Ce ironic ai zis-o gbucur22. :?
Ps.Iti inteleg,supararea.
Ce ironic ai zis-o gbucur22. :?
Ps.Iti inteleg,supararea.
domnu Olaroiu, va doresc cu tot respectul [...................]tu cu Coman aa al tau si ov Petre. Ai rupt cea mi iubita echipa in doua. Ne-ai fact de locul cinci. Gata ti-ai facut datoria acuma cara-te si sa se rastoarne marfarul de Timisoara pe casa ta.
Domnul stelist din Chicago,
te rugam sa renunti la blesteme si
trivialitati.Altfel stii...,ban
Moderator
Lasa-ne !! Lasa-ne !!
macar poate exista putin respect pentru el?asa e el,daca voi aveti impresia ca este un prost antrenor care este vina lui?asa e el,nu stie,nu stie...nu cred ca s-a bagat singur pe gatul lui Becali si nici nu cred ca e atat de prost incat sa-i zica ca Steaua e prea mult pentru el si ca nu se descurca!singur nu o sa-si ia niciodata bagajele si o sa plece!cred ca nu era pregatit pentru o echipa care face performanta ca Steaua,dar s-a descurcat cat de cat si putem sa apreciem faptul ca a incercat!
PS:nu uitati ca nu pus pistolul nimanui la cap ca sa fie adus la Steaua,normal ca daca i s-a propus nu putea sa refuze!
Respect pentru Oli, am mers cu el in CL unde nu am mai fost de vreun deceniu, dar... cam atat...
Doar atat??? ![]()
Am ajuns in semifinalele Cupei UEFA, am luat Campionatul si Supercupa! Sau tu stii ca Oli e antrenor din vara? :roll:
cam atat... ma refeream la campionatul intern
Ce sa faca si el, jucand in CL si avand atatzia accidentatzi n-a putut obtzine mai multe puncte decat Zeul Protasov... De fapt, a obtzinut atatea cate a obtzinut si ucrainianul. Slaaab, intr-adevar...... 8O
Nu e vorba neaparat doar de rezultate, ci de jocul prestat. Daca ramanea Oleg, indraznesc sa spun ca acum eram mult mai sus(ca si joc si cel mai probabil si ca si rezultate). Sigur ajungeau alti jucatori in Ghencea, nu Gigel Coman. Si sunt tot atat de sigur ca ar fi avut curajul sa il treaca pe banca pe Banel.
Eu unul nu cer demisia lui Oli, nici vorba, dar este tanar si mai are multe de invatat. Dar ar trebui sa invete din greseli, sa renunte la ambitii gen Gigel Coman, sa titularizeze jucatorii cei mai in forma la momentul respectiv.
eu inca mai am incredere in Olaroiu. trebuie sa plece vreo 4-5 petarde de la noi si sa vina vreo 7-8 jucatori care pot juca in orice moment in primul 11. asta pentru a nu mai putea da vina pe oboseala
Olaroiu este intra-devar un antrenor de locurile trei-patru. Echipele antrenate de el pot face meciuri foarte bune insa sunt incapabile sa aiba un parcurs bun de lunga durata. De ce? Pentru ca Oli joaca in functie de echipa adversa. Studiaza adversarul si-si construieste jocul pe baza datelor obtinute. in acest fel poti sa bati clar pe Kiev sau pe Betis Sevilla, insa nu poti sa castigi un campionat daca nu-ti impui jocul TAU. Asa cum spunea nea IMi, o echipa mare isi face jocul ei si nu se uita la adversar. Asta nu inseamna ca trebuie ignorate caracteristicile adversarilor Insa primordial este jocul echipei tale si dupa aceea jocul echipei adverse
fapte dincolo de vorbe:
1. Steaua a terminat returul campionatului trecut pe locul 3, dupa Sportul si Rapid
2. Turul l-am terminat pe 2, la 13 puncte distanta de lider. Numai prostiile fara margini facute de rapid au facut ca noi sa ne situam acum pe o pozitie de CL.
