FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«1111213141529»
sorin_g21.12.2006 15:16

Strezahuzum, subscriu.

Nu stiu cat de mare e performanta de a atinge semifinalele UEFA si a te face de ras acolo tinand cont ca am avut un super culoar, cu echipe mai degrabe slabe (inclusiv Middlesbrough). Iata, acum intalnim Sevilla deja. Sa nu confundam adevarata performanta cu altceva. Daca eliminam Sevilla, da, as zice ca e mai mult decat semifinala UEFA de anul trecut.

brada21.12.2006 17:08

cu marile achizitii care vor fi olah ... sigur o sa trecem de sevilla inca odata Olaroiu mai bine acum decat sa vad o Steaua plafonatu luptanduse pentru egal....

redandblue21.12.2006 18:22

am incercat sa ma abtin relativ la antrenorul nostru pina acum dar vad ca a devenit o moda sa-l critici pe Oli...nu vreau sa para ca-l sustin dar va intreb eu cind ii strigati toti numele pe stadion at era antrenor bun sau nu?

Virgil21.12.2006 18:23

Scandau la deruta. :wink:

papillon21.12.2006 19:53

Comparatia Protasov - Olaroiu, la moda zilele astea pe site. Olaroiu are atatia critici ca nu inteleg cum nu-si da demisia mai repede - in locul lui asa as face, si am ramane cu amintirea si rezulatele marelul Protasov. Zicea careva pe aici ca Olaroiu e un prost psiholog, prost antrenor, dar tare norocos. In schimb Oleg este bun antrenor, bun psiholog dar cam ghinionist. Nu zau, ai ghinion o data, de doua ori, dar chiar tot timpul? Ia sa vedem care a fost activitatea de antrenor a lui Oleg:

1. la olympiakos, DAT AFARA CU SUTURI IN FUND

2. la Steaua, A RATAT TOATE OBIECTIVELE - NU A INDEPLINIT NICI MACAR UNUL DIN OBIECTIVELE PROPUSE

3. la dnipro, ESTE PE UN "ONORANT" LOC 5, LA 17 PCTE DE LIDERUL DYNAMO. Majoritatea scorurilor reusite de Protasov sunt egaluri de rahat cu 0-0 sau 1-1.

Va intreb pe voi, asta e profil de invingator? Pe asta mi-l dati voi de exemplu? Din cauza asta merge tara asta atat de bine, ca vedem in toti loserii niste invingatori. Daca Oleg era asa bun, nu era dat afara de la olympiakos. Daca era asa bun, facea treaba la dnipro, o echipa cu un buget net superior Stelei (imi aduc aminte ca au vrut sa-l ia pe Mirel cu 5 mil euro). Daca va uitati la site-ul lui dnipro, o sa vedeti ca au un jucator brazilian in probe. Deci, bani exista. Unde-i performanta? Protasov e antrenor bun dar ghinionist? Nu zau, ma faceti sa rad. Trebuie intai sa confirme inainte de a i se acorda "titlul" de antrenor bun. Stiu, o sa veniti sa-mi spuneti ca "dom'le, le-a redat jucatorilor bucuria de a juca". Serios, fotbalul este un loc de munca la fel ca oricare altul. Nu trebuie neaparat sa fie toata lumea fericita, ca nici noi nu mergem toti cantand la serviciu. Cred ca metodele de antrenament ale lui Oleg erau ceva de genu: "zi ma mirele, unde vrei sa joci? pai vreau mijlocas nenea....bine ma. Tu, banele, ce vrei? Pai vreau si eu sa dau cu capu' nenea Oleg, daca ma lasi. Bine ma, da si tu cu capu". I-a lasat sa joace cum vor ei, sa faca pase, sa se distreze. Radeti de Olaroiu cu dvd-urile, dar daca nu analizezi adversarul, daca nu incerci sa-l contracarezi, n-ai sanse in fotbalul mare. NU SUNTEM INCA O ECHIPA ATAT DE MARE INCAT SA NE IMPUNEM PROPRIUL STIL DE JOC. Trebuie studiat adversarul daca vrem sa avem o sansa, nu sa jucam dupa ureche. Oleg a intalnit la Steaua niste jucatori care au stiut sa joace de unii singuri, fara prea multe indicatii tactice - cand nu a mai avut aceeasi jucatori (dnipro), si-a aratat limitele. Steaua a iesit invingatoare din dubla cu dynamo Kiev. Ca am avut noroc, ca ne-au ajutat arbitrii, ca har, ca mar, asta mai putin conteaza. Rezultatul final a fost 5-2 pentru campioana Romaniei - asta arata clar ca suntem peste ei si implicit peste dnipr-ul lui Protasov. Si asta cu un buget net inferior.

