Mai, stie cineva in ce context a zis Basescu de Olaroiu ca nu e antrenor pt Steaua, ca parca asa am inteles de pe alt topic? E pe undeva prin presa sau e doar un zvon?
Mai, stie cineva in ce context a zis Basescu de Olaroiu ca nu e antrenor pt Steaua, ca parca asa am inteles de pe alt topic? E pe undeva prin presa sau e doar un zvon?
Tot ce ar spune lumea ....singura solutie e ca Oli sa demisioneze....lui ii trebuie o echipa ca Pandurii sa se remarce....Steaua e prea buna pentru el....nu e in stare sa conduca asa o echipa....aduceti un antrenor adevarat...sau sa antreneze [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].....ar fi mult mai bine....doar a fort cel mai bun jucator ......Oli ITI VREM DEMISIA PENTRU BINELE ECHIPEI.......jos cu Oli!!!!!!!!!!!!!
Olaroiu NU ARE CU CINE SA JOACE !! Jucatorii sunt demoralizati !! Nu prea il mai asculta !! Crezi ca Olaroiu le spunea la boro sa stea cu fundul in poarta si sa astepte golul? Cand a vazut ca jucatorii alearga haotic si numai asculta indicatiile tactice a incercat sa faca ceva... sa bage aparare... era cam singura sansa.. acum sincer vorbind.. zi-mi un antrenor care dupa ce are 2-0 si calificarea in mana mai si ataca? Nici Wenger nu a facut-o si nici alte echipe mai mari. Asteptati sa luam titlul si dupa aia mai vb... eu oricum raman la parerea ca Becali are cea mai mare vina... ca face pe maimutoiu si strica atmosfera si asa proasta la echipa.. plus ca nu a vrut sa cumpere jucatori cat de cat valorosi... cu Lovin, Baciu , Balan si nesu nu prea se face performanta... CAMPIONI , CAMPIONI, CAMPIONI VOM FI DIN NOU !!
La meciul cu boro Olaroiu a avut 3 vine:
- nu a dat indicatii tactice ca lumea
La 2-0 trebuia sa mai atacam, sa-i dominam ca in primele 20 de min si mai mult ca sigur ca mai inscriam un gol. Portarul lor e varza. Se evita golul englezilor cu disperare, fiindca primul gol al lor a inceput iuresul lui boro, care i-a timorat pe juc nostri.
- la pauza, nu le-a transmis jucatorilor incredere si din nou planurile tactice adecvate! :evil:
- nu a facut schmbarile bine, la timpul potrivit.
Boro ne-a dominat toata repriza secunda. Cred ca formatie ideala pentru ca noi ca sa nu fim dominati era un 4-5-1 cu Cristocea in locul lui Iacob. Combinam cu calm, evitam presingul englezilor cu pase scurte si rapide pe jos , pase inapoi la aparare. Patrudeam pe extreme si cautam cat mai multe cornere si lovituri libere (poate cu noroc mai inscriam un gol). Asa, ii tineam la respect cu majoritatea jucatorilor lor in propria jumatate.Si asa trecea timpul si venea calificarea.
Dar ce-a facut Oli? A demonstrat ca e slab si trage echipa in jos, ca in multe alte meciuri din retur.
Si un antrenor isi invata elevii cum sa abordeze o astfel de partida de cand a venit la echipa. Pastrarea a 2-0 e esential in fotbalul modern! :evil:
Il puteam vede pe Olaroiu cum striga : "Urcati!" de la margine si asa au si facut jucatorii.
Au urcat aiurea si ne-am trezit cu 3 atacanti boro vs 3 fundasi si asa a dat Maccarone gol.
