FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«191011121329»
gbucur2201.10.2006 15:36

Of! Cand parca nu mai aveam ce comenta la Olaroiu... iar incepem cu victorii chinuite... 1 la 0 in deplasare din penalty, dupa ce si asa arbitrii au dezavantajat echipa adversa ... suntem chiar incapabili sa batem si noi o echipa de divizia A asa cum trebuie, adica 2-0 sau 3-0?

Asta e... Raman la vechile obiceiuri... DEMISIA!!!

stelist_4_ever9001.10.2006 15:44

tu de unde ai mai aparut ma??auzi tu demisia..off

gbucur2201.10.2006 15:55

Hmmm... ce optimist am fost...

Chiar am crezut ca batem pe Iasi cu 1-0...

Asta e... Cu Olaroiu nu vom face niciodata performanta adevarata... DEMISIA!!!

Phire01.10.2006 16:33

Acelasi lucru ca de obicei: la victorii il ridicam in slavi, la infrangeri il crucificam. :roll:

Inteleg ca esti nervos, asa suntem toti, dar putina moderatie nu strica...

***alex***01.10.2006 16:38

ba vezi ca gbucur e la Timisoara! asa ca fa-ti bagajele de pe forum si gandeste inainte sa scrii!

alex_Ra201.10.2006 16:40

Daca dam cu cateva pagini in urma putem vedea. Dupa meciul cu M'boro se cere demisia, dupa ce se castiga campionatul aceleasi persoane zic 'Ce mare antrenor e Oli!'. Daca si dupa un egal la Iasi se poate cere demisia... acestia sunt (unii) suporteri ai Stelei

gbucur2201.10.2006 17:32

Mai scutiti-ma... N-am zis niciodata ce mare antrenor e Olaroiu... Mie mi-a placut foarte mult Protasov... Imi spun si eu o parere... Nu trebuie nici voi sa va suparati aiurea.

Eu asa cred, ca avem nevoie de un antrenor strain cu experienta... Nu neg meritele lui Olaroiu, dar au fost cladite pe munca altor antrenori... si oricum, singurul om care stie fotbal de la Steaua e Mihai Stoica... poate a gresit si el cu Olaroiu, dar in rest a facut intotdeauna achizitii bune.

simona9001.10.2006 18:52

Oli e un antrenor minunat...cu capul pe umeri. da si aveti dreptate cand Steaua castiga [wow ce fain,cea mai buna echipa]dar cand pierde la gunoi cu ei.nu e corecttttttt!!!fanii adevarati doar trebuie sa fie cu echipa atat la bine da in special nu stiu daca spun bine la greu ,ma rog-cand mai esueaza sa-i sprijinim.

off topic:asa e si cu,Carlos[cand apara de milioane auzi comentatorii la TV,vai "unde ai fost tu Carlos" iar cand ia goluri[orce portar o pateste] gata,Carlos nu e de Champions League sau mai stiu eu cum.nu,cred ca e corect. eu una sunt alaturi de baieti cu sufletul si cand castiga dar si cand nu castiga.sunt sigura ca sunt o gramada de fani-milioane care gandesc asa,nu? :roll:

Oli e de nota 10,bv. lui. :wink:

Motanu D01.10.2006 18:59

@simona90:

Valoarea unui antrenor este egala cu ultimul lui rezultat. Ne place sau nu asta e o realitate.

***alex***01.10.2006 19:50

Valoarea unui antrenor este egala cu tot ce a facut el pana acum de la primul sau meci!!!

Ce a facut? A luat titlul si ne-a calificat dupa 10 ani in Grupele UEFA Champions League!

bodanelu01.10.2006 19:52

si ultimul rezultat al lui Oli e campionatul, calificare in CL si meciul de la Kiev?

nu se intelege ca jocurile sunt facute pt Dinamo? numai dupa declaratia lu` nasu trebuia inteles asta...

jucatorii dinamovisti cand au fost intrebati daca o sa joace il grupele CL pe Ghencea a zis vreunul ca e drum lung pana acolo?? au sarit toti ca mai bine joaca prin alte tari decat pe Ghencea...

oare conducatorilor nostri (si aici ma refer la federatie, LPF etc.) oare nu le e rusine cu o echipa care nu are stadion?

cineva zicea aici sau pe un alt topic, socul la echipa ar trebui sa fie schimbarea obiectivului si linistirea jucatorilor

focus01.10.2006 20:09
nu se intelege ca jocurile sunt facute pt Dinamo? numai dupa declaratia lu` nasu trebuia inteles asta...

