FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«12329»
SteauaToronto17.12.2005 17:43

articol_01_1106282300.jpg

Name: Aurelian Cosmin Olaroiu

Date of birth: 10.06.1969

Place of birth: Bucuresti

Dupa cum toata lumea stie dupa plecarea lui Protasov noul antrenor al Stelei este Cosmin Olaroiu! Comentarii aici!

Motanu D17.12.2005 17:45

Spre ca Oli sa ne aduca 23-ul si macar o semifinala de Cupa UEFA. Si sa se ridice la nivelul predecesorilor sai Walter si Oleg.

meshteroo17.12.2005 17:47

Eu sper sa ne-a duca si Supercupa Europei... 8)

dbd17.12.2005 17:49

ii urez Bafta la Steaua...

si sper sa faca cat mai mult bine pentru echipa...

si sa incerce sa castige cupa africii pentru Jiji... :lol:

Bogdan4Steaua17.12.2005 18:29

Oli nu schimba nimic

Gigi Becali a dezvaluit faptul ca noul tehnician al gruparii din Ghencea nu va modifica stilul de joc pe care il are in acest moment echipa. Olaroiu a confirmat acest lucru care este insa valabil doar daca exista si rezultate. Antrenorul a precizat ca, in nici un caz, Steaua nu va juca defensiv.

Noul tehnician al Stelei, Cosmin Olaroiu, a facut deplasarea la Berlin separat de echipa. Cum Oleg Protasov a fost antrenorul Stelei pina la terminarea meciului cu Hertha, conducerea gruparii din Ghencea a dorit sa evite ca in avion sa ia loc ambii tehnicieni pentru a nu bulversa jucatorii. Oli a venit in Germania pe cont propriu, cazandu-se in acelasi hotel cu ziaristii. A asteptat relaxat sa treaca partida cu Hertha pentru a-si putea intra cu adevarat in noul rol.

Cunoscut ca un tehnician care este foarte atent cu toate detaliile, Olaroiu a asistat si la antrenamentul oficial dinaintea meciului, dupa care la jocul cu Hertha a luat loc in spatele finantatorului Gigi Becali, cu care s-a intretinut tot timpul. Magnatul din Pipera a fost primul care a tinut sa precizeze faptul ca Oli nu va schimba nimic din stilul echipei.

"Steaua face spectacol in acest moment si asa va fi si cu Olaroiu. S-a spus ca el o sa inchida jocul si o sa jucam foarte defensiv din momentul in care Protasov ii va lasa locul. Nu este asa. Am vorbit cu el si mi-a spus ca nu are de gind sa faca modificari in tactica echipei. Vom evolua la fel de ofensiv", a spus Gigi Becali. Finantatorul a dorit, astfel, sa inlature toate zvonurile care au inceput sa circule ca Oli va impune echipei o tactica apropiata de cea a lui Zenga.

"Faptul ca eu sunt admiratorul fotbalului italian a dat impresia ca voi face catenaccio la Steaua. Nu e cazul. Sigur ca la echipele la care am fost, am jucat de multe ori defensiv. A fost in functie de jucatorii care i-am avut la dispozitie. Nu voi schimba nimic la echipa atita vreme cit vor exista rezultate", a completat Oli.

Prieten cu fanii

Cosmin Olaroiu are o relatie foarte buna cu suporterii Stelei, fiind un tehnician care a simtit multa vreme lipsa acestora, in perioada cind antrena la FC National. La Berlin, Oli a petrecut mult timp alaturi de Gica Mustata, liderul galeriei steliste. "Olaroiu a fost printre cei mai iubiti antrenori in Ghencea. In primul mandat am suferit alaturi de el, dar n-am avut ce face", a precizat Mustata.

Dialog cu Florentin Dumitru

Dupa antrenamentul oficial de la Berlin dinaintea partidei cu Hertha, Cosmin Olaroiu a coborit din tribuna pentru a intra pe teren. Oli s-a dus direct la Florentin Dumitru pe care l-a strins in brate, discutind cu acesta citeva minute. Gibonul este unul dintre putinii fotbalisti de la Steaua care l-au prins pe antrenor si in primul sau mandat la Steaua.