@radookoo
daca tu dai vina pe Becali pt tot ce a facut pt Steaua,si cat a tinut sa nu plece jucatorii,esti un nesimtit...
nu am zis ca dau toata vina pe Becali... are si el o parte de vina la fel cum au si jucatorii si antrenorul si conducerea... oricum tu zici ca Becali a tinu de jucatori sa nu plece... dar atunci de ce a renuntat asa usor la neaga , Tudor, Dumitru, Dorinel Munteanu, Dinita? Becali a cumparat 3 jucatori in iarna dintre care doar unul confirma in timp ce adversarele noastre au luat cel putin 3-4 jucatori de certa valoare... singurul la care a tinut Becali sa nu plece a fost finul Radoi.. in rest daca apare o oferta REALA si cat de cat acceptabila sa stii ca o sa plece jucatorii !! Si sa nu-mi spui ca tu crezi faza cu 20 de milioane $ pe Nicolita, 10$ de dolari pe Radoi si alte oferte refuzate.... gandeste-te bine la promisiunile patronului si ce a respectat si ce nu inainte sa ma faci nesimtit... acum are de gand sa renunte la stadionul Ghencea pana intra in senat... numai am nimic de zis... FORZA Steaua !!
Parerea mea este ca Olaroiu are doua mari probleme: una ca nu stie sa se faca ascultat de catre jucatori (in perioada Protasov toti stiau ce aveau de facut, stia cum sa le vorbeasca, stia sa ii ambitioneze chiar si atunci cand era greu pentru ei) si doi ca nu suporta presiunea. Atunci cand presiunea este foarte mare pe el se blocheaza, se plafoneaza si nu mai stie ce si cum sa faca.
Nu am fost niciodata de acord cu aducerea lui si nu il voi sustine niciodata, chiar si atunci cand vom castiga campionatul.
Deocamdata, pana acum de la venirea lui Oli Steaua nu a aratat ca joaca fotbal.
CAt despre Becali ar fi perfect daca ar face mai mult decat vorbeste.
INTOTDEAUNA SUPERIORI
alfonso(in perioada Protasov toti stiau ce aveau de facut, stia cum sa le vorbeasca, stia sa ii ambitioneze chiar si atunci cand era greu pentru ei)
Haha... chiar m-am intrebat intotdeauna cum comunica Protasov cu jucatorii... ca romana n-a invatat... poate cheia succesului e sa nu vorbeasca cu jucatorii... una e sa-ti dea Protasov frau liber aratandu-ti numa sa mergi pe teren si sa joci si alta-i sa tii minte cele 1000 de indicatii tactice ale lu Olaroiu... Saracu Bostina nici nu mai stie sa dribleze... se gandeste tot timpu... unde a zis Oli s-o dau acum in schema XC354B? La stanga sau la dreapta?
Nu mi-a placut niciodata fotbalul supertacticizat... fotbalul trebuie jucat din placere
Nu mi-a placut niciodata fotbalul supertacticizat... fotbalul trebuie jucat din placere
cel mai bun exemplu sportul
si nici barca nu cred k joaca un fotbal super tacticizat spre exemplu
Olaroiu NU ARE CU CINE SA JOACE !! Jucatorii sunt demoralizati !! Nu prea il mai asculta !! Crezi ca Olaroiu le spunea la boro sa stea cu fundul in poarta si sa astepte golul? Cand a vazut ca jucatorii alearga haotic si numai asculta indicatiile tactice a incercat sa faca ceva... sa bage aparare... era cam singura sansa.. acum sincer vorbind.. zi-mi un antrenor care dupa ce are 2-0 si calificarea in mana mai si ataca? Nici Wenger nu a facut-o si nici alte echipe mai mari. Asteptati sa luam titlul si dupa aia mai vb... eu oricum raman la parerea ca Becali are cea mai mare vina... ca face pe maimutoiu si strica atmosfera si asa proasta la echipa.. plus ca nu a vrut sa cumpere jucatori cat de cat valorosi... cu Lovin, Baciu , Balan si nesu nu prea se face performanta... CAMPIONI , CAMPIONI, CAMPIONI VOM FI DIN NOU !!
