FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«1121314151629»
forever_STEAUA16.02.2007 11:32

@^Cody

Ce termen de comparatie ti-ai gasit.

Problema e cu totul alta. De la meciul cu Dinamo Kiev, echipa nu mai joaca nimic. In turul campionatului erau prea obositi, acum sunt prea...odihniti. :roll:

Si eu aveam tendinta sa dau vine pe faptul ca nu am avut meciuri in picioare. Dar asta inseamna ca de acum inainte nu mai putem avea pretentii la un parcurs cat mai lung in primavara europeana. pentru ca cel mai probabil si in 2008 (daca totul merge bine) primul meci oficial va fi in primavara europeana.

I.N.Money16.02.2007 13:00

Problema este ca atat noi cat si echipa cauta scuze.Poate ne alina un pic din durere daca il auzeam aseara recunoscand ca el e principalul vinovat,ca a bagat un prim 11 bezmetic.

Olaroiu trebuie sa fie capabil sa isi asume raspunderea pentru acest joc penibil practicat aseara.

Sevilla nu este Siena II ca sa iti permiti sa faci experimente.

Personal cred ca daca Steaua va juca la fel,zilele lui la Steaua sunt numarate.Hagi e vazut din ce in ce mai des pe langa JJ si s-ar putea ca in curand sa il vedem pe banca(nu ca multi ne-am dori acest lucru).

Alex198621.02.2007 15:31

Steaua lu' Oli

Oli in momentul in care a venit la Steaua a luat echipa de pe locul 2 in campionat, de la un punct in spatele lui Dinamo si a castigat campionatul. A preluat o echipa la mijlocul sezonului si in plina campanie europeana. Mai mult, echipa asta a fost obligata sa joace pe Lia Manoliu. Acesta a fost inca un impediment in calea lui Olaroiu, care insa nu l-a oprit.

In etapa a doua a returului in meciul cu FC National, Iacob primeste un sut in figura, cade in careu ca secerat si-si fractureaza clavicula. Inca o lovitura pentru Oli care pierde pentru cateva saptamani unul dintre principalii marcatori ai echipei. Oli merge mai departe!

Cu o echipa preluata la mijlocul campionatului, cu absente de marca in echipa, jucand pe Lia Manoliu dupa ce echipa jucase turul pe Ghencea, cu un program incarcat - 8 meciuri in UEFA - si fara experienta la nivelul asta, Oli reuseste sa duca Steaua pana in semifinalele Cupei UEFA realizand cea mai mare performanta pe plan extern a unei echipe de club din Romania in ultimii 16 ani.

In acelasi timp castiga si campionatul in Romania! In retur cu Oli, Steaua castiga 33 de puncte. In comparatie, Steaua cu Protasov a castigat in tur doar 31 de puncte, in conditiile in care Oli a avut multe probleme de infruntat.

In sezonul 2006-2007 fara capitanul Radoi, Oli reuseste sa castige Supercupa Romaniei in fata Rapidului. Oli intra in istoria Stelei castigand al 50-ilea trofeu din istoria Stelei! Pe langa Radoi, Steaua mai pierde pentru diferite perioade de timp pe Nesu, Cristocea si Iacob.

Fara aportul multor jucatori de baza, Oli duce Steaua in Grupele Champions League pentru prima oara dupa 10 ani! Oli nu mai avea experienta in Champions League si la fel si echipa, cu exceptia lui O. Petre. In campionat se face trecerea de la 16 echipe la 18, iar in tur se joaca 19 etape.

19 meciuri in campionat + 10 meciuri in CL + Supercupa Romaniei + meciurile din Cupa = o perioada foarte solicitanta pentru echipa. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca Steaua a fost nevoita sa joace unele meciuri in 9 sau chiar in 8 jucatori de camp in urma eliminarilor.

Oboseala e din ce in ce mai evidenta. In ciuda acestui lucru, Oli duce Steaua in a treia primavara europeana consecutiva, desi nimeni nu dadea mari sanse Stelei sa se califice din acea grupa. Steaua castiga 5 puncte, mai multe decat reuseau in alte grupe echipe ca Galatasaray, Olimpiakos, Dynamo Kiev, Hamburg sau Anderlecht.