Dar asa suntem noi romanii.....suntem gata sa-l pupam in c** pe unu' care n-a facut nimic, in loc sa-l sustinem pe altul care incearca sa construiasca ceva - incet, cu rabdare, chiar daca mai face greseli sau nu-i iese din prima.

Nu-l consider pe Olaroiu cel mai potrivit antrenor pentru Steaua - stiu ca are multe metehne. Dar nu mai mi-l dati nici pe Protasov ca exemplu. Desi mi-a placut jocul practicat pe vremea lui Oleg, unii dintre voi ma fac sa-mi schimb parerea despre el, desi, recunosc cinstit, a "readus placerea jocului" printre jucatori

sorin_g21.12.2006 19:57
3. la dnipro,  ESTE PE UN "ONORANT" LOC 5, LA 17 PCTE DE LIDERUL DYNAMO. Majoritatea scorurilor reusite de Protasov sunt egaluri de rahat cu 0-0 sau 1-1.
Haha, mai bine decat la 13 puncte de Dinamo Bucuresti si locul 2... macar e mai putin umilitor. Si nu uita ca nu are un lot de valoarea Stelei la dispozitie la Dnepr.
strezahuzum21.12.2006 22:05

Se pare ca trebuie sa bagam "material" serios ca sa putem face o comparatie onesta intre Protasov si Olaroiu. ? Ia sa punem noi clasamentele fata in fata ... sa stam stramb si sa judecam ... drept. Daca putem.

Turul 2005 (Oleg):

M V E I GM GP Pct

15 9 4 2 27 10 31

Turul 2006 (Oli):

M V E I GM GP Pct

19 11 6 2 37 10 39

Am jucat 4 meciuri in plus sezonul asta. Rezultatele : 0-0 cu Pandurii si Craiova in deplasare, 3-0 cu Jiul si 3-1 cu Timisoara acasa. La egalitate de meciuri jucate, lucrurile arata astfel :

Turul 2005 (Oleg):

M V E I GM GP Pct

15 9 4 2 27 10 31

Turul 2006 (Oli):

M V E I GM GP Pct

15 9 4 2 31 9 31

Egalitate aproape perfecta in aparenta. Insa in realitate, prin faptul ca numarul echipelor s-a marit la 18, cu 2 echipe slabe venite din B, Olaroiu trebuia sa adune mai multe puncte. Presupunand evident ca ar fi mai valoros decat ucraineanu .

Meciuri jucate in deplasare, 2005 : 8 (5 victorii, 2 egaluri, 1 infrangere). Goluri marcate : 10. Goluri primite 4. Nota bene : egalurile alea au fost cu Rapid si Timisoara, iar infrangerea la Cluj.

Meciuri jucate in deplasare, 2006 : 9 (2 victorii, 5 egaluri, 2 infrangeri !!). Goluri marcate :6. Goluri primite 4. Din 9 meciuri, am "reusit" sa inscriem doar in 4 din ele. Adica in mai putin de jumatate, iar 4 din cele 6 goluri au fost date in 2 meciuri. Din restul de 7 meciuri, in 5 din ele n-am dat nici un gol. De asemenea, am "reusit" performanta de nu bate pe Ceahlaul, Craiova sau Poli Iasi, echipe mediocre. Si asta dupa niste meciuri jalnice, rusinoase, in care nu reuseam sa ne apropiem macar de poarta adversa.