Crezi ca dc chiar au intrat jucatorii neascultandu-l "cu fundul in poarta" si facea de exemplu Oli o schimbare sa zicem Radoi-Cristea sau Cristocea il vedeam pe unu din astia fundas central? eu nu prea cred ... asa ca avea ce face, dar cu siguranta el i-a pus sa se apere asa.
Cat de valoarea la jucatori sa fim seriosi in afara de Nesu care a fost luat cu 100.000 la 17 ani find considerat cel mai bun din generatia lui, restul din cei enumerati sunt cumparati cu peste 250.000 bucata la pretul asta Becali nu are nici o vina la vremea respectiva au fost sume mari cu care se puteau lua jucatori buni cel putin pt campionatul nostru(oricum nu iti impartasesc parerea de valoare fotbalistica a lor, Lovin cel putin la meciul cu M'Boro a fost cel mai bun de pe teren ca de alfel si la cel cu Farul).
Nu mi-a placut niciodata fotbalul supertacticizat... fotbalul trebuie jucat din placerecel mai bun exemplu sportul
si nici barca nu cred ca joaca un fotbal super tacticizat spre exemplu
Dap..Steaua cu Protasov pe banca ...conducea jocul mereu...un joc superb de pase la mijlocul terenului ,si dintr-o data un 1`doi de scapa cu portarul....cu Lens la 4-0 nu ne-am retras ci am dominat mijlocul terenului...SUPERB
Acum nici jocul nu arata prea bine ...dar nici rezultatul :cry:
Nu mi-a placut niciodata fotbalul supertacticizat... fotbalul trebuie jucat din placerecel mai bun exemplu sportul
si nici barca nu cred ca joaca un fotbal super tacticizat spre exemplu
Dap..Steaua cu Protasov pe banca ...conducea jocul mereu...un joc superb de pase la mijlocul terenului ,si dintr-o data un 1`doi de scapa cu portarul....cu Lens la 4-0 nu ne-am retras ci am dominat mijlocul terenului...SUPERB
Acum nici jocul nu arata prea bine ...dar nici rezultatul :cry:
right! Protasov come back fron dniepr sau cum s`o scrie:)
Cand a venit Olariou a spus ca nu va schimba nimic la echipa pentru ca ea merge bine si intr-adevar primul 11 nu l-a schimbat dar ceea ce s-a schimbat si nu credeam ca poate sa conteze atat de mult e ceea ce le cere jucatorilor,el cere altceva decat le cerea Protasov intr-un meci si se simte rau de tot,cam la toata echipa,acum sunt niste jucatori iesiti din forma,Radoi nu mai are urcarile alea senzationale cand a si reusit sa inscrie cu halmstadt de exemplu,nesu nu mai e acelasi om care era,Bostina nu se regaseste,Dica e dezorientat,echipa parca nu mai are nici o directie,unii au spus dupa dubla cu herenveen si cea cu Betis ca victoriile s-au datorat din cauza "efectului Protasov", altii ca este intregul merit al lui Olaroiu,nu stiu cat in ce masura una e mai adevarata decat cealalta,cert este ca in ciuda faptului ca sunt aceiasi oameni pe teren sunt clar schimbati fata de cum erau cand era Protasov,toti.
Cum ar arata la sf. de sezon... Multumim Oli ca ne-ai adus 23, acum AFARA! :twisted:
Mda... 23 la pastele cailor... Cu Olaroiu n-o sa castigam nimica... e un loser... macar acuma n-o sa mai aud vechile lozinci cum ca a facut mare performanta, iar Protasov nu...
Olaroiu nu e antrenor bun si de ce:
- el are nevoie de jucatori foarte buni care sa-i intzelegeaga schemele.
- Antrenorii mari nu se vad atunci cand ai un lot ca al lui Barcelona sau Chelsea, ei se vad atunci cand NU ai jucatori asa buni dar stii ce sa faci cu ei. Si Olaroiu se cam face de ras. Protasov cu aceeasi jucatori facea spectacol.