Cosmin Olaroiu: "Juventus si Chelsea sunt cele mai bune echipe din lume in acest moment. Ca ele as vrea sa joace Steaua"

Mirel Radoi: "Oli este antrenorul meu preferat dintre cei cu care am lucrat eu pina acum la Steaua. Are un stil de lucru pe gustul meu"

Gigi Becali: "De acum, faptul ca Olaroiu a devenit noul antrenor al Stelei este oficial. El va sti sa lucreze cu echipa, deja s-a acomodat"

Sursa: SPT.ro

Un!t3d Roon3y18.12.2005 04:46

Daca Oli schimba primul 11,e cel mai prost antrenor!!!Avem un prim 11 ideal,avem nevoie de vreo 2-3 jucatori d aceiasi valoare ca titularii,dar care sa ocupe banca d rezerve!Ai urez succes lui Oli,dar macar 1 din 2:ori campionatu,ori Cupa UEFA,ca dak nu ZBOARA ! :twisted:

I.N.Money18.12.2005 06:14

Nu sunt de acord cu venirea sa insa asta nu inseamna ca nu o sa il sustin alaturi de echipa si ca il respect pentru simplul fapt ca e stelist.Sper doar sa nu ne dezamageasca si sa continue cu brio munca lui Zenga si a lui Protasov.

dbd18.12.2005 07:10

bine ca nu schimba primul 11...

Motanu D18.12.2005 07:35

Insa ar trebui sa schimbe al doilea 11 !

bebeto18.12.2005 07:48
:D lol
dbd18.12.2005 08:21

al doilea 11 ??? dar nu cu mult !!! :wink:

brav018.12.2005 08:58

Vom trai si vom vedea ce e cu Oli. Oricum alta alternativa nu am avut... parca Dan Petrescu s-ar fi apropiat asa ca gandire. Oli va trebui sa ne treaca de Herenveen si in 'groapa' sa scoata ceva frumos :D, altfel sta degeana pana la vara

dbd18.12.2005 09:19

de heerenveen trecem si fara antrenor dupa discutiile vazute pe forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FanSteaua4Life18.12.2005 20:40

Cred ca ar trebui laudat sau criticat dupa realizarile sau nerealizarile sale...

sorin_77719.12.2005 07:25

Are multe de tras Oli... greu e sa mentii ceva care merge si nu e facut de tine... :? :? :?

dbd19.12.2005 08:27

da...dar in fotbal nu e asa tot timpul...

I.N.Money19.12.2005 11:17

Un mare atuu al sau este ca e agreat de jucatori.Daca jucatorii au incredere in tine e imposibil sa nu ai rezultate,iar acum Oli o sa beneficieze de intregul suport al conducerii administrative.

IONUTZ-CIPRIAN19.12.2005 11:37

:evil: Multa bafta sa aiba!!!Si sa fie mai bun decat Protasov sau Zenga!!Daca o sa aiba acelasi stil ca si Protasov o sa ajungem departe la cum se joaca in Ghencea!!MULTA BAFTA si sper sa sarbatorim TITLUL 23 alaturi de Oli! :twisted:

Motanu D19.12.2005 14:03
Si sa fie mai bun decat Protasov sau Zenga!!

Eu ii urez sa fie mai bun decat Ienei !

IONUTZ-CIPRIAN19.12.2005 16:09

:evil: ASA sa fie ,asta imi doresc cel mai mult!!! :twisted:

Virgil20.12.2005 07:20

Cam greu sa ajunga de talia lui Jenei.De fapt imposibil.Pentru ca Jenei a jucat la Steaua,a fost international roman jucand la Steaua,a antrenat ani in sir Steaua.A castigat Cupa Campionilor si a mai jucat o finala si o semifinala fiind antrenor la Steaua.A fost in nenumarate randuri antrenorul echipei nationale a Romaniei.

Nu mai vorbesc despre campionatele si cupele castigate.

Jenei e unic in Romania.

E imposibil pentru Oli sa aiba asemenea palmares.

Dar macar sa dea Dumnezeu sa castige campionatul si sa intre in grupele CL.

Important e sa-si depaseasca propriile realizari.Pe urma mai vedem.

puyol20.12.2005 09:42

ieri a fost ziua mea, si cu ocazia asta Olaroiu mia facut cel mai frumos cadou: pastrarea lui Oprita.

BRAVO Oli

sorin_77721.12.2005 12:11

Un singur lucru nu am inteles la Oli in aceasta perioada de timp care a prefatat plecarea lui Oleg: De ce nu a discutat si cu Protasov probleme legate de echipa multumindu-se doar sa priveasca? oare un antrenor vede mai multe la Steaua decat noi ca suporteri? Si daca DA, atunci de ce joaca Steaua bine numai intr-o singura formula pentru ca asta vedem toti? Sper ca Oli sa poata rezolva problema lui Oleg si sper ca, chiar daca nu a vb. cu el sa isi dea seama ca asta e problema noastra. Nu avem formule de joc ci doar o formula foarte buna...

dbd21.12.2005 14:18

sunt sigur ca a discutat cu Oleg multe...

ai dreptate...trebuie sa avem si noi mai multe forumle...

redandblue21.12.2005 14:31

Sper ca plecarea lui Oleg sa fie de bun augur pt Steaua si echipa sa joace cu Oli cel putin la fel de bine cum a facut-o cu Protasov...trebuie sa avem incredere in Oli si sa-l sustinem ca pe oricare antrenor ce va veni la Steaua...

«12329»