Toate cu o echipa decimata de accidentari si inca jucand inceputul de sezon pe Lia Manoliu. Oli reuseste sa mentina Steaua in 3 competitii: Cupa UEFA, Campionat si Cupa Romaniei lucru nereusit de predecesorul sau.

Steaua lu' Oli joaca in anul 2006: 8 meciuri in UEFA + 34 meciuri in campionat + 10 meciuri in Champions League + 2 meciuri in Cupa Romaniei + Supercupa Romaniei. Steaua lu' Oli joaca in 2006 nu mai putin de 55 de meciuri.

Nici o alta echipa romaneasca nu a mai disputat atatea partide intr-un singur an. Niciodata in istoria fotbalistica a tarii noastre! Si acest lucru s-a intamplat in conditiile in care Steaua a avut serioase probleme de efectiv.

Un titlu, o semifinala de Primavara Europeana, o Supercupa, o calificare in Grupele Champions League, a treia Primavara Europeana consecutiva. Asta e Steaua lu' Oli.

forever_STEAUA21.02.2007 16:04

@Alex1986

Si tot Steaua lui Oli:

A pierdut lamentabil o dubla mansa dupa ce conducea cu 3-0 !!!

A reusit "perfomante de invidiat" in campionat: 0-0 cu Ceahlaul, Craiova, Pandurii, a pierdut cu 2-1 meciul cu Otelul etc. Toate intr-un tur de campionat.

A pierdut cu 4-1, 3-0 in Ghencea !!!! (ca tot vorbeai de Stadionul National )

A distrus spectacolul din jocul Stelei.

I-a adus la Steaua pe G. Coman si Ov. Petre. Pe Carlos tot el l-a descoperit.

In perioada in care a fost el la echipa am avut cei mai multi accidentati.

A dus echipa la 13 puncte de lider. (Asta da performanta!!!)

La Steaua nu trebuie sa existe scuza cu prea multe meciuri. Problema lui daca a considerat ca lotul pe care il are e suficient pentru a lupta pe mai multe fronturi.

Si asta e Steaua lui Oli...

nike_sTeaua_2oo721.02.2007 16:59

Daca incerc sa ii iau apararea cred ca voi fi banat sau injurat. Asa ca tac.

Virgil21.02.2007 17:56

Poti sa-i iei apararea,poti sa-l critici.Numai sa te exprimi decent.

MadFroG21.02.2007 18:17

Oli e pe viata la Steaua :lol:

Marele antrenor , ne-a dus la 13 puncte de Dinamo . Sa nu uitam ca Mircea Rednic a facut lot in 2 saptamani cu 500.000 de euro .

Oli si-a batut joc de aproape doua milioane de euro ,transferandu-si copii de suflet:

Ov.Petre- un milion 8O

Gigel Coman-700.000

Virgil21.02.2007 18:27
Hagi e vazut din ce in ce mai des pe langa JJ si s-ar putea ca in curand sa il vedem pe banca(nu ca multi ne-am dori acest lucru).

Foarte bine ar face sa-l aduca pe Hagi.Regele care a dat bir cu fugitii de la Timisoara,ca sa nu se faca si mai tare de râs.

Alex198621.02.2007 19:03
@Alex1986

Si tot Steaua lui Oli:

1. A pierdut lamentabil o dubla mansa dupa ce conducea cu 3-0 !!!  

2. A reusit "perfomante de invidiat" in campionat: 0-0 cu Ceahlaul, Craiova, Pandurii, a pierdut cu 2-1 meciul cu Otelul etc. Toate intr-un tur de campionat.

3. A pierdut cu 4-1, 3-0 in Ghencea !!!! (ca tot vorbeai de Stadionul National )

4. A distrus spectacolul din jocul Stelei.  

5. I-a adus la Steaua pe G. Coman si Ov.. Petre. Pe Carlos tot el l-a descoperit.

5. In perioada in care a fost el la echipa am avut cei mai multi accidentati.

6. A dus echipa la 13 puncte de lider. (Asta da performanta!!!)

La Steaua nu trebuie sa existe scuza cu prea multe meciuri. Problema lui daca a considerat ca lotul pe care il are e suficient pentru a lupta pe mai multe fronturi.