- Dica nu e Ronaldinho dar in toamna avea in unele meciuri sclipirea de geniu a jucatorilor de creatzie. Acum abia daca se mai vede pe teren. In toamna avea libertate deplina de joc, iar acum are zone stricte pe care nu trebuie sa le depaseasca.
- Bostina in toamna batea loviturile libere de zice-ai ca e Beckam, iar acum de la 10 metrii de poarta nu mai o nimereste. Si la fel ca Dica avea libertate de joc.
- Iacob in meciurile in care a jucat, cu execptazia ultimilor 3-4, n-a mai fost cel din toamna. E izolat printre fundasii adversi. Mingile la el ajung numai prin centrari.
Raman la parerea ca Sampdoria, Herta si Lens sunt mai tari decat Olaroiu.
Raman la parerea ca Sampdoria, Herta si Lens sunt mai tari
si ce daca e mai bun??? ce rezolvati tot comparand??
Protasov a plecat si nu se mai intoarce
si a plecat k asa a vrut el...nu k a fost dat afara...
...si ce daca e mai bun??? ce rezolvati tot comparand??Protasov a plecat si nu se mai intoarce
si a plecat ca asa a vrut el...nu ca a fost dat afara...
Se pare ca n-ai intzeles mesajul.
Faceam diferetza de valoare intre Protasov si Olaroiu.
Olaroiu era din start mult mai slab decat altzi antrenori care ar fi putut prelua Steaua, si implicit sa continue munca lui Protasov, dar totusi a fost adus ca e prieten cu Gigi.
- Pe Zenga si Protasov ii critica tot timpul pentru ca nu era prieten cu ei.
- Daca nu s-ar fi certat Pitzurca cu Gigi si acum ar fi fost el antrenorul Stelei.
- Gigi a spus ca n-o sa-l dea afara pe Olaroiu nici daca pierde campionatul.
- Oare cand Gigi o sa intzeleaga ca performantza nu se face pe prietenie?
am inteles mesajul.stai linistit
insa Protasov nu se intoarce si Oli nu pleaca...cel putin pana in vara
asa k .. cu Oli pana la moarte
@ KroNos^
Da... asa e... Olaroiu, nu degeaba i se zicea antrenorul zero (nu?)... In primul rand nu inteleg ce cauta a 2a oara la Steaua cand nici prima oara n-a facut mare lucru... Sper numai ca Gigi sa nu inteleaga prea tarziu ca e nevoie de un antrenor!
Eu nu am inteles ultima schimbare de la meciul cu CFR Cluj . Iese Oprita accidentat intra Petre Marin ????????????????????????????????????????????????????????????????????.
In fine daca stie cineva ce a vrut sa faca sa-mi spuna si mie . Dupa parerea mea trebuia sa intre Cristea . Spre norocul nostru mai erau doar cateva minute ...
Chiar nu inteleg de ce il tine titular pe Nesu ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
deci Oli trebuie sa vb cu jucatorii urgent ! asta e cel mai imp sa vb cu ei calumea !
Eu nu am inteles ultima schimbare de la meciul cu CFR Cluj . Iese Oprita accidentat intra Petre Marin ????????????????????????????????????????????????????????????????????.
In fine daca stie cineva ce a vrut sa faca sa-mi spuna si mie . Dupa parerea mea trebuia sa intre Cristea . Spre norocul nostru mai erau doar cateva minute ...
Oprita se accidentase, iar Nesu acuza probleme musculare! Daca il introducea pe Cristea, putea ramane cu flancul stang descoperit, in cazul in care Nesu nu mai putea continua!
Chiar nu inteleg de ce il tine titular pe Nesu ...
Pentru ca nu esti antrenor?! :roll:
Sper sa ma insel,dar am impresia ca Olaroiu nu prea il mai agreaza pe Cristea
Intr-adevar,risca daca il introducea,dar au fost meciuri cand era nevoie de el,iar Oli il folosea pe final,daca nu chiar deloc :?