FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«167891029»
***alex***28.04.2006 18:32

DEMISIA! DA! DEMISIA! Voi care cereti DEMISIA, demisionati de pe forumul asta ca nu avem nevoie de asemenea "suporteri" aici! Mai bine putini si fani adevarati decat multi dintre care jumate injura!

Cred ca ati strigat demisia si dupa meciul cu Zeleznik, si dupa cel cu Rosenborg si cred ca v-ati inselat amarnic!

SUSTINETI ECHIPA SI LA INFRANGERE NU NUMAI LA VICTORIE!

Dj29.04.2006 20:05

@alex

exagerezi prietene.nu toti injura

si eu sunt de acceasi parere...perfrmanta acum la noi in Romania se va face doar cu un antrenor strain

respect Oli...respect ce a facut dar nu cred k mai mult de atat poate face.

as vrea sa ma insel...

thor30.04.2006 18:08

@pupati-l toti in fund pe Oli.

nu vedeti ca traieste din rezultatele altora?

nu vedeti ca prabuseste echipa?

chiar ati uitat ce rezultate a avut in mandatul precedent la Steaua?

becalii30.04.2006 18:48
DEMISIA! DA! DEMISIA! Voi care cereti DEMISIA, demisionati de pe forumul asta ca nu avem nevoie de asemenea "suporteri" aici! Mai bine putini si fani adevarati decat multi dintre care jumate injura!

Cred ca ati strigat demisia si dupa meciul cu Zeleznik, si dupa cel cu Rosenborg si cred ca v-ati inselat amarnic!

CAND O SA JUCAM DE PE LOCUL 5 IN CLASAMENT TOT ASA SMECHER O SA MAI FII

spre_2430.04.2006 20:56

Becali are dreptate alex ! nu e bne asa ! nimeni nu e perfect ! tine mnte asta !

***alex***30.04.2006 21:04

@spre_23 Pustiule nu ma inveti tu ce sa tin minte si ce nu!

@becalii Stai calm ca nu vom fi noi pe locul 5. Daca te duci sa sustii echipa si nu sa o injuri castigam campionatul.Oricum avem doua restante usoare, ne revenim etapa viitoare!

Melku30.04.2006 23:43

Ce om absolut tampit "Noi nu suntem englezi sa revenim de la 2-0" ce afirmatie doamne!Daca Oli nu crede in echipa,antrenorul nu crede...de ce ar face-o jucatorii?!Nici tu Oli nu esti Capello, nici Radoi nu este Vieira asa cum nici Iacob nu e Adriano sau Gigi - Berlusconi...si acum ce facem?Ne lasam de fotbal?Ne predam inainte sa incepem lupta sau daca incasam doua goluri ne predam?Nu imi vine sa cred ce aberatie a putut sa scoata,nu il aveam la inima de la inceput dar am zis sa il sustin pentru ca totusi este antrenorul Stelei dar afirmatia asta a pus capac pe langa ratarea calificarii si meciul pierdut cu rapid!

Bravo Oli,noi nu suntem englezi sa revenim de la 2-0,noi suntem romani sa pierdem avantaj de 3 goluri!Felicitari,esti cel mai tare!

Dj30.04.2006 23:56

a cam dat`o in bara cu afirmatia asta Oli :oops:

DTP-Ludacris01.05.2006 00:26

A cam dat in bara cu toate !!

...Oli de la vara sa te cari baiatule !! :evil:

spre_2401.05.2006 10:43

la vara isi face bagajele ! nare pic d minte:|

Vladinho01.05.2006 10:45

Afirmatie tampita...dar are dreptate.La felu in care am jucat aseara la ce psihic aveam si astea nici cea mai mica sansa nu aveam sa revenim...

Motanu D01.05.2006 10:48
"Noi nu suntem englezi sa revenim de la 2-0"

De aia nu suntem noi in finala, de aia a pierdut national titlul in ultima etapa si de aia zicea Iancu ceea ce zicea despre el.

Madeleine01.05.2006 10:51

Tocmai am urmarit din nou declaratiile lui Olaroiu de aseara. De fapt citatul respectiv a cam fost scos din context, el a spus "Noi nu suntem INCA englezi sa ne revenim dupa 2-0", referindu-se la jocul de acum al Stelei, si mi s-a parut o referire la caderea psihica a jucatorilor si nu o scuza in spiritul fatalismului romanesc "asta e si nu avem ce face".

