Trist... Foarte trist!!! :cry:
Chiar nu vede nimeni ce antrenor e Olaroiu... Degeaba are Steaua jucatori tineri, valorosi si talentati si un potential enorm, pentru ca toate acestea sunt stricate de supertacticizarea din jocul lui Olaroiu, care face si un meci cu o echipa de divizia D sa para urat si dificil...
Se zice ca Olaroiu a adus mari performante, dar asta este pentru ca a profitat de munca antrenorilor din urma lui si a beneficiat de reusitele unor jucatori foarte talentati (cum ar fi Badea sau Thereau, anul asta, de exemplu), care probabil nu s-au integrat complet inca si n-au fost complet stricati de "sistemul Olaroiu". De altfel, cred ca Thereau este cel mai valoros atacant al Stelei din acest moment, din simplul motiv ca nu cunoaste romana si ii este greu sa inteleaga indicatiile tactice ale lui Olaroiu dinaintea si din timpul meciului. Daca l-ar intelege, nu s-ar mai putea concentra pe misiunea sa (aceea de a da goluri) pentru ca la fiecare atingere de balon vine intrebarea: Cum a zis nea Oli in acest moment ca e mai bine, sa o iau la stanga sau la dreapta, sa patrund sau sa aplic tactica 5X2PR, varianta 25B? Olaroiu a fost intotdeauna un exagerat in ceea ce priveste tactica si nu stie ceea ce inseamna jocul rapid si spectaculos, care este specific unei echipe cu istoria si valoarea Stelei.
Totusi, sunt sigur ca in urma acestui post, eu voi fi din nou criticat pentru ca nu-l las pe Olaroiu sa-si faca treaba (Nota: nu pot sa-l las, pentru ca iubesc Steaua si e trist sa vad cum se iroseste aceasta echipa) si voi auzi nenumarate laude la adresa aceluiasi Olaroiu si probabil mi se va prezenta si o lista cu numeroasele lui succese. Eh, ce sa facem, hai sa-l pastram pe acest antrenor extraordinar, inventatorul atator tactici si scheme geniale, care au adus spectacol si eficienta in echipa Stelei, cum ar fi pasa in spate (numai o echipa de lasi paseaza in spate), pasa la portar (momentul Nicolita), "atacul prudent" (adica hai sa ne aparam ca tampitii, in traducere libera), schimbul de locuri intre extreme (n-am inteles inca utilitatea acestei scheme, si sincer pe roberto Carlos nu stiu daca-l intereseaza daca pe partea lui e oprita, Nicolita sau Cristocea... mai bine ar ramane jucatorii pe aceeasi extrema, ca sa capete cat mai multa experienta si clarviziune pe aceeasi parte a terenului... schimburile astea numai ii bulverseaza), tragerea de timp pe teren propriu (chiar in meciul de astazi cu Politehnica Timisoara).
Va multumim domnule Olaroiu, pentru ca din cauza dumneavoastra nu castigam meci dupa meci si Dinamo a reusit sa ajunga la o asemenea distanta in fata noastra...