uite frate cu cine am ajuns sa ma cert .... ma tacticienilor !!!! Voi ce credeti ca ati fi facut cand ati fi avut 2-0 si daca erati cu jumate de pas in finala? Nu ati fi incercat sa pastrati rezultatul? Ganditi draq ca niste oameni maturi ... Credeti ca Olaroiu nu vrea binele echipei ???? CREDETI CA EL NU SE BUCURA CAND CASTIGAM?? CREDETI CA EL NU FACE TOT CE ESTE OMENESC CA NOI SA FIM FERICITI ??? Terminati-va cu prostii gen vrem Zenga, vrem Protasov , vrem [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... La fel ati fi spus si daca era Zenga la echipa si ar fi pierdut calificari... Ati fi zis... nu e bun domne Zenga.. vrem Olaroiu... Lasati-ma in pm suporteri de canapea ce sunteti... Si tipu cu desene animate la avatar (Radoi)... bah pe tine nu te lasa maicata la meciuri si crezi ca ce vezi la TV e ce se intampla si in realitate?? Vino ma si sustine echipa si numai imi zice mie demisia... Ca pe forum toti sunteti mari si tari... CETATENILOR !!! FORZA Steaua ALEEE
In primul rand nu se cearta nimeni cu tine. Cel putzin eu n-am nimic cu tine. Eu mi-am exprimat doar antipatia fatza de Olaroiu prin argumente. Faptul ca vreau sa fie schimbat Olaroiu inseamna ca sunt imatur? Nu cred. Si mai e ceva eu nu l-am vrut pe Olaroiu de la bun inceput nu am ciuda pe el doar de 2 meciuri. Nu am vrut sa fie antrenorul Stelei pentru ca nu mi-a placut cum jucau Natzionalul si Timisoara cu el antrenor. In iarna am vrut sa vina Dan Petrescu pentru ce facuse la Sportul.
In legatura cu meciul de joi. Si eu as fi aparat rezultatul dar nu i-as fi bagat pe totzi in poarta. Eu raman la parerea ca cea mai buna aparare e atacul.
Pe tine chiar nu te-a deranjat ca dupa min 30 Steaua nu a mai atacat decat dupa ce a primit golul 4? Si ai vazut ca puteau sa atace din moment ce Steaua a mai avut 2 ocazii dupa minutul 90 dintre care la una a fost penalty pe care si orbii l-au vazut. Asta ma enervat cel mai mult ca stiu ca puteau sa atace si in repriza a 2 dar n-au facut-o. Si la acest lucru cred ca a contribuit Olaroiu. Daca ar fi mancat bataie Steaua cu 2-0 as fi dormit cat de cat linistit dupa meci dar de la 3-0 sa pierdem calificarea chiar a fost culmea. Abia daca am dormit 3 ore dupa meci.
Si eu merg pe stadion, chiar in galerie, si nu ma laud cu lucrul asta. Faptul ca merg in galerie nu ma face mai stelist decat unul de 80 ani care tzine cu Steaua din 1947 sau decat unul care vrea sa stea comod la TV cu berea in fatza. Totzi sunt stelisti si isi pot da cu parerea in orice fel. Ideea e sa ai argumente la ce spui. Si eu am avut destule argumente. A fi obiectiv e cel mai greu in fotbal si de acest lucru nu duc lipsa. Cand Steaua a jucat bine am laudat-o dar cand joaca prost nu pot s-o laud.
Repet ce am mai scris in alte mesaje, Steaua are jucatori buni, cu exceptzia a 3-4, dar n-are antrenor care sa-i faca sa joace calumea.
Ca sa nu te mai superi pana la sfarsitul campionatului NU o sa mai zic nimic de Olaroiu. Dar daca nu castigam campionatul nu stiu cine o sa-l mai sustzina. Cred ca nici tu nu o sa il mai sustzii.