Furtunu' nu va mai place
Cu aia te batea mamica ? ![]()
Furtunu' nu va mai place
Cu aia te batea mamica ? ![]()
Nu. Cu telescopica ![]()
Nu. Cu telescopica![]()
Telescopica era finuta si eleganta in comparatie cu carligul de mestecat in rufe...pana intr-o zi cand nu l-a mai gasit ![]()
coada de matura nu va mai placea...
coada de matura nu va mai placea...
Nici chiar. La cat de schija eram, cred ca ma dezmembrau.
Ce ma mai altoit si pe mine o data maicamea,am plecat cu un vecind e bloc la furat corcodusi si mierea ursului si maicamea nu stia unde am disparut si ma cautat tot orasul si cand ma gasit a rupt o nuia dintr-un salcam si pana acasa corectie tata ![]()
scuze de* de la tastatura :-"
Tatii nu v-au batut, ma?
Tatii nu v-au batut, ma?
Ba da. O singura data. Si atunci ca nu-i ziceam la ce ora am meci sa nu vina sa ma vada.
Mereu facea panarama la marginea terenului.
eu mi-am laut-o urat in clasa a 7-a. Erau trimestre pe atunci si in primul am luat 7 in teza la matematica, 7 pe al doilea trimestru. Ce bataia mi-am luat atunci. In ultima teza, pe trimestrul 3, am luat 10 ![]()
Si mi-am mai luat-o rau prin clasa a-6-a cred.. am plecat la pescuit fara sa anunt. Si mi-am luat-o rau de tot cand m-am intors. Aveam o coada de matura cu numele meu pe ea ![]()
O tempora..o mores...eugenia de 0,25 bani,batonul de 1 leu,inghetata la pahar de plastic cu inconfundabilul gust de margarina-3 lei si gumele Turbo
"da bah,ofticatule sa miros si eu surpriza ca nu mori"
se vindeau poze cu "Giacson",Toto Cutugno,C.C. Catch ori Cindy Lauper..
C.M. Mexic '86 vazut "pe bulgari",Studio X si Planeta Maimutelor..tigarile Cismingiu(pe care unii le bagau in pachet de Kent
)si coniacul Drobeta(sticla 'a cu patratele era mai
data-n masa
).Anyway,cam trist cantecul asta, pe care-l cantam noi, astia, "fosilizatii" ![]()
Nici chiar. La cat de schija eram, cred ca ma dezmembrau.
Tu? Schija? =))
O tempora..o mores...eugenia de 0,25 bani,batonul de 1 leu,inghetata la pahar de plastic cu inconfundabilul gust de margarina-3 lei si gumele Turbo"da bah,ofticatule sa miros si eu surpriza ca nu mori"
se vindeau poze cu "Giacson",Toto Cutugno,C.C. Catch ori Cindy Lauper..
C.M. Mexic '86 vazut "pe bulgari",Studio X si Planeta Maimutelor..tigarile Cismingiu(pe care unii le bagau in pachet de Kent
)si coniacul Drobeta(sticla 'a cu patratele era mai
data-n masa
).Anyway,cam trist cantecul asta, pe care-l cantam noi, astia, "fosilizatii"
eugenia , gumele turbo si biscuti aia cu sare in forma de patrat erau bucuriile copilariei mele
si vad cu tu esti cu 16 ani mai mare ca mine.....deci ori Romania nu prea a evoluat ori eu am fost vai de capul meu ![]()
p.s. sa nu uit de desenele animate cu moto martieni,testoasele ninja si desigur my favored dragon ball z ![]()
Tu? Schija? =))
Da, ba. Mi se mai spunea Matiz sau Tico. Eram mic si foarte rapid. ![]()
Da, ba. Mi se mai spunea Matiz sau Tico. Eram mic si foarte rapid.![]()
Hai bine mah Dacia 500 Lastun ![]()
pfoaaaii.. tevi cu' cornete, cornete cu bolduri, cornete cu dop, .... jucam toate jocurile posibile frate.. ratele si vanatorii, castelul, bidonasul, telefonu fara fir.. doamne ce katerinka mai era, si ce mai randeam k eram mici si spuneam cate o prostie.. ori de cate ori gaseam cauciucuri si ne jucam cu ele pana ne dadeam in **** si plangeam k prostii....nu stiu .. sunt de parerea ca generatia mea din 89 , este ultima cu o copilarie fericita... copii din ziua de azi sunt retardati mintal, si redusi si vai mama lor
Ma uit la cate grade sunt afara, si mi-am adus aminte deee: PISTOALELE CU APAAA![]()
Dar cu pungi cu apa nu aruncati de la etaj? ![]()
Dar cu pungi cu apa nu aruncati de la etaj?![]()
Aruncase un imbecil din alta scara o punga cu apa pe un Opel Kadett si i-a indoit capota. ![]()
Nu pe masini ma. Pe oameni, fete in special.
Fete cu tricoul alb mai ales. Si nu de la etaj, ci de la 2 metri de ele. ![]()
De la 2m de ele le dadeai direct tricoul jos ![]()
Da,era super!Sau mai aruncam cu cutii de carton din alea mici de la sucuri Tropicana si ce mai erau,le umpleam cu apa prin gaura facuta de pai,pe care apoi o lipeam cu banda.Efectul aruncarii de la etaj era maxim,udam lumea,dar si faceau un zgomot puternic!
In schimb pentru fete,pentru a fi siguri de rezultat,foloseam sticla cu apa,de la o distanta cat mai mica! ![]()
sucuri Tropicana
Si ce bun era siropul Valeriana cu sifon. ![]()
Si ce bun era siropul Valeriana cu sifon.![]()
Da!Dar de multe ori cu greu prindeam si sifon...Sau ce buna era si socata facuta de buna-mea din flori de soc,apa si putina lamaie!!!Naturala frate,100% ! ![]()
cartofi
pfoaaaii.. tevi cu' cornete, cornete cu bolduri, cornete cu dop, .... jucam toate jocurile posibile frate.. ratele si vanatorii, castelul, bidonasul, telefonu fara fir.. doamne ce katerinka mai era, si ce mai randeam k eram mici si spuneam cate o prostie.. ori de cate ori gaseam cauciucuri si ne jucam cu ele pana ne dadeam in **** si plangeam k prostii....nu stiu .. sunt de parerea ca generatia mea din 89 , este ultima cu o copilarie fericita... copii din ziua de azi sunt retardati mintal, si redusi si vai mama lor
Corect!cam asa este generatia 89 ultimii cu o copilarie frumoasa e trist