Si asta e Steaua lui Oli...

1. Dubla mansa a pierdut-o Carlos. Strategia lui Oli a functionat 3 reprize cu Boro si nu avea cum sa ia in calcul faptul ca portarul va face asemenea greseli. Oricine l-ar fi introdus titular pe Carlos pt ca facuse un meci fenomenal cu Betis.

2. Nici o echipa nu are victorii pe linie. Hai sa dau un exemplu care mie mi se pare cel mai bun:

Sevilla sezonul trecut a castigat UEFA, dar pana sa ajunga acolo a facut egal cu Mainz, in grupe a fost invinsa de Zenit St Petersburg si a facut egal cu Bolton, in optimi a fost invinsa in tur de LOSC Lille, in sferturi a facut egal cu Zenit St Petersburg si inca un egal in semifinale cu Schalke 04. Si totusi cu 4 egaluri si 2 infrangeri a reusit sa castige competitia.

3. Am visat si eu ca putem sa facem mai mult, dar am fost prea naiv. Am jucat cu doua forte ale Europei... noi care aveam 0 experienta in Champions League. Steaua s-a descurcat admirabil in Grupe. Cu Lyon, strategia lui Oli a functionat perfect prima repriza in care francezii nu au avut ocazia sa marcheze, dar a venit din nou o greseala de portar pe sfarsitul primei reprize care i-a adus in avantaj pe francezi si a trebuit sa schimbam tactica desi functionase perfect pana atunci.

4. Spectacolul a fost distrus datorita absentelor din lot. Nu am avut un 11 constant, tot timpul au aparut schimbari din cauza accidentarilor.

5. Steaua a avut un program foarte incarcat. Iacob sezonul trecut a fost faultat grosolan in meciul cu National, Nesu in tur a fost faultat grosolan in meciul cu Iasi... au rezultat accidentari si in urma faulturilor.

6. Sezonul trecut la sfarsitul turului, adica dupa 15 etape, Steaua avea 31 de puncte. In turul sezonului curent in primele 15 etape Steaua a strans tot 31 de puncte. S-au jucat 19 meciuri, dar in primele 15 etape Steaua a strans 31 de puncte. Nu e Steaua mai slaba decat pe vremea lu' Protasov, pur si simplu a avut Dinamo un tur de exceptie. Nu poti sa bati bulanu...

Pana si Liverpool se plangea de programul incarcat in sezonul in care a castigat Champions League. Au fost nevoiti sa joace si la Campionatul Mondial al Cluburilor din Japinia. Noi romanii nu suntem obisnuiti sa jucam atatea meciuri. Pana acum 3 sezoane orice echipa juca 30 de meciuri in campionat, cateva prin Cupa Romaniei, iar din Cupele Europene ne faceam iesirea rapid. De la maxim 36 de meciuri pe an, am facut trecerea la 55 anul trecut!

Bogdan4Steaua21.02.2007 19:27

Aceleasi scuze penibile.

1. Ce usor este sa dai vina pe Carlos...el nu a gresit decat la un gol in acel meci. Acolo a fost vina antrenorului care prin schimbari le-a imprimat in ultima jumatate de ora o mentalitate defensiva(se calcau pe picioare jucatorii stelisti, fiind toti comasati in propriul careu) precum si vina jucatorilor, pentru ca au cedat presiunii publicului si fortei celor de la Middlesbrough.

2. Repet: nu vrem victorii pe linie....este vorba de faptul ca jocul sufera...in era Protasov spre exemplu vedeam calcaie, combinatii in viteza...acum nu mai vedem asa ceva.

3. Cu Lyon(acasa), am tinut piept francezilor, dar nu le-am pus reale probleme. Ei bine, nu ne multumim doar sa le tinem piept. Faptul ca am pierdut DOAR cu 1-0 pe Bernabeu nu este motiv de mandrie. Asta nu inseamna ca Steaua nu s-a descurcat acceptabil in grupe, dar se putea si mai mult. Daca nu aspiram spre mai sus, nu putem progresa. Daca la anul ratam Liga Campionilor, vom trai numai din amintiri.