Si uite asa, le-a intrat in cap jucatorilor ca nu avem sanse la campionat si ei se conformeaza. Asta e marea greseala pe care o face Olaroiu impreuna cu MM in aceste momente. Olaroiu se comporta ca si Piturca pe vremea cand acuza arbitrajele. Ceilalti adunau puncte, corect sau nu , si noi jucam de-a latul terenului in loc sa atacam poarta si sa facem ceva sa fie diferenta cat mai mica.

laura_81cca04.10.2006 13:08

Olaroiu are si el partea lui de vina pt ce se intampla acum,prin faptul ca insista cu niste jucatori care nu aveau ce cauta in lotul Stelei de la bun inceput,dar nu cred ca este cazul sa il rastignim.Echipa este intr-o scadere de forma,ca urmare a programului aglomerat,a presiunii,de ce nu si a accidentarilor..E dezgustatoare maniera prin care ridicam in slavi antrenorul dupa o victorie si vrem sa il decapitam dupa un egal!In cazul asta,dupa Dinamo Kiev trebuia sa ii ridicam vreo 5 statui...UNDE SUNT?!Am citit azi un articol in Prosport scris de Horatiu Ciornei..mi-a venit sa vomit!In ceea ce il priveste pe atat de regretatul Protasov,vad ca toti au uitat cum ne-a pierdut o calificare in grupe pe care o aveam in mana si cum ne-a intors fundul la prima oferta mai buna pe care a primit-o!

se7en04.10.2006 13:21

Nu stiu ce vede Olaroiu in Gigel Coman, chiar nu stiu...

laura_81cca04.10.2006 13:23

Nici eu:(

Sabbra04.10.2006 13:41

in cazul fecarui antrenor dureaza ceva pana echipa se acomodeaza cu stilul lui...

daca o sa ajungem sa schimbam antrenori in fiecare moment prost al echipei nu o sa avansam.

e drept ca nici nu putem astepta la infinit momente bune, dar pana una alta cu Oli au fost momente foarte bune si momentele proaste nu au fost dezastruase asa ca mai avem de asteptam pana sa tipam DEMISIA!

broken04.10.2006 16:55

nu este vina lui Oli pt rezultatele echipei din ultima vreme...adik....nah...poate poarta si el o mica parte din vina...dar, asta nu inseamna ca tb sa-si dea demisia...

ce obtineti daca isi da demisia? pe Protasov nu-l puteti aduce acum inapoi...si vreun alt antrenor care sa faca ceva cu echipa e cam greu de gasit acum...

ultras_3006.10.2006 09:26

eu cred ca vina este a intregi conduceri,s-au laudat ca aduc jucatori de la mondial si au adus numai rezerve,trebuie sa recunoastem ca Steaua este mai slaba fata de anul trecut Saban g Coman,Panait si Stancu nu sant jucatori de Steaua,in schimb l-am pierdut pe Ogararu Radoi si iagob accidentati ,Bostina si Nicolita nu sant in forma ,Lovin deasemenea nu cred ca este de Steaua cel putin pe postul de mijocas,si toate astea a dus la un joc slab al intregi echipe ,sa nu uitam ca si Goian greseste foarte des (vezi meciul cu Timisoara cand a trimis inapoi lui Carlos si era sa primim gol,la pitesti a facut 11 m ,cu rapid deasemenea 11 m,cu Iasi iar 11 m,)i cred ca si Olaroiu este blocat si nu mai gaseste solutii sa schimbe ceva in jocul Stelei,se joaca f mult ca pe vremea lui Piturca pase intre fundasi dupa care se arunca mingea pe atacanti practic le dam mingea adversarilor,avem nevoie de un mijlocas care sa stie sa intre cu mingea spre poarta si sa paseze decisiv.

LoveNesta06.10.2006 13:10
Nu stiu ce vede Olaroiu in Gigel Coman, chiar nu stiu...

crede-ma ca nici eu...dar na...fiecare cu jucatorii preferati.De exemplu Piti si Ogararu,nu-l vrea si nu-l vrea dom`le...asa si Oli are o simpatie pt Coman.

simona9006.10.2006 21:14

da pai acum si eu cred ca Dinamo i-a cam mancat pe stelisti[jucatori inclusiv Oli si conducerea] dar cine a zis are dreptate. meciul cu Iasi m-i sa parut cam slab,dar Oli acum zice ca na, sa joci intr-un campionat e cam greu...cred ca sunt nitel epuizati baietii.ar merita o mica pauza.

plus ca stim noi cine a facut in asa fel incat 4 daca zic bine dintre jucatori au fost accidentati.zic ,eu ca e ceva 'necurat ' la mijloc.observin ca se tine mortis ca Dinamo sa fie campioana :lol: si nu prea imi convine.

thor22.10.2006 21:51

[...]. Cu tine nu prindem nici UEFA.