Nu stiu cum, dar vad ca pe vremea lui Oleg se putea castiga in deplasare, iar ultra-mega-extra antrenorul anului (ce gluma) nu reuseste acelasi lucru.

Sa ne uitam si la loturile pe care le aveau fiecare la dispozitie (ma refer doar la jucatorii care au prins minute bune pe teren).

Olaroiu : Carlos, Cernea, Stancu, Saban, P. Marin, Nesu, Coman (lasa-nee, lasa-nee), Goian, Ghionea, Baciu, Nicolita, Oprita, Lovin, Paraschiv, Radoi, Ov. Petre, Cristocea, Bostina, Dica, Thereau, Badea.

Protasov : Hamutovski, Cernea, Ogararu, P. Marin, Nesu, Goian, Ghionea, Baciu, Nicolita, Bostina, Oprita, Lovin, Radoi, Paraschiv, Iacob, Cristea, Dica.

Mare surpriza : nenea Oli a avut la dispozitie mai multi jucatori. Si chiar mai bunicei, in afara postului de fundas dreapta, unde o sa mai plangem o vreme dupa Ogararu.

Ne uitam si la transferuri : in vara lui 2005 au venit doar Iacob si Cernea, in vara lui 2006 Badea, Panait, Saban si Coman iar apoi Thereau, Petre si Stancu. Din nou, avantaj Oli, pe hartie, insa nu s-a vazut pe teren.

La final, dincolo de toate statisticile ramane impresia. Chestia asta cu "scopul scuza mijloacele", sau "eficient nu spectaculos" e buna pentru altii, nu pentru Steaua. Echipa asta avea candva porecla "vitezistii". Juca ofensiv, totul pentru victorie, nu "totul pentru mica ciupeala". Ramane impresia cumplita, pentru mine cel putin, a diferentei uriase de atitudine. Cu Oleg, fiecare meci se juca la victorie, era o placere sa-l urmaresti. Impresiona jocul colectiv, se vedea placerea de a juca fotbal, de a castiga . Cu Olaroiu, majoritatea jocurilor au ajuns un chin, o zbatere oarba undeva pe la mijlocul terenului si pe flancuri, intrerupta uneori de cate o sclipire individuala a vreunui jucator. Au fost perioade mai slabe si cu Oleg, evident, dar cu ucraineanul puteam spera la imbunatatiri, la mai bine, in vreme ce sub conducerea "antrenorului anului", mergem din ce in ce mai slab. As vrea sa-mi demonstreze in primavara ca ma insel, tare ma tem insa de contrariu.

PS : Faptul ca Dnipr e pe 5 nu inseamna mare lucru, cat timp nu am avut ocazia sa vedem jocul echipei pe viu. Iar cat priveste ideea ca "Dnipr au bani, cum de nu face treaba", banii nu sunt tot. Brugge par example au vreo 20 de milioane de euro buget si n-au jucat nimic. Iar Hamburg, care au o caruta de bani comparativ cu noi, au avut un sezon dezastruos.

papillon21.12.2006 23:20

@streza, cifrele sunt bune, de fapt aici se rezuma totul cand vine vorba de rezultate. Dar uiti cateva lucruri "de substanta":

1. am jucat in doua competitii paralele; UCL nu este aceeasi mancare de peste ca UEFA, iar daca este sa ne uitam si in alta ograda (bayern, Milan, Barcelona) o sa vedem ca ideea "meciurile din UCL te solicita la un alt nivel" are un sambure de adevar si nu este chiar o inventie de-a lui Olaroiu