Asadar, cred ca a vrut sa spuna cu totul altceva. Cu toate astea, poate ar fi fost mai bine sa se abtina, pt ca este interpretabil...

Vladinho01.05.2006 10:51

Iancu saa-si vada de treburile lui ca nici nu alt antrenor (Hagi) nu face Poli nimica.....Aia nu au treaba cu fotbalu aia de la Poli...

Motanu D01.05.2006 11:00
Tocmai am urmarit din nou declaratiile lui Olaroiu de aseara. De fapt citatul respectiv a cam fost scos din context, el a spus "Noi nu suntem INCA englezi sa ne revenim dupa 2-0", referindu-se la jocul de acum al Stelei, si mi s-a parut o referire la caderea psihica a jucatorilor si nu o scuza in spiritul fatalismului  romanesc "asta e si nu avem ce face".

Asadar, cred ca a vrut sa spuna cu totul altceva. Cu toate astea, poate ar fi fost mai bine sa se abtina, pt ca este interpretabil...

Stii de ce au intors englezii rezultatul ? Pentru ca au atacat si pentru ca Steve McLaren a scos un fundas si a bagat un varf. Lui Oli i-a fost frica sa nu piarda la scor si nu a riscat. Deci e clar ca nu aveam cum sa castigam !

E adevarat ca cine risca prea mult pierde. Dar cine nu risca nu castiga niciodata !

Madeleine01.05.2006 11:03
Stii de ce au intors englezii rezultatul ? Pentru ca au atacat si pentru ca Steve McLaren a scos un fundas si a bagat un varf. Lui Oli i-a fost frica sa nu piarda la scor si nu a riscat. Deci e clar ca nu aveam cum sa castigam !

E adevarat ca cine risca prea mult pierde. Dar cine nu risca nu castiga niciodata !

Eu nu am incercat sa-i gasesc vreo scuza lui Olaroiu, am spus doar ca declaratia de aseara, dupa ce am ascultat-o din nou in context, mi s-a parut mai putin grava, in sensul ca el nu a folosit-o ca sa justifice un esec ci o stare de spirit.

radooku_steaua01.05.2006 11:44

nu mai acuzati antrenorul !! asteptati deznodamantul de campionat si dupa aia tragem linie !! ma intreb ce s-ar fi intamplat daca mai rezistam 3-4 minute la boro? nu e asa ca l-ati fi pupat si in cur pe Olaroiu? Normal ca e un moment prost al echipei , e de vina si antrenorul dar mai degraba sunt de vina jucatorii si in special patronul. Ganditi-va ca poate exista unele secrete pe care noi nu le intelegem, poate Olaroiu are motivele sale pentru care nu joaca cu Litu, Cristocea si altii. Poate au fost indisciplinati la antrenament, poate joaca prost la antrenament. Olaroiu in momentele astea chiar nu are un lot pe care sa se poata baza, majoritatea titulariilor de la Steaua fiind foarte obositit si psihic si moral si neexistand inlocuitori. De acuzat stim toti. Toti antrenorii au parte de asemenea momente in cariera. Hagi cand era la Galatasaray antrena foarte bine, avea victorii, avea jucatori, acum cand este la Poli Timisoara scoate rezultate penibile pentru ca nu e sudata echipa. Eu zic sa nu ne raportam la afirmatiile cioroiului de Iancu care nu stie nici pe masa cum o cheama. Steaua are antrenor si lasati-l sa isi faca meseria. ATI UITAT CA PITI A STAT 3 SEZOANE LA Steaua FARA NICI UN TROFEU?? De ce acuzati acum antrenorii dupa 2-3 infrangeri. Daca nu va place ce vedeti stati frate acasa ca oricum e plina de bisnitari si semintari peluza. Mai va pierdeti si banii degeaba. Mai bine mergem 500 de insi cum am fost la aeroport la meci si incurajam echipa decat sa fim 5000 si sa fie numai nesimtiti care nu canta si striga coregrafiile !! FORZA Steaua !! CU Steaua PANA LA MOARTE !!

KroNos^01.05.2006 12:46
nu mai acuzati antrenorul !! asteptati deznodamantul de campionat si dupa aia tragem linie !! ma intreb ce s-ar fi intamplat daca mai rezistam 3-4 minute la boro? nu e asa ca l-ati fi pupat si in fund pe Olaroiu?

