FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«18910111229»
nykall16.05.2006 13:05

are sau nu are ceva cu Cristea, nu e normal sa nu-l bage dc ar avea ceva cu el... halal antrenor dc asta face...si dc nu-i ruleaza pe toti jucatorii o sa-si iasa din forma la un moment dat :x

aditza85adrian16.05.2006 15:29

un foarte bun antrenor dar nu il mai comparati atat cu Protasov ala,ca se pare ca Protasov nu este nici pe departe mai bun ca Oli.Cel mai bun antrenor pe care l-a avut Steaua de la Nea Ienei incoace,este W.Zenga.......... Se pare ca Zenga nu se va intoarce prea curand la Steaua asa ca sa il lasam pe Oli sa isi faca treaba. Daca il lasam va realiza multe....

spre_2416.05.2006 16:32

mda io nui mai zik nik ca iar ma cert cu el:D zicetii voi..

on topic: Olaroiu are si el calitatile lui..dar mai multe defecte.. :| si asta nu e bn

nykall17.05.2006 08:14

eu am impresia ca Olaroiu se poarta ca si cum ar avea ochelari de cal la ochi.. o stie pe a lui si atat... fiecare echipa are jocul ei, Steaua nu e Poli si tot asa.. whatever... we'll see... dar mie tot nu-mi place d el...:))

Virgil17.05.2006 09:12

Enumera.

In ce constau calitatile si in ce defectele.Ca sa nu creada lumea ca nu vorbesti in cunostinta de cauza.Ca asa,cu vorbele oricine se poate juca.:!:

nykall18.05.2006 13:04

se vad din avion :twisted:

forever_STEAUA18.05.2006 13:39

@nykall

Eu nu am obiceiul sa zbor cu avionul si deci nu imi sunt atat de clare. De aceea inca sper ca iti vei argumenta afirmatiile. :twisted:

nykall19.05.2006 10:42

pai sa le enumere cine a zis... eu doar am fost d acord cu el...

razvan198308.06.2006 07:57

Din fericire fac parte dintre cei care au avut incredere in Olaroiu. Nu ii fac acum statuie, statuie va merita daca se va califica Steaua in grupele UEFA Champions League dar e clar ca acest titlu i se datoreaza lui 60% si lui Protasov 40%. Mai mult pentru Olaroiu pentru ca a preluat echipa de pe locul 2, la diferenta de 1 punct de locul 1 si a dus-o pe 1, la diferenta de 5 puncte de locul 2. Apoi, a dus-o pe Steaua in semifinalele Cupei UEFA, deci, una peste alta el a demonstrat ca este demn de a fi antrenorul Stelei. Si sa nu uitam ca am castigat acest campionat jucand returul pe alt stadion, de acord cu cel mai bun gazon din tara, dar vorba lui MM tot ca un lighean este. Felicitari Oli pentru primul tau titlu ca antrenor si la mai multe cu Steaua!

skorpio1508.06.2006 20:08

Au fost multi care n-au avut incredere in Oli. Nici eu la-nceput, mi-a parut f rau c-a plecat Protasov. Dupa ce ploua cu goluri la meciurile Stelei din Cupa UEFA nu mi-a picat bine sa vad aceeasi echipa cum nu reuseste sa dea macar un gol "acasa". Tot faceam comparatii intre el si antrenorii straini dinaintea lui, chiar si dupa returul cu Betis: ca dom'le e prea tanar, ce rezultate a avut? N-are experienta. Ca echipa e totusi defensiva, cu Protasov meciul era inchis inca din tur, nu tremuram asa. Ca si Zenga opta pentru prudenta, dar stia sa-si motiveze mai bine jucatorii, avea cu totul alta mentalitate. Dupa returul din anglia ma gandeam ca pana si Gigi putea sa-i instruiasca mai bine la pauza. Dup-aia a venit meciul cu rapidul, care a-nfipt cutitul in carnea vie, rasucindu-l cu ciuda de mai multe ori. Cati dadeau in astfel de situatii dovada de curaj si luciditate? Cati reuseau sa ridice jucatorii de la pamant facandu-i sa formeze iar o echipa? Cati aveau puterea sa continuie, invatand din greselile comise? Si nu oricum, ci pana la capat, reusind o performanta prin care Steaua poate renaste in Europa ca pasarea Phoenix, din propria cenusa. Zenga a fost minunat. Cu el pe banca a reinceput Steaua aventura europeana dupa atatia ani... insa castigam oare titlul 22 cu el? Protasov ne-a obisnuit cu deliciul ofensivei. Un parcurs fabulos pana-n 16imile cupei UEFA, e drept. Insa supercupa si mai ales calificarea in grupele CL tot pe mana lui le-am pierdut. Iata ca Oli a reusit ce n-au putut cei dinaintea sa: sa duca o treaba pana la bun sfarsit, sub presiune si haituit de insuccese, obtinand primul titlu din cariera sa de antrenor.