2. psihicul/moralul jucatorilor din sezonul trecut comparat cu cel de acum. Sezonul trecut nu l-am auzit pe Dica sau Paraschiv sa spuna ca si-ar dori sa plece la alta echipa. Au vrut sa faca performanta cu Steaua si au tras cat au putut ca sa confirme. In jocul actual se observa o delasare din partea unora. Poate fi si asta un motiv pentru jocul mai putin reusit in campionat? Faptul ca unii dintre ei au obtinut cam tot ce si-au dorit de la Steaua (UCL, bani, faima) si a intervenit o anumita suficienta, o indiferenta poate (desi termenul e cam dur) cand vine vorba de competitia interna?

3. eu personal consider ca lupta pe plan intern este la un nivel mai ridicat decat campionatul trecut. Am mai spus-o si in alte comentarii, nu am vazut in nici un an atatia portughezi transferati numai la CFR. Si exemple mai sunt. Toti alearga dupa un loc calificabil in UEFA, iar lupta in teren este mai apriga, interesele sunt mai mari - mirajul banilor din cupele europene a luat mintile multora. Si desi stiu ca numai UCL aduce venituri considerabile, nici UEFA nu e de aruncat. Gandeste-te ca face Poli Timisoara 1-2 meciuri bune prin UEFA la anul' si incepe sa creasca valoarea jucatorilor. Toti au vazut la Steaua ca "se poate" si vor si ei o parte din cascaval - per total, calitatea competitiei interne a crescut.

4. Oleg i-a avut la dispozitie pe Mirel si Iacob tot turul de campionat, Olaroiu nu. Vreau sa ma refer in special la Mirel, care consider ca are un rol mult mai mare la echipa decat un simplu inchizator. Este psihologul din teren, ala care impinge echipa inainte - sa nu minimalizam rolul unui astfel de jucator. Aminteste-ti doar cat tam-tam s-a facut in vara pe seama plecarii lui Mirel si cum toata lumea era sigura ca nu vom face mare lucru fara el. Uite ca s-a facut cate ceva, dar poate n-a fost chiar atat de usor pe cat credem noi

3. la dnipro,  ESTE PE UN "ONORANT" LOC 5, LA 17 PCTE DE LIDERUL DYNAMO. Majoritatea scorurilor reusite de Protasov sunt egaluri de rahat cu 0-0 sau 1-1.
Haha, mai bine decat la 13 puncte de Dinamo Bucuresti si locul 2... macar e mai putin umilitor. Si nu uita ca nu are un lot de valoarea Stelei la dispozitie la Dnepr.

Mai putin umilitor? Ce vrei sa spui? E umilitor pentru "cartea de vizita" a lui Oleg, considerat mare antrenor, sa fie la 17 puncte in spatele unei echipe pe care noi am umilit-o pe propriul lor teren - asta in conditiile in care a fost angrenat numai in campionatul intern, nu ca Steaua sau dynamo Kiev, care au jucat si in Champions League. Si "lotul de valoarea Stelei" nu-l are din cauza ca este prost manager si nu stie ce jucatori sa cumpere, chiar daca are buget sensibil mai mare decat Steaua

sorin_g22.12.2006 01:40
Si "lotul de valoarea Stelei" nu-l are din cauza ca este prost manager si nu stie ce jucatori sa cumpere, chiar daca are buget sensibil mai mare decat Steaua
Asta e chiar de basm. Inseamna ca avem norocul de a ne bucura de serviciile celui mai bun manager din Europa...
papillon22.12.2006 02:02
Si "lotul de valoarea Stelei" nu-l are din cauza ca este prost manager si nu stie ce jucatori sa cumpere, chiar daca are buget sensibil mai mare decat Steaua
Asta e chiar de basm. Inseamna ca avem norocul de a ne bucura de serviciile celui mai bun manager din Europa...