Editat. Moderatorii

Teoctist23.10.2006 08:41

Se pare ca Cosmin nu mai stie ce vrea.Ce tactica de insucces a aplicat la Galati.

Stiind ca Otelul e o formidabila echipa de contraatac,plantându-l pe Banel fundas dreapta,a lasat apararea in fundul gol.

Cosmine,în timp ce altii fac din rahat bici,vezi echipa de rahat a lui Rednic,tu ai reusit sa strici jocul formidabil al echipei de pe vremea lui Oleg.

Mare scofala,asta o faceam si eu.

alinutza1623.10.2006 11:20

Oli a riscat la meciul cu Galatzi..a vrut sa vada cum e si asa..si din pakte a pierdut..asta e..oricum mai bine ca a incerkt fomula asta intr'un meci cu Galatzi si nu unul cu o echipa mai tare.cred ca Oli ar trebui s se impuna putin.ca dak el nu zice nimic GB scoate pana la urma totzi jucatorii din echipa..bine..din vorbe ca asa...in meciul de la Galatzi cred kDica l'a adus in culmea disperarii..si p buna dreptate.

al_led24.10.2006 09:04

Mie mi-a placut strategia din meciul cu Galati

Daca marca Dica....

gbucur2202.12.2006 13:35

Trist... Foarte trist!!! :cry:

Chiar nu vede nimeni ce antrenor e Olaroiu... Degeaba are Steaua jucatori tineri, valorosi si talentati si un potential enorm, pentru ca toate acestea sunt stricate de supertacticizarea din jocul lui Olaroiu, care face si un meci cu o echipa de divizia D sa para urat si dificil...

Se zice ca Olaroiu a adus mari performante, dar asta este pentru ca a profitat de munca antrenorilor din urma lui si a beneficiat de reusitele unor jucatori foarte talentati (cum ar fi Badea sau Thereau, anul asta, de exemplu), care probabil nu s-au integrat complet inca si n-au fost complet stricati de "sistemul Olaroiu". De altfel, cred ca Thereau este cel mai valoros atacant al Stelei din acest moment, din simplul motiv ca nu cunoaste romana si ii este greu sa inteleaga indicatiile tactice ale lui Olaroiu dinaintea si din timpul meciului. Daca l-ar intelege, nu s-ar mai putea concentra pe misiunea sa (aceea de a da goluri) pentru ca la fiecare atingere de balon vine intrebarea: Cum a zis nea Oli in acest moment ca e mai bine, sa o iau la stanga sau la dreapta, sa patrund sau sa aplic tactica 5X2PR, varianta 25B? Olaroiu a fost intotdeauna un exagerat in ceea ce priveste tactica si nu stie ceea ce inseamna jocul rapid si spectaculos, care este specific unei echipe cu istoria si valoarea Stelei.

Totusi, sunt sigur ca in urma acestui post, eu voi fi din nou criticat pentru ca nu-l las pe Olaroiu sa-si faca treaba (Nota: nu pot sa-l las, pentru ca iubesc Steaua si e trist sa vad cum se iroseste aceasta echipa) si voi auzi nenumarate laude la adresa aceluiasi Olaroiu si probabil mi se va prezenta si o lista cu numeroasele lui succese. Eh, ce sa facem, hai sa-l pastram pe acest antrenor extraordinar, inventatorul atator tactici si scheme geniale, care au adus spectacol si eficienta in echipa Stelei, cum ar fi pasa in spate (numai o echipa de lasi paseaza in spate), pasa la portar (momentul Nicolita), "atacul prudent" (adica hai sa ne aparam ca tampitii, in traducere libera), schimbul de locuri intre extreme (n-am inteles inca utilitatea acestei scheme, si sincer pe roberto Carlos nu stiu daca-l intereseaza daca pe partea lui e oprita, Nicolita sau Cristocea... mai bine ar ramane jucatorii pe aceeasi extrema, ca sa capete cat mai multa experienta si clarviziune pe aceeasi parte a terenului... schimburile astea numai ii bulverseaza), tragerea de timp pe teren propriu (chiar in meciul de astazi cu Politehnica Timisoara).

Va multumim domnule Olaroiu, pentru ca din cauza dumneavoastra nu castigam meci dupa meci si Dinamo a reusit sa ajunga la o asemenea distanta in fata noastra...

«191011121329»