Pentru a fi scutita de critici pe viitor, conducerea Stelei a decis ca de la 1 ianuarie 2007 sa alinieze in toate competitziile europene inter cluburi echipa de tineret U-21. In acest fel jucatorii primei echipe vor fi aprigi sa joace in campionat, nu vor mai obosi si, desigur, suporterii vor avea placerea de a vedea pe prima treapta a podiumului echipa antrenorului pe care ei il numesc cu multa dare de inima de locul 4 sau 5.
Pe viitor se incearca chiar renuntzarea totala la cupele europene. Importantza acestora este mult prea mica la contabilizarea rezultatelor unui antrenor, asa ca probabilitatea ca Aurelian Cosmin Olaroiu sa antreneze echipa exclusiv in competitzia interna este foarte mare. Un sondaj de ultima ora arata ca procentajul de suporteri stelishti a scazut de la 40% la 14% datorita lui "-13", asa ca trebuie sa cadem de acord ca decizia clubului si a lui Oli este perfect justificata. Cu ~ 100-110 puncte pe campionat Steaua ii va multzumii pe dragii ei suporteri de pe toate meridianele si, totodata, va pregati pentru export jucatorii de la tineret, rodatzi in 2 sau, cu noroc, chiar 4 meciuri continentale pe an.
......iar Zeul Protasov va ramane pentru fanatici doar o stafie de peste Nistru.......
Eu nu l-am numit pe Olaroiu antrenor de locurile trei-patru. rezultatele sale arata acest lucru. Antrenorul Cosmin Olaroiu nu a terminat nici un tur sau un retur pe prima treapta a podiumului.
Protasov va ramine doar o stafie? Bah cu Olaroiu tau au ajuns oamenii sa isi manince televizoarele sau biletele de intrare. Cu Protasov si 0-0 arata misto, cu Olaroiu nici la 4-1 nu iti piere sentimentul de sila. Cu Protasov Steaua ataca, cu Olaroiu Steaua nu stie ce vrea...Cu Protasov aveam aparare beton, cu Olaroiu aceasi aparare e vai de ea ca l-au adus si pe Coman in aparare si e si mai si. Cu Protasov visam sa umilim pe toti, cu Olaroiu visam sa se termine meciul 0-0 ca daca dau aia gol am pus-o...Olaroiu, baiat destept pin la Dumnezeu dar fara fantezie si fotbalul fara fantezie e fotbal de provincie nu de Bucuresti. Olaroiu, pleaca mah. Si ia si pe Coman cu tine.
mda...sila la 4-1...poate pentru tine,eu cel putin eram in culmea fericirii.eu nu l-as compara pe Protasov cu Oli pentru ca au stiluri diferite si mai ales Protasov ne-a aratat ce inseamna sa ai clasa.
PS:in timpul meciului cu Dinamo Kiev tot sila iti era sau e ceva recent?
Ma gandesc cu maxim amuzament cate zile, luni si mai ales ani din viatza o sa-si manance unii continuand sa viseze la Oleg Protasov, acel ceva ce a ispitit mai pe toata lumea dar a plecat totushi prea repede pentru a fi incadrat si etichetat pe de-antregul.
Baietzi, trezitzi-va ! Vretzi sa ramanetzi veshnici indragostitzi de femeia care v-a furat o seara si a plecat cu zambetul pe buze a doua zi de dimineatza ?! O fi al dracu rau Cupidon asta, da' eu unul prefer sa privesc spre viitor, cautand, inainte de un nou inceput, solutzii pentru aventura actuala. Va sfatuiesc sa facetzi si voi la fel ! Am sesizat catziva indivizi pe aici care au abilitatzile necesare pentru a scrie inteligent, convingator si totodata cu mult har. N-ar fi rau daca ar incerca, imbinand logica si pasiunea, sa-i scrie cateva randuri lui Olaroiu. O scrisoare deschisa in care sa-si spuna ofurile. Sunt sigur ca antrenorul de "locul 3 sau 4" nu le va trece cu vederea.