4. O echipa mare nu sta in unul sau doi jucatori. Si alte echipe au jucatori indisponibili si de multe ori nu se simte. Sevilla a jucat fara cativa titulari de baza si ne-a batut. Nu putem sa dam vina mereu pe accidentarile dese(aici intervin alte semne de intrebare).

5. Da, Liverpool s-a plans de programul incarcat, dar a luat Liga ;). Noi avem anumite sanse doar la Cupa Romaniei. Si altii au meciuri multe. Daca ai la dispozitie un lot numeros(de valori apropiate - ceea ce noi nu avem), faci fata si unui parcurs lung pe mai multe fronturi.

6. Statistic vorbind, avea acelasi numar de puncte, dar jocul era absolut incantator.

Referitor la "turul de exceptie al cofetarilor": au facut si blaturi, dar filmul s-a rupt de la derby-ul cu noi, atunci cand pe langa faptul ca am avut un arbitraj mizerabil, Oli nu a riscat mare lucru, in primele 25 de minute(cat s-a jucat 11 vs. 11), noi nu am avut ocazii de poarta ci am preferat acelasi joc in care bubuiam mingea in fata.

Virgil22.02.2007 04:50

@ Bogdan

Eu nu cred ca sunt scuze penibile.Sunt puncte de vedere ale unui suporter Stelist si trebuie respectate.

Nu spun ca Oli nu are partea lui de vina,dar vina nu îi apartine în totalitate.

Sigur ca pe vremea lui Protasov Steaua juca bine si frumos,ca marca uneori si câte 4 goluri,dar faptul ca nu a dus echipa în Champions League l-a costat.

In momentul in care Oli a plecat de la Timisoara,Gigi s-a grabit sa-l aduca la Steaua pentru a nu-l scapa printre degete.In acel moment Protasov a înteles ca-i sosise schimbul si si-a cautat echipa.

Gigi stia foarte bine ca Oli e un antrenor care pune pret pe aparare în primul rând.Si cu toate acestea l-a numit antrenorul Stelei.

Ce a urmat stim foarte bine cu totii,dar nu mi se pare corect sa-i punem total în cârca acea prestatie mai putin buna a echipei in meciul cu Sevilla.

Faptul ca nu au meciuri in picioare, reprezinta un mare handicap pentru echipele romanesti prezente in primavara europeana.Au spus-o recent Radoi si Borcea.Dar o stiam de-o viata.

Nu ma deranjeaza decat faptul ca se bate moneda zi de zi pe "lipsa de valoare" a lui Oli.Se exagereaza cu buna stiinta si se ajunge la jigniri si la rautati.

Fiecare vede lucrurile in felul sau,fiecare are parerea sa,si atat timp cat este exprimata decent, este de luat în seama si respectata.

Asa vad eu lucrurile,asta este parerea mea.

Bogdan4Steaua22.02.2007 11:14

Parerea altuia trebuie intotdeauna respectata.

Protasov a plecat din proprie initiativa, la echipa lui de suflet si pentru bani mai multi.

Oli are valoare, dar nu are viziune, inspiratie si tupeu. Si cu Valencia eram in pauza competitionala si am mers mai departe.

Virgil22.02.2007 13:12

Si crezi ca acum e regula ? :)

In anul urmator ne-a tras-o Villarreal...

Dar stiu foarte bine : câte bordeie,atâtea obiceie/câti oameni,tot atâtea pareri.

strezahuzum23.02.2007 21:39

Olaroiu vede progres si il plange pe Dica

Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a declarat la finalul meciului cu FC Sevilla (0-1), că echipa sa a evoluat mai bine decât în partida tur (0-2) şi că dacă l-ar fi avut în teren pe Nicolae Dică, acesta ar fi putut materializa cel puţin una din şansele de gol, transmite din Sevilla trimisul NewsIn.