Tzine tu cu Olaroiu ca noi nu putem. Dupa ce Steaua a facut 2-0 trebuia sa le mai dea ca erau varza englezii. In schimb Olaroiu ia bagat pe totzi in aparare si nu mai trecea decat Dica mijlocul terenului. La 4-2 pt Boro Steaua a avut 2 ocazii. Deci puteau sa joace ofensiv ca energie aveau dar nu ia lasat "extraordinarul" antrenor Olaroiu.

Gandestete ca lu Oli i s-a facut frica la 2-0 si i-a bagat pe totzi in aparare si apoi a bagat 3 fundasi. El a pierdut calificarea nu jucatorii pentru ca ei au respectat ce le-a zis antrenorul. Dar prea multzi fundasi se calca pe picioare.

Rapid aseara la 2-0 a atacat in continuare desi nu a mai avut ocazii asa mari si se aparau la 30 metrii de poarta lor. Pe cand Steaua la Boro s-a aparat cu toata echipa pana in 30 metrii. Si o echipa de divizia C daca e lasata sa atace 60 minute tot inscrie cel putzin o data daca echipa adversa nu are nici o intentzie sa atace.

Pana si englezii au recunoscut ca au castigat pentru ca au fost lasatzi. Degeaba spune Olaroiu pe la TV ca nu le-a zis sa se apare ca nu il crede nimeni.

Sunt sigur ca daca ar fi atacat macar la misto chiar fara sa inscrie, Steaua ar fi castigat sigur meciul cu Middlesbrough pentru ca englezii nu ar mai fi atacat cu totzi oamenii. Dar cum sa nu atace Boro cand de la Steaua doar Dica iesea pe contraatac.

Si concluzia e ca Olaroiu a terminat cu 8 fundasi, iar Boro cu 5 atacantzi. Parca regula in fotbal e ca cea mai buna aparare e atacul, dar Oli nu cred ca o cunoaste. El stie doar sa nu primeasca gol, dar nici lectzia asta n-o cunoaste asa bine ca a luat 6 goluri in 2 meciuri.

Mirel_Radoi01.05.2006 16:53

Da-ti demisia.Nu esti bun.Il vrem pe Zenga

Mih01.05.2006 17:44

Afara Oli. Chiar si conducerea care a facut greseala sa-l aduca pe Olaroiu recunoaste ca face greseli. :evil: Antrenor strain cu multa experienta, sa stie fotbal ( sa mearga pe fundatia ca atacul e cea mai buna aparare) si sa fie un lider bun. In retur trebuia sa ne pregatim echipa de CL, dar uite cum se pierde vremea si in special Cupa UEFA! :evil: :evil: :evil:

radooku_steaua01.05.2006 18:41

uite frate cu cine am ajuns sa ma cert .... ma tacticienilor !!!! Voi ce credeti ca ati fi facut cand ati fi avut 2-0 si daca erati cu jumate de pas in finala? Nu ati fi incercat sa pastrati rezultatul? Ganditi draq ca niste oameni maturi ... Credeti ca Olaroiu nu vrea binele echipei ???? CREDETI CA EL NU SE BUCURA CAND CASTIGAM?? CREDETI CA EL NU FACE TOT CE ESTE OMENESC CA NOI SA FIM FERICITI ??? Terminati-va cu prostii gen vrem Zenga, vrem Protasov , vrem [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... La fel ati fi spus si daca era Zenga la echipa si ar fi pierdut calificari... Ati fi zis... nu e bun domne Zenga.. vrem Olaroiu... Lasati-ma in pm suporteri de canapea ce sunteti... Si tipu cu desene animate la avatar (Radoi)... bah pe tine nu te lasa maicata la meciuri si crezi ca ce vezi la TV e ce se intampla si in realitate?? Vino ma si sustine echipa si numai imi zice mie demisia... Ca pe forum toti sunteti mari si tari... CETATENILOR !!! FORZA Steaua ALEEE

ultras_alinxxx_b01.05.2006 19:29

oameni buni...cum este posibil ca un om atat de incompetent sa-si bata joc de echipa asta minunata?isi bate joc de noi in primul rand si de munca pe care au depus-o Zenga si Protasov....sa nu uitam ca ei au pus umarul la formarea echipei actuale...si vine un tampit,un anti fotbal sa strice acest lucru?fara sa se ia nici o masura impotriva lui?cum este posibil?...

***alex***01.05.2006 20:15

Indiferent cine o sa fie antrenor la Steaua, romanul tot roman o sa fie, castigi esti bun, pierzi un meci, afara!