Eu cred ca e baiat bun Oli asta, dar...ceva nu merge... nu stiu ce, dar m-am cam saturat... astept returul, si apoi mai vorbesc.
E UN BUN ANTRENOR MA BUCUR FOARTE MULT CA A LUAT TITLUL SPER CA VA FI ANTRENOR AL Stelei SI MAI DEPARTE SI VA RIDICA Steaua IN SLAVI. Forza Steaua
alpopa, ai dreptate intr-o privinta... Poate ca ar trebui sa renuntam la visul Protasov... si-asa el a fost cel care a parasit Steaua pentru Dnepr... Totusi, cu Olaroiu nu voi fi de acord niciodata si mai ales cu stilul de joc care incearca sa-l impuna. Steaua a fost intotdeauna sinonim cu spectacolul si performanta. Acestea ar trebui sa fie indiciile pentru gasirea unui nou antrenor, capabil sa duca Steaua acolo unde ii este locul. (Personal, as prefera un antrenor strain, care sa ne invete sa luptam 90 de minute, asa cum au facut-o anul trecut cei de la Middlesbrough, ajungand pana in finala).
Olaroiu sa te fereasca Dumnezeu sa faci schimbul Bostina-olah
Bostina e mai jucator decat ai fost tu ,Coman si olah la un loc
daca schimbul asta se va face jur ca am sa fiu primul care o sa cer demisia indiferent de rezultate
nemilosule,se pare ca nu esti la curent cu stirile.
Becali nu-l mai doreste pe Bostina la Steaua(ca urmare a vietii nesportive pe care a dus-o),nu Olaroiu.
Toata lumea o tine sus si tare ca Olaroiu "a castigat campionatul, Supercupa si ne-a calificat in CL". Oare ? Ia sa examinam mai de aproape aceste pareri.
Protasov ne-a lasat pe locul 2, la 1 punct de javre. Nu mai spun ca jocul echipei, pe timpul ucraineanului, era cam de 500 de ori mai spectaculos si eficient decat este acum, pe vremea "marelui antrenor".
In retur, Steaua a iesit pe locul 3, dupa Rapid si Sportul. Mai simplu spus, daca plecam de la egalitate de puncte, ieseam pe locul 3 si nu mai pupam noi CL. Asa ca in realitate Oli nu a castigat nimic. A "reusit" sa nu risipeasca tot avansul castigat de Steaua in tur. Atat si nimic mai mult. Certurile si injuraturile din ograda javrelor ne-au dat ocazia sa trecem pe un loc 1 pe care l-am tinut cu chiu cu vai, tremurand in ultima etapa la Vaslui primele minute. Si dand tuturor ocazia sa ne injure si sa ne acuze de blaturi, in loc sa le inchidem gura prin jocul prestat. Nu mai comentez episodul Boro si cum am ajuns acolo - si cu Betis si cu Rapidul am stat 80% din timp in jumatatea proprie, aparand ca disperatii un 1-1 respectiv 0-0.
Supercupa e un trofeu complet nesemnificativ, pentru toata lumea, lucru evident dupa echipele folosite de ambele tabere. Si n-am rupt gura targului nici in meciul ala. Am batut cu 1-0 dupa o greseala demna de Carlitos a portarului zburatoarelor.
Pregatirea sezonului de toamna a fost iarasi complet gresita. Concentrand absolut totul pentru calificarea in CL, unii din jucatori au intrat in etapele ulterioare pe teren cu gandul in alte parti. Olaroiu trebuia sa sune desteptarea si nu s-a vazut nimic de acest gen pe teren. Asta ca sa nu mai spun ca insasi calificarea a fost obtinuta pe 2 sclipiri ale lui Badea, nu prin vreo faza de joc colectiv deosebit. Prestatia din CL a fost in general multumitoare, minus evident meciurile de pe teren propriu (da, da, toate 3). Kievul a fost un caz ideal si care nu s-a mai repetat - am dat gol din toate ocaziile si ucrainienii au ratat mult.