Unde Dumnezeu o fi vazut el ca am evoluat mai bine cand Sevilla ne-a batut iar cu o echipa formata pe jumatate din rezerve nu stiu. Aa.. am pierdut doar cu 1-0, dupa 2-0 acasa. N-am mai luat 3-4 goluri intr-un meci. Woww.... ce tare e nea Oli ... ce progrese facem cu el pe banca .... :roll: :roll:

Devine din ce in ce mai clar ca unicul capitol la care Oli si MMincinosul se pricep de minune este inventatul scuzelor. Deja i-am depasit si pe Dinamo la capitolul asta.

Domnul Olaroiu chiar nu crede ca ar putea sa-si asume raspunderea pentru esecuri ? Macar o data ! Macar putin ! Nu-mi amintesc nici macar o singura declaratie de-a marelui antrenor dupa vreun esec in care sa fi zis "Da, a fost si vina mea". Chiar asa de tare se cramponeaza de scaun ???

Macar de ne-ar bate UTA lui Lacatus cu vreo 3-0. Sa vad ce scuze vom mai scoate si de data asta. Probabil pe aia cu oboseala.

Virgil23.02.2007 22:08

Halal Stelisti sunteti ! Pentru ca nu-l suportati pe antrenor,vreti sa piarda Steaua.Frumos va sta...

forever_STEAUA24.02.2007 07:50

Astia suntem. Dar parca ziceai ca parerea fiecarui suporter stelist trebuie respectata. :wink:

Oricum, a devenit aproape un "chin" sa privesti jocul Stelei. Imi mentin parerea ca de vina pentru aceasta situatie este in primul rand antrenorul. In primul rand e un fricos, fixist si, ce ma enerveaza cel mai tare, nu isi asuma responsabilitatea pentru jocul dezastruos al echipei.

Virgil24.02.2007 10:11

Sevilla-Steaua 1-0

O bilã albã pentru Olãroiu ar fi cã si-a recunoscut vina de la meciul tur si a schimbat primul 11, în care le-a fãcut loc lui Paraschiv si Cristocea. A schimbat si sistemul în 4-4-1-1, adicã modulul din toamnã, însã a riscat din nou foarte puțin. Dacã varianta Thereau a cãzut din cauza unor probleme medicale ale francezului, Oli a schimbat post pe post la jumãtatea reprizei secunde, Cristocea-Croitoru, atunci când practic nu mai era nimic de pierdut, si a decis sã ofere un plus de ofensivã abia în minutul 75, Iacob în locul lui Badea.

Sursa : Gazeta Sporturilor

Bogdan4Steaua24.02.2007 12:21

Nu a recunoscut nimic Oli. S-a bagat Becali in alcatuirea echipei. Oricum, formula de start nu a fost prea ofensiva nici in deplasare.

SSK24.02.2007 12:54

Fara rautate o spun, dar cred ca discutia aluneca pe o panta neplacuta. Se aduc mereu aceleasi argumente si de-o parte si de alta, in timp multi dintre useri refuza sa judece in context anumite date, pe care le prezinta seci, ca si cand cifrele ar reprezenta intotodeauna prin ele insele niste argumente irefutabile.

Ei - tocmai ca nu sunt. Cifrele pot fi la fel de bine selectate si manipulate dupa cum vrea cel care le selecteaza. "Jocul frumos" este o notiune vaga - cu care daca userii care se contrazic nu se respecta reciproc si nu respecta reguli de dialog, nu vor merge mai departe. Iar ideea antrenorului care doar culege roadele muncii altora este una falsa, si o stiti bine!, care l-ar decredibiliza in primul rand pe Emerich Ienei, la o adica!

Olaroiu are plusurile si minusurile lui, indiscutabil. Ideea pe care insa vreau eu s-o subliniez este ca in discutie nu trebuie sa depasim anumite limite, intrucat (a) discutia devine personala si esueaza in cearta si (b)nu sunt sanse sa se ajunga la un numitor comun, alegandu-ne cu un dialog al surzilor.

strezahuzum24.02.2007 16:28
Halal Stelisti sunteti ! Pentru ca nu-l suportati pe antrenor,vreti sa piarda Steaua.Frumos va sta...

