Pai ne-a platit Videanu ca vrea un contract nou pentru firmele lui, sa monteze noi borduri. Si nu stia cum sa scape de cele vechi din zona stadionului.
Pai ne-a platit Videanu ca vrea un contract nou pentru firmele lui, sa monteze noi borduri. Si nu stia cum sa scape de cele vechi din zona stadionului.
Tot ce mai am in cont pe minora.
pot sa fiu baiatu' cu apa?
am fost si la un medic si am intrebat si un personaj din Armata, ambii au vazut ceea ce am crezut si eu, iar al doilea instant a zis unde au tras?
@sapte mai cat ai lucrat la photoshop pentru pozele alea...esti penibil
Aceasta afirmatie m-a lamurit pe deplin. Aici nu mai e vorba ca contestatarii fac rau echipei si Steaua lui toronto nu mai joaca in sampion lig, motiv pentru care el considera de cuviinta ca SUD/AISS sunt diavoli, din ce a zis mai sus rezulta ca el are o boala imensa pe SUD/AISS. El ne uraste de moarte si oricine (oierul, nordul, samantarii, paznicii, jandarmii) intra in conflict cu noi este automat prietenul lui toronto, sunt ferm convins ca daca cainii sau rapizii ar face ceva pagube prin SUD/AISS, acest ticalos din canada s-a bucura enorm.
@sapte mai cat ai lucrat la photoshop pentru pozele alea...esti penibil
hai frate ca deja o dai in SF-uri.
@saptemai
pai mergi frate si scoate-ti certificat de la iml si da-i in judecata.
Cred ca am specificat de mai multe ori ca nu ma intereseaza nici titlul, nici rezultatele, dar deh (
. Ma abtin de la alte comentarii, cel putin aici. Si asa am facut suficient Off-topic.
E genial toronto asta.![]()
Se vede pixelul albastru, lasa-l in pace..
dar cu bordurile ce ati avut?
Nu zic ca nu s-au aruncat cu bolovani, dar bordura pe care am vazut-o eu ca au dat-o la televizor, fusese scoasa dinainte de meci de un sofer care nu avea loc sa-si parcheze jeep-ul.
@sapte mai
Hai ma ce naiba,te-ai apucat de desene artistice si nu spui nimanui?O dai in vrajeli..........!
(asta era o gluma,nu de alta dar o sa-mi sara multi in cap!)
Acum serios,de ce nu scoti un certificat medico-legal si sa faci o plangere?Ai auzit ce a zis musiu Ciocan?Ca politia romana nu poate sa faca nimic deoarece nu are nici-o plangere impotriva firmei de securitate.
Ce astepti?
Ce astepti?
Urmatorul abuz probabil...
Pai de aia nu are ursul coada,ca smecherii fac plangere, chiar si cand nu au motiv,in timp ce huliganii si drogatii asteapta....o alta data!
Ne-ai prins mah Toronto. Noi, moderatorii de pe fcsteaua, i-am editat poza lui saptemai. In special armanovici, el a fost cu ideea
Ne-ai prins mah Toronto. Noi, moderatorii de pe fcsteaua, i-am editat poza lui saptemai. In special armanovici, el a fost cu ideea
Odata si odata trebuia sa-si justifice cheltuiala imensa si "laboratorul de falsificat poze si filmulete" de la etajul 12 al cladirii AISS!...Ca se suparau Popoviciu si ceilalti daca constatau ca e degeaba.
Si sa ne justificam si noi salariile alea babane. Alea risipite pe doguri si curve, normal...
Fanta de lumina.
Si sa ne justificam si noi salariile alea babane. Alea risipite pe doguri si curve, normal...
Ca tot reveni vorba despre bani....primim toti astia de suntem impotriva gunoiului,ori se dau discretionar?
Imi vreau si eu partea,ce mingea mea,eu sunt mai prost?!
Vorbesc cu sefu sa-ti trimita prin western union macar o prima. Promt!
Multumesc!
Sa mai zica cineva ca nu exista unitate intre suporterii stelisti.....facem jumi-juma totul,si necazul si.......loveaua!
fusei si la iml. pe biletel scrie ca in 10 zile imi dau is hartia.
Conform comunicatului dat de jandarmerie, firma de paza a fost sanctionata in baza art 27 din legea 4/2008. Si articoul ala zice maxim amenda de 500 ron. Deci ei gazeaza o tribuna si le-au dat amenda 500 ron ![]()
fusei si la iml. pe biletel scrie ca in 10 zile imi dau is hartia.
Bine facusi!
Asa ar trebui sa faca toti cei care au de suferit de pe urma barbarilor astia!Da romanu' e comod,asteapta mereu ca treburile sa se rezolve singure...
Daca nu ar exista in gena nostra delasarea si indiferenta,probabil ca eram departe din multe puncte de vedere.
Si acum unde te duci cu el?
Io zic sa nu te complici cu bani si altele pentru procese daca se ajunge la asa ceva, n-ai nici o sansa.
Gaborii sunt aparati de gabori, fii linistit.
asa hall de meci !!! no comm nu mai am ce sa spun...