Eh, o dai si tu la intors cum iti convine tie - eu n-am spus asa ceva. Doar ca nici Protasov al tau, pe care-l tot ridici in slavi, nu e mai breaz.

c.ronaldo1722.12.2006 07:05

Protasov nu a reusit sa ne califice in UCL cu o echipa ca Rosenborg, care sa ne mintim pierdea 5-1 si 5-0 in Norvegia pe atunci, iar Oli a batut o Standard in forma.

Oleg a incercat sa joace doar cu 11 jucatori mereu:

Hamutovski-Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu- Nicolita, Radoi, Para, Bostina- Dica, Iacob ... si asta sa vazut in campionat ca jucatorii sunt obositi...

Oli vrea sa joace cu cat mai multi....

Oli a luat titlul, a adus Steaua in UCL, in Semifinalele Cupei UEFA, a eliminat Rapid din UEFA, a batut 3-0 la Sevilla, 3-1 la Herenveen, o duce pe Steaua si in Cupa Romaniei, si a facut egal cu Lyon, poate cea mai buna echipa din Lume...

Oli nu a avut la dispozitie in acest tur de un portar de clasa, un mijlocas central, dreapta, fundas dreapta, si un atacant(Thereau si Badea mai au pana sa se acomodeze)...

Plus ca UCL nu e Cupa UEFA.

sorin_g22.12.2006 07:35

Eh, putem continua asa la nesfarsit, aducand argumente... Nu rezolvam nimic. Hai s-o lasam asa si sa vedem cum joaca echipa la inceputul noului an, dupa care ne vom putea pronunta mai bine.

nemilosul22.12.2006 08:21

@ c.ronaldo17

hai sa ii laum putin-portar-maimutica adusa de Oli

-mijlocas central-ov Petre-adus deoli

-dreapta-bine ca aadus 5 pe stanga si nici un upe dreapta-iar Oli

-fundas dreapta-Stancu,Saban-iar adusi de ingalabilul Oli

-atacanti-adusi de cine???tot Oli

deci cum e amice pe toate posturile enumerate de tine au fsot adusi jucatorii ceruti de el

hai sa luam un pic meciurile

poate m-am repetat de multe ori

standard 1-0 pt aia scapa singur cu bananierul(adus de antrenorul anului) trage incedebil in el--cred ca suntem constienti ca daca ala dadea gol nu ne mai calificam niciodata

tot ma inebuniti ca nu l-a avut pe Radoi--uite Oleg l-a avut pe Radoi si tot ce a facut a fost sa dea autogol cu ambele picioare

Oli a luat titlu datorita punctelor luate in tur de Protasov,daca ne luam dupa returul lui Oli eram pe locul 3

a eliminat rapid dupa un joc in care am tremurat aparand 150 min un gol norocos,ca apoi in min 87 in retur sa lesinam cand tiganul rateaza cu poarta goala

cu Betis cat crezi ca rezistam daca nu era dat afara joaqim???la fel am dat un gol si apoi ne aparam ca OLItele

lol cate meciuri a jucat Steaua in cupa???consideri mare performanta ca am depasit saracii aia care au fost de acord sa jucam la noi acasa?

cu rezervele lyonul si alea fara sa se forteze

sa iti amintesc cum ne-am facut de ras acasa ,cum era sa ne facem de ras si la madrid numai norocul ne-a salvat,cum era sa ne bata si kievul dupa ce ne-am aparat un meci intreg daca nu era arbitrul sa iti amintesc ca nu am mai castigat de 3 luni in deplasare sa nu mai spun ca in ultimile 5 meciuri in deplasare nu cred ca am avut mai mult de 3 suturi pe poarta

ce sa mai zic de boschetarii lui de jucatori care ii introduce in teren cu o nesimtire debordanta sau poate modul MM-lushesc cum sta in fata lui gg doar doar nu il da afara,modul cum se comporta cu suporterii etc

c.ronaldo1722.12.2006 09:13

ma u tot ce ai vb ai zis cu "parca" sau "daca"... bai omule... Cum a luat Barca UCL? a fost condusa pana in min. 75, a jucat tot meciul cu un om in plus...