Nu tata. Prefer sa pierdem ACUM un meci ... poate scapam odata si odata de "marele antrenor". O victorie n-ar face decat sa prelungeasca boala....

Virgil24.02.2007 16:41

OK.Sper ca stii ce spui.

Dar te rog sa-mi spui un lucru.La ce înlocuitor te-ai gândit ?

Si mai spune-mi te rog,nu crezi ca aducând un nou antrenor în acest moment,s-ar duce totul dracului ?

Fie vorba între noi,esti la fel de constient ca si mine ca pâna la sfarsitul sezonului nu va fi posibila nicio schimbare.Pentru ca nu vrea Becali.Pentru ce sustii o utopie ?

Iti urez succes în demersul de a contribui la demiterea actorului din rolul antrenorului.Poate s-o alege praful si ne-om linisti cu totii.

strezahuzum24.02.2007 17:26
OK.Sper ca stii ce spui.

Dar te rog sa-mi spui un lucru.La ce înlocuitor te-ai gândit ?

Lacatus, Grigoras, antrenor strain.

Si mai spune-mi te rog,nu crezi ca aducând un nou antrenor în acest moment,s-ar duce totul dracului ?

Ce ar putea sa se mai duca dracului ? Campionatul e pierdut, de griji europene am scapat. Ce-a mai ramas ? Cupa Romaniei ? Nu inseamna mare branza, nici daca o castigam nici daca suntem eliminati.

Fie vorba între noi,esti la fel de constient ca si mine ca pâna la sfarsitul sezonului nu va fi posibila nicio schimbare.Pentru ca nu vrea Becali.Pentru ce sustii o utopie ?  

De dragul de a mai sustine .. o utopie cum zici. De dragul de a arata ca nu inghit minciunile sfintei treimi : GG - Stoica - Olaroiu. Imi e perfect clar ca nu va demisiona nea Oli (si nici nu va fi demis) fiindca il critica lumea pe forumuri. Dar nici atitudinea de oaie supusa ce aplauda automat orice aberatie nu mi se potriveste.

Iti urez succes în demersul de a contribui la demiterea actorului din rolul antrenorului.Poate s-o alege praful si ne-om linisti cu totii.

Deja s-a ales praful. Doar ca nu-ti dai tu seama.

PS : Ai urmarit cumva CFR-Ceahlaul ? A maturat pe jos CFR-ul cu baietii lui Pinalti, cu un om mai putin pe teren. Daca nu le dadea arbitrul un "pinalti" cadou moldovenilor, acum eram egali in clasament cu CFR. Iar Steaua lu' Oli .... stim cu totii ce-a facut cu Ceahlaul.

***alex***24.02.2007 18:24

@strezahuzum

Ce performante au facut Lacatus si Grigoras?

Cupa Romaniei e si ea un trofeu ca si campionatul, supercupa. Orice trofeu este important. Tu vrei sa zici ca Steaua a castigat degeaba Cupa Romaniei de 20 de ori?

Din cate stiu Steaua a jucat in deplasare cu Ceahlaul, unde nu ai aportul publicului ca la un meci acasa si unde echipa adversa are tactica diferita.

forever_STEAUA24.02.2007 18:56

@***alex***

De cand ii pasa Stelei de tactica unei formatii gen Ceahlaul? :evil: Daca dau eu raspunsul, iar o sa se supere lumea pe mine, asa ca ma abtin.

***alex***24.02.2007 19:06

Ma refeream ca nu poti sa compari meciul Stelei din DEPLASARE cu Ceahlaul cu meciul lui CFR Cluj de ACASA cu Ceahlaul.

Daca Steaua era astazi in locul lui CFR si se termina 1-1 toata lumea sarea pe Oli.. ca ce noi suntem egali cu Ceahlaul.. dar daca CFR face 1-1 cu ei.. fantastic rezultat, au avut ghinion, scuze de genul asta.. e un esec rezultatul de astazi al clujenilor in conditiile in care ei vor sa prinda un loc de Champions League.

«1121314151629»