sa se joace in Liga 1 nu cred ca-ti place...csz acum...
Pai si mingea e oribila, sezonul trecut daca-mi amintesc bine s-a jucat cu mingea aia alba si pe zapada, cand toate campionatele serioase din europa au bagat mingi galbene, noi jucam cu alba.
Deci da, si mingile ligii 1 sunt de rahat.
Mie imi place font-ul numelui si numarului de pe spatele tricoului, cred ca sunt cele mai placute ochiului din tot ce am avut in ultimii ani. Intr-adevar, fata cam sufera insa e tipic Stelei sa faca lucruri bune pe jumatate. Cred ca ne reprezinta acest echipament ![]()
Vazand cum arata pe gloabele noastre, parca sunt mai urate decat credeam. Fontul de pe spate e EPL rip off. Nici macar nu se pupa cu restul echipamentului.