In campionat, stim cu totii ce a fost. Jocul echipei a involuat treptat, de la bunicel la inceput (cand am jucat cu echipe praf gen Craiova), apoi mediocru spre slab de-a dreptul pe final. Este inadmisibil sa ai pretentii la titlu si sa nu bati in deplasare nici pe Pandurii, nici pe Poli Iasi, nici pe Ceahlaul, nici pe Otelul, nici pe Craiova. Evident, o parte din vina o au si jucatorii, insa grosul cade pe "nea Oli". Se vedea din cosmos ca jocul echipei e lent, stereotip, lipsit de imaginatie. Si totusi n-am vazut nici o schimbare de tactica, nici o idee noua, nimic. ZERO BARAT ! Asta ca sa nu mai spun ca ne-am umplut de ridicol inventand scuze gen "antijoc", "autobaza", etc. 10 autobaze daca baga adversarul pe teren, Steaua trebuie sa castige, nu sa dea vina pe adversar. Cine nu pricepe asta, nu are mentalitatea necesara pentru Steaua.
In privinta transferurilor am evoluat iarasi intre binisor si jalnic. Aici Oli imparte vina cu "marele manager" MM Stoica, impreuna cu care, intre 2 scandaluri si 3 reprize de gargara la TV, au transferat : doi oameni au confirmat, Thereau si Badea; 2 (Stancu si Ov. Petre) inca nu, dar nu cred ca sunt "petarde"; 1 jucator mediocru, Saban (esec fiindca nu este cu nimic mai bun fata de ce Steaua deja avea); si in final cele 2 catastrofe pe care le stim cu totii, Carlitos si Coman (adus pe post de jucarie preferata a lui Oli), plus un necunoscut, Panait.
Trageti linie, adunati, si spuneti daca echipa nu a slabit categoric fata de aceeasi perioada a anului trecut.
PS : Nu sunt pentru readucerea lui Oleg cu surle si trambite fiindca nu pare posibil. Dar cel mai bine, si pentru Oli si pentru Steaua, ar fi ca drumurile noastre sa se desparta ... acum, inainte ca sa pierdem si locul 2 sau chiar 3. Du-te Oli, cauta-ti o echipa gen National, care se multumeste cu un loc "caldut" gen 4-5 si pentru care 0-0 in deplasare nu e un rezultat slab. Si nu uita sa-l iei si pe Coman cu tine sa-ti duca bagajele ca nu stiu la ce altceva ar putea fi de folos.
nemilosule,se pare ca nu esti la curent cu stirile.Becali nu-l mai doreste pe Bostina la Steaua(ca urmare a vietii nesportive pe care a dus-o),nu Olaroiu.
de ce tocmai pe olah???
daca era orice alt jucator in afara de copiii lui de suflet nu comentam nimic
Sunt surprins. A decalrat cineva de la Steaua ca suntem interesatzi de Olah ?! Nu vedetzi ca ashtia n-au ce sa dea la shtiri ?!
@strezahuzum : asa e mah, de fapt performantzele din acest an le-a facut bunica, mai mereu in discutzii telefonice cu Olaroiu, caruia ii trimitea indicatzii.....
:roll: Mai ai glume de-astea, alpopa ? Stiu ca esti presedintele fan-clubului Oli, dar las-o mai moale. Ia enumera-mi mie performantele lui Oli din 2006 care mi-au scapat ....
Apropo, nu uita ca nea Oli are la dispozitie un lot mai numeros si mai valoros decat cel de care dispunea Oleg (minus Ogararu bineinteles).