KroNos^01.05.2006 20:45
uite frate cu cine am ajuns sa ma cert .... ma tacticienilor !!!! Voi ce credeti ca ati fi facut cand ati fi avut 2-0 si daca erati cu jumate de pas in finala? Nu ati fi incercat sa pastrati rezultatul? Ganditi draq ca niste oameni maturi ... Credeti ca Olaroiu nu vrea binele echipei ???? CREDETI CA EL NU SE BUCURA CAND CASTIGAM?? CREDETI CA EL NU FACE TOT CE ESTE OMENESC CA NOI SA FIM FERICITI ??? Terminati-va cu prostii gen vrem Zenga, vrem Protasov , vrem [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... La fel ati fi spus si daca era Zenga la echipa si ar fi pierdut calificari... Ati fi zis... nu e bun domne Zenga.. vrem Olaroiu... Lasati-ma in pm suporteri de canapea ce sunteti... Si tipu cu desene animate la avatar (Radoi)... bah pe tine nu te lasa maicata la meciuri si crezi ca ce vezi la TV e ce se intampla si in realitate?? Vino ma si sustine echipa si numai imi zice mie demisia... Ca pe forum toti sunteti mari si tari... CETATENILOR !!! FORZA Steaua ALEEE

In primul rand nu se cearta nimeni cu tine. Cel putzin eu n-am nimic cu tine. Eu mi-am exprimat doar antipatia fatza de Olaroiu prin argumente. Faptul ca vreau sa fie schimbat Olaroiu inseamna ca sunt imatur? Nu cred. Si mai e ceva eu nu l-am vrut pe Olaroiu de la bun inceput nu am ciuda pe el doar de 2 meciuri. Nu am vrut sa fie antrenorul Stelei pentru ca nu mi-a placut cum jucau Natzionalul si Timisoara cu el antrenor. In iarna am vrut sa vina Dan Petrescu pentru ce facuse la Sportul.

In legatura cu meciul de joi. Si eu as fi aparat rezultatul dar nu i-as fi bagat pe totzi in poarta. Eu raman la parerea ca cea mai buna aparare e atacul.

Pe tine chiar nu te-a deranjat ca dupa min 30 Steaua nu a mai atacat decat dupa ce a primit golul 4? Si ai vazut ca puteau sa atace din moment ce Steaua a mai avut 2 ocazii dupa minutul 90 dintre care la una a fost penalty pe care si orbii l-au vazut. Asta ma enervat cel mai mult ca stiu ca puteau sa atace si in repriza a 2 dar n-au facut-o. Si la acest lucru cred ca a contribuit Olaroiu. Daca ar fi mancat bataie Steaua cu 2-0 as fi dormit cat de cat linistit dupa meci dar de la 3-0 sa pierdem calificarea chiar a fost culmea. Abia daca am dormit 3 ore dupa meci.

Si eu merg pe stadion, chiar in galerie, si nu ma laud cu lucrul asta. Faptul ca merg in galerie nu ma face mai stelist decat unul de 80 ani care tzine cu Steaua din 1947 sau decat unul care vrea sa stea comod la TV cu berea in fatza. Totzi sunt stelisti si isi pot da cu parerea in orice fel. Ideea e sa ai argumente la ce spui. Si eu am avut destule argumente. A fi obiectiv e cel mai greu in fotbal si de acest lucru nu duc lipsa. Cand Steaua a jucat bine am laudat-o dar cand joaca prost nu pot s-o laud.

Repet ce am mai scris in alte mesaje, Steaua are jucatori buni, cu exceptzia a 3-4, dar n-are antrenor care sa-i faca sa joace calumea.

Ca sa nu te mai superi pana la sfarsitul campionatului NU o sa mai zic nimic de Olaroiu. Dar daca nu castigam campionatul nu stiu cine o sa-l mai sustzina. Cred ca nici tu nu o sa il mai sustzii.

Mih01.05.2006 20:48

Aloo, nea..? :evil: Eu "suporter de canapea" vreau binele echipei si n-o vad pe Steaua in CL cu Oli banca. Eu i-am dat sanse lui Oli dar omul tot dezamageste si dovedeste ca este un antrenor SLAB. Meciul cu boro din retur a fost "cireasa" de pe tortul mediocritatii. Nu esti suporter adevarat daca accepti totul de la Steaua. Noi, toti facem parte din aceasta familie minunata numita Steaua si avem dreptul sa ne spunem si noi of-ul ,daca este in binele Stelei. ;)

A fost doar parerea mea, Oli afara la sf. sezonului.

:twisted:

«167891029»