asta inseamna a fii unit........oare ei au free Glezeristi?
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campi...-glazer-6055832
asta inseamna a fii unit........oare ei au free Glezeristi?
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campi...-glazer-6055832
Forza Steaua(handbal),in rest sunt sigur ca asta seara o sa pierdem contra Fulgerului,la cum jucam nu avem nici o sansa,va doresc succes si sa fie tot stadionul cu voi contra ciobanului!!!!!
Probabil vom face un egal amarat asa cum ne-a obisnuit Steaua in ultima vreme.... ![]()
![]()
![]()
Zapata - Golanski, Parpas, Jelev, Petre Marin - Nicoliță, Ov. Petre, Plesan, Arm. Karamyan - Stancu, Kapetanos
Rezerve: Tatarusanu, Emeghara, Tanase, Toja, Baciu, Surdu, Art. Karamyan
Invaders must die!
ne salutam si cu astia " give me five" ?![]()
sa vedem ce o sa iasa
)
Eu inca astept sa aud pe cineva protestand,unde sunt baietii???
gollllllllllllll ![]()
Cat de prost joaca bragadiru,iar o sa castigam si iar suporterii de rezultat vor iesi ca ciupercile dupa ploaie peste tot:(
Am ajuns ceva mai tarziu.Imi poate da si mie cineva un link,ceva,unde pot urmari meciul ?(pe net nu prea gasesc mai nimic).
Multumesc anticipat !
Merci mult inca o data,baieti !
Cand ii aud pe comentatorii astia ma apuca spumele,auzi ca echipa e sustinuta neconditionat,super meci facut de Steaua pana acum si ca atmosfera e de cupe europene......
Wow!Atmosfera europeana auzi!
VPM!
scandeaza tot stadionul... =))))
Cum va puteti numii fani ai acestei echipe, astia care scrieti aici, eu inca nu inteleg cum e posibil cineva sa nu se bucure cand echipa merge bine. Cautati definitia de "suporter" in dictionar si o sa vedeti ca nu o sa va regasiti in ea. Rusine bah
inca n-au ajuns baietii de la handbal de nu se uite nici un guie migi???
Cum va puteti numii fani ai acestei echipe, astia care scrieti aici, eu inca nu inteleg cum e posibil cineva sa nu se bucure cand echipa merge bine. Cautati definitia de "suporter" in dictionar si o sa vedeti ca nu o sa va regasiti in ea. Rusine bah
Mars, ba, de aici! intoarcete la capsunile tale canadiene!
Vai,ce bine joaca Steaua.Hai ca merge,putem castiga si astfel uita toata lumea de umilintele traite.
Cei care isi doresc 24,sunteti multumiti,asa-i ?
Off-topic : Ce victorie au obtinut baietii de la handbal ! Ei chiar merita sustinuti,nu descultii astia,care vezi Doamne,joaca superb si conduc meritat .
Nu stiu de ce,da` am ajuns sa-mi doresc sa egaleze bragadiru.
bai nene,cand echipa asta penibila,cu o conducere de rahat si cu un cioban care si-o baga si si-o scoate in toate gloriile Stelei.. deci cand toti astia vor pleca,atunci TOTI O VOM SUSTINE NECONDITIONAT!.. ti-a placut mult meciu cu coloratii de sub pod presupun,in care n-am fost in stare sa legam 2 pase ba nene,2 pase!.. lasa-ne pe noi,astia "de vrem raul Stelei" sa-l contestam pe cioban si pe argatii lui lingai din club si tu bucura-te cand o sa lege impiedicatii astia 3 pase de 3 m ca si cum ar fi jucat finala UCL.
daca ti-am explica, n-ai intelege... esti cam greu de cap, ai idei putine, proaste, dar fixe.
Mars, ba, de aici! intoarcete la capsunile tale canadiene!
oaie, eu lucrez pentru o banca, zii acuma sincer in ce sat stai ?
Nu e terminat meciul.Ce determinati sunt FC becalii,se vede ca isi vor banii!