Cu cat ajungi mai sus cu atat caderea e mai dureroasa, se stie. Oricine poate ajunge sus si oricine poate cadea. Insa putini au puterea sa se adune si sa continuie! Atunci se vad caracterele adevarate!

Felicitari Steaua, felicitari Cosmin Olaroiu!!

!Impreuna spre grupele Ligii si 24!

clubdumonde08.06.2006 20:24

BV Oli pt campionatul castigat. Bv pt calmul, diplomatia si fairplay-ul de care ai dat dovada.

Rusine in schimb pt declaratia pe care ai dat-o referitoare la faptul ca te-ai fi lasat de meseria de antrenor daca s-ar fi pierdut titlul asta in ultima etapa. Nu asta e spiritul pe care trebuie sa-l insufli echipei

skorpio1508.06.2006 21:02

Ca fapt divers, acuma poate si Oli sa-si puna trofeul la geam, sa-i incante privirea lui Il Muce jr. :twisted:

I.N.Money08.06.2006 21:48

Nu o sa faca acest lucru,pentru ca e un domn..nu ca ala..

manuela09.06.2006 07:56

felicitari Oli pt primul tau titlu.Il meritai. Eu una il consider mai bun ca Protasov(ca toate ca mama il considera pe Protasov cel mai bun).Dar asta e parerea mea.

Felicitari Oli. :P

Virgil09.06.2006 08:04

Protasov are mai multa experienta.Pe timpul lui Steaua juca spectaculos si inscria goluri multe.Dar se si impiedica atunci cand ne era lumea mai draga.Remember Gloria,Vaslui,Dinamo.

Nu spun ca pe vremea lui Oli nu am avut probleme.Dar e vremea felicitarilor.

Felicitari Oli !

Grinch10.06.2006 04:57

La multi ani Oli ! Multumim pentru titlul 23 !

bodanelu10.06.2006 06:26

La Multi ani Oli!

manuela10.06.2006 10:44

La multi ani!! Cat mai multe realizari cu Steaua :wink:

nimeni_7010.06.2006 12:01

Dak stie cineva adresa de e-mail a lui Oli, va rog sa mi-o trimiteti la n***@***. Ar fi si mai bun un nr. de telefon dak ati avea. Multumesc mult!

spre_2410.06.2006 12:35

cat mai multe campionate in palmares cu Steaua !

orikum si pasta acu tot noi il lom :D/

mihaisupersteaua15.08.2006 19:18

ati facut bine ca l-ati adus pe Olaroiu se pare ca stie sa antreneze.dar nu-si da seama ca pe Nesu nu ar trebui sa-l bage in teren ,nu vede ca e praf .Si ar mai trebui ceva ,in poarta sa-l bage pe Cernea, sau sa aduca un nou portar sprecl2

DJD15.08.2006 19:31

Sunt de acord cu ce ai zis dar eu l-as adauga si pe Oprita care chiar nu stie cu mingea si totusi Olaroiu insista la nesfarsit...crede ca-si va reveni,probabil.

Pana isi revine Oprita , Olaroiu ar face bine sa-l bage titular si meci de meci pe V.Badea !!!

Bogdan4Steaua13.09.2006 22:19

Nu pot sa nu remarc faptul ca Oli a fost si de data aceasta extrem de inspirat! Titularizarile lui Badea si Saban s-au dovedit extrem de oportune.

Si inca ceva: am aratat in aceasta seara ca am invatat din greselile trecutului. Acesta este probabil unul dintre cele mai reusite meciuri ale Stelei din ultimii ani. Un mare merit il are antrenorul.

Bravo Oli!

***alex***14.09.2006 17:22

Oli... ESTI MARE!

forever_STEAUA14.09.2006 17:32

Ai reusit Oli! I-ai invins pe toti... Incepand cu stelistii mai putin increzatori (si eu am fost printre aceia, dar m-ai invins), continuand cu ceilalti "binevoitori" si terminand cu cei de la Dinamo (ce nume urat, nu ti se pare Oli? :D )Kiev..

Felicitari si Multumim Oli!

«18910111229»