Ce mai conteaza, as vrea sa ne facem de ras si sa luam Cupa UEFA decat sa pierdem din prima cu sevilla.

Si la faza cu Radoi esti chiar fraier ma... Cum poti spune despre cel mai bun jucator de la Steaua ca nu este de folos....

Ce nu iti convine la transferuri...

Spunemi te rog ce jucatori ai vrea tu sa fie adusi la Steaua...

***alex***22.12.2006 10:10

Cosmin Olaroiu antrenorul anului in ancheta GSP

Bogdan4Steaua22.12.2006 10:15

Strict din punct de vedere al rezultatelor premiul este total justificat. Nu poti sa ii dai respectiva distinctie lui Razvan Lucescu(sfert de finala de Cupa europeana pierduta in fata lui Oli), campionat pierdut in fata lui Oli, Supercupa pierduta in fata stelistului, precum si o clasare la final de an sub echipa antrenata de Oli. In ceea ce il priveste pe Rednic, performanta pe plan intern din acest an il recomanda, dar sa nu uitam ca a preluat o echipa gata calificata in Cupa UEFA si deocamdata a reusit ceea ce Steaua reuseste in mod constant de 3 ani(pe plan european).

Daca este sa ne referim la jocul prestat de cele doua echipe, Rednic are un plus, insa a fost ajutat si de conjunctura/forta ofensivei a echipei.

puyol22.12.2006 10:26

nenmilosu: daca golul Stelei a fost norocos, atunci golul rapidului cum a fost?

mikidica31.12.2006 12:54
Nu sunt de acord cu venirea sa insa asta nu inseamna ca nu o sa il sustin alaturi de echipa si ca il respect pentru simplul fapt ca e stelist.Sper doar sa nu ne dezamageasca si sa continue cu brio munca lui Zenga si a lui Protasov.

Sincer eu am mare incredere in Oli si cred dupa mine ca e cel mai bun ca nu a luat premiul ala degeaba si nu o sa ne dezamageasca dak nu a facuto pana acum nici de acum in colo nu o sa o faca iti spun sigur!Forza Oli!Forza Steaua!!

bogdan_aurel06.01.2007 16:11

nea Oli nu va place Buga daca pleaca Dica,Buga ar fi foarte bun pt Steaua si jocul Stelei,si merita sa se chinuie dn Becali pt aducerea lui camus

MIREL6RADOI07.01.2007 15:33

Se pare ca sunt sanse ridicate ca olah alt "copil" de-a lui olarioiu(cati naiba o mai fi avand..)sa ajunga la Steaua...cu pasi mari si sigur,Olaroiu o sa ajunga in ochii stelistilor,la fel de "iubit" ca piti....

Phire08.01.2007 01:04

Pai da, ar mai lipsi doar Caramarin ca sa fie formatia completa :lol:

strezahuzum21.01.2007 09:16

Explicatia marelui profesionist Oli pentru faptul ca mai avem putin si numarul accidentatilor il va depasi pe cel al jucatorilor valizi ?

"Ghinion". Atat a avut de zis. Nu "o sa avem mai multa grija, o sa vedem de ce s-a intamplat asta", etc, etc. "Antrenorul anului" nu are nici gand sa rezolve situatia - da vina pe ghinion si gata, a scapat.

SSK21.01.2007 20:04

Desi am si scris intr-un articol ca ceva pare putred in stafful medical al Stelei, cred ca unele din accidentarile care ne dispera pe toti zilele acestea nu le pot fi imputate. Ma refer la Dica, Nesu (lovit de adversar), Oprita (lovit de adversar), Andrey (pur ghinion).

Alta este situatia in cazul lui Cristocea (care se pare ca s-a reaccidentat din cauza ca nu a respectat perioada de refacere si a fost introdus prea devreme) si in trecut a lui Radoi (care mai suferise probleme la genunchiul respectiv si care a jucat meciuri in sir strangand din dinti, fara ca asta sa atraga atentia medicilor).

Dar, de dragul adevarului, strezahuzum, hai sa nu le punem in carca ce nu merita! Si cu atat mai putin lui Olaroiu.

strezahuzum16.02.2007 09:47

S-a mai consumat un episod din tristul serial "Cosmin Olaroiu la Steaua sau triumful mediocritatii". Nu va speriati, mai avem destule episoade de vizionat - vreo 15 in campionat, unul in UEFA plus cat ne-om mai chinui in cupa aia de "losers".

Sunt curios sa mai vad daca mai crede cineva in "calitatile" marelui Oli, care a ajuns la a 4-a infrangere pe teren propriu in cupele europene. Din 10 meciuri. In rest, mai avem niste glorioase egaluri cu Betis, Crapid si Dinamo Kiev. Si bineinteles, sa nu uitam de superbele victorii cu 1-0 cu Boro, 2-0 cu amaratii de la Gorica si 2-1 cu emotii cu Standard, echipa mediocra spre slaba.

Wow ! Ce realizari !! Ce rezultate are Oli !! Trebuia numit antrenorul deceniului, nu doar al anului.

As vrea sa nu se mai creada ca a critica echipa sau antrenorul este ceva specific "suporterului de victorie". Din contra, cei carora le pasa cu adevarat de echipa spun adevarul gol-golut, nu incearca sa-l ascunda sub pres. Inclusiv la victorii !!

Acum, referitor la Zerolaroiu. Se cam stie ca nu mi-a placut individul de la bun inceput si nu mi-am schimbat parerea.

Sa se bage bine la cap - ceea ce eu (si multi altii, cred) reproseaza marelui antrenor nu sunt neaparat rezultatele, ci urmatoarele :

1) JOCUL echipei. Modul cum se plimba mingea, modul cum ataca si se apara. Ori la capitolul asta suntem zero barat in atac, pur si simplu. Jucatorii pur si simplu plimba mingea de la unul la altul, in speranta ca poate-poate are cineva vreo idee ce sa faca. In cele din urma, de obicei se ajunge pana la Ghionea/Goian, care din lipsa de alte solutii bubuie mingea in fata ca sa n-o piarda. Nu cred ca acest lucru nu se vede la antrenamente. Era de datoria lui Olaroiu, ca antrenor, sa gaseasca alternative. Si pana acum n-a facut-o.

2) Componenta echipei.

A fost clar pentru toata lumea ca unii jucatori care n-ar fi titulari nici la FC Urziceni sunt in schimb batuti in cuie la noi. Adica Nicolita, Stancu si ... din pacate Radoi. De ce ? Se face cumva echipa pe baza de interventii ? Inseamna ca Oli n-are coloana vertebrala daca accepta asa ceva. Crezi ca degeaba ne refuzau vara trecuta antrenorii unul dupa altul ?

3) Aducerea "copiilor de suflet".

Sa spui ca Ov. Petre si Coman sunt mult sub nivelul Stelei e ceva deja banal. Stim cu totii asta. Dar nu numai ca i-am adus, ci am dat si o caruta de bani pentru ei. Cu acceasi bani puteau fi adusi de exemplu Mazilu si Lazar, care erau de vreo 500 de ori mai valorosi. Aste e metoda de antrenor profesionist ? Ceri sa ti se aduca jucatorii care iti plac tie, indiferent de valoarea lor ?

^Cody16.02.2007 11:20

Nu spun ca nu ai dreptate, dar vezi tu... cred ca ar trebui sa le mai dam o sansa. Ei au inceput deja campionatul, au meciuri in picioare, pe cand la noi e primul meci oficial din 2007. Nu ai vazut ca si Dinamo o dadea cu stangul in dreptul.. Mai discutam peste o luna, cand echipa incepe sa se sudeze mai bine..

«1111213141529»